moviehunter2009 Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 παρε back up πρωτα γιατι ελληνικα δεν θα βρεις σε αλλη rom. και αν θες μας την δινεις και μας που θελουμε ελληνικα. Ναι ..οκ...το βραδακι θα την εχω ανεβασει πιστευω γιατι ακομα ειμαι στη δουλεια ... Παράθεση Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Μολις παρελαβα και εγω απο Vickmall.. ηρθε και εμενα με την 11.19... θα το εχω μερικες μερες στα χερια μου και μετα θα το δωσω σε γνωστη μου...ωραιο κινητο μου θυμιζει το Ρ7 που εχω καπως.. Ακριβώς τα ίδια με σένα. Παρέλαβα σήμερα από vickmall και μου ήρθε ρουταρισμενο χωρίς να το ζητήσω. Όμορφο κινητό που θέλει το ψάξιμο του. Θα γράψω αναλυτικά αργότερα. Προς το παρόν δύο απορίες. Το double tab δεν δουλεύει για σβήσιμο της οθόνης; Επίσης υπάρχει δυνατότητα να επιλέξουμε εφαρμογές που θέλουμε να ανοίγουν μαζί με την συσκευή και να μην χρειάζεται να το κάνουμε κάθε φορά χειροκίνητα; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moviehunter2009 Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 (edited) παρε back up πρωτα γιατι ελληνικα δεν θα βρεις σε αλλη rom. και αν θες μας την δινεις και μας που θελουμε ελληνικα. Τα αρχεια σχεδον ανεβηκαν...δε σε ξεχασα...ειναι ακομα στο 93% Δωσε mail για να σε κανω add. δεν βλεπω να καταφερνω να το κανω δημοσιο το λινκ σε ολους.. Edited September 30, 2015 by moviehunter2009 Παράθεση Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakic Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Τα αρχεια σχεδον ανεβηκαν...δε σε ξεχασα...ειναι ακομα στο 93% Δωσε mail για να σε κανω add. δεν βλεπω να καταφερνω να το κανω δημοσιο το λινκ σε ολους.. Με TWRP ετσι? Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moviehunter2009 Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Με TWRP ετσι? Ναι με twrp Παράθεση Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 (edited) Στην 11.19 που εχω ( Multilanguage ) μου είναι αδύνατον να αλλάξω το ηχο απο το ξυπνητήρι. Είναι θέμα της rom; Πάντως μου φαίνεται πως του πέφτει βαρυ το UI της ZTE στον 615. Επίσης δεν βλέπω να υπάρχει music player... Είναι δυνατόν; Σχετικα με την καμερα . Η σωστη ρύθμιση ειναι στα 16mp ? Ρωτω γιατι μου κανει εντυπωση που βγαζει φωτογραφιες σε μακρόστενο καδρο . Σαν να κοβει απο το πανελ του . Edited September 30, 2015 by telmusic Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakic Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 λοιπον εγω την δουλεψα την v11.19 και ξαναγυρισα στην v3.16.Μπορει να μην εχει ελληνικα αλλα πεταει σε σχεση με την v11.19.Aσε που στην 3.16 δεν εχω βρει ακομα κανενα bug εδω και ενα μηνα. παντως ευχαριστω πολυ για τον χρονο που αφιερωσες moviehunder2009 Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moviehunter2009 Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 (edited) λοιπον εγω την δουλεψα την v11.19 και ξαναγυρισα στην v3.16.Μπορει να μην εχει ελληνικα αλλα πεταει σε σχεση με την v11.19.Aσε που στην 3.16 δεν εχω βρει ακομα κανενα bug εδω και ενα μηνα. παντως ευχαριστω πολυ για τον χρονο που αφιερωσες moviehunder2009 Εγω φιλε επειδη θα το κανω δωρο θα το αφησω με την 3.16 ..δεν εχω δοκιμασει τις αλλες αλλα αφου λες οτι ειναι η καλυτερη και επειδη θα παει σε γυναικα και δε θελω να με ζαλιζει καταλαβαινεις οτι ειναι μονοδρομος η 3.16. Παντως εχουν περασει πολλα κινητα απο τα χερια μου,κυριως Huawei,και το μενου τους το βρισκω πολυ ανωτερο απο το Ζ9μινι...κριμα γιατι εχει το look του Ρ7 ειναι πανεμορφο και ποιο συγχρονο απο αυτο ,αλλα το χαντακωσε με το software.. Edited September 30, 2015 by moviehunter2009 Παράθεση Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakic Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Εγω φιλε επειδη θα το κανω δωρο θα το αφησω με την 3.16 ..δεν εχω δοκιμασει τις αλλες αλλα αφου λες οτι ειναι η καλυτερη και επειδη θα παει σε γυναικα και δε θελω να με ζαλιζει καταλαβαινεις οτι ειναι μονοδρομος η 3.16. φανταζομαι το κατεχει το αγγλικο γιατι αλλιως δεν την παλευεις. Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moviehunter2009 Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 φανταζομαι το κατεχει το αγγλικο γιατι αλλιως δεν την παλευεις. Ευτυχως να λες κατι σκαμπαζει :lol:....θα βοηθαω και τηλεφωνικα εγω βρε.. Παράθεση Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Εγω φιλε επειδη θα το κανω δωρο θα το αφησω με την 3.16 ..δεν εχω δοκιμασει τις αλλες αλλα αφου λες οτι ειναι η καλυτερη και επειδη θα παει σε γυναικα και δε θελω να με ζαλιζει καταλαβαινεις οτι ειναι μονοδρομος η 3.16. Παντως εχουν περασει πολλα κινητα απο τα χερια μου,κυριως Huawei,και το μενου τους το βρισκω πολυ ανωτερο απο το Ζ9μινι...κριμα γιατι εχει το look του Ρ7 ειναι πανεμορφο και ποιο συγχρονο απο αυτο ,αλλα το χαντακωσε με το software.. Εγώ πάντως δεν έχω μείνει καθολου ευχαριστημένος απο UI της nubia. Από χτες το παλεύω να το φέρω στα μέτρα μου και δεν μπόρεσα . Αναγκάστηκα να του περάσω τον nova που τον είχα ξεχασμένο εδώ και έξι μήνες λογο honor ( θεωρώ πολύ πιο πλήρες το interface της Huawei ). Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakic Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Εγώ πάντως δεν έχω μείνει καθολου ευχαριστημένος απο UI της nubia. Από χτες το παλεύω να το φέρω στα μέτρα μου και δεν μπόρεσα . Αναγκάστηκα να του περάσω τον nova που τον είχα ξεχασμένο εδώ και έξι μήνες λογο honor ( θεωρώ πολύ πιο πλήρες το interface της Huawei ). Το τελευταιο huawei που ειχα ηταν το u8800 οποτε δεν εχω αποψη.Αν και απο τοτε εχουν περασει πολλα τηλ απο τα χερια μου πιστευω πως ειναι λιτο με λιγες ελλειψης αλλα οχι και με τα περιττα μενου υπομενου των samsung και lg.Βασικα το μονο που μου λειπει ειναι η ελληνικη γλωσσα κατα τα αλλα ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.Και ετσι οπως το εστησα η μπαταρια ειναι ατελειωτη με κανονικη χρηση 2+ μερες. Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moviehunter2009 Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 To κινητο το εδωσα τελικα στη φιλη που αρχισε λιγο τα μα μου για τα αγγλικα... Οταν ειχα παρει το Mediapad X1 απο Κινα με τις πρωτες ρομ ειχε μονο αγγλικα και κινεζικα (μετα βελτιωθηκαν)..οταν το ειχα δωσει παλι στη γυναικα τοτε της ειχα περασει το morelocale2 και ηταν ολα οκ...λες και ειχε Ελληνικη ρομ...εκανα δοκιμη εδω να το περασω....αγγουρια...τιποτα δεν του εκανε...δοκιμασα και καποια αλλα αντιστοιχα του morelocale παλι τιποτα..να φταιει που εδω εχουμε λολι ενω στο αλλο κιτκατ; Το εχει δοκιμασει κανεις; Παράθεση Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Eγώ το έχω δοκιμάσει και αυτό που κάνει είναι να αλλάζει στα Ελληνικά όσες εφαρμογές υπάρχουν στο κινητό και τα υποστηρίζουν. Βοηθάει μόνο σε όσες εφαρμογές δεν έχουν στις ρυθμίσεις επιλογή για αλλαγή γλώσσας. Δεν μπορεί να κάνει και κάτι παραπάνω. Από εκεί και πέρα όλα τα άλλα παραμένουν στα Αγγλικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moviehunter2009 Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Eγώ το έχω δοκιμάσει και αυτό που κάνει είναι να αλλάζει στα Ελληνικά όσες εφαρμογές υπάρχουν στο κινητό και τα υποστηρίζουν. Βοηθάει μόνο σε όσες εφαρμογές δεν έχουν στις ρυθμίσεις επιλογή για αλλαγή γλώσσας. Δεν μπορεί να κάνει και κάτι παραπάνω. Από εκεί και πέρα όλα τα άλλα παραμένουν στα Αγγλικά. Εγω που το ειχα δοκιμάσει στο Mediapad ειχε βάλει παντου Ελληνικα ... μενού , ρυθμίσεις.... είχε μόνο αγγλικά και κινέζικα και το είχε κάνει σαν να εχει και ελληνικά κανονικα... τέλος πάντων... μένουμε στα αγγλικά.. Παράθεση Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fredometrios Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Παιδια καλησπερα.Εχω καποιες απο ερωτησεις για εναν φιλο που μολις πηρε το κινητο.Πως στελνεις κενο sms μιας και δεν τον αφηνει? Μπορεις να αλλαξεις καπου τουε χαρακτηρες των μυνηματων ωστε να μην παει αμεσως σε δευτερο μυνημα? Οταν ανοιγει φωτογραφια στο facebook μειωνει τερμα την φωτεινοτητα,ξερει κανεις γιατι? Αυτες προς το παρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakic Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Παιδια καλησπερα.Εχω καποιες απο ερωτησεις για εναν φιλο που μολις πηρε το κινητο.Πως στελνεις κενο sms μιας και δεν τον αφηνει? Μπορεις να αλλαξεις καπου τουε χαρακτηρες των μυνηματων ωστε να μην παει αμεσως σε δευτερο μυνημα? Οταν ανοιγει φωτογραφια στο facebook μειωνει τερμα την φωτεινοτητα,ξερει κανεις γιατι? Αυτες προς το παρων. για το πρωτο ουτε σε εμενα γινεται. αλλα ουτε και στης κορης μου z3 compact. Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Παιδια καλησπερα.Εχω καποιες απο ερωτησεις για εναν φιλο που μολις πηρε το κινητο.Πως στελνεις κενο sms μιας και δεν τον αφηνει? Μπορεις να αλλαξεις καπου τουε χαρακτηρες των μυνηματων ωστε να μην παει αμεσως σε δευτερο μυνημα? Οταν ανοιγει φωτογραφια στο facebook μειωνει τερμα την φωτεινοτητα,ξερει κανεις γιατι? Αυτες προς το παρων. Για τους 160 χαρακτήρες στα Ελληνικά σε ένα SMS υπέρχουν 2 λύσεις. Η πρώτη είναι να χρησιμοποιείς άλλη εφαρμογή για τα μυνήματα που το υποστηρίζει (όπως το Handcent) και η δεύτερη είναι να εγκαταστήσεις το gravity box. To άλλο για το facebook που λες, δεν έχω παρατηρήσει κάτι ανάλογο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fredometrios Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Ρε παιδες πως ανεβαζει το shutter speed στην καμερα του κινητου? Γιατι αφηνει μονο μεχρι 2 sec να παει και οχι παραπανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Ρε παιδες πως ανεβαζει το shutter speed στην καμερα του κινητου? Γιατι αφηνει μονο μεχρι 2 sec να παει και οχι παραπανω? Eπελεξε το slow shutter mode. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Euridicee Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 (edited) παιδια εγω εχω το κινητο εδω και 2 βδομαδες. μπορω να πω οτι κολλαει αρκετα. εμενα μου το εστειλαν με ελληνικα μεσα χωρις να τους το ζητησω. εκτος απο το γεγονος οτι κολλαει μ το παραμικρο εχω παρατηρησει οτι πολλες φορες οταν με καλουν προσπαθω να απαντησω και απλα το κινητο δεν ανταποκρινεται και πρεπει να κανω reboot. επισης θελω να το συνδεσω με τον υπολογιστη και δεν μου αναγνωριζει την συσκευη. μπορω να το κανω εισαγωγη μονο στην επιλογη που εχει (connect as camera device). αν μπορει καποιος να με βοηθησει καθως ειμαι σχετικα ασχετη θα του ημουν αιωνια ευγνωμων :) να προσθεσω οτι σε μενα λεει οτι η version ειναι η 3.0.8 Edited November 27, 2015 by Euridicee Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 H οfficial rom του τηλεφώνου δεν έχει Ελληνικά και αυτά που έχεις, είναι στην ουσία "πατέντα" του πωλητή με ότι αυτό συνεπάγεται. Επειδή είναι τροποποίηση του λειτουργικού συστήματος μπορεί να προκαλέσει διάφορα προβλήματα σαν και αυτά που αντιμετωπίζεις. Μπορείς να δοκιμάσεις ένα factory reset μήπως και διορθώσει την κατάσταση. Επίσης αυτή η version που έχεις είναι αρκετά παλιά. Εγώ θα σου πρότεινα να αλλάξεις την rom του κινητού σου και η διαφορά που θα δεις θα είναι η μέρα με την νύχτα. Το μόνο θέμα που θα έχεις θα είναι με την απουσία των Ελληνικών. Έχει να κάνει μόνο με την γλώσσα των μενού και όχι με την υποστήριξη σε διάβασμα-γράψιμο κλπ. Όσες εφαρμογές έχουν ελληνικά, θα είναι το μενού τους κανονικά στα ελληνικά. Αυτή την στιγμή η τελευταία version που έχει βγει είναι η 3.66, οπότε μπορείς να καταλάβεις πόσο πίσω είσαι. Εάν θες να το κάνεις δες εδώ για λεπτομέριες. http://forum.xda-developers.com/general/rooting-roms/rom-nubia-z9-mini-nx511j-rom-twrp-t3142204 ΥΓ. Για σύνδεση σε υπολογιστή θα πρέπει να έχεις επιλέξει να συνδεθεί για μεταφορά αρχείων και όχι σαν κάμερα. Αν το συνδέεις σε υπολογιστή Mac θα πρέπει να κατεβάσεις μια εφαρμογή που λέγεται Android File Transfer ώστε να "δεις" το κινητό για μεταφορά αρχείων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Euridicee Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 σε τρισυπερευχαριστω. την αλλαγη ρομ θα μπορεσω να την κανω μονη μ ? επισης επειδη ειμαι εντελως ατυχη σημερα το ξαδερφακι μ εριξε το κινητο και εσπασε η οθονη. δεν εσπασε πολυ αλλα το tοuch πεθανε. εγω τι κανω τωρα ??? υπαρχει τροπος να φτιαχτει χωρις να το στειλω κινα ? η κατι τετοιο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Tην αλλαγή ρομ θα μπορούσες να την κάνεις μόνη σου. Το λνκ ποθ σου έδωσα πριν έχει αναλυτικές οδηγίες και αν κάπου κόλλαγες, εδώ είμαστε. Τώρτα για το άλλο με την οθόνη, μάλλον δεν νομίζω να αποφύγεις την κίνα εκτός και αν βρεις κάποιο service κινητών που να φτιάχνει και κινέζικα τηλέφωνα αλλά δεν ξέρω ποιος θα παραγγείλει την οθόνη και από που κλπ. Επίσης υπάρχει εισαγωγέας για ΖΤΕ γιατί έχουν έρφει κατα καιρούς κάποια μοντέλα στην Ελλάδα αλλα δεν ξέρω ποιος είναι και αν μπορεί να κάνει κάτι στην περίπτωσή σου. Η wind αν θυμάμαι είχε φέρει κάποια μοντέλα,οπότε αν έχεις κάποιον γνωστό σε κάποιο κατάστημά της, ρώτα τον. Ψάξε το λίγο πάντως πριν το στείλεις στην κίνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Euridicee Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 αυτα τα ανταλλακτικα που υπαρχουν σε κατι site τυπου aliexpress κλπ δεν παιζει να γινει παραγγελεια και απλα να μ το αλλαξει καποιος που κανει service σε κινητα γενικα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts