Jump to content

UMI Hammer 4G LTE

Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://i58.tinypic.com/ta1t0n.jpg εχει και φιλμ απο το εγροστασιο η οθονη δουλευει αψογα δεν ξερω αν εχει σπασει μονο το γυαλι

καλα αυτη η umi εχει κοροιδεψει κοσμο και κοσμακη, υποτιθεται στα pre sale video οτι καρφωναν καρφια με την οθονη του....απατεωνες!!! Παντως ρε παιδια, εγω την πατησα με το zero και ειπα τελος, ποτε πια umi γιατι εβαλα μυαλο, απορω παντως που το αγορασατε μερικοι, τι περιμενατε? Οποιος κλεβει ξανακλεβει και μυαλο δεν βαζει, τα ιδια και η umi, μας κοροιδευει ολους και δεν λεει να το κοψει.

With great power, comes great responsibility...

• Απαντήσεις 249
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αυτοί το έβαζαν και το πάταγαν, το χτύπαγαν και έσπασε η οθόνη; :worry:

φιλαράκι να τους πεις οτι εγω το αγόρασα μόνο και μόνο επειδή το διαφημίζατε σαν συσκευή αντοχής.

Αν πέσει 2η φορά δηλαδή, πάει, θα σκορπίσει...

Η συνεννόηση με το Vickmall είναι άψογη για το θέμα της μπαταρίας. Την αναμένω να φύγει την επόμενη εβδομάδα. Πρακτικά αυτό που τους είπα είναι ότι ακόμα και να έχεις ένα καλό power bank δεν λύνεται το πρόβλημα διότι με την σκληρή χρήση δεν φορτίζει αλλά ξεφορτίζεται. Με ρώτησαν αν και άλλοι χρήστες έχουν τα ίδια προβλήματα ή τι άλλες παρατηρἠσεις έχουμε.

Οι παρατηρήσεις μου για το συγκεκριμένο θέμα είναι ότι και να έλθει η καινούργια και πάλι θα έχει προβλήματα διότι το software έχει κακό power management και επιδέχεται βελτίωσης σε νεώτερη έκδοση. Θα ήθελα να μου πείτε και τις δικές απόψεις σχετικά με

1. πόσο ζεσταίνεται και

2. σε πόση ώρα καταναλώνει όλη την μπαταρία (εμένα σε περίπου 2-3 ώρες ανάλογα με το τι είναι ανοιχτό τελειώνει και βέβαια δεν φορτίζει αν δεν κλείσει η οθόνη

----- προσθήκη μηνύματος 116 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

καλα αυτη η umi εχει κοροιδεψει κοσμο και κοσμακη, υποτιθεται στα pre sale video οτι καρφωναν καρφια με την οθονη του....απατεωνες!!! Παντως ρε παιδια, εγω την πατησα με το zero και ειπα τελος, ποτε πια umi γιατι εβαλα μυαλο, απορω παντως που το αγορασατε μερικοι, τι περιμενατε? Οποιος κλεβει ξανακλεβει και μυαλο δεν βαζει, τα ιδια και η umi, μας κοροιδευει ολους και δεν λεει να το κοψει.

Για το θέμα της οθόνης είναι φυσικό να σπάσει αν δεν έχετε βάλει tempered glass από πάνω από το gorilla.

Η συνεννόηση με το Vickmall είναι άψογη για το θέμα της μπαταρίας. Την αναμένω να φύγει την επόμενη εβδομάδα. Πρακτικά αυτό που τους είπα είναι ότι ακόμα και να έχεις ένα καλό power bank δεν λύνεται το πρόβλημα διότι με την σκληρή χρήση δεν φορτίζει αλλά ξεφορτίζεται. Με ρώτησαν αν και άλλοι χρήστες έχουν τα ίδια προβλήματα ή τι άλλες παρατηρἠσεις έχουμε.

Οι παρατηρήσεις μου για το συγκεκριμένο θέμα είναι ότι και να έλθει η καινούργια και πάλι θα έχει προβλήματα διότι το software έχει κακό power management και επιδέχεται βελτίωσης σε νεώτερη έκδοση. Θα ήθελα να μου πείτε και τις δικές απόψεις σχετικά με

1. πόσο ζεσταίνεται και

2. σε πόση ώρα καταναλώνει όλη την μπαταρία (εμένα σε περίπου 2-3 ώρες ανάλογα με το τι είναι ανοιχτό τελειώνει και βέβαια δεν φορτίζει αν δεν κλείσει η οθόνη

----- προσθήκη μηνύματος 116 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Για το θέμα της οθόνης είναι φυσικό να σπάσει αν δεν έχετε βάλει tempered glass από πάνω από το gorilla.

Ναι οκ, μαζι σου για το tempered glass, τα pre sale video τα εχεις δει? μεχρι και αυτοκινητο το πατουσε!!!! πουθενα δεν ελεγε βαλτε tempered glass!! παντου ελεγε οτι το κινητο απλα αντεχει.....μουφες!!!!!

Οταν μου επεσε το κινητο κλασικα απο την τσεπη επεσε πανω σε πλακακια εκεινη την ωρα δεν φανηκε κατι μεχρι το βραδυ .την επομενη μερα το πρωι βγαζοντας απο την τσεπη το ειδα σοκαριστικα δεν το περιμενα .εχω ηδη ενα 1new v3 εδω και ενα χρονο εκεινο εσπασε οθονη μετα απο πολλυ περισοτερεσ πτωσεις.οταν θα βγουνε τα ανταλακτικα θα το αλαξω κατα τα αλλα ομορφο τηλεφωνακι και δειχνει πιο στιβαρο απο το inew v3

Ναι οκ, μαζι σου για το tempered glass, τα pre sale video τα έχεις δει? μεχρι και αυτοκινητο το πατουσε!!!! πουθενα δεν ελεγε βαλτε tempered glass!! παντου ελεγε οτι το κινητο απλα αντεχει.....μουφες!!!!!

Αν διάβασες τα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν συνάδουν με την διαφήμιση. Marketing είναι υπερβάλει όπως πάντα για να προσελκύσει καταναλωτές.

Όμως το θέμα της μπαταρίας δεν είναι marketing από την στιγμή που είναι άλλα γραμμένα στο φυλλάδιο της UMI και άλλα στην πράξη. Για αυτό και στην διαδικασία αυτή θέλουμε ότι λέει το επίσημο site της UMI.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Οταν μου επεσε το κινητο κλασικα απο την τσεπη επεσε πανω σε πλακακια εκεινη την ωρα δεν φανηκε κατι μεχρι το βραδυ .την επομενη μερα το πρωι βγαζοντας απο την τσεπη το ειδα σοκαριστικα δεν το περιμενα .εχω ηδη ενα 1new v3 εδω και ενα χρονο εκεινο εσπασε οθονη μετα απο πολλυ περισοτερεσ πτωσεις.οταν θα βγουνε τα ανταλακτικα θα το αλαξω κατα τα αλλα ομορφο τηλεφωνακι και δειχνει πιο στιβαρο απο το inew v3

Αποψή μου είναι να επικοινωνήσεις με τον προμηθευτή σου και να ζητήσεις αντικατάσταση. Τι θα πετύχεις δεν ξέρω αλλά τουλαχιστον ζήτα από εκει το ανταλλακτικό.

μολις το παρελαβα ευτυχως η δυστυχως.η μπαταρια ειναι οπως τα λενε τα παλικαρια νωριτερα μαιμου 2250 κανονικη 1750.αυριο πρωι πρωι ορμαω στο coolicool για αλλαγη.οσο για την σπασμενη οθονη ειχα την εμπνευση να ρωτησω μια κινεζα που δουλευει στo σαιτ αυτο και μου ειπε εμπιστευτικα οτι αυτα που κανει το κινητο στο βιντεο τα κανει με tempered glass(μην το αγορασετε απο σαιτ που διαφημιζουν οτι ειναι 0,33 αλλα απο το εβαυ που ναι μεν λεει οτι ειναι 0,26 αλλα στην ουσια ειναι ακριβως το ιδιο και κοστιζει 5-6 ευρω ενω το δηθεν 0,33 απο 15 εως 20)

κατι αλλο παλι αν προσεξετε στο βιντεο το παταει αυτοκινητο αλλα σπαει η οθονη οταν πλησιαζει η καμερα αλλαζει πλανο και βαζουν αλλη συσκευη)

το κινητο ειναι πολυ στιβαρο με καλο προγραμμα.αν λυθει το θεμα της μπαταριας και με μια θηκη κ tempered glass ειναι αθανατο.αν ειναι δυνατον καποιος να το πατησει με αυτοκινητο και να περιμενει αντοχη..αυτες ειναι οι πρωτες εντυπωσεις...

απο θεματα αντοχης το doogee 700 titans υπερτερει και για οποιον κοιταει μονο την αντοχη ας παρει αυτο

να τους γραψεις για επιβεβαιωση οτι σου στελνουν την οριτζιναλ 2250αρα .

Μου απαντησαν θα προσπαθησουμε να στειλουμε 2250.η umi εχει πολλα κινητα με 1750.μαλλον την παλια θα στειλουν.

μολις το παρελαβα ευτυχως η δυστυχως.η μπαταρια ειναι οπως τα λενε τα παλικαρια νωριτερα μαιμου 2250 κανονικη 1750.αυριο πρωι πρωι ορμαω στο coolicool για αλλαγη.οσο για την σπασμενη οθονη ειχα την εμπνευση να ρωτησω μια κινεζα που δουλευει στo σαιτ αυτο και μου ειπε εμπιστευτικα οτι αυτα που κανει το κινητο στο βιντεο τα κανει με tempered glass(μην το αγορασετε απο σαιτ που διαφημιζουν οτι ειναι 0,33 αλλα απο το εβαυ που ναι μεν λεει οτι ειναι 0,26 αλλα στην ουσια ειναι ακριβως το ιδιο και κοστιζει 5-6 ευρω ενω το δηθεν 0,33 απο 15 εως 20)

κατι αλλο παλι αν προσεξετε στο βιντεο το παταει αυτοκινητο αλλα σπαει η οθονη οταν πλησιαζει η καμερα αλλαζει πλανο και βαζουν αλλη συσκευη)

το κινητο ειναι πολυ στιβαρο με καλο προγραμμα.αν λυθει το θεμα της μπαταριας και με μια θηκη κ tempered glass ειναι αθανατο.αν ειναι δυνατον καποιος να το πατησει με αυτοκινητο και να περιμενει αντοχη..αυτες ειναι οι πρωτες εντυπωσεις...

απο θεματα αντοχης το doogee 700 titans υπερτερει και για οποιον κοιταει μονο την αντοχη ας παρει αυτο

Κοιτα ,ολοι ξεραμε οτι το να τ οπαταει αυτοκινητο ή να το βαρανε με σφυρια και να μην σπαει ηταν ενα ψεμα.... αλλα αυτη η εταιρεια με τα ψεματα τα παει πολυ καλα!!!! Αν θες αντοχες παρε ενα CAT και τελειωσες.

Αν διάβασες τα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν συνάδουν με την διαφήμιση. Marketing είναι υπερβάλει όπως πάντα για να προσελκύσει καταναλωτές.

Όμως το θέμα της μπαταρίας δεν είναι marketing από την στιγμή που είναι άλλα γραμμένα στο φυλλάδιο της UMI και άλλα στην πράξη. Για αυτό και στην διαδικασία αυτή θέλουμε ότι λέει το επίσημο site της UMI.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αποψή μου είναι να επικοινωνήσεις με τον προμηθευτή σου και να ζητήσεις αντικατάσταση. Τι θα πετύχεις δεν ξέρω αλλά τουλαχιστον ζήτα από εκει το ανταλλακτικό.

το εχω κανει ηδη το θεωρουν ανθρωπινο λαθος και το μονο που μπορουνε να κανουνε ειναι να μου στειλουν οθονη κομπλε με 40 dollars αντι 60 .μετα στελνω στη umi και εκει τους κατεβαζω οτι ειχα και δεν ειχα περιμενω απαντηση και για την οθονη και για την μπαταρια για την οποια ζητησαν στοιχεια

Εγώ πάντως θα ήθελα να δω ποιος από τους προμηθευτές μας θα σταθεί πιο επαγγελματίας. Ας περιμένουμε λοιπόν ...

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αυτό δεν μου φαίνεται ακριβό !

http://www.aliexpress.com/item/UMI-0-26mm-9H-Tempered-Glass-Screen-Protector-Protection-Film-Guard-Anti-shatter-for-UMI-Hammer/32332518522.html

Κοινοποιώ και την δική μου φώτο ! της μπαταρίας

[ATTACH]61212[/ATTACH]

Επίσης ένα καλό προγραμματάκι για τον έλεγχο της μπαταρίας:

https://play.google.com/store/apps/details?id=ccc71.bmw&hl=en-GB

τελικα και αυτο το νημα σαν του zero θα καταληξει....προβληματα προβληματα ασυνεπεια λαθος στοιχεια απο πλευρας κατασκευαστη κλπ κλπ...μετα θα λεει παλι η umi οτι να!!! εφτιαξα και νεα rom για το hammer!!! δωστε μου παρασημο και ξεχαστε οτι η μπαταρια ειναι αλλα αντι αλλων!!! Κριμα, κριμα σε ολα τα παιδια που της εδωσαν μια ευκαιρια να διορθωθει και τους ταλαιπωρει παλι.

Κοινοποιώ και την δική μου φώτο ! της μπαταρίας

[ATTACH]61212[/ATTACH]

Επίσης ένα καλό προγραμματάκι για τον έλεγχο της μπαταρίας:

https://play.google.com/store/apps/details?id=ccc71.bmw&hl=en-GB

Καλημερα σας κοινοποιω και τη δικια μου μπαταρια .σε συνενοηση με την umi μου ειπανε οτι θα στειλουν απο 25 μαιου αλλη ελπιζω να ειναι η κανονικη των 2250mahhttp://i57.tinypic.com/dox7qr.jpg Edited by nick30
φωτο

τελικα και αυτο το νημα σαν του zero θα καταληξει....προβληματα προβληματα ασυνεπεια λαθος στοιχεια απο πλευρας κατασκευαστη κλπ κλπ...μετα θα λεει παλι η umi οτι να!!! εφτιαξα και νεα rom για το hammer!!! δωστε μου παρασημο και ξεχαστε οτι η μπαταρια ειναι αλλα αντι αλλων!!! Κριμα, κριμα σε ολα τα παιδια που της εδωσαν μια ευκαιρια να διορθωθει και τους ταλαιπωρει παλι.

Εαν ειναι θεμα του προμηθευτη της UMI δεν θα συμφωνησω διοτι απλα ειναι οτι καλυτετο εχω πιασει στα χερια μου σε αυτη την κατηγορια.

Το κινητο φυσαει !

Δειτε τα προβληματα που εχει πχ το elephone p6000 η και αλλα. Δεν εχει κανενα ζητημα εκτος της μπαταριας που ελπιζω να λυθει!

Με σωστη μπαταρια κανει οτι του πεις.

Εαν ειναι θεμα του προμηθευτη της UMI δεν θα συμφωνησω διοτι απλα ειναι οτι καλυτετο εχω πιασει στα χερια μου σε αυτη την κατηγορια.

Το κινητο φυσαει !

Δειτε τα προβληματα που εχει πχ το elephone p6000 η και αλλα. Δεν εχει κανενα ζητημα εκτος της μπαταριας που ελπιζω να λυθει!

Με σωστη μπαταρια κανει οτι του πεις.

θα συμφωνησω ομορφο το κινητο σε ολα του παρολα που εσπασε η οθονη του :mad:Μολισ η θμι μου ζητησε τα στοιχεια μου να μου αποστειλει καινουρια μπαταρια ειδωμεν

ενημερωση μολις τωρα απο coolicool(απο αυτο το σαιτ το αγορασα).αυριο μου στελνουν τη σωστη μπαταρια.τους επισημανα να μην ειναι σαν την παλια και μου ειπαν οχι.4η μερα χρησης του κινητου το επλενα 2 3 φορες κατω απο τη βρυση(οχι απο τη μερια που φορτιζει) ολα οκ η μπαταρια τελειωνει γρηγορα σχετικα το ξερουμε αυτο μιας και ειναι 1750.το wifi του εχω την εντυπωση οτι ειναι αδυναμο αλλα οταν μπαινει απο τον παροχο δικτυου ειναι πολυ γρηγορο το ιντερνετ συγκρινοντας το μαλιστα με το mls iqtalq colour(τζαμπα 190 ευρω απαραδεκτο τηλεφωνο).εη συσκευη δουλευει παντως μια χαρα και το κουμπωμα του φορτιστη ειναι σφιχτο και δεν παιζει κατι πολυ σημαντικο επισης.140 ευρωπουλα νομιζω ειναι μια πολυ καλη τιμη για τετοιο κινητο αρκετα πια με τα 700ευρα στην samsung (προβληματικες θυρες στην φορτιση)και στην apple.ουστ Edited by darth1976

Τι έχει το P6000? Πρέπει να είναι το μόνο κινητό που διαβάζω χωρίς προβλήματα.

Πάντως εκτός της μπαταρίας για την φωτογραφική είπε ο αυστριακός ότι δεν είναι καλή για την τιμή της.

Αλλιώς και εγώ το σκέφτομαι ακόμα. Μου αρέσει και η συσκευή.

Όμως με προβληματίζει το θέμα μέγεθος μπαταρίας πέρα από την ποιότητα.

Δε θα κανω αναλυση αλλα θα αναφερω δυο τρια ...

1. Otg USB stick problem

2. Flickering της οθονης

3. Οθονη κακιστη συγκριτικα με UMI

4. Φωτογραφια problem.

5. Διαφορα ζητηματα με το νεο Lolipop

Κλπ.

Mia χαρα ειναι το κινητο! Οντως φυσαει που λεει και ο φιλος πιο πανω.

Οταν παραλαβουν τις μπαταριες στο Ιφοξ θα μου στειλουν αμεσως. Τωρα εχουν τις 1750-αρες στις αποθηκες.

Edited by Mick22

Αναφορικά με την μπαταρία, μετά από επικοινωνίες μου, εγώ πήρα αυτό το μήνυμα:

hello again dear friend,

The UMI factory contact with us yesterday,and they have given a solution to all of us:

We're sorry to hear that you got the smaller size battery.

UMI will arrange the correct battery replacement directly to you.

Please provide below info and send it to email: russiaforum@91umi.com

Reseller link:

Order ID:

Email address:

Shipping address:

Contact phone number:

We apology for the inconvenience.

UMI team

So please send your infromation to them,they will arrange the battery to you,and if you need our help please contact with us anytime,

Παιδια εγω παρελαβα σημερα μιας φιλης μου και απ εξω τοπ χαρτι το μπλε λεει 2250

να το βγαλω να δω μεσα τι λεει η ειναι τοσο ?

[85]IPHONE(6)3G-3GS-4-5-5s-6plus[NOKIA(42)1100 6110 6150 6210 6310i 3210 3310 3330 8210 8310 8810 8850 7650 3510 3100 5100 5140 3200 6610 6600 7200 2650 7260 6101 6230 6670 3230 6111 N71 5300 6290 6300 N76 1650 5220 6303i c2-03 202 206 301 515 225] [ERICSSON z200 v800 w800i T280i 337 388 768 788 t20 t20s t28][sHARP G400 G30i G25 G703 GX29 GX770] [PANASONIC (3)] [sAMSUNG 5522 7722 8262 9060][XIAOMI RN2-3-4-5A-5 MIMAX1-2-3 MI MIX][POCO F2-X3]

Παιδια εγω παρελαβα σημερα μιας φιλης μου και απ εξω τοπ χαρτι το μπλε λεει 2250

να το βγαλω να δω μεσα τι λεει η ειναι τοσο ?

Βγάλε προσεκτικά το χαρτί για να δεις

Αναφορικά με την μπαταρία, μετά από επικοινωνίες μου, εγώ πήρα αυτό το μήνυμα:

hello again dear friend,

The UMI factory contact with us yesterday,and they have given a solution to all of us:

We're sorry to hear that you got the smaller size battery.

UMI will arrange the correct battery replacement directly to you.

Please provide below info and send it to email: russiaforum@91umi.com

Reseller link:

Order ID:

Email address:

Shipping address:

Contact phone number:

We apology for the inconvenience.

UMI team

So please send your infromation to them,they will arrange the battery to you,and if you need our help please contact with us anytime,

Έλαβα άμεσο μηνυμα από την UMI.

Thanks.

Thereafter we will send it to you.

I will send you the tracking code as soon as possible.

Thanks or being a part of UMI Fans!

Have a nice day!