Jump to content

onDSL by Otenet

Κοινοποίηση

Recommended Posts

agorasa to paketo ondsl kit prin peripou 10 meres.akoma den exei eneropoiithei i grammi.pira ton ote sto 134 kai mou eipan pws den iparxei kan aitisi gia energopiisi.i otenet mou eipe oti den exei kamia sxesi to 134.alitheuei kati tetio? kserei kaneis? ama alitheuei pou mporw na parw til na mathw pote akrivws tha ginei i energopoiisi tis grammis ?

Ειναι αληθεια οτι το 134 δεν εχει καμια σχεση. Οταν αγοραζεις ετοιμο το πακετο η γραμμη σου δεν φαινεται στο 134, οποτε μονο με την οτενετ θα πρεπει να μιλας.

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ειναι αληθεια οτι το 134 δεν εχει καμια σχεση. Οταν αγοραζεις ετοιμο το πακετο η γραμμη σου δεν φαινεται στο 134, οποτε μονο με την οτενετ θα πρεπει να μιλας.

Δεν ειναι ακριβως ετσι. Εγω ειχα παρει τηλ. στο 134, μου ειπαν οτι η γραμμη ενεργοποιηθηκε και να παρω στην otenet για τον κωδικο.

Δεν ειναι ακριβως ετσι. Εγω ειχα παρει τηλ. στο 134, μου ειπαν οτι η γραμμη ενεργοποιηθηκε και να παρω στην otenet για τον κωδικο.

Αφου ειχε ενεργοποιηθει η γραμμη ειναι λογικο να φαινεται οτι στο ταδε τηλεφωνο υπαρχει dsl. Οταν εισαι στην αναμονη το 134 δεν "βλεπει" οτι εχεις κανει αιτηση καθως γινεται μεσω της οτενετ.

Αφου ειχε ενεργοποιηθει η γραμμη ειναι λογικο να φαινεται οτι στο ταδε τηλεφωνο υπαρχει dsl. Οταν εισαι στην αναμονη το 134 δεν "βλεπει" οτι εχεις κανει αιτηση καθως γινεται μεσω της οτενετ.

Σωστα, εχεις δικιο.

όχι, αρκεί να έχεις ξε-συνδεμένο το παλιό σου Modem από τον υπολογιστή (και τη πρίζα του τηλεφώνου)

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Πρεπει να ισχυουν και οι δυο προυποθεσεις που αναφερεις ή μια απο τις δυΟ?

Το παλιο modem που εχεις δεν πρεπει να συνδεεται με τηλεφωνικη γραμμη. Βγαλε απλως το βυσμα απο την μπριζα. (φανταζομαι το εχεις κανει ηδη για να βαλεις το modem-router της dsl.)

Το παλιο modem που εχεις δεν πρεπει να συνδεεται με τηλεφωνικη γραμμη. Βγαλε απλως το βυσμα απο την μπριζα. (φανταζομαι το εχεις κανει ηδη για να βαλεις το modem-router της dsl.)

ναι, έτσι είναι.ευχαριστώ πολύ.

Kai egenneto fws.Apo to prwi apekthsa kai egw thn polypathi syndesh.OUF :cool: Me poio programma metrame thn taxythta ths dsl

Γιατι δεν κατεβαζεις κατι να δεις την ταχυτητα?

Bάλε και ένα dumeter για realtime monitoring και στατιστικα! :)

Φίλε "Βαυαρέ" φοβερό το dumeter. :up: Δεν το ήξερα. Το συστήνω σε όλους. :)

Bάλε και ένα dumeter για realtime monitoring και στατιστικα! :)

Φίλε το πήραμε και πάλι το πρωτάθλημα :rotfl:, το αποχεραιτήσαμε και το Ολύμπικ Στάντιουμ οφ Μιούνιχ, δώσαμε και δωράκι στους φιλάθλους μας το 6-3 :up: στον τελευταίο μας αγώνα στο γήπεδο, άντε να μετακομίσουμε τώρα παραδίπλα...:wink:

Πολύ καλό εργαλειάκι και το dumeter. Αν είχες και κανένα "key" για να το κάνουμε registered... :whistle:

I used to be arrogant, but now I am PERFECT! :D

Φίλε το πήραμε και πάλι το πρωτάθλημα :rotfl:, το αποχεραιτήσαμε και το Ολύμπικ Στάντιουμ οφ Μιούνιχ, δώσαμε και δωράκι στους φιλάθλους μας το 6-3 :up: στον τελευταίο μας αγώνα στο γήπεδο, άντε να μετακομίσουμε τώρα παραδίπλα...:wink:

Πολύ καλό εργαλειάκι και το dumeter. Αν είχες και κανένα "key" για να το κάνουμε registered... :whistle:

Υπάρχει φίλε key για να το κάνεις registered. Ψάξε λίγο, απαγορεύεται να το γράψουμε εδώ μέσα. Αν ενδιαφέρεσαι ΡΜ. ;)

Υπάρχει φίλε key για να το κάνεις registered. Ψάξε λίγο, απαγορεύεται να το γράψουμε εδώ μέσα. Αν ενδιαφέρεσαι ΡΜ. ;)

Ok... Tο βρήκα!!

I used to be arrogant, but now I am PERFECT! :D

Φίλε "Βαυαρέ" φοβερό το dumeter. :up: Δεν το ήξερα. Το συστήνω σε όλους. :)

Οντως,ουτε εγω το ηξερα.Πολυ χρησιμο.

Κατι αλλο:Eγω παντα συνδεομαι στα 393.2 kbits..:)

Eικονικο ειναι?

:mad:

ενα μεγαλο μπραβο στην οτενετ η οποια μετα απο 12εργασιμες ημερες μη ενεργοποιησης της γραμμης ψαχνει να βρει τι φταιει!

Aprw me thn ypomonh sou

STOP EATING JUNK FOOD :X

ενα μεγαλο μπραβο στην οτενετ η οποια μετα απο 12εργασιμες ημερες μη ενεργοποιησης της γραμμης ψαχνει να βρει τι φταιει!

εγω μαλλον θα ειχα παει μια βολτα απο το μαρουσι να τα λεγαμε και απο κοντα......μπραβο υπομονη ομως........

λιγο δυσκολο να παω στο μαρουσι γιατι μενω ορεστιαδα!

απο το πρωι ειμαι συνεχεια σε επικοινωνια μαζι τους και ενω δεν βλεπουν να υπαρχει προβλημα δεν ξερουν γιατι δεν ενεργοποιηθηκε και το εξεταζουν και καλα,αντε βγαλε ακρη τωρα.

:)

Εγω παλι αγορασα το κιτ απο τον ΟΤΕ της Πατησιων στις 16/5

αλλα ο Οτε το διαβιβασε στην Οτενετ στις 25/5 δηλαδη θα περιμένουμε αλλες δυ βδομαδες τουλαχιστον

στην οτενετ η αιτηση μου πηγε 9/5 και ακομα τιποτα!

:)