Jump to content

myphone POLL: Προτιμάτε μικρό πάχος συσκευής ή καλύτερη αυτονομία;

charlie_pace4
 Κοινοποίηση

Προτιμάτε μεγαλύτερη αυτονομία, ή πιο λεπτή σχεδίαση;  

845 members have voted

1. 1. Προτιμάτε μεγαλύτερη αυτονομία, ή πιο λεπτή σχεδίαση;

• Προτιμώ λεπτή σχεδίαση, ακόμα και αν είναι εις βάρος της αυτονομίας
      70
    • Προτιμώ μεγάλη αυτονομία, ακόμα και αν είναι εις βάρος του πάχους της συσκευής
      534
    • Προτιμώ ενδιάμεσες λύσεις, με μέτρια αυτονομία και μέτριο πάχος
      237
    • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
      4

Recommended Posts

Προτιμώ μεγαλύτερη αυτονομία, το υπέρλεπτο κινητό δεν έχει να προσφέρει κάτι επι της ουσίας. Φυσικά μιλάμε για πάχως 8-9 χιλιοστά.

• Απαντήσεις 125
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Εγώ ψήφισα υπέρ της αυτονομίας. Τα λεπτά κινητά δεν με βολεύουν, νομίζω ότι θα μου φύγουν από το χέρι, για αυτό τον λόγο έβαλα θήκη στο iphone 5 για να το "παχύνω" και πάλι θεωρώ ότι είναι λεπτό. Και από ότι βλέπω από γνωστούς και φίλους, πολλοί το έκαναν αυτό.

Αυτονομια λεω και εγω αλλα ψηφισα την ενδιαμεση λυση, ενα σχετικα λεπτο καλοφτιαγμενο κινκτο με μπαταρια που να κραταει κανα 2-3 μερες εστω.Πχ παραδειγμα το honor 6 το οποιο με καλυπτει μια χαρουλα.Οχι οτι μεγαλυτερη διαρκεια μπαταριας θα με χαλουσε..

Μου προξενει εντυπωση το γεγονος οτι υπαρχει προβλημα μικρης αυτονομιας.

Με δεδομενο οτι κοιμομαστε τουλαχιστον 5 ωρες το 24ωρο,διαστημα στο οποιο το κινητό μπορει να φορτιζει αλλα και το γεγονος οτι η φορτιση μπορει να γινει μεσω USB ή απο τον αναπτηρα του αυτοκινητου,προσωπικα δεν εντοπιζω προβλημα αυτονομιας.

Αυτονομία και πάλι αυτονομία
Nokia 3210 -> Sony Ericsson T68i -> Sony Ericsson K750i -> Sony Ericsson W610i -> Nokia 5800 XpressMusic -> iPhone 3GS -> LG G2

Παν μέτρον άριστον!!!

Προτιμώ ενδιάμεσες λύσεις. Άλλωστε με έναν φορτιστή αυτοκινήτου έχω λύσει το πρόβλημα.

ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(U ULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950,LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,Note 10+,S22 Ultra)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Poco F4 GT,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,Mi 11 Ultra,14 Ultra)

Εγώ πάλι πιστεύω ότι μπορούν άλλα δεν θέλουν να βάλουν μεγαλύτερες μπαταρίες για διάφορους λόγους, πχ προώθηση Power Banks, wireless charching, μείωση κόστους κατασκευής κλπ. Αλλιώς πως εξηγείται ότι υπάρχουν κινητά από Κίνα με μπαταρίες 5000+ mah σε πάχος ούτε 9 χιλιοστά; Μπορούν οι Κινέζοι και δεν μπορούν οι "επώνυμοι"; :blink: Και δε λέω να βάλουν 5000 mah σε 6.5 χιλιοστά άλλα 3500-4000 σε 7,5 με 8...Την δεύτερη επιλογή ψήφισα αν και νομίζω ότι δεν θυσιάζεται τίποτα με μια μεγαλύτερη μπαταρία, είπαμε αρκεί να το θέλουν. Μπορεί στο μέλλον να το πράξουν και να μας το πλασάρουν σας σούπερ ουάου!:lol: Edited by Rayden1

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Τελικα το θεμα ειναι να βγαζει 1 ολοκληρη μερα με την οποια χρηση κανουμε (λιγη ή πολλη) χωρις να χρειαστει φορτιση...απο εκει και περα δεν μας χαλαει να κραταει παραπανω αλλα δεν ειναι ΠΡΟΒΛΗΜΑ .Γιατι (οπως ειπε και ο φιλος σε προυγουμενο post) υποθετω οτι ολοι εκει που θα κοιμηθουμε υπαρχει και ρευμα , δεν κοιμοστε σε παγκακια :lol: ,εκτος αν ειστε τυποι που κανετε καμπινγκ κτλ οποτε τοτε οκ

Επισης αν δεν αρεσει το λεπτο κινητο σε καποιος οκ αλλαζει το πραγμα

Και κατι ασχετο με το θεμα , μιας και ειμαστε σε θεμα με ψηφοφορια θα μπορουσε να γινει και μια ψηφοφορια αν θα προτιμουσαμε επωνυμο κινητο ,οχι αναγκαστικα samsung ή iphone ,επωνυμο εννουμε πχ και xiaomi ,ή ανωνυμο (ή τουλαχιστον οχι τοσο γνωστο οπως πχ elephone ή Νο1 ) με την ιδια τιμη του επωνυμου αλλα με καλυτερα χαρακτηριστικα .Αν δηλ θα θυσιαζαμε το ονομα (ισως και την ποιοτητα) για χαρη των χαρακτηριστικων κ επιδοσεων

Edited by mik_tech

Αυτο που φτιαχνουν ολο και πιο λεπτα κινητα χωρις να βελτιωνουν την αυτονομια ποτε δεν το καταλαβα...

Έχω κινητό 6.9 χιλιοστών με μεγάλη αυτονομία κι είμαι κομπλέ :p (Mpai 809T)

Τελικα το θεμα ειναι να βγαζει 1 ολοκληρη μερα με την οποια χρηση κανουμε (λιγη ή πολλη) χωρις να χρειαστει φορτιση...απο εκει και περα δεν μας χαλαει να κραταει παραπανω αλλα δεν ειναι ΠΡΟΒΛΗΜΑ .Γιατι (οπως ειπε και ο φιλος σε προυγουμενο post) υποθετω οτι ολοι εκει που θα κοιμηθουμε υπαρχει και ρευμα , δεν κοιμοστε σε παγκακια :lol: ,εκτος αν ειστε τυποι που κανετε καμπινγκ κτλ οποτε τοτε οκ

Ναι, αμέ .. Βέβαια το πρόβλημα είναι πως όσο περισσότερο την φορτίζεις την μπαταρία, τόσο γρηγορότερα χαλάει, άρα βλέπω τον τύπο σε κανα 6μηνο με powerbank και μετά θα κοιμάστε άνετα και σε παγκάκια :")

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

Βλεπω τα αποτελεσματα της δημοσκόπησης και αναρωτιέμαι , οι εταιρίες που βγαζουν smartphones απο που συλλέγουν πληροφορίες ωστε να βγαζουν προϊόντα κοντα στις αναγκες των καταναλωτών;

Δεν ειναι η πρωτη φορα που μια δημοσκόπηση δειχνει πως το κοινο εχει αλλες ανάγκες απο αυτες που θέλουν να μας πείσουν οτι εχουμε.

Το θεμα ειναι πως στο τελος βγαίνουν προϊόντα απλως για να βγαινουν και αυτο δεν εχει να κανει με κάποια κατασκευαστική αδυναμια αλλα απλως με την βούληση των εταιρειων που δυστυχώς πολλες φορές δεν εχουν.

Την περίπτωση παντως να μην γνωρίζουν τι χρειάζεται το κοινο δεν την πιστεύω.

Την περίπτωση παντως να μην γνωρίζουν τι χρειάζεται το κοινο δεν την πιστεύω.

Μικρότερη μπαταρία, περισσότερες φορτίσεις, μικρότερη διάρκεια ζωής, μεγαλύτερες πωλήσεις ανταλλακτικών και service σε συσκευές χωρίς καπάκι.

Το ενδεχόμενο βεβαίως να επενδύσουν σε νέες τεχνολογίες φαντάζει ως ανέκδοτο, και ας εντυπωσιάζονται ορισμένοι από τα ποσά που δαπανούν για την έρευνα κάθε χρόνο. Άλλωστε τι σημασία έχει αν χρειάζεται να κουβαλάς εφεδρικές μπαταρίες και power banks όταν το κινητό μας μπορεί να κάνει μέχρι και DNA test. Να ξέρεις βρε αδερφέ ποιου είναι το παιδί....

Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!!

Μικρότερο πάχος... :p

Το θέμα για μένα προσωπικά είναι να βγάζει πάνω-κάτω με λογική χρήση μία μέρα, έτσι ώστε να μπορώ να το φορτίζω κάθε βράδυ... Τέτοια αυτονομία νομίζω προσφέρουν σχεδόν όλα τα κινητά, οπότε... Αν προκύψει κάτι, υπάρχει πάντα στα υπόψιν και η επιλογή του powebank... :)

Βασικά όλα πάνε μπροστά εκτός από τις μπαταρίες…. οι οποίες είναι στάσιμες. Πότε θα δούμε μπαταρίες να μπορούν να κρατήσουν το κινητό έως και 1 εβδομάδα. Για μένα προσωπικά αυτό θα είναι επανάσταση. Εγώ ψηφίζω μπαταρία και ας γίνει το κινητό διπλάσιο σε διαστάσεις.

ακριβως οπως τα λεει

[/color]

Ναι, αμέ .. Βέβαια το πρόβλημα είναι πως όσο περισσότερο την φορτίζεις την μπαταρία, τόσο γρηγορότερα χαλάει, άρα βλέπω τον τύπο σε κανα 6μηνο με powerbank και μετά θα κοιμάστε άνετα και σε παγκάκια :")

κατσε τωρα ,οσοι εχουν κινητα με μικρη μπαταρια χαλαει σε 6 μηνες περιπου ?

αν χαλασει η μπαταρια σε 6 χρονια (οχι μηνες) που ας πουμε οτι υπαρχει ανδεχομενο, παιρνεις αυτο πχ αν εχεις το cubot x9 με 10 ευρω

http://www.aliexpress.com/item/Original-Cubot-3-7V-2100mAh-Li-ion-Mobile-Phone-Battery-Backup-Battery-for-Cubot-X9/32309709799.html

και η συγκεκριμενη με 2100 δεν ειναι και μεγαλη αλλα δεν την λες και πολυ μικρη (η μαμισια ειναι 2200)

Βγαζεις 2 βιδες απο το πισω καλυμα χαμηλα , το πισω καλυμα και την αλλαξες .Τοσο δυσκολο

φιλικα παντα ,χωρις παρεξηγηση!

Edited by mik_tech

[/color]

κατσε τωρα ,οσοι εχουν κινητα με μικρη μπαταρια χαλαει σε 6 μηνες περιπου ?

αν χαλασει η μπαταρια σε 6 χρονια (οχι μηνες) που ας πουμε οτι υπαρχει ανδεχομενο, παιρνεις αυτο πχ αν εχεις το cubot x9 με 10 ευρω

http://www.aliexpress.com/item/Original-Cubot-3-7V-2100mAh-Li-ion-Mobile-Phone-Battery-Backup-Battery-for-Cubot-X9/32309709799.html

και η συγκεκριμενη με 2100 δεν ειναι και μεγαλη αλλα δεν την λες και πολυ μικρη (η μαμισια ειναι 2200)

Βγαζεις 2 βιδες απο το πισω καλυμα χαμηλα , το πισω καλυμα και την αλλαξες .Τοσο δυσκολο

φιλικα παντα ,χωρις παρεξηγηση!

Δεν θα βγάλει το Cubot 6 χρόνια, εκτός ότι χάνεις εγγύηση αν το ανοίξεις πριν τα 2 χρόνια, αλλά δεν είναι εκεί το θέμα μας ..

Αυτό που θέλω να πω είναι πως αν με το που το πάρεις βγάζει τσίμα τσίμα την μέρα, όταν θα πέσει η απόδοσή της όχι απλά δεν θα σου βγάζει την μέρα, θα το φορτίζεις και 2 φορές ... Και όλα αυτά για να έχεις ένα λεπτό κινητό ??? Γιατί ας πούμε στα ~170 γραμμάρια και 3 χιλιοστά παραπάνω πονάει το χέρι σας ας πούμε :p

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

...η παιρνεις αυτο :

http://www.vickmall.com/leagoo-elite-2-smartphone-mtk6592m-octa-core-1-4ghz-android-4-4-2-2gb-ram-16gb-rom-5-5-inch-hd-ips-screen-dual-sim.html

και τα εχεις ολα , και μεγαλη μπαταρια (3200ma) και λεπτο κινητο (7.8mm)

μια χαρα υπαρχουν και καλοι συνδυασμοι.G2,mate 7,Z2 ολα με απιθανη αυτονομια ειδικα τα δυο τελευταια.
Vamos Aris

Αν δουλευεις πολλες ωρες εξω π.χ στον δρομο και δεν μπορεις να εχεις ευκολη προσβαση σε ρευμα καλυτερα να εχει μαγαλη μπαταρια...:p

Μιλάμε για κινητά, οπότε μπαταρία εννοείται.

Μην ξεχνάμε τους σκοπούς που εξυπηρετεί ένα κινητό τηλέφωνο.

Αν μπορείς να χεις και τα 2 ακόμα καλύτερα, αλλά εκεί ξεφεύγεις σε ίντσες.

Όλες οι γενικεύσεις είναι λάθος,όπως και αυτή εδώ :X