Jump to content

onDSL by Otenet

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπον,οταν τους πηρα για να τουσ ζητησω εξηγησεις για την χρεωση μου ειπαν οτι τα 40 ευρω ηταν απο υπολοιπο ενος προηγουμενου πακετου που ειχα, το οποιο εχω ξεχρεωσει.Μετα ψιλοτσατιστηκα και αρχισα να φωναζω και το μοναδικο που ελεγε η κοπελα ηταν "τι να σας πω?" ξανα και ξανα! Αρχιζουν να μου τη δινουν στα νευρα! Δεν ειναι δυνατον να πληρωνουμε για κατι που δεν εχουμε!

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ξέρετε πόσες μέρες πέρνει για να ενεργοποιήσουν την γραμμή; Είχα πάρει τηλέφωνο την Πέμπτη και μου είπαν πως είναι στο τελικό στάδιο και ακόμα να δω γραμμή dsl. Για Adsl over isdn το splitter πρέπει να είναι συνδεδεμένο στην κεντρική πρίζα τηλεφώνου ή δεν παίζει ρόλο σε ποια πρίζα είναι συνδεδεμένο (Εννοώ στο σπίτι) ;

"And I am not frightened of dying, any time will do, I

don't mind. Why should I be frightened of dying?

There's no reason for it, you've gotta go sometime."

"I never said I was frightened of dying."

Αν υπαρχουν πορτες στο dslam σου παιρνει 8-10 μερες.Αν πεσεις στην περιπτωση μου ομως (χωρις πορτες) μαλλον θα εχει χειμωνιασει για τα καλα!

Μπορώ να δω αν έχει πόρτες;

Για Adsl over isdn το splitter πρέπει να είναι συνδεδεμένο στην κεντρική πρίζα τηλεφώνου ή δεν παίζει ρόλο σε ποια πρίζα είναι συνδεδεμένο (Εννοώ στο σπίτι) ;

Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να το έχω στην πρίζα του δωματίου μου και όχι στην κεντρική που είναι στο σαλόνι.

Να το έχω στην πρίζα του δωματίου μου και όχι στην κεντρική που είναι στο σαλόνι.

Το splitter θα το βάλεις σε όποια μπρίζα τηλ θες αρκεί από τη μία μεριά να συνδέσεις το netmod και από την άλλη το router. κατάλαβες?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δηλαδή έτσι

http://www.webmeister.ch/intranet/images/14_1.jpg

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Ναι αυτό το ήξερα, μόνο για την πρίζα δεν ήξερα ευχαριστώ.

Παιδια μιλησα με ΟΤΕΝΕΤ και ηταν ενας επιτελους πολυ καταρτισμενος και ευγενικος υπαλληλος(ισως επειδη απο οτι μου ειπε βιωνε την ιδια κατασταση).Το προβλημα το δικο μου ειναι ο συχρονισμος στα 768 ενω εχω το πακετο στα 1024.Του ειπα λοιπον την κατασταση και μου ειπε οτι ο στοχος του ΟΤΕ ειναι να εχει ολοκληρωσει τις αναβαθμισεις μεχρι τελος του ετους.Για το αν τα καταφερει δεν ξερουμε.Για τελη Νοεμβριου που του ειπα - οπως λενε πολλοι στο Φορουμ- δεν παιζει.Λεω τι μου λεει ετσι?

Οποτε εγω προσωπικα εχω 2 επιλογες. Η 1 ειναι να περιμενω και η 2η ειναι να ζητησω απο το τμημα λογαριασμων να με "ριξουν" στην τιμη του 768 και οχι 1024.Επειδη ομως θελω 1024, θα περιμενω μιας και το κιτ μου τελειωνει το δωρεαν Φεβρουαριο.Παντως χωρις παρεξηγηση οι γυναικες που εχουν στην εξυπηρετηση ειναι μονο για να λενε την θεση τους και τιποτα αλλο. Απο τεχνικα θεματα ειναι εντελως ασχετες.

Τα off topic μηνύματα πήραν την άγουσα... Stay ON topic plz. Θενξ.

Για την ιστορία, το πρόβλημα του Alexref λύθηκε.

Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

Καλησπέρα στο forum!Έκανε πριν από καμοιά εβδομάδα αίτηση για διακοπή του internet!Λοιπόν, σήμερα διαπίστωσα ότι δεν μπορώ να μπω, γιατί δεν είναι έγκυρα τα στοιχεία μου (password, username), αλλά η γραμμή υπάρχει και αυτό φαίνεται και από το modem, αλλά και από τον υπολογιστή!Το ερώτημα είναι, υπάρχει περίπτωση να μου έκοψαν την σύνδεση, αλλά να μην μου έχουν κόψει την γραμμή;;;Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!:D

.....Να υπάρχουν τέτοιες ταχύτητες σε γραμμή 1.0 Mbit?

Download :: 50 Kbps or 0.05 Mbps (6 kB/s)

Upload :: 19 Kbps or 0 Mbps (2 kB/s)

Απορώ......:(

[sIGPIC][/sIGPIC]....a dozen summers against the world....

Ξερει κανεις τι παιζει με θεσσαλονικη, σημερα ο οτε με κρεμασε και απο τις 10 το πρωι προσπαθω να μπω αλλα ματαια, αφου πηρα 2 φορες τηλ στο κεντρο εξυπηρετησης με ενημερωσαν για μικρο τεχνικο προβλημα στην περιοχη και μου ειπαν να προσπαθησω να συνδεθω αργοτερα (ωρα επικοινωνιας 17:00) ,τελικα καταφερα να μπω τωρα αλλα παλι δεν ειναι σταθερη η συνδεση.

Εχεις κανεις αλλος το ιδιο προβλημα.

Υ.γ Μενω Αγια Παρασκευη (περιοχη Ταγαραδες) εξω απο Θεσ/νικη

Καλησπέρα στο forum!Έκανε πριν από καμοιά εβδομάδα αίτηση για διακοπή του internet!Λοιπόν, σήμερα διαπίστωσα ότι δεν μπορώ να μπω, γιατί δεν είναι έγκυρα τα στοιχεία μου (password, username), αλλά η γραμμή υπάρχει και αυτό φαίνεται και από το modem, αλλά και από τον υπολογιστή!Το ερώτημα είναι, υπάρχει περίπτωση να μου έκοψαν την σύνδεση, αλλά να μην μου έχουν κόψει την γραμμή;;;Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!:D

Αν έχεις το ondsl kit, όπως είναι και ο τίτλος του thread, τότε διακόπτεται αυτόματα και η γραμμή σου, δε χρειάζεται να πάρεις τον οτέ. Είναι πολύ δύσκολο να έχει γίνει τέτοιο λάθος..πάρε την τεχνική υποστήριξη να δούνε την υπηρεσία σου να σου πουν τι έχει γίνει ακριβώς και ενημέρωσε και εδώ αν θες:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν έχεις το ondsl kit, όπως είναι και ο τίτλος του thread, τότε διακόπτεται αυτόματα και η γραμμή σου, δε χρειάζεται να πάρεις τον οτέ. Είναι πολύ δύσκολο να έχει γίνει τέτοιο λάθος..πάρε την τεχνική υποστήριξη να δούνε την υπηρεσία σου να σου πουν τι έχει γίνει ακριβώς και ενημέρωσε και εδώ αν θες:)

Έκανα διακοπή σςύνδεσης!Το usrename και το password που είχα δεν λειτουργούν πια, λόγω της διακοπής!Το θέμα είναι ότι δεν έχουν κόψει την γραμμή dsl!Θα κοπεί μόνη της ή θα πρέπει να κάνω αίτηση διακοπής και για την γραμμή;;;:worry:

Η ΟΤΕΝΕΤ εστειλε το αιτημα "ηλεκτρονικα" στον ΟΤΕ. Αυτος με την σειρα του αυτοματα θα κανει διακοπη της γραμμης DSL απο την τηλεφωνικη σου γραμμη.

Το username βεβαια εκλεισε, αλλα μεχρι να κλεισει η γραμμη απο τον ΟΤΕ μπορεις με καποιο demo απο εναν ISP να εκμεταλευτεις τις τελευταιες μερες.. της γραμμης σου :cool:

http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg

Πολυ σωστα τα λες φιλε μου... Αλλα αυτο με το demo δεν το ηξερα πριν λιγο καιρο το εμαθα.. Και κανανε να απενεργοποιησουνε την γραμμη μου 1 μηνα σχεδον... Κριμα!!

Nova only Edge SA For Ever.. 

Η ΟΤΕΝΕΤ εστειλε το αιτημα "ηλεκτρονικα" στον ΟΤΕ. Αυτος με την σειρα του αυτοματα θα κανει διακοπη της γραμμης DSL απο την τηλεφωνικη σου γραμμη.

Το username βεβαια εκλεισε, αλλα μεχρι να κλεισει η γραμμη απο τον ΟΤΕ μπορεις με καποιο demo απο εναν ISP να εκμεταλευτεις τις τελευταιες μερες.. της γραμμης σου :cool:

Σε ευχαριστώ φίλε μου!Μου τα ξεκαθάρισες μια χαρά!:) Μια τελευταία ερώτηση, demo dsl που θα βρώ;;;

epeidi psilomperdeutika... estw oti exeis mia grami....perneis to OnDSL kit...energopoiountai dsl grammi...username ktlp...auto me tous 4 mines dwro... pernan oi 4 mines kai diakopteis tin sindesi... 1) i grammi tis dsl tha akurwthei kai auti?...dld an argotera thelisw na mpw me karta propliromenou xronou den tha mporw?? kai 2) ap' tin stigmi pou tha akurwthei i sundesi.. (username) tha plirwneis tpt extra ston OTE?
[sIGPIC][/sIGPIC]

epeidi psilomperdeutika... estw oti exeis mia grami....perneis to OnDSL kit...energopoiountai dsl grammi...username ktlp...auto me tous 4 mines dwro... pernan oi 4 mines kai diakopteis tin sindesi...1) i grammi tis dsl tha akurwthei kai auti?

Όταν έχεις αγοράσει το κιτ αν επιθυμεις μετά τον τεταρτο μήνα να τερματιστεί τότε κόβεται και η γραμμή και η υπηρεσία.

dld an argotera thelisw na mpw me karta propliromenou xronou den tha mporw??

Μετά θα μπορείς να μπείς με απλή σύνδεση ή isdn.

kai 2) ap' tin stigmi pou tha akurwthei i sundesi.. (username) tha plirwneis tpt extra ston OTE?

Αν έχει τερματιστεί και η γραμμή δε θα πληρώνεις κάτι extra.

Σε ευχαριστώ φίλε μου!Μου τα ξεκαθάρισες μια χαρά!:) Μια τελευταία ερώτηση, demo dsl που θα βρώ;;;

Θα πάρεις τηλ την εταιρία απ' όπου θες το demo και θα το ζητήσεις, αλλά λιγάκι δύσκολο το βλέπω να σου δώσουν..

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα.

Μπορει καποιος να με βοηθησει ;

ποια ειναι η μορφη του user name και του κωδικου στο con-x του ΟΤΕ ;

ο κωδικος εχει μαλλον 8 στοιχεία αλλα το user name ;

εχω την φιλη μου μακρια και ειναι ασχετη

και στον ΟΤΕ μάλλον ασε να μην μιλησω.