BOGIAS Δημ. April 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2005 h dsl kovetai meta apo 2 mhnes, mporeis na mpaineis net alla na mhn mporeis na kaneis kai na dexteis klhseis. To exoyn "pathei" polloi, tous ekopsan ta thlefwnhmata alla mpainan kanonika net. Den to evgala apo to myalo mou. kai egw to idio exw pa8ei 2 fores Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. April 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2005 Πολύ καλά, τότε να μην ανησυχώ για τον επόμενο μήνα! :yahoo: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 Παιδια ειναι κανεις αλλος απο Κηφισια μερια;;Απο την Παρασκευη το μεσημερι μεχρι και σημερα δεν παιρνω ip. Το προβλημα την Παρασκευη δεν ηταν τοσο εντονο,αλλα απο χθες δεν εχω παρει καθολου ip. :mad: Οχι τιποτα αλλο πηρα στο 1242 και περιμενα 30 λεπτα χωρις να το σηκωσουν. :mad: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lebe Δημ. April 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2005 Paides ayrrio lew na paw na to agorasw.Na rwthsw katevazete kanonika apo edonkey kai dc++ h mhpws yparxoun provlhmata.Kai kati akoma an to agorasw ayrio meta apo poses meres tha mporw na exw syndesh.Thnx Παράθεση STOP EATING JUNK FOOD :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KGP Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 paides mesa se dio ergasimes -mesolavise to savatokiriako-apo tote pou piga kai to agorasa ........i am online!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 paides mesa se dio ergasimes -mesolavise to savatokiriako-apo tote pou piga kai to agorasa ........i am online!!!!! :confused: WoW! Σε ποια περιοχη εισαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 paides mesa se dio ergasimes -mesolavise to savatokiriako-apo tote pou piga kai to agorasa ........i am online!!!!! Τυχερε!!!!! Εγω πηρα το dsl κιτ την Παρασκευη. Για να δουμε θα προλαβω το Πασχα...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2005 Παιδια,οταν λεμε 129,71 ευρω εννοουμε ΟΛΑ τα εξοδα??;H να υπολογιζω και αλλα?? Αναφερομαι στο onDSL kit 384! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KGP Δημ. May 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2005 ola...everything included....akoma kai i mpataria kai o fortistis tou mp3 player hehehehe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2005 OK!Παω να το παρω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2005 Λοιπον,αγορασα το onDSL kit(129 ευρω και δωρο ενα mp3 player).Εχω 2 ερωτησεις: 1.Στο λογαριασμο που θα μου ερθει αφου ενεργοποιηθει η dsl τι θα πληρωσω?Εννοω αφου ''τελειωσω'' με pstn... 2.Ποιος ειναι ο μεσος ορος ενεργοποιησης της γραμμης απο τον ΟΤΕ? (εννοω σε ημερες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KGP Δημ. May 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2005 den telioneis me tin pstn....sou menei kanonika...diladi to tilefono to chrisimopiieis kanonika opote stin ousia tous epomenouns treis mines chreonese pstn pagio + ondslkit 129.71 mesos oros energopiisis den ksero....ego se dio meres ergasimes eicha etimi tin grammi sindese to to modem kai molis deis prasino lampaki kato.....pare til tin forthnet gia demo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2005 Αν δε χρησιμοποιω καθολου το τηλεφωνο και δε μπαινω με pstn καθολου,θα πληρωσω κατι?? Συγγνωμη αλλα ειμαι ασχετος ρε παιδια... Δηλαδη,θελω να σιγουρεψω οτι με τα εξοδα της DSL ξεμπερδεψα για τους επομενους τρεις μηνες.Ετση δεν ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. May 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2005 Αν δε χρησιμοποιω καθολου το τηλεφωνο και δε μπαινω με pstn καθολου,θα πληρωσω κατι?? Συγγνωμη αλλα ειμαι ασχετος ρε παιδια... Δηλαδη,θελω να σιγουρεψω οτι με τα εξοδα της DSL ξεμπερδεψα για τους επομενους τρεις μηνες.Ετση δεν ειναι? Μονο το παγιο του τηλεφωνου που πληρωνες και τοσο καιρο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KGP Δημ. May 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2005 me ta eksoda tis dsl ksemperdepses....me ta EKSODA PAGIOU PSTN-kai mono auta- diladi me liga logia tis aplis grammis tilefonou tha ta plironeis kanonika. me liga logia den tha pliroseis tous epomenoun 3 mines tin grammi dsl -pou as poume "erchete" mesa apo tin grammi tilefonou- kai to kostos tis sindromis stin otenet gia na mporeis na mpeneis internet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KGP Δημ. May 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2005 Αν δε χρησιμοποιω καθολου το τηλεφωνο και δε μπαινω με pstn καθολου,θα πληρωσω κατι?? Συγγνωμη αλλα ειμαι ασχετος ρε παιδια... Δηλαδη,θελω να σιγουρεψω οτι με τα εξοδα της DSL ξεμπερδεψα για τους επομενους τρεις μηνες.Ετση δεν ειναι? everything is difficult before its easy.....oloi apo tin archi ksekinisame..ascheta an to pezounme eksipnoi meta stin poria.....giati ta kseroume ola... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2005 A ok!Ευχαριστω πολυ παιδια! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KGP Δημ. May 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 btw pigan kati gnostoi mou na paroun to idio kit me to mp3...kai echoun teliosei -i etsi tous eipan telospanton-......kati mou leei oti an ontos poulise kala to ondsl tha doume grigorotera ekselikseis schetika me times.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lebe Δημ. May 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 Paides phra to paketo gia syndesh 384 stis 25/4.Shmera pou tous phra thlefwno mou eipan oti prepei na persoun 12 meres apo th mera agoras gia na energopoithei h syndesh.Ayto isxyei ontws? Παράθεση STOP EATING JUNK FOOD :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. May 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 Paides phra to paketo gia syndesh 384 stis 25/4.Shmera pou tous phra thlefwno mou eipan oti prepei na persoun 12 meres apo th mera agoras gia na energopoithei h syndesh.Ayto isxyei ontws? Κοιτα, σε εμενα που μενω Αθηνα, σε μια μερα ενεργοποιηθηκε η γραμμη και σε 5 εργασιμες με πηραν τηλ. και μου εδωσαν τον κωδικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lebe Δημ. May 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 Κοιτα, σε εμενα που μενω Αθηνα, σε μια μερα ενεργοποιηθηκε η γραμμη και σε 5 εργασιμες με πηραν τηλ. και μου εδωσαν τον κωδικο. To pira apo katasthma germanou.Twra giati ayth h argoporia den mporw na katalavw.H grammi pantws einai etoimh.Tous phres esy thlefwno h epikoinwnhsan aytoi mazi sou? Παράθεση STOP EATING JUNK FOOD :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. May 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 To pira apo katasthma germanou.Twra giati ayth h argoporia den mporw na katalavw.H grammi pantws einai etoimh.Tous phres esy thlefwno h epikoinwnhsan aytoi mazi sou? Τους πηρα δυο φορες και μου ειπαν θα σε παρουμε εμεις και ετσι εγινε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 Τις τελευταιες δυο μερες, παρατηρω μειωση της ταχυτητας (προτοτυπο!). Με 384, κατεβαζω περιπου 20-25 kb ενω στην αρχη κατεβαζα 39-40 σταθερα. Με διαφορα τεστ στο νετ, επιβεβαιωσα την πτωση αφου μου εβγαζαν οτι εχω 225kbps. Ποιον να παρω τηλ. να βρισω λιγο? Την Otenet ή τον Οτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrivateerME45 Δημ. May 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2005 Τις τελευταιες δυο μερες, παρατηρω μειωση της ταχυτητας (προτοτυπο!). Με 384, κατεβαζω περιπου 20-25 kb ενω στην αρχη κατεβαζα 39-40 σταθερα. Με διαφορα τεστ στο νετ, επιβεβαιωσα την πτωση αφου μου εβγαζαν οτι εχω 225kbps. Ποιον να παρω τηλ. να βρισω λιγο? Την Otenet ή τον Οτε? Νομίζω ό,τι το πρώτο που πρέπει να κοιτάξεις είναι το κέντρο του ΟΤΕ που υπάγεσαι... Ποιά τεστ έκανες που σου έβγαλαν τη διαφορά? Υπάρχει κάποιο καλό που προτείνεις? Παράθεση I used to be arrogant, but now I am PERFECT! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. May 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2005 Νομίζω ό,τι το πρώτο που πρέπει να κοιτάξεις είναι το κέντρο του ΟΤΕ που υπάγεσαι... Ποιά τεστ έκανες που σου έβγαλαν τη διαφορά? Υπάρχει κάποιο καλό που προτείνεις? Τα τεστ που εκανα ειναι αυτο και αυτο . Θα δοκιμασω και το μεσημερι και αν παλι ειναι χαλια, θα τους παρω τηλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts