LNinio Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 Εγώ πάλι πάω μια χαρά με ΟΤΕνετ στην Θεσσαλονίκη (Όλγας μεριά), αν και είμαι στο πιταρισμένο DSLAM της Ροστάν!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnFree Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 aparadexto exei pesei i taxytita mou apo 40 se 25...polles nees syndeseis xoris ousiastikes anabathmiseis apoti katalava.. aparadexto gia ton ote!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
easytarget Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 Σκέφτομαι να πάρω το ondslbundle στα 384 αορίστου,34.80 ,δωρεάν η ενεργοποίηση...Η ενεργοποιήση της γραμμής adsl βγαίνει στο όνομα μου?Είναι καλή επιλογή για να ξεκινήσω με dsl?Αν αργότερα θελήσω να αλλάξω isp θα έχω πολύ μανούρα?:wacko: Έχω otenet isdn εδώ και 3,5 χρόνια και μπορώ να πω ότι εκτος από το netmod δεν έιχα ποτέ κανένα πρόβλημα με την σύνδεση.Επίσης μια άλλη ερώτηση, βρίσκομαι Θεσσαλονίκη στο κέντρο,Φιλίππου, μπορεί να μου πεί κάποιος αν ξέρει τι γίνεται από ταχύτητες και πιθανά προβλήματα σε αυτήν την περιοχή. Ευχαριστώ ,εκτιμώ κάθε συμβουλή..:O Παράθεση Near to the East, in a part of Ancient Greece...in an ancient land called Macedonia... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 @easytarget γιατι δεν κοιτάς κανένα πακετάκι;;κυκλοφορούν αρκετά καλές προσφορες!! εντωμεταξύ θα τους πάρει ο διάολος στην otenet και τον ote:mad: χτες στις 12.30 το μεσημέρι ενεργοποιείται η γραμμή (φυσικά όταν πήρα τηλ στην otene ούτε λόγος να δώσουν κωδικούς!) παίρνω και ένα demo από την forthnet(ήμουν 7 χρόνια πελάτης της με isdn64:)) και περιμένω τηλέφωνο από τους παπάρες!! @@ μέχρι σήμερα τους παίρνω εγώ πριν από λίγο κ η κοπέλα με υφάκι μου λέει δεν μπορεί να κάνει τίποτα γιατί ακόμη δεν τους ενημέρωσε ο ΟΤΕ οτι είναι έτοιμη η γραμμή!!!!!!:kill::rocket::shoot: έλεος δηλαδή... 9 εργάσιμες η ενεργοποίηση κ να δω τώρα πόσες για να πάρει ένα τηλέφωνο ό ΟΤΕ->otenet:chair: Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. January 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2006 Είμαι απο αυτούς που εχουν πάρει το κιτ (με δώρο το ρουτερ απο Γερμανό) και έληξε το 3μηνο μόλις στις 14/1. Οπότε τώρα χρεώνουν κανονικά γύρω στα 34 συνολικά το μήνα. Επειδή η νέα προσφορά με το 50% μείον είναι πολύ πιο συμφέρουσα, σκέφτομαι να πάρω πριν τις 31/1 το νέο κιτ. Ερωτήσεις: 1) Ποιός δίνει και δώρο μαζί; 2) Θα χρεωθώ κάτι έξτρα; (πχ διακοπή γραμμής;) 3) Πότε με συμφέρει να το πάρω; 4) Θα μου χρεώσουν έτσι κι αλλιώς ένα μηνιάτικο τώρα (απο 14/1 έως 14/2)? ή όχι? πως γίνεται; 5) Θα μου ζητήσουν πίσω εξοπλισμό; 6) Μπορεί κάποιος να μου πει συνολικά τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2006 Είμαι απο αυτούς που εχουν πάρει το κιτ (με δώρο το ρουτερ απο Γερμανό) και έληξε το 3μηνο μόλις στις 14/1. Οπότε τώρα χρεώνουν κανονικά γύρω στα 34 συνολικά το μήνα. Επειδή η νέα προσφορά με το 50% μείον είναι πολύ πιο συμφέρουσα, σκέφτομαι να πάρω πριν τις 31/1 το νέο κιτ. Ερωτήσεις: 1) Ποιός δίνει και δώρο μαζί; 2) Θα χρεωθώ κάτι έξτρα; (πχ διακοπή γραμμής;) 3) Πότε με συμφέρει να το πάρω; 4) Θα μου χρεώσουν έτσι κι αλλιώς ένα μηνιάτικο τώρα (απο 14/1 έως 14/2)? ή όχι? πως γίνεται; 5) Θα μου ζητήσουν πίσω εξοπλισμό; 6) Μπορεί κάποιος να μου πει συνολικά τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσω; Φοβαμαι οτι δεν μπορεις να το κανεις. Ο λογος ειναι οτι σου ζητανε 1 μηνα πριν να τους ενημερωσεις για τη διακοπη, αρα θα διακοπει η συνδεση σου 16/2 και η προσφορα ληγει 31/1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dias Δημ. January 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2006 και ως δια μαγείας θα παραταθεί κανά μήνα ακόμα... Παράθεση "Αν Α είναι επιτυχία, τότε A = X + Y + Z X είναι δουλειά. Υ είναι παιχνίδι. Ζ είναι να κρατάς το στόμα σου κλειστό." - Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrish Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 TCP/Web100 Network Diagnostic Tool v5.2.1e click START to begin Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 117.53Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 565.52kb/s Your PC is connected to a Cable/DSL modem Information: Other network traffic is congesting the link click START to re-test Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 TCP/Web100 Network Diagnostic Tool v5.2.1e click START to begin Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 117.53Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 565.52kb/s Your PC is connected to a Cable/DSL modem Information: Other network traffic is congesting the link click START to re-test Ναι ωραίος αλλά δε μας λες με τι ταχύτητα τα πιάνεις αυτά και από ποια περιοχή. Αν είναι από 512 όπως υποθέτω, είναι σούπερ, αλλά κάνε καλύτερα το τεστ από http://testmy.net είναι πιο αξιόπιστο αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tylerd Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 Eγω εβαλα OnDsl της Otenet πριν μια βδομαδα. Με την προσφορα απο το Πλαισιο. στα 512. μπαινω με 524,2Kbps, καλες ταχυτητες download, ΑΛΛΑ υπαρχει το εξης προβλημα. Αποσυνδεεται συνεχως. Καθε 10 με 15 λεπτα. Εχουν σπασει τα νευρα μου. Τους εχω παρει 100 τηλεφωνα, με πηραν και απο τον Οτε και μου ειπαν οτι το κοιτανε. Εδω και μια βδομαδα η ιστορια. Καμια απαντηση. Κατι μου λεει οτι θα περιμενω κι'αλλο. Εχεις κανεις καμια ιδεα το τι μπορει να συμβαινει; το μοντεμακι της προσφορας εχω(Sagem). Παράθεση You will respect my authoritah!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 Eγω εβαλα OnDsl πριν μια βδομαδα. Με την προσφορα απο το Πλαισιο. στα 512. μπαινω με 524,2Kbps, καλες ταχυτητες download, ΑΛΛΑ υπαρχει το εξης προβλημα. Αποσυνδεεται συνεχως. Καθε 10 με 15 λεπτα. Εχουν σπασει τα νευρα μου. Τους εχω παρει 100 τηλεφωνα, με πηραν και απο τον Οτε και μου ειπαν οτι το κοιτανε. Εδω και μια βδομαδα η ιστορια. Καμια απαντηση. Κατι μου λεει οτι θα περιμενω κι'αλλο. Εχεις κανεις καμια ιδεα το τι μπορει να συμβαινει; το μοντεμακι της προσφορας εχω(Sagem). Α, δεν ειναι τιποτα. Θα συνηθισεις:p Χωρις πλακα τωρα, και μενα αποσυνδεεται αλλα οχι καθε 10 λεπτα. Ρυθμισε το να κανει redial καμια 10 φορες και θα μπαινει μονο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoskliv Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 ΠΑιδιά μπορώ να διαμαρτυρηθώ για το ότι πληρώνω 512 αλλά δεν έχω 512; εννοώ με επίσημο τρόπο. εργάζομαι σε ΝΠΔΔ και η δύνδεση είναι στο ονομα του ΝΠΔΔ. εχω αορίστου χρόνου, μπορώ να φύγω όποια στιγμή θέλω; Παράθεση Αν η κοινωνία ήταν όπως αυτό το FORUM, τότε χαρά σε όλους μας (6150, 6210, 6230i, P800, A701, Ε65, Ε71, Α702, E90, iphone4s, iphone 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
easytarget Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 Σκέφτομαι να πάρω το ondslbundle στα 384 αορίστου,34.80 ,δωρεάν η ενεργοποίηση...Η ενεργοποιήση της γραμμής adsl βγαίνει στο όνομα μου?Είναι καλή επιλογή για να ξεκινήσω με dsl?Αν αργότερα θελήσω να αλλάξω isp θα έχω πολύ μανούρα?:wacko: Έχω otenet isdn εδώ και 3,5 χρόνια και μπορώ να πω ότι εκτος από το netmod δεν έιχα ποτέ κανένα πρόβλημα με την σύνδεση.Επίσης μια άλλη ερώτηση, βρίσκομαι Θεσσαλονίκη στο κέντρο,Φιλίππου, μπορεί να μου πεί κάποιος αν ξέρει τι γίνεται από ταχύτητες και πιθανά προβλήματα σε αυτήν την περιοχή. Ευχαριστώ ,εκτιμώ κάθε συμβουλή..:O επειδή δεν μου απάντησε κανείς , ξαναρωτάω , η γραμμή βγαίνει στο όνομα μου ? Ξέρει κάποιος?:wacko: Παράθεση Near to the East, in a part of Ancient Greece...in an ancient land called Macedonia... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 επειδή δεν μου απάντησε κανείς , ξαναρωτάω , η γραμμή βγαίνει στο όνομα μου ? Ξέρει κάποιος?:wacko: Τι θα πει βγαίνει στο όνομά σου; :blink: Εφόσον ο λογαριασμός ΟΤΕ σου είναι στο όνομά σου, τότε ναι βγαίνει και η σύνδεση στο όνομά σου. Αν όχι θα χρειαστείς τη συγκατάθεση του κατόχου της γραμμής ΟΤΕ. Αν πάρεις αορίστου χρόνου, τότε δε δεσμεύεσαι από τίποτα, όποτε θέλεις διακόπτεις, όποτε θέλεις αλλάζεις πάροχο, είσαι κύριος της γραμμής σου. Ενώ σε περίπτωση αγοράς κάποιου πακέτου είσαι δεσμευμένος με το συμφωνηθέν χρονικό διάστημα. Από ταχύτητες μπορείς να πάρεις ντέμο (δοκιμαστικές) συνδέσεις. Κάνε πρώτα αίτηση ενεργοποίησης της γραμμής σου (μέσω 134) και μετά ζήτα δοκιμαστικές συνδέσεις από διάφορες εταιρείες. Διάλεξε αυτήν που πηγαίνεις καλύτερα από πλευράς ταχυτήτων αν και αυτό τον καιρό συμφέρει πολύ η προσφορά της Φορθνετ για 3+3 μήνες δώρο με (62€ για 6μήνες δηλαδή- 10€ το μήνα :w00t:) Εννοείται συν τον ΟΤΕ 15,90 (+ΦΠΑ) Προτίμησέ την αν έχει ικανοποιητικές ταχύτητες. Αν τώρα θέλεις να χρησιμοποιείς την DSL για online gaming και Voip κλήσεις τότε καλό είναι να ενεργοποιήσεις 512 γραμμή από τον ΟΤΕ (είναι 4€ ακριβότερη από την 384, στα 19,90+ΦΠΑ) και θα έχεις τότε άριστη ποιότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1981 Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 kalispera.exthes mou enrgopoithike i sindesi mou apo tin otenet sta 384 alla serfaro me mono 200 kbps kai kano download maximum 25 eno alloi filoi moi me 40 kai 45.exo to ondsl kit kai eimai perioxi kassandrou me olimpiados thessaloniki.prepei na kano tipota rithmisieis sto modem,i ftaiei to diktio? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 ΠΑιδιά μπορώ να διαμαρτυρηθώ για το ότι πληρώνω 512 αλλά δεν έχω 512; εννοώ με επίσημο τρόπο. εργάζομαι σε ΝΠΔΔ και η δύνδεση είναι στο ονομα του ΝΠΔΔ. εχω αορίστου χρόνου, μπορώ να φύγω όποια στιγμή θέλω; Φυσικά και μπορείς. Δεν σου αφαιρει κανείς αυτό το δικαίωμα. Βέβαια κατά 99,9% θα σε γειώσουν γιατί η ταχύτητα της dsl δεν ειναι εγγυημένη και κλασσικά θα σου πουν ότι αν θέλεις εγγυημένη ταχύτητα να βάλεις μισθωμένη γραμμή.:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
easytarget Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 Τι θα πει βγαίνει στο όνομά σου; :blink: Εφόσον ο λογαριασμός ΟΤΕ σου είναι στο όνομά σου, τότε ναι βγαίνει και η σύνδεση στο όνομά σου. Αν όχι θα χρειαστείς τη συγκατάθεση του κατόχου της γραμμής ΟΤΕ. Αν πάρεις αορίστου χρόνου, τότε δε δεσμεύεσαι από τίποτα, όποτε θέλεις διακόπτεις, όποτε θέλεις αλλάζεις πάροχο, είσαι κύριος της γραμμής σου. Ενώ σε περίπτωση αγοράς κάποιου πακέτου είσαι δεσμευμένος με το συμφωνηθέν χρονικό διάστημα. Από ταχύτητες μπορείς να πάρεις ντέμο (δοκιμαστικές) συνδέσεις. Κάνε πρώτα αίτηση ενεργοποίησης της γραμμής σου (μέσω 134) και μετά ζήτα δοκιμαστικές συνδέσεις από διάφορες εταιρείες. Διάλεξε αυτήν που πηγαίνεις καλύτερα από πλευράς ταχυτήτων αν και αυτό τον καιρό συμφέρει πολύ η προσφορά της Φορθνετ για 3+3 μήνες δώρο με (62€ για 6μήνες δηλαδή- 10€ το μήνα :w00t:) Εννοείται συν τον ΟΤΕ 15,90 (+ΦΠΑ) Προτίμησέ την αν έχει ικανοποιητικές ταχύτητες. Αν τώρα θέλεις να χρησιμοποιείς την DSL για online gaming και Voip κλήσεις τότε καλό είναι να ενεργοποιήσεις 512 γραμμή από τον ΟΤΕ (είναι 4€ ακριβότερη από την 384, στα 19,90+ΦΠΑ) και θα έχεις τότε άριστη ποιότητα. Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου! Σχετικά με αυτό που λέω για το αν βγαίνει στο όνομα μου ,απότι μου έχουν πει σε αυτά τα πακέτα που πληρώνεις ένα λογαριασμό για το πάγιο της γραμμής και την συνδρομή μαζί(πχ το 1bill της forhnet ) η ενεργοποίηση της γραμμής γίνεται στο όνομα του ISP με όσα αρνητικά αυτό συνεπάγεται ( πχ αν θέλεις να αλλάξεις παροχέα διακόπτεται και η γραμμή κτλ) .Γιαυτό ρωτάω αν συμβαίνει το ίδιο με το ondsl bundle μήπως δηλαδή η γραμμή ενεργοποίεται στο όνομα της οτενετ και όχι στο δικό μου.Ελπίζω να έγινα αντιληπτός...:blink: :worry: Παράθεση Near to the East, in a part of Ancient Greece...in an ancient land called Macedonia... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1981 Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 episis ekana kai ena test tis sindesis mou apo forthnet kai bgikan auta ta apotelesmata gia na eimai po akrivis. TCP/Web100 Network Diagnostic Tool v5.2.1e click START to begin Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 113.48Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 208.27kb/s Your PC is connected to a Cable/DSL modem click START to re-test Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 113.93Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 197.78kb/s Your PC is connected to a Cable/DSL modem click START to re-test Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 113.92Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 196.93kb/s Your PC is connected to a Cable/DSL modem click START to re-test exo 384 sindesi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου! Σχετικά με αυτό που λέω για το αν βγαίνει στο όνομα μου ,απότι μου έχουν πει σε αυτά τα πακέτα που πληρώνεις ένα λογαριασμό για το πάγιο της γραμμής και την συνδρομή μαζί(πχ το 1bill της forhnet ) η ενεργοποίηση της γραμμής γίνεται στο όνομα του ISP με όσα αρνητικά αυτό συνεπάγεται ( πχ αν θέλεις να αλλάξεις παροχέα διακόπτεται και η γραμμή κτλ) .Γιαυτό ρωτάω αν συμβαίνει το ίδιο με το ondsl bundle μήπως δηλαδή η γραμμή ενεργοποίεται στο όνομα της οτενετ και όχι στο δικό μου.Ελπίζω να έγινα αντιληπτός...:blink: :worry: Ναι τώρα μάλιστα έγινες αντιληπτός. Α δε ξέρω αν παίζει τέτοια σε πληρωμένα πακέτα... Θα μας απαντήσει κάποιος που πήρε τέτοιο. Αλλά και πάλι δε νομίζω να σε αφορά. Γιατί ούτως ή άλλως μόλις λήγει ο χρόνος του πακέτου αν δεν συνεχίσεις στην ίδια εταιρεία, σου κόβεται η σύνδεση. Έτσι είναι η σύμβαση της προσφοράς. Σου μισθώνει την γραμμή η συγκεκριμένη εταιρεία. Θες να πας σε άλλη; Σε αποσυνδέει και μετά συνδέσου ξανά. Έτσι πάνε αυτά... Αν ρωτάς τώρα πώς το κρίνω, εντελώς βλακεία, αλλά έτσι είναι... @Φίλε Κώστα81 με το τεστ, ψιλοχάλια η γραμμή σου... :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1981 Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 iparxei mipos kamia rithmisi pou mporo na kano gia na kaliterespsei,i ftaiei to diktio tou ote? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 iparxei mipos kamia rithmisi pou mporo na kano gia na kaliterespsei,i ftaiei to diktio tou ote? Μπα τι ρύθμιση... Αν τα έχεις όλα τα κατεβάσματα/ανεβάσματα κλειστά την ώρα που κάνεις το τεστ και σου βγάζει αυτά τα αποτελέσματα, απλά πρέπει να παραπονεθείς και μάλιστα έντονα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 επειδή δεν μου απάντησε κανείς , ξαναρωτάω , η γραμμή βγαίνει στο όνομα μου ? Ξέρει κάποιος?:wacko: Από τη στιγμή που βάζεις ondsl η γραμμή δεν είναι στο όνομα σου αλλά στην οτενετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Artistz1926 Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 Αγόρασα και εγώ το Ondsl kit 384 Έκανα εγκατάσταση όλα κάλα. Modem 800 Sagem Πήρα τηλ επειδη στην Οτενετ επειδή έλειπα μέρες και μου είπαν οτι η γραμμη ενεργοποιήθηκε κλπ.Μου δώσαν κωδικούς και κάνω σύνδεση αλλα μου βγαζει το 721 Σφάλμα.Παίρνω συνεχώς τηλ εδω και μια βδόμαδα και μου λένε οτι έχει δηλωθεί σαν βλάβη και περιμένουν απο τον ΟΤΕ.. Αν και αυτό έχει γραφτέι και πιο πάνω θά θελα να ρωτήσω επειδή ειμαι και ψιλοτσοπάνης...:) 1)Το πρόβλημα αφορα το δίκτυο,τα καλώδια,το Modem η κάτι άλλο? 2)Όταν μου λένε οτι έχει καταγραφεί ως βλάβη αυτο σημαινει οτι θα ρθει κάποιος τεχνικός στο σπίτι ή θα ενεργοποιήθει από κεντρίκα?Και πόσες μέρες ακόμα θα περιμένω.. Έκανα αναζήτηση και εντόπισα posts με το ίδιο προβλημα αλλα δεν με κάλυψαν...Εκτος και αν καποιος που το παθε μπορει να με ενημερώσει... P.S Myphone.gr :w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 Αγορασα και εγω σημερα το Ondsl στα 384 apo ta Multirama με Modem to SAGEM 840 ISDN μπορειτε να μου πειτε πανω κατω σε ποσες μερες ενεργοποιειτε η συνδεση (το FAX θα το στειλω την Δευτερα), επισης ζητησα 12μηνη οποτε λογικα πιστευω οτι θα στοιχιζει 17,κατι + ΦΠΑ ή εκανα λ@λ@κια και την πατησα? και κατι αλλο εαν το συνδεσω τωρα επανω στη γραμμη και μεχρι να ενεργοποιηθει η γραμμη θα μπορω να μπαινω στο internet με την ISDN συνδεση μου ή να περιμενω πρωτα να μου ενεργοποιησουν την ADSL και μεχρι τοτε να μπαινω στο Net χωρις να τα συνδεσω (modem + splitter). Ευχαριστω!! Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1981 Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 Μπα τι ρύθμιση... Αν τα έχεις όλα τα κατεβάσματα/ανεβάσματα κλειστά την ώρα που κάνεις το τεστ και σου βγάζει αυτά τα αποτελέσματα, απλά πρέπει να παραπονεθείς και μάλιστα έντονα... File minovg tous pira kai tous ta epsala alla tipota.auti tin stigmi katevazo me 10kb/s kai serfaro me 92to poli 120 kbps!!aisxos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts