nikoskat Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 εγω πηρα 512 ταχυτητα...ποιο θα μου δωσουν? φοβαμαι το απλο :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. June 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2006 τι πρεπει να κανω για να μου δωσουν το αλλο?αν παρω τηλ κ τους το πω?απο τι εξαρταται πιο θα δωσουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
man24s Δημ. June 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2006 το on dsl otenet θεωρειται οτι ειναι το ιδιο με το conn-x του ΟΤΕ? γιατι περα απο την επωνυμια ακομα και το username einai xxxxx@otenet.gr sto conn-x.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdscream Δημ. June 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2006 Ίδια είναι στην ουσία αλλά ξεχωριστό δίκτυο πωλήσεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. June 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2006 'Εχουν άλλες τιμές , άλλες δεσμέυσεις , στο ondsl kit η γραμμή δεν είναι στο ονομά σου... Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisk Δημ. June 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2006 Κανείς από Γαλάτσι?Τι λέει από ταχύτητες η Οτενετ?Σκέφτομαι να βάλω 512! Παράθεση this is how we do... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. June 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2006 Κανείς από Γαλάτσι?Τι λέει από ταχύτητες η Οτενετ?Σκέφτομαι να βάλω 512! Γιατί ΟΤΕnet και όχι κάτι άλλο; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captain_cook Δημ. June 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2006 Έβαλα connx και είχε το speedtouch 536.Το λαμπάκι στο ίντερνετ πρέπει να είναι μόνιμα αναμένο;Γιατί εμένα αναβοσβήνει και η σύνδεση κόβεται πολλές φορές κάθε μέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisk Δημ. June 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2006 Γιατί ΟΤΕnet και όχι κάτι άλλο; ..άντε Forthnet..δεν πάω αλλού...μάλλον έλλειψη εμπιστοσύνης...:shifty: Παράθεση this is how we do... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. June 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2006 ..άντε Forthnet..δεν πάω αλλού...μάλλον έλλειψη εμπιστοσύνης...:shifty: E βάλε Forthnet τότε. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
man24s Δημ. June 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2006 παντως το καλο με το conn-x kai to on dsl kit ειναι πως ειναι πολυ απλα στην εγκατασταση σε αντιθεση με αλλα..ειχα παει σε ενα φιλο μου να εγκαταστησουμε το HOL broadband pack και η εγκατασταση απαιτουσε μια πολυπλοκη διαδικασια...ενω με τον οτε βαζεις το cd και τελειωσες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. June 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2006 Δεν ισχύει κάτι τέτοιο... Μήπως σας δυσκόλεψε το fr!tzbox επειδή δεν ξέρατε να μπείτε στο web interface του? :P Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 Παιδειά, μια βοήθεια...μόλις έβαλα το OnDSL και το ενεργοποίησα αλλά παρατήρησα ότι όταν ανοίγω το τηλέφωνο το σταθερό και μετά το κλέινω τότε κόβεται και η σύνδεση στο ιντερνετ...Σημειωτέον, έχω βάλει αυτό το φίλτρο σε μία μόνο συσκευή ενώ έχω και άλλες...Σε όλες όμως κλείνει η γραμμή όταν δοκιμάζω το παραπάνω... Τί γίνεται? Α! και στα φορητά τηλέφωνα τί φίλτρο βάζουμε? Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captain_cook Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 πρέπει να βάλεις φίλτρο σε όλες τις τηλεφωνικές συσκευές.Για τα φορητά τηλέφωνα δεν γνωρίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. June 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2006 και πού προμηθεύομαι αυτά τα φίλτρα? πόσο στοιχίζουν περίπου? Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. June 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2006 μεχρι και τα οτεshop εχουν και ειναι πολυ πολυ φθηνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cddaraa Δημ. June 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2006 Μπορεί να μου πει κάποιος αν το απλο μόντεμ του ondsl(οχι το wireless)έχει 1 τουλάχιστον θύρα ethernet για σύνδεση με τον υπολογιστη?ή έχει μόνο usb? Παράθεση Ooooooooooooh Campione!The One and Only We're Liverpooooooooooooool They say our days are numbered, we're not famous anymore But scousers rule the country like we've always done before Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captain_cook Δημ. June 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2006 Μπορεί να μου πει κάποιος αν το απλο μόντεμ του ondsl(οχι το wireless)έχει 1 τουλάχιστον θύρα ethernet για σύνδεση με τον υπολογιστη?ή έχει μόνο usb? Έχει μία θύρα ethernet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. June 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2006 Tα sagem f@st 840 (ISDN) και 800 (PSTN) είναι απλά modems και ΔΕΝ έχουν ethernet... Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. June 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2006 Μπορεί να μου πει κάποιος αν το απλο μόντεμ του ondsl(οχι το wireless)έχει 1 τουλάχιστον θύρα ethernet για σύνδεση με τον υπολογιστη?ή έχει μόνο usb? Mόνο usb από το οποίο παίρνει και το ρεύμα που χρειάζεται....:O Παράθεση http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. June 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2006 Στις αρχές του επόμενου μήνα λήγει η συνδρομή μου στη Forthnet κι έχω τη δυνατότητα να αγοράσω συνδρομή της OTENET σε προνομιακή τιμή. Να την προτιμήσω? Όσοι έχετε, είστε ευχαριστημένοι ή είστε όλη την ώρα με αποσυνδέσεις και χαμηλές ταχύητητες? ΥΓ. Ενδιαφέρομαι για συνδρομή 384/128. Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. June 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2006 Εγω φιλε μου παρα τα οσα εχω διαβασει με 384 ειμαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, μμεχρι στιγμης (μεγαλη μπουκια να φαω μεγαλη κουβεντα να μην πω:) )ενταξει οι ταχυτητες δεν ειναι παντα στο 40 κατεβασμα αλλα και ποτε κατω απο 25 (αν και εχω κατεβασει και με 50!!!!) αποσυνδεσεις εκτος ισως απο το οτι με το προηγουμενο laptop μου δεν ειχα καταφερει ποτε να μεινω online παραπανω απο 4ωρες με το που το αλλαξα εχω μεινει Online και 3 μερες παρα κατι, χωρις προβλημα. Τωρα βεβαια μπορει να ειναι και η περιοχη. Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. June 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2006 Εμενα παλι δεν εχει τυχει να αποσυνδεθει ποτε, και το αφηνω συνεχεια ανοιχτο. Για ταχυτητες τωρα, ειχα 384, και δε μπορουσα να μιλησω στο skype λογω καθυστερησης, οποτε αναγκαστηκα να παω στο 512. Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. June 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2006 Στις αρχές του επόμενου μήνα λήγει η συνδρομή μου στη Forthnet κι έχω τη δυνατότητα να αγοράσω συνδρομή της OTENET σε προνομιακή τιμή. Να την προτιμήσω? Όσοι έχετε, είστε ευχαριστημένοι ή είστε όλη την ώρα με αποσυνδέσεις και χαμηλές ταχύητητες? ΥΓ. Ενδιαφέρομαι για συνδρομή 384/128. Χαμηλες ταχυτητες δεν εχει αλλα εγω προσωπικα εχω χαλια ping. Εγω εχω αρκετες αποσυνδεσεις αλλα μαλλον φταιει το αθλιο modem (SAGEM) που εδινε και δινει η otenet στα πακετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. June 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2006 Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Κατά πάσα πιθανότητα θα την προτιμήσω και αν πιέσω λίγο τις καταστάσεις ( ;)) ίσως κάνω και την πολυπόθητη αναβάθμιση σε 512. :) Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts