konstantinos_bei Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Paides exei vrei kanenas xrhsths pou na exie Otenet-On-DSL paketo,tropo wste na mhn ginetai disconnect kathe 2-3 hmeres.Vazw na katevazw arxeia apo p2p programmata kai feygw ap'to spiti.Gyrnaw kai to vriskw na exei kanei disconnect.Xreiazomai opwsdhpote mia lysh Νομίζω ο κάποιος mod είχε προτείνει έναν τρόπο για να μη γίνεται αυτό. Άνοιξε με τον explorer μία σελίδα που ανανεώνεται κάθε τόσο. Μία από αυτές είναι η http://www.sportline.gr :) Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lebe Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Νομίζω ο κάποιος mod είχε προτείνει έναν τρόπο για να μη γίνεται αυτό. Άνοιξε με τον explorer μία σελίδα που ανανεώνεται κάθε τόσο. Μία από αυτές είναι η http://www.sportline.gr :) Ayth th selida afhnw Alla kai pali tipota.Oti kai na exw kanei mou kanei disconnect meta pao 2 to poly 3 meres.Symvainei se kanenan allo? Παράθεση STOP EATING JUNK FOOD :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Ayth th selida afhnw Alla kai pali tipota.Oti kai na exw kanei mou kanei disconnect meta pao 2 to poly 3 meres.Symvainei se kanenan allo? Παίδες νομίζω ότι στην οτενετ γίνεται ΠΑΝΤΑ αυτό με μάξιμουμ την ίδια ip 2 μέρες και 16 ώρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperBilly16V Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Μου σύνδεσαν και εμένα την adsl γραμμή. Είχα αγοράσει το Ondsl kit την περασμένη πέμπτη και σήμερα ενεργοποιήθηκε. Βέβαια δεν έχω το password ακομα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lebe Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Παίδες νομίζω ότι στην οτενετ γίνεται ΠΑΝΤΑ αυτό με μάξιμουμ την ίδια ip 2 μέρες και 16 ώρες Ontws kapou ekei prepei na einai to xroniko orio.Alla emeis ti mporoume na kanoume.Gia paradeigma giati den ginetai to idio me thn Forthnet? Παράθεση STOP EATING JUNK FOOD :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Ontws kapou ekei prepei na einai to xroniko orio.Alla emeis ti mporoume na kanoume.Gia paradeigma giati den ginetai to idio me thn Forthnet? Μα αφου εχεις dynamic IP ειναι απολυτα λογικο καθε 2-3 μερες να αλλαζει η IP, αυτο γινεται με ολους τις εταιριες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lebe Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Yparxoune static ip syndeseis edw sthn ellada kai an nai poies einai? Παράθεση STOP EATING JUNK FOOD :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. September 12, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Ωραια, η OTEnet μολις μπηκε στη μαυρη λιστα για το θεμα αυτο και μονο. Η Φορθνετ οπως ειχα γραψει με εκανε disconect στις 3 μερες, ψιλοελυσα το προβλημα με Sportline, αλλα το τελευταιο διαστημα ειχε παψει να γινεται απο μονο του και ετσι δε χρειαζομουν ουτε αυτο. Με τη HOL ειμαι απο τις 5 Σεπτεμβριου συνεχως συνδεδεμενος και δεν εχω αλλαξει ακομα IP. Δε ξερω αν παιζει ρολο, αλλα χρησιμοποιο modem / rοuter (USR 9106). Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. September 12, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Yparxoune static ip syndeseis edw sthn ellada kai an nai poies einai? Η Forthnet δινει σιγουρα Static IP συνδεσεις με κοστος 1,5 - 2 φορες πανω απο τις dynamic. Φανταζομαι οτι και οι αλλες εταιριες το κανουν, δεν ειναι καμια δυσκολη υπηρεσια, ασε που σε πολλους ειναι απαραιτητη για σοβαρους λογους.... Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Η Forthnet δινει σιγουρα Static IP συνδεσεις με κοστος 1,5 - 2 φορες πανω απο τις dynamic. Φανταζομαι οτι και οι αλλες εταιριες το κανουν, δεν ειναι καμια δυσκολη υπηρεσια, ασε που σε πολλους ειναι απαραιτητη για σοβαρους λογους.... Το πιο φθηνό static ADSL το δίνει η Q. Είναι ελάχιστα ακριβότερο από το dynamic. Xρησιμοποιεί το δίκτυο της HOL όμως, το οποίο για το επόμενο τετράμηνο αναμένεται να μην πηγαίνει και πάρα πολύ καλά... Περισσότερα στο http://www.qtelecom.gr. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lebe Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Egw pantws kata ena megalo pososto me kovw,na th diakoptw thn otenet kai na phgainw se allon paroxea. Παράθεση STOP EATING JUNK FOOD :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xagilera Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Παιδια εχω μια κρισιμη ερωτηση να κανω! Σαν παιδι και εγω αγορασα το Ram με σκοπο να βαλω(σαν μεγαλος προνομιουχος!) τη ΔΩΡΕΑΝ 3μηνη συνδεση! Αλλα τα σχολια που ακουω και διαβαζω στα forums για την HOL και συγκεκριμενα για τη προσφορα του Ram ειναι αποθαρηντικα! :cry: Θελω μια αντικειμενικη γνωμη και ξερω οτι απο εσας θα τη βρω! :) Αξιζει να βαλω τη προσφορα ή να στραφω σε καμια πιο αξιοπιστη? Για τη Vivodi πιο ειναι το σχολιο σας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Στα Χανιά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα προς το παρόν. Το πρόβλημα εντοπίζεται στη ξεχασμένη Β. Ελλάδα. Μακεδονια, θράκη, Ηπειρο, Θεσσαλία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Παιδια εχω μια κρισιμη ερωτηση να κανω! Σαν παιδι και εγω αγορασα το Ram με σκοπο να βαλω(σαν μεγαλος προνομιουχος!) τη ΔΩΡΕΑΝ 3μηνη συνδεση! Αλλα τα σχολια που ακουω και διαβαζω στα forums για την HOL και συγκεκριμενα για τη προσφορα του Ram ειναι αποθαρηντικα! :cry: Θελω μια αντικειμενικη γνωμη και ξερω οτι απο εσας θα τη βρω! :) Αξιζει να βαλω τη προσφορα ή να στραφω σε καμια πιο αξιοπιστη? Για τη Vivodi πιο ειναι το σχολιο σας? Αν θες παρακολούθησε την κίνηση της HOL στην παρακάτω σελίδα για τα Χανιά. Όπως σωστά είπε ο Bayern, το πρόβλημα εντοπίζεται μόνο στην Βόρεια Ελλάδα... http://web.hol.gr/online/HOL/index.aspx?mid=2636 Αυτή τη στιγμή το δίκτυο στα Χανιά έχει την παρακάτω κίνηση. http://img213.imageshack.us/img213/4098/hol7td.jpg Αυτά όμως τα λέμε στο τόπικ για το ΡΑΜ, μην ενοχλούμε τους υπόλοιπους. ;) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=70997 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Παιδια εχω μια κρισιμη ερωτηση να κανω! Σαν παιδι και εγω αγορασα το Ram με σκοπο να βαλω(σαν μεγαλος προνομιουχος!) τη ΔΩΡΕΑΝ 3μηνη συνδεση! Αλλα τα σχολια που ακουω και διαβαζω στα forums για την HOL και συγκεκριμενα για τη προσφορα του Ram ειναι αποθαρηντικα! :cry: Θελω μια αντικειμενικη γνωμη και ξερω οτι απο εσας θα τη βρω! :) Αξιζει να βαλω τη προσφορα ή να στραφω σε καμια πιο αξιοπιστη? Για τη Vivodi πιο ειναι το σχολιο σας? Αφού την αγόρασες, που κολλάς και δεν την δοκιμάζεις να δεις πώς πάει; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_bei Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Κάποιος από Καλαμαριά ή Θεσσαλονίκη να μου πει με τι ταχύτητα περίπου κατεβάζει με Οtenet 384?:) Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_bei Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 Έβαλα κι εγώ ondsl kit 384. Χτες από το μεσημέρι και μετά που μου το ενεργοποιήσανε κατέβαζε με 42kb/sec σταθερό. Μετά τις 12 το βράδυ έπεσε στα 29-30. Παρατηρείται αυτό το φαινόμενο με Otenet τις βραδινές ώρες που μπαίνει πολύς κόσμος? Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 Και σε μένα αντίστοιχα συμβαίνει. Τη μέρα έχω γενικά καλύτερες ταχύτητες από ότι το βράδυ. Οχι πάντα αλλά συχνά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 Eμένα πάντα είναι σταθερά σε max ταχύτητες. Κανένα πρόβλημα από OTEnet. Από τους καλύτερους providers. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 Εχω otenet PSTN και θα την μετατρεψω σε αοριστου 384. Μπορει να μου πει καποιος αν εχει ριξει τις τιμες η Οτενετ ή αν προκειτε να τις ριξει (γιατι η φορθνετ εχει κανει μειωσεις); Αν τυχον γνωριζει κανεις τις καινουριες τιμες ας μου τις πει. Στο site δεν βρηκα τιμη αοριστου 32ευρω :X Ενω η Forthnet την εχει αν δεν κανω λαθος 15,90+Φπα. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 Εχω otenet PSTN και θα την μετατρεψω σε αοριστου 384. Μπορει να μου πει καποιος αν εχει ριξει τις τιμες η Οτενετ ή αν προκειτε να τις ριξει (γιατι η φορθνετ εχει κανει μειωσεις); Αν τυχον γνωριζει κανεις τις καινουριες τιμες ας μου τις πει. Στο site δεν βρηκα τιμη αοριστου 32ευρω :X Ενω η Forthnet την εχει αν δεν κανω λαθος 15,90+Φπα. Κανονικά θα πρέπει να κάνει μειώσεις σύντομα μιας και οι άλλοι providers έχουν κάνει. Για αρχή(αφού ενεργοποιήσεις την πόρτα) πάρε demos από όλους τους isp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratus Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 Ακουσα για μειωσεις στις αρχες του επομενου μηνα.Μακαρι να ειναι αληθεια Παράθεση Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lebe Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Phga shmera se ena Oteshop me ena filo kai mas eipan oti h meiwsh tha einai 4-5 eyrw to mhna Παράθεση STOP EATING JUNK FOOD :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratus Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Phga shmera se ena Oteshop me ena filo kai mas eipan oti h meiwsh tha einai 4-5 eyrw to mhna Δηλαδη σχεδον τιποτα Παράθεση Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_bei Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Ε όχι και τίποτα.. Αν η μείωση είναι για την 384 μιλάμε για μείωση της τάξης του 20%. Τι περιμένετε? Να γίνει τσάμπα από τη μια μέρα στην άλλη? Βλέπετε τι γίνεται τον τελαυταίο μήνα. Καταιγισμός από προσφορές. Όταν ξεκινήσει και η ιστορία με το φοιτητικό πακέτο να δείτε τι θα γίνει.. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts