Jump to content

onDSL by Otenet

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

τι πρεπει να κανω για να μου δωσουν το αλλο?αν παρω τηλ κ τους το πω?απο τι εξαρταται πιο θα δωσουν?

το on dsl otenet θεωρειται οτι ειναι το ιδιο με το conn-x του ΟΤΕ?

γιατι περα απο την επωνυμια ακομα και το username einai xxxxx@otenet.gr sto conn-x..

Κανείς από Γαλάτσι?Τι λέει από ταχύτητες η Οτενετ?Σκέφτομαι να βάλω 512!

Γιατί ΟΤΕnet και όχι κάτι άλλο;

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έβαλα connx και είχε το speedtouch 536.Το λαμπάκι στο ίντερνετ πρέπει να είναι μόνιμα αναμένο;Γιατί εμένα αναβοσβήνει και η σύνδεση κόβεται πολλές φορές κάθε μέρα.

Γιατί ΟΤΕnet και όχι κάτι άλλο;

..άντε Forthnet..δεν πάω αλλού...μάλλον έλλειψη εμπιστοσύνης...:shifty:

this is how we do...

..άντε Forthnet..δεν πάω αλλού...μάλλον έλλειψη εμπιστοσύνης...:shifty:

E βάλε Forthnet τότε.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

παντως το καλο με το conn-x kai to on dsl kit ειναι πως ειναι πολυ απλα στην εγκατασταση σε αντιθεση με αλλα..ειχα παει σε ενα φιλο μου να εγκαταστησουμε το HOL broadband pack και η εγκατασταση απαιτουσε μια πολυπλοκη διαδικασια...ενω με τον οτε βαζεις το cd και τελειωσες..

Δεν ισχύει κάτι τέτοιο...

Μήπως σας δυσκόλεψε το fr!tzbox επειδή δεν ξέρατε να μπείτε στο web interface του? :P

http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

Παιδειά, μια βοήθεια...μόλις έβαλα το OnDSL και το ενεργοποίησα αλλά παρατήρησα ότι όταν ανοίγω το τηλέφωνο το σταθερό και μετά το κλέινω τότε κόβεται και η σύνδεση στο ιντερνετ...Σημειωτέον, έχω βάλει αυτό το φίλτρο σε μία μόνο συσκευή ενώ έχω και άλλες...Σε όλες όμως κλείνει η γραμμή όταν δοκιμάζω το παραπάνω...

Τί γίνεται? Α! και στα φορητά τηλέφωνα τί φίλτρο βάζουμε?

Μπορεί να μου πει κάποιος αν το απλο μόντεμ του ondsl(οχι το wireless)έχει 1 τουλάχιστον θύρα ethernet για σύνδεση με τον υπολογιστη?ή έχει μόνο usb?

Ooooooooooooh Campione!The One and Only

We're Liverpooooooooooooool

They say our days are numbered, we're not famous anymore

But scousers rule the country like we've always done before

Μπορεί να μου πει κάποιος αν το απλο μόντεμ του ondsl(οχι το wireless)έχει 1 τουλάχιστον θύρα ethernet για σύνδεση με τον υπολογιστη?ή έχει μόνο usb?

Έχει μία θύρα ethernet

Mόνο usb από το οποίο παίρνει και το ρεύμα που χρειάζεται....:O

http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif

Στις αρχές του επόμενου μήνα λήγει η συνδρομή μου στη Forthnet κι έχω τη δυνατότητα να αγοράσω συνδρομή της OTENET σε προνομιακή τιμή. Να την προτιμήσω? Όσοι έχετε, είστε ευχαριστημένοι ή είστε όλη την ώρα με αποσυνδέσεις και χαμηλές ταχύητητες?

ΥΓ. Ενδιαφέρομαι για συνδρομή 384/128.

seventh_heaven

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Εγω φιλε μου παρα τα οσα εχω διαβασει με 384 ειμαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, μμεχρι στιγμης (μεγαλη μπουκια να φαω μεγαλη κουβεντα να μην πω:) )ενταξει οι ταχυτητες δεν ειναι παντα στο 40 κατεβασμα αλλα και ποτε κατω απο 25 (αν και εχω κατεβασει και με 50!!!!) αποσυνδεσεις εκτος ισως απο το οτι με το προηγουμενο laptop μου δεν ειχα καταφερει ποτε να μεινω online παραπανω απο 4ωρες με το που το αλλαξα εχω μεινει Online και 3 μερες παρα κατι, χωρις προβλημα. Τωρα βεβαια μπορει να ειναι και η περιοχη.

Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X

Εμενα παλι δεν εχει τυχει να αποσυνδεθει ποτε, και το αφηνω συνεχεια ανοιχτο. Για ταχυτητες τωρα, ειχα 384, και δε μπορουσα να μιλησω στο skype λογω καθυστερησης, οποτε αναγκαστηκα να παω στο 512.

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

Στις αρχές του επόμενου μήνα λήγει η συνδρομή μου στη Forthnet κι έχω τη δυνατότητα να αγοράσω συνδρομή της OTENET σε προνομιακή τιμή. Να την προτιμήσω? Όσοι έχετε, είστε ευχαριστημένοι ή είστε όλη την ώρα με αποσυνδέσεις και χαμηλές ταχύητητες?

ΥΓ. Ενδιαφέρομαι για συνδρομή 384/128.

Χαμηλες ταχυτητες δεν εχει αλλα εγω προσωπικα εχω χαλια ping.

Εγω εχω αρκετες αποσυνδεσεις αλλα μαλλον φταιει το αθλιο modem (SAGEM) που εδινε και δινει η otenet στα πακετα.

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Κατά πάσα πιθανότητα θα την προτιμήσω και αν πιέσω λίγο τις καταστάσεις ( ;)) ίσως κάνω και την πολυπόθητη αναβάθμιση σε 512. :)

seventh_heaven

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg