Fotisthess Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 (edited) Ε, δε θα έχει μείνει κανένα ζωντανό ECOO πια... :lol: Ίσως μόνο το δικό μου, που κάθεται στο συρτάρι. Τελικά ούτε η μάνα μου το άντεξε και της έδωσα άλλο κινητό!! Με τη SpaceRom κρασάρει και κλείνει σε τελείως άκυρες στιγμές, ακόμα και 2 λεπτά αφότου το ανοίξεις... :down: Χριστός Ανέστη !!! Μήτσο the Best ... Θέλω να το αναστήσω να το δώσω στον γιο μου ... Έσπασε το digitizer. Παράκληση όποιος το έχει και κάθεται να του δώσω και ένα ποσό και τα μεταφορικά για Θεσσαλονίκη. Edited April 20, 2017 by Fotisthess Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ganian1979 Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 Το κινητο το εχω το Μαιο κλεινει 3 χρονια εχει φαει τις τουμπες της ζωης του και συνεχιζει ακομη να δουλευει δεν εχω πειραξει ουτε Ram ουτε τιποτα δουλευει κανονικοτα σε καθημερινη βαση το μονο που υελειωνει πιο γρηγορα ειναι η μπαταρια του αλλα never mind!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 Το κινητο το εχω το Μαιο κλεινει 3 χρονια εχει φαει τις τουμπες της ζωης του και συνεχιζει ακομη να δουλευει δεν εχω πειραξει ουτε Ram ουτε τιποτα δουλευει κανονικοτα σε καθημερινη βαση το μονο που υελειωνει πιο γρηγορα ειναι η μπαταρια του αλλα never mind!!!! Εγώ το χρησιμοποιώ σαν δεύτερο. Το έχω 2,5 χρόνια. Η μπαταρία του πλέον με το ζόρι κρατάει... 30 λεπτά!! :rolleyes: Έχω αλλάξει 5-6 ROMs και πάλι χάλια παίζει... Η χειρότερη αγορά που έκανα ποτέ μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oas Δημ. June 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2018 φιλοι μου καλοι καποιος να εχει ανταλακτικα το touch screen απο το ecoo 04. ολα καλα περιμενω καποιος να χαρει αν του εχει χαλασει το κινητο και κανει σκουπιδια στο σπιτι του να τον απαλαξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oas Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 Ακομα ψαχνω οθονη η touch για το ecoo 04. Ελπιζω να φιλοτιμηθει κανεις να απαντησει Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts