Jump to content

onDSL by Otenet

Κοινοποίηση

Recommended Posts

To meshmeri einai to pithanotero na einai xalia, logv phgmenou dslam.

Dokimase to vrady meta tis 12 kai oso pio arga mporeis, me kleista ta downloads.

To speedtest ths mcafee einai teleiws anaksiopisto. Dokimase edw http://www.adslguide.org.uk/tools/speedtest.asp

An arga to vrady synexizeis na sernesai mallon einai provlhma ths otenet. Sinithws ta vradya exoun ligotero forto ta dslams opote mporeis na piaseis to 40ari...

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Θα γεμισαν τα dslam γιατι μεχρι τωρα επιανα καλες ταχυτητες ολες τις ωρες της ημερας. Παντως χθες μεχρι τις 1:30 το βραδυ που το δοκιμαζα, με το ζορι επιανε 32kb. Οσο χαρηκα, χαρηκα μου φαινεται... :( :(

Θα γεμισαν τα dslam γιατι μεχρι τωρα επιανα καλες ταχυτητες ολες τις ωρες της ημερας. Παντως χθες μεχρι τις 1:30 το βραδυ που το δοκιμαζα, με το ζορι επιανε 32kb. Οσο χαρηκα, χαρηκα μου φαινεται... :( :(

Φίλε viper σε ποιά περιοχή είσαι? Έτσι για πληροφόρηση, μήπως έχει και κάποιος άλλος φίλος-χρήστης πρόβλημα. Και για να μην μετακομίσω ...:X

I used to be arrogant, but now I am PERFECT! :D

Φίλε viper σε ποιά περιοχή είσαι? Έτσι για πληροφόρηση, μήπως έχει και κάποιος άλλος φίλος-χρήστης πρόβλημα. Και για να μην μετακομίσω ...:X

Στα Βριλησσια μενω.

:lol: Εγραψες!! :lol:

Περασαν 7 εργασιμες και ακομα να μου ''ανοιξουν'' τη γραμμη...

Κατι αλλο:Mε pstn που ειμαι τωρα ,μπαινω παντα με 52 κbit/s.Σημαινει οτι θα ειναι εξισου καλη και η ταχυτητα της dsl γραμμης??

Κατι αλλο:Mε pstn που ειμαι τωρα ,μπαινω παντα με 52 κbit/s.Σημαινει οτι θα ειναι εξισου καλη και η ταχυτητα της dsl γραμμης??

Σημαίνει ότι η γραμμή σου είναι καθαρή και δεν θα έχεις πρόβλημα από ποιότητας γραμμής.

Αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι και η ταχύτητα της dsl καλή. Εκεί παίζουν ΚΑΙ άλλα θέματα εκτός από την ποιότητα της γραμμής.

Ενοχλησε τους λιγο.

Eγώ θα σου πρότεινα απλά να διακόψεις κάθε επαφή με την πΟΤΕΝΕΤ, και να γίνεις συνδρομητής σε κάποιον ISP που σε σέβεται.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Eγώ θα σου πρότεινα απλά να διακόψεις κάθε επαφή με την πΟΤΕΝΕΤ, και να γίνεις συνδρομητής σε κάποιον ISP που σε σέβεται.

Κακα τα ψεματα, αυτη τη στιγμη στη σχεση ποιοτητα/τιμη κερδιζει η οτενετ.

Φιλε athenaum κακως πηγες στον οτε, εκει δεν ξερουν ουτε τα του οτε σιγα μη ξερουν τι ειναι και το dsl kit της οτενετ. Αυτο που ζητας λογικα δεν γινεται, καθως το συγκεκριμενο πακετο σου δεινει προσβαση+συνδρομη για 3 μηνες, οποτε μαλλον τη χανεις τη συνδρομη που εχεις στην οτενετ. Αν ειναι για αρκετο καιρο ακομα μην παιρνεις το κιτ και απλα τηλεφωνησε στην οτενετ και ρωτα τους σε ποσους μηνες dsl αντιστοιχει η συνδρομη σου.

Κακα τα ψεματα, αυτη τη στιγμη στη σχεση ποιοτητα/τιμη κερδιζει η οτενετ.

Και φυσικά αν θελήσεις να μπεις με dial-up πρέπει να αγοράσεις κάρτα επειδή δε σου δίνουν τη δυνατότητα να αξιοπποιήσεις την ακριβοπληρωμένη σύνδεση σου για οτιδήποτε άλλο εκτός από ADSL.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και φυσικά αν θελήσεις να μπεις με dial-up πρέπει να αγοράσεις κάρτα επειδή δε σου δίνουν τη δυνατότητα να αξιοπποιήσεις την ακριβοπληρωμένη σύνδεση σου για οτιδήποτε άλλο εκτός από ADSL.

Καθολου ακριβοπληρωμενη με το kit, 43 ευρω τελικη τιμη δεν εχει κανεις.

Καθολου ακριβοπληρωμενη με το kit, 43 ευρω τελικη τιμη δεν εχει κανεις.

Δηλαδή είναι φθηνά 43€;

Ή θα τους κόστιζε κάτι να σου δώσουν τη δυνατότητα να μπαίνεις και με dial-up;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γιατί αυτή η εμμονή πολλών εδώ μέσα είναι να κατακρίνουν και να ειρωνεύονται τον νούμερο 1 πάροχο τηλεφωνίας στην Ελλάδα; Άκου εκεί πΟΤΕνετ κΟΤΕνετ κλπ; Ήμαρτον. :confused:

Δηλαδή είναι φθηνά 43€;

Ή θα τους κόστιζε κάτι να σου δώσουν τη δυνατότητα να μπαίνεις και με dial-up;

Αναλογως τι εννοει κανεις φθηνα, αυτη τη στιγμη ειναι η καλυτερη τιμη της αγορας (για vivodi δεν ξερω, δε με νοιαζει). Μετα ερχεται της forthnet με 44 Ευρω, αλλα για 4 μηνες και μετα πρεπει να ξανακανεις αιτηση για dsl αν θελεις να αλλαξεις εταιρια.

Eγω ειμαι στην 10η εργασιμη..Σε ποιο τηλεφωνο να παιρνω να τους πρηζω?Στο 8001135555(οτενετ) ή πουθενα αλλου στον ΟΤΕ?

Eγω ειμαι στην 10η εργασιμη..Σε ποιο τηλεφωνο να παιρνω να τους πρηζω?Στο 8001135555(οτενετ) ή πουθενα αλλου στον ΟΤΕ?

Αν δεν εχει ενεργοποιηθει η γραμμη, παρε τον ΟΤΕ. Αν εχει ενεργοποιηθει και περιμενεις τον κωδικο, παρε την Otenet.

Mολις συνεδεσα το Modem και ολα τα φωτακια ειναι πρασινα..Αν δε δουλευε,δε θα επρεπε να ειναι κοκκινο??Ρωταω γιατι δε με εχουν παρει τηλ για τους κωδικους...

Mολις συνεδεσα το Modem και ολα τα φωτακια ειναι πρασινα..Αν δε δουλευε,δε θα επρεπε να ειναι κοκκινο??Ρωταω γιατι δε με εχουν παρει τηλ για τους κωδικους...

Εφόσον είναι όλα πράσινα, λογικά αύριο θα σε πάρουν (αν όχι πάρτους εσύ) και ζήτα τους τους κωδικούς. Το ότι είναι πράσινο ένα συγκεκριμένο λαμπάκι (σε άλλα είναι @ σε άλλα γράφει κάτι άλλο) σημαίνει ότι έχει επιτευχθεί σύνδεση με το DSLAM της περιοχής σου. Άντε λίγη υπομονή ακόμα.

Υ.Γ. Πάει χάσατε σήμερα στο μπάσκετ. :)

Εμενα με πηραν 5 εργασιμες μετα την ενεργοποιηση της γραμμης.

Εφόσον είναι όλα πράσινα, λογικά αύριο θα σε πάρουν (αν όχι πάρτους εσύ) και ζήτα τους τους κωδικούς. Το ότι είναι πράσινο ένα συγκεκριμένο λαμπάκι (σε άλλα είναι @ σε άλλα γράφει κάτι άλλο) σημαίνει ότι έχει επιτευχθεί σύνδεση με το DSLAM της περιοχής σου. Άντε λίγη υπομονή ακόμα.

Υ.Γ. Πάει χάσατε σήμερα στο μπάσκετ. :)

Μεσα επεσες!Σημερα το πρωι με πηραν τηλεφωνο!:)

Υ.Γ:Ναι,δυστυχως!:):(

εγω παιδια εκανα την αιτηση στο παπατζα τον γερμανο το σαββατο και δευτερα ημουν ετοιμος και μαλιστα πηρα εγω τηλ και ζητησα τους κωδικους, μου κανει εντυπωση που αργουν τοσο πολυ ακου 10 μερες!!!!και μαλιστα ο γερμανος μου ειχε πει 10 μερες για την γραμμη ενεργοποιηση, και 7 ημερες για τους κωδικους βεβαια ποτε δεν πιστεψα αυτα που μου ελεγε ο γερμανος...η περιοχη μου εινα στο ιλιον βεβαια δεν ξερω αν εχει διαφορα απο περιοχη σε περιοχη υπομονη φιλε....

εγω παιδια εκανα την αιτηση στο παπατζα τον γερμανο το σαββατο και δευτερα ημουν ετοιμος και μαλιστα πηρα εγω τηλ και ζητησα τους κωδικους, μου κανει εντυπωση που αργουν τοσο πολυ ακου 10 μερες!!!!και μαλιστα ο γερμανος μου ειχε πει 10 μερες για την γραμμη ενεργοποιηση, και 7 ημερες για τους κωδικους βεβαια ποτε δεν πιστεψα αυτα που μου ελεγε ο γερμανος...η περιοχη μου εινα στο ιλιον βεβαια δεν ξερω αν εχει διαφορα απο περιοχη σε περιοχη υπομονη φιλε....

9h mera shmera.Tous phra thlefwno kai mou eipan pws mexri to meshmeri tha me paroun thlefwno gia na energopoihthei.Alliws... :mad:

STOP EATING JUNK FOOD :X

agorasa to paketo ondsl kit prin peripou 10 meres.akoma den exei eneropoiithei i grammi.pira ton ote sto 134 kai mou eipan pws den iparxei kan aitisi gia energopiisi.i otenet mou eipe oti den exei kamia sxesi to 134.alitheuei kati tetio? kserei kaneis? ama alitheuei pou mporw na parw til na mathw pote akrivws tha ginei i energopoiisi tis grammis ?