lambros69 Δημοσιεύτηκε March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 23, 2015 Καλησπερα φτηνο ανδροιδ μαχ 100ε για να περαστει τηλεφωνικος καταλογος απο το samsung s4 που χαλασε μεχρι να γυρισει απο σερβις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 γιατί δεν παίρνεις το samsung galaxy siii mini value edition να μην αποστατήσεις και από την εταιρία??? :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 moto e να βρεις την ηγεια σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madman099 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Huawei Ascend Y550. Υποστηρίζει 4G, φοράει 64μπιτο 4πύρινο επεξεργαστή και έχει καλές σχετικά κάμερες για τα κυβικά του (ψαξε youtube). Στα 99 ευρώ η τιμή του. Νομίζω πως είναι η καλύτερη επιλογή αυτή τη στιγμή σε αυτά τα χρήματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Kazam Thunder 345L και τελειωσες. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zerga08 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Sony xperia E1. Στα σκρουτζομάγαζα παίζει στα 60 ευρώ. Εχει την kitkat έκδοση και είναι αρκετά smooth η λειτουργία του για κινητό αυτών των χαρακτηριστικών. Επίσης αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν η ταχύτητα του browsing του. Θα κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 τι προσπαθεις ακριβως να κανεις. ισως δε χρειαζεται να αγορασεις συσκευη. δωσε μας λεπτομερειες. Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. March 25, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 δευτερο τηλεφωνο να κανει την δουλεία της, import contacts, sms, calendar. log Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple7 Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Moto E το κοίταξες ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Sony xperia E1. Στα σκρουτζομάγαζα παίζει στα 60 ευρώ. Εχει την kitkat έκδοση και είναι αρκετά smooth η λειτουργία του για κινητό αυτών των χαρακτηριστικών. Επίσης αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν η ταχύτητα του browsing του. Θα κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου. ;) ενα viber να του βαλεις (τπτ αλλο) πατώνει οσο δεν παει και εχει lag χειροτερο απο s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zerga08 Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 ενα viber να του βαλεις (τπτ αλλο) πατώνει οσο δεν παει και εχει lag χειροτερο απο s3 Φίλε μου επίτρεψε μου να διαφωνήσω! Το έχω το κινητάκι σαν 2ο και είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Του έχω περασμένες 60 εφαρμογές, ανάμεσα στις οποίες 4-5 παιχνίδια και σε γενικές γραμμές τρέχει αρκετά γρήγορα. Τα έχει βέβαια τα lag του αλλά όχι τόσο συχνά. Ειδικά αμα το καθαρίζεις με εφαρμογές όπως το clean master και το battery doctor. Τις εφαρμογές μπορεί να τις τρέξει όλες απροβλημάτιστα! Με τα βαριά παιχνίδια έχει ένα θεματάκι και κρασάρουν μόλις τα ανοίγεις. Δηλαδή παιχνίδια σαν το need for speed ή το call of duty heroes δεν παίζει να τα τρέξει. Αλλα όμως όπως το angry birds και το fruit ninja τα τρέχει μια χαρά. Δυνατό του σημείο ο ήχος. Παίζει πεντακάθαρα και αρκετά δυνατά. Γενικά πιστεύω ότι σαν 2ο κινητό τα αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω. Αλλωστε μιλάμε για κόστος της τάξεως των 60 ευρώ. Αν είχε και λιγο καλύτερη κάμερα θα μιλούσαμε για τιμή ξεφτίλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufere Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Chechare to lead της leagoo στα skroutzomagaza Παράθεση i cant get no sleep Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts