nikstar Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Και αυτό θα μπορούσε να.γίνει αρκεί να βρεις το κατάλληλο ανταλλακτικό που χρειάζεσαι, να βρεις τρόπο μα το πληρώσεις (το aliexpress δεν δέχεται PayPal) και βέβαια να έχεις βρει κάποιον να στο επισκευασει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Euridicee Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 με λιγα λογια την εβαψα.... θα το ψαξω λοιπον. και ο θεος βοηθος. ευχαριστω πολυ!! ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το service-kiniton.gr το εχετε υποψην ? εδω λεει οτι επισκευαζει και zte... οντως ? η ειναι οτι ναναι ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Ένα τηλεφώνημα θα σου λύσει την απορία και πες μας και εμάς τι σου είπαν για να ξέρουμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Euridicee Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 δεν το εχουν το συγκεκριμενο μοντελο. η εγγυηση καλυπτει σπασιμο η ουτε καν ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Όχι, δεν καλύπτει σπάσιμο. Απλά θα πρέπει να τους πληρώσεις εσύ το κόστος του ανταλακτικού και της εργασίας. Επικοινώνησε εκεί που το πήρες και ρώτησέ τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yozG Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Αντικειμενικά, αξίζει η αγορά του z9mini σήμερα; Επειδή υπάρχει στο honorbuy σε πολύ λογική τιμή, το γενικό performance της συσκευής είναι ικανοποιητικό ή όχι; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Η αυσκευη ειναι αρκετα καλη αλλά ο 615 δεν εντυπωσίαζει . Σε γενικες γραμμές ειναι τιμια πρόταση ( πολυ καλη αυτονομία) ωραια κατασκευή φτανει η τιμη να μην ξεπερνα τα 200€ Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yozG Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Επειδή όντως έχει αρχίσει να μου μπαίνει στο μάτι, απ' ότι βλέπω, έχει αρκετό support σε ρώσικα φόρουμ και έχουν βγάλει και cm12.1 αλλά και μόλις προχθές βγήκε νέα V3.67 International 10.12.2015. Τις έχει δοκιμάσει κανείς; Επίσης είναι αλήθεια ότι το SAR της συσκευής είναι στο 1,240 w/kg; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Επειδή όντως έχει αρχίσει να μου μπαίνει στο μάτι, απ' ότι βλέπω, έχει αρκετό support σε ρώσικα φόρουμ και έχουν βγάλει και cm12.1 αλλά και μόλις προχθές βγήκε νέα V3.67 International 10.12.2015. Τις έχει δοκιμάσει κανείς; Επίσης είναι αλήθεια ότι το SAR της συσκευής είναι στο 1,240 w/kg; Έχει βγει και CM13 με Android 6.0.1! Aπό official roms άλλο τίποτα! Κάθε 2 εβδομάδες έχουμε και καινούρια version, beta οι πιο πολλές, αλλά δείχνει ότι υπάρχει πολλή official υποστήριξη και όχι μόνο. Από SAR δεν ξέρω τι παίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xteacher Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Έχει βγει και CM13 με Android 6.0.1! Aπό official roms άλλο τίποτα! Κάθε 2 εβδομάδες έχουμε και καινούρια version, beta οι πιο πολλές, αλλά δείχνει ότι υπάρχει πολλή official υποστήριξη και όχι μόνο. Από SAR δεν ξέρω τι παίζει. Aλλες δυο ερωτησεις και απο μενα μιας και εισαι μονιμος στο παρων thread και φυσικα οποιος αλλος μπορει να βοηθησει. 1)ποια ρομ προτιμαμε πλεον? Η για να το θεσω διαφορετικα εχει νοημα καποια νεοτερη? Ως προς το οτιδηποτε -σταθεροτητα-επιδοσεις-αυτονομια κλπ χωρις να μπλεκω με πρωιμα bugs. 2)Το ρουταρισμα θα μπορουσε να βγαζει σφαλμα στο stagefright ή να το κοιταξω παραπανω? (και πως, αν χρειαζεται). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Για ρομ δες εδώ: http://forum.xda-developers.com/general/rooting-roms/rom-nubia-z9-mini-nx511j-rom-twrp-t3142204 Το παλικάρι αυτό αφαιρεί τις περιττές εφαρμογές τις ρουτάρει και βάζει και τα gapps. Εκεί θα βρεις την τελευταία stable rom (3.18) αλλά και την τελευταία beta (3.65) H stable είναι 5.02 ενώ η beta είναι 5.1. Όπως μπορείς και εσύ να καταλάβεις η beta πιθανόν να έχουν κάποια προβληματάκια (για αυτό και τις λένα beta άλλωστε). Επίσης ο ίδιος έχει και εργαλία αλλά και οδηγίες για την εγκατάσταση TWRP recovery ώστε να μπορείς ευκολα να αλλάζεις ρομ μέσα από recovery. Για το stagefright πάντως δεν το έχω ψάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giankis Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους καλές γιορτές!Το κινητό το έχει μια φίλη μου και κάνοντας εγκατάσταση το HighFont απο playstore άλλαξε τη γραμματοσειρά από το κινητό όλο (και μεσα στις εφαρμογές τα παντα) και έχει γίνει ...χαμός!Κενά στις λέξεις λείπουν ελληνικοί χαρακτήρες και γενικά το θέαμα είναι αποκρουστικό!Έκανε απεγκατασταση την εφαρμογή αλλα τίποτα!Έχει τύχει σε κάποιον κάτι παρόμοιο?Μπορεί κάπως να επιστρεψει στην default γραμματοσειρά χωρίς reset?Ευχαριστώ πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 To συγκεκριμένο τηλέφωνο δεν έχει Ελληνικά από την κατασκευάστρια εταιρία αλλά τα πρόσθεσαν οι μεταπωλητές. Το πιο πιθανόν στην περίπτωση της φίλης σου είναι ότι δεν υπάρχει γιατρικό, για τα Ελληνικά τουλάχιστον. Αν αλλάξει την γλώσσα σε Αγγλικά, είναι όλα οκ? Το πρόβλημα σε αυτήν την περίπτωση είναι ότι θα πρέπει να ξαναπεραστεί αυτή η ρομ αλλά το θέμα είναι που θα την βρει αφου δεν "κυκλοφορεί" κάπου επίσημα. Η άλλη λύση είναι να περάσει μια official , αλλά χωρίς Ελληνικά ρομ. Διάβασε πιο πίσω μερικές σελίδες. Έχει ξανασυζητηθεί το θέμα αλλαγής ρομ χωρίς Ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Euridicee Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 εχει βρει κανεις τελικα μαγαζι η τροπο για service ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Όπως φαίνεται μόνο αν το χρειαστείς το ψάχνεις και μέχρι τώρα (εδώ τουλάχιστον) μόνο εσύ ηρθες αντιμέτωπη με τέτοιο πρόβλημα και όλοι θα περιμέναμε από εσένα να μας πεις αν έχεις κάποια λύση. Μίλησες με αυτούς που το πήρες; Αν ναι, τι σου είπαν; Κλπ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Euridicee Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Λοιπον, αρχικα εχω ψαξει παντου σε Αθηνα Θεσσαλονικη, 1 2 μαγαζια το αναλαμβανουν αλλα η τιμη βγαινει πανω απο 150 ευρω απ'οτι μου ειπαν. Μιλησα με κινα κ μου ειπαν οτι για να μου κανουν αυτοι το σερβις βγαινει περιπου 100-110 ευρω αλλα παιζει ρολο η "εκτιμηση" της zte μολις παρουν το κινητο στα χερια τους. επισης ρωτησα αν μπορω να παρω την οθονη μονο κατευθειαν απο την zte για να την περασω εδω (με δικη μου ευθυνη) κ μου ειπαν οτι αυτο θα κοστισει 70-80 ευρω. εν τελει δεν ξερω τι ειναι προτιμοτερο να κανω γιατι απο τη μια αν το στειλω κινα θα αργησει να φτασει κ να γυρισει (αν γυρισει) αλλα απο την αλλη αν παρω μονο την οθονη μπορει να μην δουλευει (γιατι ακουσα οτι πολλες οθονες βγαινουν ελαττωματικες) η να γινει οτιδηποτε με το περασμα κλπ και να μην εχω μια εγγυηση στα χερια μου οποτε να πρεπει να δωσω αλλα τοσα (iphone θα παιρνα). :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Mε βάση αυτά που λες τότε συμφέρει να το στείλεις Κίνα ώστε να είσαι σίγουρη ότι θα δουλεύει σωστά όταν το πάρεις στα χέρια σου. Καλύτερα να στο φτιάξουν στο σερβις της μαμάς εταιρίας παρά κάποιος που δεν το ξέρει καθόλου το τηλ σου και σίγουρα θα προχωράει ψαχτά όταν στο ανοίξει, με ό,τι κινδύνους αυτό συνεπαγεται! Στείλε το συστημένο, κάνει καμια 10αριά ευρω αν θυμάμαι καλά, και θα κάνει 10-15 μέρες να φτάσει. ΑΝ το είχες στείλει από την αρχή που σου έσπασε, τώρα θα το είχες στα χέρια σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Euridicee Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Μου ειπαν να το στειλω με απλο ταχυδρομειο και οχι με κουριερ γιατι θα μου κοστισει παραπανω και δε θα φτασει σε αυτους. Παραθετω το e-mail ακριβως γιατι δεν εχω ιδεα απο αυτες τις διαδικασιες. το μονο που ξερω ειναι οτι πρεπει να εχει tracking number :P "Please ship it via regular mail, otherwise it will not reach our office in China. If possible send it via regular registered mail so you can get a tracking number. Just don't send it via express or any private couriers as customs in China will ask you to pay expensive customs tax and could cause further delays." στην ουσια συστημενο μου λεει να στειλω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Nαι, σου λένε να το στείλεις συστημένο αν θες να έχεις πληροφόρηση για το που βρίσκετε ή απλό αν δεν θες. Να μην το στείλεις με courier ή κάποια άλλη express υπηρεσία γιατί θα το σταματήσουν στο τελωνείο τους και θα πρέπει να πληρώσεις και άλλα χρήματα. Στείλε το συστημένο με ΕΛΤΑ και είσαι οκ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moviehunter2009 Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Η νέα international 3.70 έχει Ελληνικά ξέρει κανείς ;; Παράθεση Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Η νέα international 3.70 έχει Ελληνικά ξέρει κανείς ;; Όχι, δεν έχει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Κανενα Link για την 3.70 international και κανενα Link για custom με Ελληνικα? Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moviehunter2009 Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Όχι, δεν έχει.. Ευχαριστω φιλε. Παράθεση Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Κανενα Link για την 3.70 international και κανενα Link για custom με Ελληνικα? Διαφορες ρομ και οδηγίες θα βρεις εδώ Για ελληνικά δεν υπάρχει κάτι εκτός αν βάλεις άλλου τύπου ρομ όπως miui κλπ. Η άλλη επιλογη για τσ ελληνικά είναι να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή more locale 2 που θα ενεργοποιήσει την ελληνική γλώσσα σε όποιες εφαρμογές την έχουν και την ενεργοποιούν αυτόματα με βαση την γλώσσα συστήματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodoregr Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 καλησπερα παιδεια εχω προβλημα με το κινητο το πηρα πριν 1 μηνα με αγγλικη / ρωσσικη / κινεζικη γλωσσα εψαξα σε ενα σαιτ κ βρηκα μια international stock rom με lollipop 5.1.1 (nubia UI v3.7.1.1(internal)) ( http://www.needrom.com/download/nubia-z9-mini-rom/ ) ολα καλα ολα ωραια το τηλεφωνο πολυ καλο κ γρηγορο κ με πολλα features αλλα υπαρχει θεμα....δεν μπορω να ανοιξω τα δεδομενα ..και αν ανοιξουν δεν γινετε τιποτα..πηγα στην βοηθεια κ μ λεει sim card settings-->Help---->Card slot 1 and card slot 2 supports 2g/3g/4g network of CHINA TELECOM,CHINA UNICOM AND CHINA MOBILE...One card work on 3g/4g network and the other one work on gsm 2g network ενω πριν βαλω αυτην την ROM δουλεβε 4g κ οι 2 καρτες... τωρα δεν μπορω να συνδεθω στο ιντερνετ ..ειναι λες κ εχει γυρισει συχνοτιτες καποια λυση υπαρχει .... επισης δοκιμασα να μπω στο menu με *#...#*#* αλλα οποτε επιλεγω πληροφοριες μ λεει οτι η εφαρμογη εκλεισε...τι κανω ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts