Jump to content

conair

Members
 • Δημοσιεύσεις

  21
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

Everything posted by conair

 1. Αγαπητέ μου, α. κάνε μιά αναζήτηση με Google "Chinese recovery menu" και θα βρεις αρκετές εικόνες με την μετάφραση του κινέζικου recovery menu b. Σ' αυτές τις σελίδες θα βρεις ότι χρειάζεσαι γιά το τηλ. http://www.chinaphonearena.com/forum/Thread-Review-ECOO-e04-Aurora-Plus-MT6752-3GB-Tutorial-Review http://forum.xda-developers.com/android/general/ecoo-e04-aurora-mtk6752-64-bit-1-7ghz-t3027563 ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ αναγκάστηκα να το επιστρέψω στην Κίνα γιά αλλαγή-επισκευήdigitizer.
 2. Αν δεν είναι κόπος το link γιά να την κατεβάσω? Ευχαριστώ.
 3. Έχει προσέξει κανείς το SN της συσκευής του γιατί το δικό μου φαίνεται να αποτελείται από συνεχόμενα νούμερα και γράμματα. Μπορεί να είναι σωστό;
 4. Γειά σας Μετά από 3 εβδομάδες που έχω το τηλ. στα χέρια μου αυτές είναι μερικές διαπιστώσεις που ίσως να ενδιαφέρουν κάποιους. α. εμφάνιση απεικόνιση λειτουργικότητα: Άριστη β. πλοήγηση στο διαδίκτυο ακόμη και με μέτριο σήμα WiFi: Ταχύτατο γ. GPS: ακριβέστατο (+- 5m) και δεν έχω διαπιστώσει υπερθέρμανση λόγω χρήσης του όπως έχει ειπωθεί. δ. ROM: η ελεύθερη εσωτερική μνήμη με την παραλαβή ήταν 11.9GB ε. RAM: με την εκκίνηση του τηλ. 1.1GB της RAM είναι κατειλημμένα. στ. Μπαταρία: παρατήρησα υπερθέρμανση της μπαταρίας μετά από βαριά χρήση όπως Gaming μέσα σε πολύ λίγο χρόνο (μέσα σε 20-25 λεπτά η θερμοκρασία από 28-30 βαθμούς εκτοξεύεται στους 60) Επικοινώνησα με την ECOO ζητώντας εξηγήσεις και αν αυτό είναι επικίνδυνο για την μπαταρία και την συσκευή και ποιο ύψος θερμοκρασίας θεωρείται ασφαλές για την λειτουργία αλλά δεν έχω πάρει απάντηση ακόμη. ζ. CPU: διαπίστωσα πως η ταχύτητα των πυρήνων εκτοξεύονται πολύ συχνά στα 1.9GH και ίσως και αυτό να είναι ένας από του λόγους υπερθέρμανσης. η. δέχεται SD και USB στικάκια. θ. δεν μου έχει κρασάρει ούτε μία φορά ι. Φωτογραφίες και Βίντεο για τις δικές μου απαιτήσεις δεν αφήνουν περιθώρια για παράπονα. κ. Χρόνος πλήρους Φόρτισης: 0-100% 3h 05min Αν και με το καλημέρα διαπίστωσα κάποιο πρόβλημα digitizer σε κάποιο σημείο της οθόνης που μου δημιουργούσε πρόβλημα πληκτρολόγησης με το τηλ. σε όρθια θέση (πρόβλημα λύθηκε με αντικατάσταση του πληκτρολογίου και την διάταξη). Παρ’ ότι το μαγαζί απ’ όπου το πήρα μου ζήτησε να το στείλω πίσω για επισκευή – αντικατάσταση δεν θα το κάνω γιατί αυτό θα σήμαινε πάνω από τρείς μήνες αναμονής, λίγο δύσκολο να μείνω δίχως επικοινωνία για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτά προς το παρόν και για όσους ρωτούν αν αξίζει η αγορά του, ένα μεγάλο ΝΑΙ. (Προσωπική μου γνώμη). Πιστεύω πως η κάθε συσκευή κάθε εταιρείας έχει τα μικρο-κουσούρια της. Συσκευές επώνυμες με τα ίδια χαρακτηριστικά και επιδόσεις κοστίζουν τουλάχιστον τα διπλά.
 5. Ευχαριστώ φίλε μου αλλά είναι σαν να μου μιλάς Κινέζικα. Είμαι εντελώς άσχετος και νέος στο παιχνίδι. Αν μπορούσες λίγο πιό αναλυτικά. Θέλω να δοκιμάσω να του περάσω κάποια άλλη ROM γι' αυτό θέλω πρώτα να κάνω full backup σε περίπτωση που τα σκ----ω να έχω την δυνατότητα επαναφοράς.
 6. Μπορεί κάποιος να μου υποδείξει πως να κάνω full backup (που να συμπεριλαμβάνει και την ROM);
 7. Προσπάθησα μέσω του wireless update να δω αν υπάρχει κάποια νέα ενημέρωση. Στην πρώτη προσπάθεια μου έβγαλε το ακόλουθο μήνυμα, (Your system was damaged, wireless update is disabled) Σε επόμενη προσπάθεια το μήνυμα (Network connection failed) Τα μηνύματα αυτά επαναλαμβάνονται σε κάθε προσπάθεια ελέγχου γιά νέες ενημερώσεις. Ξέρει κανένας τι συμβαίνει;
 8. Ευχαριστώ γιά τις πληροφορίες dimikord, αν οι επαφές είναι στη sim και πάλι θα χαθούν; Και μιά απορία "πως συγχρονίζουμε τις επαφές στο google; :O"
 9. Ευχαριστώ γιά την πληροφορία, κάτι ακόμη θα χαθούν και οι καταχωρήσεις στις επαφές και το Hard Reset είνει αυτό που στην δική μου συσκευή αναφέρεται ως Factory Data Reset? Ευχαριστώ και πάλι. ΥΓ υπάρχει δυνατότητα πλήρους Backup (λειτουργικού, εφαρμογών κλπ.), ώστε αν χρειαστεί να είναι δυνατή η επαναφορά της συσκευής σε προηγούμενη κατάσταση;
 10. Όπως είχα γράψει νωρίτερα στο #139 γιά το πρόβλημα απόκρισης της οθόνης με το πληκτρολόγιο μετά από επικοινωνία με το κατάστημα σαν λύση μου πρότειναν πρώτα να δοκιμάσω με κάποιο άλλο πληκτρολόγιο και αν το πρόβλημα επέμενε να προχωρήσω σε reset της συσκευής. Αφού δοκίμασα άλλο πληκτρολόγιο και δεν είδα διαφορά μου μένει το reset. Δεν ξέρω όμως αν αυτό επηρεάσει αρνητικά και πως την συσκευή, όπως γιά παράδειγμα την custom Mod ROM το ξεκλείδωμα, το Rooting. Παρακαλώ εσάς που σίγουρα είστε πιό έμπειροι χρήστες από εμένα γιά τα φώτα σας.
 11. Δεν ξέρω πως και γιατί αλλά μία ιστοσελίδα (yoyogame.net) εμφανίζεται κάθε φορά που ανοίγω τον browser (Firefox) και παρ' ότι επιλέγω διαφορετικές σελίδες ως homepage η (yoyogame.net) εμφανίζεται ως main και δεν ξέρω πως να την ξεφορτωθώ. Ξέρει κάποιος να βοηθήσει; Θα είμαι υπόχρεος. Το πρόβλημα λύθηκε με του εγκατέστησα το Avira Antivirus, με το που σκάναρε το τηλ. βρήκε και απομάκρυνε ένα malware και αυτό ήταν
 12. Σήμερα δοκίμασα το GPS σε διαφορετικές περιοχές και ήταν πολύ ακριβές. Με τοποθετούσε πάντα σε ακτίνα όχι μεγαλύτερη από 5m. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όταν είμαι σπίτι η διαφορά φτάνει και τα 100m.
 13. Την συσκευή την πήρα από το Etotalk και σίγουρα θα επικοινωνήσω μαζί τους. Σ' ευχαριστώ γιά την ιδέα με το βιντεάκι.
 14. Φίλε μου ευχαριστώ γιά την υπόδειξη. Δοκίμασα λοιπόν το τεστ που μου πρότεινες με δύο διαφορετικές εφαρμογές και διαπίστωσα πως στις κάτω άκρες της οθόνης δεξιά & αριστερά περίπου 1cm πάνω απ' το κάτω όριο της οθόνης ενώ πιέζω το σημείο με ένα δάχτυλο μου δείχνει πως πιέζονται δύο σημεία. Το ίδιο και με δύο δάχτυλα δεξιά & αριστερά δείχνει πως πιέζονται τέσσερα σημεία. Είναι πρόβλημα της οθόνης ή λογισμικού;
 15. Αν και δεν έχω τις γνώσεις να κατ6αλάβω τι σημαίνει "digitizer" να δοκίμασα και το SwiftKey keyboard με τα ίδια αποτελέσματα.
 16. Έχει κανείς άλλος πρόβλημα με το πληκτρολόγιο όταν το τηλ. είναι σε όρθια θέση; Η τελευταία σειρά γραμμάτων (shift ΖΧΨΩΒΝΜ και (X) backspace) δεν ανταποκρίνεται σωστά και γράφει τους χαρακτήρες της παραπάνω σειράς. Σε οριζόντια θέση όλα δουλεύουν άψογα. Κουφό, ε;
 17. Το GPS το δοκίμασα μόνο σε μία τοποθεσία (στο σπίτι μου) και με τοποθετεί συνεχώς περίπου 100m από την θέση μου, θα χρειαστούν κι άλλες δοκιμές γιά πληρέστερη εικόνα. Το finger print δεν το δοκίμασα ακόμα, όταν θα το κάνω θα γράψω τις εντυπώσεις μου. Όσο για διαφορές ή ομοιότητες με το jiayu G4s δεν μπορώ να σου δώσω αν δεν έχω και τα δύο γιά άμεση σύγκριση.
 18. Καλή αν και γιά τα δικά μου γούστα θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερη ένταση, όσο γιά το λαμπάκι είναι αρκετά ευδιάκριτο.
 19. Αγαπητέ μου αφού διάβασα όλα τα προηγούμενα σχόλια αποφάσισα να ζητήσω εδώ βοήθεια καθώς διαπίστωσα πως εδώ οι συμμετέχοντες την προσφέρουν αβιάστα.
 20. Γειά σας, Μόλις σήμερα παρέλαβα το τηλ. το οποίο είχα παραγγείλει την 11.04.2015 απο το Etotalk. Σαν πρώτη εντύπωση πρέπει να ομολογήσω πως είναι παραπάνω απ' ότι το περίμενα. Το έψαξα γιά αρκετή ώρα (δεν έχω μεγάλη εμπειρία μιάς και είναι το πρώτο μου smartphone) και φαίνεται να δουλεύει άψογα, συνδέθηκε άμεσα στο internet μέσω wifi οι σελίδες φόρτωναν άμεσως και γενικά δεν διαπίστωσα κάτι αρνητικό μέχρι τώρα. Αν και μου είχαν υποσχεθει πως θα ήταν με Android 5.0 αφού το έστειλαν με πληροφόρισαν πως είναι με την 4.4.4 λόγω του ότι η ECOO δεν είχε ακόμη έτοιμη την 5.0 και δεν ήθελαν να με κάνουν να περιμένω. Μου υποσχέθηκαν πως όταν θα είναι διαθέσημη θα με ενημερώσουν και θα μου στείλουν τις οδηγίες πως να το αναβαθμίσω μόνος μου. Από 'δω και πέρα θα χρειαστώ τις γνώσεις σας και την βοήθειά σας (είμαι πρωτάρης). Γιά αρχή έχω δύο ερωτήσεις α Υποτίθεται πως το τηλ. θα μου το έστελναν rooted & unlocked πως μπορώ να το διαπιστώσω αυτό; β. Σήμερα μολις συνδέθηκε στο Internet μου έβγαλε μηνυμα πως υπάρχει κάποια ενημέρωση συστήματος, (version number: 1478ZF.C63G_ECOO.A2.150410.LWT_KK.FHD.WB128_FB13720.EN.MV1624 (2.27MB) Release date 10.04.2015) να την κάνω; Ευχαριστώ
×
×
 • Create New...