CSALAS Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Κάμερα η καλύτερη που έχω δει σε κινέζικο, μπαταρία δεν μπορώ να πω ακόμα. Το ακούω πάνω στην μηχανή (με εξάτμιση) μες την τσέπη. Καλά βαράει πιστεύω ή έχω βιονικό αυτί. notification led κόκκινο μόνο. Με την lollipop σκοράρει 45000 στο antutu. Με την άλλη 41000. Την πέρασα με spi flash tools v 5. Από needrom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conair Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Μπορεί κάποιος να μου υποδείξει πως να κάνω full backup (που να συμπεριλαμβάνει και την ROM); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Μπορεί κάποιος να μου υποδείξει πως να κάνω full backup (που να συμπεριλαμβάνει και την ROM); μέσω custom recovery πέρνεις ένα nanodroid Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Τη rom που βρίσκεται στο site της ECOO την έχει δοκιμάσει κανείς? Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conair Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 μέσω custom recovery πέρνεις ένα nanodroid Ευχαριστώ φίλε μου αλλά είναι σαν να μου μιλάς Κινέζικα. Είμαι εντελώς άσχετος και νέος στο παιχνίδι. Αν μπορούσες λίγο πιό αναλυτικά. Θέλω να δοκιμάσω να του περάσω κάποια άλλη ROM γι' αυτό θέλω πρώτα να κάνω full backup σε περίπτωση που τα σκ----ω να έχω την δυνατότητα επαναφοράς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Γίνε πιο συγκεκριμένος : από που κατέβασες τη rom(στείλε λινκ γιατί δεν βρήκα τίποτα), από πού το spi flashtool; Αν κάτι πάει στραβά τι κάνω; Επίσης ας μου πει κάποιος πως να περάσω μια custom recovery. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo21r Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 κανεναν οδηγο για εγκατασταση λολιποπ εχουμε? Παράθεση ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotisthess Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Που θα πάει κάποιος θα το κάνει στα αγγλικά ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lama10 Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Ξέρει κανείς αν υπάρχει η δυνατότητα από την στιγμή που κάνεις το update σε Lollipop και δεν είναι τόσο καλή να το επαναφέρεις στην κανονική του ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosv Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Λοιπόν, τελικά το ECOO μου έχει προβλήματα και σήμερα Τετάρτη θα κλείσει 6η μέρα χρήσης... Κρασάρει μόνο του, ακόμα και χωρίς να το χρησιμοποιώ, τουλάχιστον 1-2 φορές κάθε 24ωρο. Κάποιες φορές 2 λεπτά μετά το crash, κάνει μόνο του Reboot, άλλες φορές όχι... Το απόγευμα που το έβγαλα από την τσέπη, είχε ήδη κρασάρει και τρόμαξα να το ανοίξω... Πάτησα το power button 5-6 φορές (για 5 δεύτερα κάθε φορά) μέχρι ν' αποφασίσει το "καρούλι" να πάρει μπρος... Χθες, εκεί που μιλούσα κανονικά, μόλις ο άλλος έκλεισε το τηλέφωνό του, το ECOO κράσαρε! Μιλάμε για τελείως άκυρες στιγμές, ενώ μέχρι τότε παίζει μια χαρά και είναι ταχύτατο! Μακάρι να ήταν software bug, αλλά κατά 99% δεν είναι. Επίσης, μερικές φορές η δόνηση σταματάει να δουλεύει και μόνο με λίγο κούνημα της συσκευής, επανέρχεται... Πραγματικά κρίμα, γιατί είναι πολύ ωραίο κινητό, αλλά πέταξα 165€ στα σκουπίδια... Στενοχωρήθηκα, γιατί τις πρώτες 2 μέρες που έπαιζε καλά (εκτός της δόνησης) το είχα ερωτευτεί, αλλά αυτό αποδείχθηκε "άπιστο"... :p Εντάξει, το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας παίζει καλά, αλλά έχει αρχίσει να μ' εκνευρίζει... μια απο τα ιδια και το δικο μου... περασα ομως το λολλιποπ και δεν το ξαναπαρουσιασε ! τωρα το μονο προβλημα που βλεπω ειναι να τρεμοπαιζει η οθονη του αλλα μονο οταν ανοιγω εφαρμογες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotisthess Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Ξέρει κανείς αν υπάρχει η δυνατότητα από την στιγμή που κάνεις το update σε Lollipop και δεν είναι τόσο καλή να το επαναφέρεις στην κανονική του ??? Στο XDA το αναφέρουν συνεχώς ότι γίνεται ... αλλά αφού το ρουτάρεις, εγκαταστήσεις πρόγραμμα recovery και κάνεις backup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black1180 Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Σημερα εγινε και η δικια μου παραγγελια για λογαριασμο του αδερφου μου απο το geekbuying για να δουμε...:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thepre913 Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Σημερα εγινε και η δικια μου παραγγελια για λογαριασμο του αδερφου μου απο το geekbuying για ουμε...:worry: Φιλε εσύ βλέπω έχεις jiayu G4s όπως εγω οταν το πάρεις και το δουλέψεις πες μου αν εχει κατι παραπανω απο το δικο μας δηλαδή αξίζει η αλλαγή η να περιμένω κανα καλύτερο;;; Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black1180 Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Φιλε εσύ βλέπω έχεις jiayu G4s όπως εγω οταν το πάρεις και το δουλέψεις πες μου αν εχει κατι παραπανω απο το δικο μας δηλαδή αξίζει η αλλαγή η να περιμένω κανα καλύτερο;;; Εγινε φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 παιδια μια ερωτηση οσοι εχουν το τηλεφωνο γενικα εισαστε ευχαριστημενοι?? σε θεμα φωτεινοτητας οθονης digitazer κλησεων μικροφωνου μεγαφωνου wifi μπαταριας???ρωταω γιατι εχω παραγγειλει το elephone p7000 αλλα σκεφτομαι να το ακυρωσω και να παρω αυτο...η αληθεια ειναι οτι elephone και ecoo ειναι η ιδια εταιρια παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 (edited) παιδια μια ερωτηση οσοι εχουν το τηλεφωνο γενικα εισαστε ευχαριστημενοι?? σε θεμα φωτεινοτητας οθονης digitazer κλησεων μικροφωνου μεγαφωνου wifi μπαταριας???ρωταω γιατι εχω παραγγειλει το elephone p7000 αλλα σκεφτομαι να το ακυρωσω και να παρω αυτο...η αληθεια ειναι οτι elephone και ecoo ειναι η ιδια εταιρια παντως. Θα έλεγα πως είμαι πολύ ευχαριστημένος από την αγορά μου. Η φωτεινότητα της οθόνης είναι αρκετά καλή, ακόμα και κάτω από το φως του ήλιου. Στην οξύτητα και την ποιότητα της δεν χρειάζεται καν να αναφερθώ(απλά επική, για τα λεφτά της παντα). Οι κλήσεις έχουν πολυ καλή ποιότητα, και όσες φορές επικοινώνησα με άλλον, ο συνομιλητής μου με άκουγε καθαρά. Το ακουστικό είναι αρκετά καλό, αλλά θα ήθελα να είναι λίγο πιο δυνατό. Το ηχείο είναι σχετικά καλό, με αρκέτα δυνατή ένταση και καλή ποιότητα ήχου. Το WiFi έχει πολύ δυνατό σήμα, ακόμη και δύο ορόφους κάτω από το router. Μέχρι και στο υπόγειο έπιανε 2 γραμμές. Η αυτονομία δεν πρέπει και δάφνες. Λόγω της τρομερης οθόνης και του σχετικά ενεργοβορου επεξεργαστή, 1 ημέρα με κανονική προς βαριά χρήση. Βέβαια η αυτονομία είναι ανάλογη και με την χρήση. Πάντως δεν νομίζω ότι θα καλύψει τους power users. Ο επεξεργαστής πραγματικά τα σπάει, (41920 μονάδες στο Antutu και θα χτυπάει γύρω στις 45000 με το lollipop, το αναβάθμισε manual ένας φίλος μου) Το call of duty strike team πάντως το σηκώνει άνετα. Από ότι άκουσα, το elephone που παρήγγειλες είναι εξίσου καλό, αλλά αν δεις και το hands on video του myphone η κάμερα έχει κάποιο bug και βγάζει μια κιτρινιλα( θέμα software). Ααα, ο αισθητήρας δακτυλικων αποτυπωματων είναι σχετικά καλός, αλλά αν τα δάκτυλα είναι βρώμικα ή ιδρωμενα δεν λειτουργεί καλά. Η κάμερα σχετικά καλή για Chinese smartphone, αν θες μπορώ να ανεβάσω κάποια samples. Edited June 9, 2015 by THD Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarK_HumOuR Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 (edited) ανεβασε samples! υ.γ. και αν γινεται πειτε ρε παιδια κανενα αξιοπιστο site με καλη τιμη. βρηκα αυτο: http://www.coolicool.com/ecoo-e04-aurora-plus-3gb-mtk6752-17ghz-octa-core-55-inch-fhd-screen-android-44-4g-lte-smartphone-g-39142?currency=EUR αλλα διαβασα διαφορα ασχημα σχολια σ αυτο το νημα για το coolicool και δεν ειμαι σιγουρος αν πρεπει να αγοραστει απο εκει. Edited June 9, 2015 by DarK_HumOuR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thepre913 Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 ανεβασε samples! υ.γ. και αν γινεται πειτε ρε παιδια κανενα αξιοπιστο site με καλη τιμη. βρηκα αυτο: http://www.coolicool.com/ecoo-e04-aurora-plus-3gb-mtk6752-17ghz-octa-core-55-inch-fhd-screen-android-44-4g-lte-smartphone-g-39142?currency=EUR αλλα διαβασα διαφορα ασχημα σχολια σ αυτο το νημα για το coolicool και δεν ειμαι σιγουρος αν πρεπει να αγοραστει απο εκει. Vickmall αρκετα καλο η αποθήκη στην Ελλάδα το έχει λευκό 30€ πιο ακριβό Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 (edited) Θα έλεγα πως είμαι πολύ ευχαριστημένος από την αγορά μου. Η φωτεινότητα της οθόνης είναι αρκετά καλή, ακόμα και κάτω από το φως του ήλιου. Στην οξύτητα και την ποιότητα της δεν χρειάζεται καν να αναφερθώ(απλά επική, για τα λεφτά της παντα). Οι κλήσεις έχουν πολυ καλή ποιότητα, και όσες φορές επικοινώνησα με άλλον, ο συνομιλητής μου με άκουγε καθαρά. Το ακουστικό είναι αρκετά καλό, αλλά θα ήθελα να είναι λίγο πιο δυνατό. Το ηχείο είναι σχετικά καλό, με αρκέτα δυνατή ένταση και καλή ποιότητα ήχου. Το WiFi έχει πολύ δυνατό σήμα, ακόμη και δύο ορόφους κάτω από το router. Μέχρι και στο υπόγειο έπιανε 2 γραμμές. Η αυτονομία δεν πρέπει και δάφνες. Λόγω της τρομερης οθόνης και του σχετικά ενεργοβορου επεξεργαστή, 1 ημέρα με κανονική προς βαριά χρήση. Βέβαια η αυτονομία είναι ανάλογη και με την χρήση. Πάντως δεν νομίζω ότι θα καλύψει τους power users. Ο επεξεργαστής πραγματικά τα σπάει, (41920 μονάδες στο Antutu και θα χτυπάει γύρω στις 45000 με το lollipop, το αναβάθμισε manual ένας φίλος μου) Το call of duty strike team πάντως το σηκώνει άνετα. Από ότι άκουσα, το elephone που παρήγγειλες είναι εξίσου καλό, αλλά αν δεις και το hands on video του myphone η κάμερα έχει κάποιο bug και βγάζει μια κιτρινιλα( θέμα software). Ααα, ο αισθητήρας δακτυλικων αποτυπωματων είναι σχετικά καλός, αλλά αν τα δάκτυλα είναι βρώμικα ή ιδρωμενα δεν λειτουργεί καλά. Η κάμερα σχετικά καλή για Chinese smartphone, αν θες μπορώ να ανεβάσω κάποια samples. εχει gorilla gllas η οχι??...τα led ειναι δυνατα την νυχτα???εχει γρηγορο browsing στις σελιδες??εχει notification led?? Edited June 10, 2015 by olympiakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 εχει gorilla gllas η οχι??...τα led ειναι δυνατα την νυχτα???εχει γρηγορο browsing στις σελιδες??εχει notification led?? Gorilla glass δεν έχει, αλλά έρχεται από το εργοστάσιο με μεμβράνη περασμένη. Τα Led έχουν σχετικά δυνατό φως. Έχει notification led, αλλά είναι μόνο κόκκινο. Το browsing είναι πραγματικά ταχύτατο, ακόμα και με 1 γραμμή στο WiFi πάει σφαίρα. Με δεδομένα επίσης, αλλά έχω δοκιμάσει μόνο το 3G και όχι το 4G(σκεψου πως θα πήγαινε με αυτό) Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Gorilla glass δεν έχει, αλλά έρχεται από το εργοστάσιο με μεμβράνη περασμένη. Τα Led έχουν σχετικά δυνατό φως. Έχει notification led, αλλά είναι μόνο κόκκινο. Το browsing είναι πραγματικά ταχύτατο, ακόμα και με 1 γραμμή στο WiFi πάει σφαίρα. Με δεδομένα επίσης, αλλά έχω δοκιμάσει μόνο το 3G και όχι το 4G(σκεψου πως θα πήγαινε με αυτό) δηλαδη αμα πιεσεις την οθονη καταλαβαινεις οτι ζουλιεται?η ειναι σχετικα σκληρη η οθονη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Την οθόνη χωρίς τη μεμβράνη δεν την έχω χρησιμοποιήσει. Δεν ζουλιέται. Μην ανησυχείς για την ποιότητα της οθόνης, είναι εξαιρετική. Μόνο για τις αντιχαρακτηκές της ιδιότητες δεν μπορώ να είμαι σίγουρος. Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CSALAS Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Του βαζεις μια tempered glass ζελατινα και μετα δεν χαραζεται ουτε με μαχαιρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 5. GPS προβληματικό 6. Με GPS ζεσταίνεται υπερβολικά και σου βγάζει μήνυμα να αφαιρέσεις την μπαταρία γιατί ζεστάθηκε πολύ. Κρασάρει μόνο του, ακόμα και χωρίς να το χρησιμοποιώ, τουλάχιστον 1-2 φορές κάθε 24ωρο. Κάποιες φορές 2 λεπτά μετά το crash, κάνει μόνο του Reboot, άλλες φορές όχι... Το απόγευμα που το έβγαλα από την τσέπη, είχε ήδη κρασάρει και τρόμαξα να το ανοίξω... Πάτησα το power button 5-6 φορές (για 5 δεύτερα κάθε φορά) μέχρι ν' αποφασίσει το "καρούλι" να πάρει μπρος... Χθες, εκεί που μιλούσα κανονικά, μόλις ο άλλος έκλεισε το τηλέφωνό του, το ECOO κράσαρε! Μιλάμε για τελείως άκυρες στιγμές, ενώ μέχρι τότε παίζει μια χαρά και είναι ταχύτατο! Μακάρι να ήταν software bug, αλλά κατά 99% δεν είναι. Επίσης, μερικές φορές η δόνηση σταματάει να δουλεύει και μόνο με λίγο κούνημα της συσκευής, επανέρχεται... Παιδια το κινητο εχει ακομα αυτα τα προβληματα? Οταν ανοιγετε το κινητο πρωτη φορα ποση ram εχει ελευθερη? Γενικα αξιζει το κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Παιδια το κινητο εχει ακομα αυτα τα προβληματα? Οταν ανοιγετε το κινητο πρωτη φορα ποση ram εχει ελευθερη? Γενικα αξιζει το κινητο? και η Internal memory ειναι ενιαια? ποσο εχει δηλαδη για apps? φλασακια usb δεχεται? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts