Bayern7 Δημ. May 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2005 To meshmeri einai to pithanotero na einai xalia, logv phgmenou dslam. Dokimase to vrady meta tis 12 kai oso pio arga mporeis, me kleista ta downloads. To speedtest ths mcafee einai teleiws anaksiopisto. Dokimase edw http://www.adslguide.org.uk/tools/speedtest.asp An arga to vrady synexizeis na sernesai mallon einai provlhma ths otenet. Sinithws ta vradya exoun ligotero forto ta dslams opote mporeis na piaseis to 40ari... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. May 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2005 Θα γεμισαν τα dslam γιατι μεχρι τωρα επιανα καλες ταχυτητες ολες τις ωρες της ημερας. Παντως χθες μεχρι τις 1:30 το βραδυ που το δοκιμαζα, με το ζορι επιανε 32kb. Οσο χαρηκα, χαρηκα μου φαινεται... :( :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrivateerME45 Δημ. May 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2005 Θα γεμισαν τα dslam γιατι μεχρι τωρα επιανα καλες ταχυτητες ολες τις ωρες της ημερας. Παντως χθες μεχρι τις 1:30 το βραδυ που το δοκιμαζα, με το ζορι επιανε 32kb. Οσο χαρηκα, χαρηκα μου φαινεται... :( :( Φίλε viper σε ποιά περιοχή είσαι? Έτσι για πληροφόρηση, μήπως έχει και κάποιος άλλος φίλος-χρήστης πρόβλημα. Και για να μην μετακομίσω ...:X Παράθεση I used to be arrogant, but now I am PERFECT! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. May 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2005 Φίλε viper σε ποιά περιοχή είσαι? Έτσι για πληροφόρηση, μήπως έχει και κάποιος άλλος φίλος-χρήστης πρόβλημα. Και για να μην μετακομίσω ...:X Στα Βριλησσια μενω. :lol: Εγραψες!! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2005 Περασαν 7 εργασιμες και ακομα να μου ''ανοιξουν'' τη γραμμη... Κατι αλλο:Mε pstn που ειμαι τωρα ,μπαινω παντα με 52 κbit/s.Σημαινει οτι θα ειναι εξισου καλη και η ταχυτητα της dsl γραμμης?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. May 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2005 Περασαν 7 εργασιμες και ακομα να μου ''ανοιξουν'' τη γραμμη... Κατι αλλο:Mε pstn που ειμαι τωρα ,μπαινω παντα με 52 κbit/s.Σημαινει οτι θα ειναι εξισου καλη και η ταχυτητα της dsl γραμμης?? Σημαίνει ότι η γραμμή σου είναι καθαρή και δεν θα έχεις πρόβλημα από ποιότητας γραμμής. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι και η ταχύτητα της dsl καλή. Εκεί παίζουν ΚΑΙ άλλα θέματα εκτός από την ποιότητα της γραμμής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. May 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2005 Περασαν 7 εργασιμες και ακομα να μου ''ανοιξουν'' τη γραμμη... Κατι αλλο:Mε pstn που ειμαι τωρα ,μπαινω παντα με 52 κbit/s.Σημαινει οτι θα ειναι εξισου καλη και η ταχυτητα της dsl γραμμης?? Ενοχλησε τους λιγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. May 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2005 Eγώ θα σου πρότεινα απλά να διακόψεις κάθε επαφή με την πΟΤΕΝΕΤ, και να γίνεις συνδρομητής σε κάποιον ISP που σε σέβεται. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. May 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2005 Eγώ θα σου πρότεινα απλά να διακόψεις κάθε επαφή με την πΟΤΕΝΕΤ, και να γίνεις συνδρομητής σε κάποιον ISP που σε σέβεται. Κακα τα ψεματα, αυτη τη στιγμη στη σχεση ποιοτητα/τιμη κερδιζει η οτενετ. Φιλε athenaum κακως πηγες στον οτε, εκει δεν ξερουν ουτε τα του οτε σιγα μη ξερουν τι ειναι και το dsl kit της οτενετ. Αυτο που ζητας λογικα δεν γινεται, καθως το συγκεκριμενο πακετο σου δεινει προσβαση+συνδρομη για 3 μηνες, οποτε μαλλον τη χανεις τη συνδρομη που εχεις στην οτενετ. Αν ειναι για αρκετο καιρο ακομα μην παιρνεις το κιτ και απλα τηλεφωνησε στην οτενετ και ρωτα τους σε ποσους μηνες dsl αντιστοιχει η συνδρομη σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. May 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2005 Κακα τα ψεματα, αυτη τη στιγμη στη σχεση ποιοτητα/τιμη κερδιζει η οτενετ. Και φυσικά αν θελήσεις να μπεις με dial-up πρέπει να αγοράσεις κάρτα επειδή δε σου δίνουν τη δυνατότητα να αξιοπποιήσεις την ακριβοπληρωμένη σύνδεση σου για οτιδήποτε άλλο εκτός από ADSL. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. May 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2005 Και φυσικά αν θελήσεις να μπεις με dial-up πρέπει να αγοράσεις κάρτα επειδή δε σου δίνουν τη δυνατότητα να αξιοπποιήσεις την ακριβοπληρωμένη σύνδεση σου για οτιδήποτε άλλο εκτός από ADSL. Καθολου ακριβοπληρωμενη με το kit, 43 ευρω τελικη τιμη δεν εχει κανεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. May 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2005 Καθολου ακριβοπληρωμενη με το kit, 43 ευρω τελικη τιμη δεν εχει κανεις. Δηλαδή είναι φθηνά 43€; Ή θα τους κόστιζε κάτι να σου δώσουν τη δυνατότητα να μπαίνεις και με dial-up; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. May 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2005 Eγώ θα σου πρότεινα απλά να διακόψεις κάθε επαφή με την πΟΤΕΝΕΤ, και να γίνεις συνδρομητής σε κάποιον ISP που σε σέβεται. Γιατί αυτή η εμμονή πολλών εδώ μέσα είναι να κατακρίνουν και να ειρωνεύονται τον νούμερο 1 πάροχο τηλεφωνίας στην Ελλάδα; Άκου εκεί πΟΤΕνετ κΟΤΕνετ κλπ; Ήμαρτον. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. May 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2005 Δηλαδή είναι φθηνά 43€; Ή θα τους κόστιζε κάτι να σου δώσουν τη δυνατότητα να μπαίνεις και με dial-up; Αναλογως τι εννοει κανεις φθηνα, αυτη τη στιγμη ειναι η καλυτερη τιμη της αγορας (για vivodi δεν ξερω, δε με νοιαζει). Μετα ερχεται της forthnet με 44 Ευρω, αλλα για 4 μηνες και μετα πρεπει να ξανακανεις αιτηση για dsl αν θελεις να αλλαξεις εταιρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lebe Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 Shmera mpainw kai egw sthn 8h ergasimh mera kai akoma.A re OTE athanate!!! Παράθεση STOP EATING JUNK FOOD :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2005 Eγω ειμαι στην 10η εργασιμη..Σε ποιο τηλεφωνο να παιρνω να τους πρηζω?Στο 8001135555(οτενετ) ή πουθενα αλλου στον ΟΤΕ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. May 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2005 Eγω ειμαι στην 10η εργασιμη..Σε ποιο τηλεφωνο να παιρνω να τους πρηζω?Στο 8001135555(οτενετ) ή πουθενα αλλου στον ΟΤΕ? Αν δεν εχει ενεργοποιηθει η γραμμη, παρε τον ΟΤΕ. Αν εχει ενεργοποιηθει και περιμενεις τον κωδικο, παρε την Otenet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2005 Mολις συνεδεσα το Modem και ολα τα φωτακια ειναι πρασινα..Αν δε δουλευε,δε θα επρεπε να ειναι κοκκινο??Ρωταω γιατι δε με εχουν παρει τηλ για τους κωδικους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. May 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2005 Mολις συνεδεσα το Modem και ολα τα φωτακια ειναι πρασινα..Αν δε δουλευε,δε θα επρεπε να ειναι κοκκινο??Ρωταω γιατι δε με εχουν παρει τηλ για τους κωδικους... Εφόσον είναι όλα πράσινα, λογικά αύριο θα σε πάρουν (αν όχι πάρτους εσύ) και ζήτα τους τους κωδικούς. Το ότι είναι πράσινο ένα συγκεκριμένο λαμπάκι (σε άλλα είναι @ σε άλλα γράφει κάτι άλλο) σημαίνει ότι έχει επιτευχθεί σύνδεση με το DSLAM της περιοχής σου. Άντε λίγη υπομονή ακόμα. Υ.Γ. Πάει χάσατε σήμερα στο μπάσκετ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. May 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2005 Mολις συνεδεσα το Modem και ολα τα φωτακια ειναι πρασινα..Αν δε δουλευε,δε θα επρεπε να ειναι κοκκινο??Ρωταω γιατι δε με εχουν παρει τηλ για τους κωδικους... Εμενα με πηραν 5 εργασιμες μετα την ενεργοποιηση της γραμμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2005 Εφόσον είναι όλα πράσινα, λογικά αύριο θα σε πάρουν (αν όχι πάρτους εσύ) και ζήτα τους τους κωδικούς. Το ότι είναι πράσινο ένα συγκεκριμένο λαμπάκι (σε άλλα είναι @ σε άλλα γράφει κάτι άλλο) σημαίνει ότι έχει επιτευχθεί σύνδεση με το DSLAM της περιοχής σου. Άντε λίγη υπομονή ακόμα. Υ.Γ. Πάει χάσατε σήμερα στο μπάσκετ. :) Μεσα επεσες!Σημερα το πρωι με πηραν τηλεφωνο!:) Υ.Γ:Ναι,δυστυχως!:):( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giogio Δημ. May 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2005 εγω παιδια εκανα την αιτηση στο παπατζα τον γερμανο το σαββατο και δευτερα ημουν ετοιμος και μαλιστα πηρα εγω τηλ και ζητησα τους κωδικους, μου κανει εντυπωση που αργουν τοσο πολυ ακου 10 μερες!!!!και μαλιστα ο γερμανος μου ειχε πει 10 μερες για την γραμμη ενεργοποιηση, και 7 ημερες για τους κωδικους βεβαια ποτε δεν πιστεψα αυτα που μου ελεγε ο γερμανος...η περιοχη μου εινα στο ιλιον βεβαια δεν ξερω αν εχει διαφορα απο περιοχη σε περιοχη υπομονη φιλε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lebe Δημ. May 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2005 εγω παιδια εκανα την αιτηση στο παπατζα τον γερμανο το σαββατο και δευτερα ημουν ετοιμος και μαλιστα πηρα εγω τηλ και ζητησα τους κωδικους, μου κανει εντυπωση που αργουν τοσο πολυ ακου 10 μερες!!!!και μαλιστα ο γερμανος μου ειχε πει 10 μερες για την γραμμη ενεργοποιηση, και 7 ημερες για τους κωδικους βεβαια ποτε δεν πιστεψα αυτα που μου ελεγε ο γερμανος...η περιοχη μου εινα στο ιλιον βεβαια δεν ξερω αν εχει διαφορα απο περιοχη σε περιοχη υπομονη φιλε.... 9h mera shmera.Tous phra thlefwno kai mou eipan pws mexri to meshmeri tha me paroun thlefwno gia na energopoihthei.Alliws... :mad: Παράθεση STOP EATING JUNK FOOD :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KGP Δημ. May 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2005 ego paides energopiisi gramis mesa se dio ergasimes -malista "epeza" kanonika me demo apo forthnet- kai energopiisi logariasmou se 4 ergasimes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos7 Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 agorasa to paketo ondsl kit prin peripou 10 meres.akoma den exei eneropoiithei i grammi.pira ton ote sto 134 kai mou eipan pws den iparxei kan aitisi gia energopiisi.i otenet mou eipe oti den exei kamia sxesi to 134.alitheuei kati tetio? kserei kaneis? ama alitheuei pou mporw na parw til na mathw pote akrivws tha ginei i energopoiisi tis grammis ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts