voliotisgr Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 (edited) Αγορα σημερα απο TO2C UMI Hammer Black With Packing Box JMF01 High Quality Headset Original Leather Case ( Special Price ) Black Ολα μαζι περιπου 130€ χρεωση στο Paypal Edited April 29, 2015 by voliotisgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panayiotiss Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Το παράγγειλα σήμερα απο το coolicool.com και χρησιμοποίησα τον κουπόνι CICUMI για να γλυτώσω 10 δολλάρια τα οποία πληρωσα για το Express Shipping ($12). Συνολικά 129 ευρώ($140.99). Το περιμένω την επόμενη βδομάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trtr Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Παραγγείλατε umi;;; Τελικά υπάρχουν ακόμα άντρες!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillerkiller Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Ρε φίλε, επειδή δεν σου βγήκε εσένα καλό το ZERO, δεν πάει να πει ότι κάθε Umi τηλέφωνο θα ναι και μάπα... Εμένα το δικό μου δουλεύει ρολόι σε όλα του. Και πιστεύω ότι το Hammer θα ναι ακόμα καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voliotisgr Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Ρε φίλε, επειδή δεν σου βγήκε εσένα καλό το ZERO, δεν πάει να πει ότι κάθε Umi τηλέφωνο θα ναι και μάπα... Εμένα το δικό μου δουλεύει ρολόι σε όλα του. Και πιστεύω ότι το Hammer θα ναι ακόμα καλύτερο. Φιλε το ZERO εχεις και σου βγηκε καλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillerkiller Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Ναι,περιεργο δεν ειναι;;Χαχαχαχ. Περα απο την πλακα ναι μου ειναι μια χαρα σε ολα του. Και με Μiui6 σταματησαν και οι επανεκκινισεις που εκανε οποτε πλεον το χαιρομαι..! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Ρε φίλε, επειδή δεν σου βγήκε εσένα καλό το ZERO, δεν πάει να πει ότι κάθε Umi τηλέφωνο θα ναι και μάπα... Εμένα το δικό μου δουλεύει ρολόι σε όλα του. Και πιστεύω ότι το Hammer θα ναι ακόμα καλύτερο. Kαι το δικο μου δουλευει μια χαρα, και αλλα 5-6 στην ελλαδα, ποσοστο αποτυχιας 94-95% αρα.......μαπα το καρπουζι.... οσον αφορα τα zero, τωρα η νεα φουρνια θα μας δειξει αν εβαλε μυαλο η umi.... Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voliotisgr Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 (edited) Kαι το δικο μου δουλευει μια χαρα, και αλλα 5-6 στην ελλαδα, ποσοστο αποτυχιας 94-95% αρα.......μαπα το καρπουζι.... οσον αφορα τα zero, τωρα η νεα φουρνια θα μας δειξει αν εβαλε μυαλο η umi.... Απο τα εννια ατομα που γνωριζω οτι το εχουν μονο ενας ειχε προβλημα με την μπαταρια την οποια την αντικατεστησαν και ολα οκ! Και πιο πολυ εμπιστευομαι αυτα που βλεπω παρα αυτα που διαβαζω.... Edited May 2, 2015 by voliotisgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. May 2, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Made in P.R.C. Τι είναι αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trtr Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Απο τα εννια ατομα που γνωριζω οτι το εχουν μονο ενας ειχε προβλημα με την μπαταρια την οποια την αντικατεστησαν και ολα οκ! Και πιο πολυ εμπιστευομαι αυτα που βλεπω παρα αυτα που διαβαζω.... Μάλλον πρέπει να τα ψάχνεις και καλύτερα εκτός από να τα βλέπεις. Αν μου δείξεις 9 zero τέλεια θα σου πάρω άλλα 9 δώρο! Π.χ. όλα τα zero ξύνουν τις sim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 PRC=Public Republic of China Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 PRC=Public Republic of China People Republic of China = Λαικη Δημοκρατια Κινας!!! Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voliotisgr Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Μάλλον πρέπει να τα ψάχνεις και καλύτερα εκτός από να τα βλέπεις. Αν μου δείξεις 9 zero τέλεια θα σου πάρω άλλα 9 δώρο! Π.χ. όλα τα zero ξύνουν τις sim. Ο καθενας εχει τις αποψεις του! Θα δουμε αν τελικα οταν παραλαβω το hammer αξιζει τα περιπου 130€! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Τις γδέρνουν... Άσχημα... Το Zero ήταν χάλι. Και από ποιότητα κατασκευής αλλά και από ποιότητα λογισμικού. Όποια σελίδα του θέματός του κι αν δει κανείς, όλο τα ίδια προβλήματα διαβάζει. Μακάρι να βγάλουν και ένα καλό μοντέλο πια. Αλλά δεν ξέρω κάποιο μοντέλο τους που να βγήκε πραγματικά καλό και να μακροημέρευσε. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voliotisgr Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 (edited) WiFi Test & Comparison with some other phones http://2.bp.blogspot.com/-HTj3rrVqR88/VSg6FEoSKbI/AAAAAAAAJtc/Mg60mxfr_ic/s1600/DSC07109.JPG http://1.bp.blogspot.com/-joNOdX0fnOY/VSg4oQf8SQI/AAAAAAAAJtM/gmBsdPGbCEg/s1600/DSC07110.JPG Some camera samples (was on a cloudy day) Πηγή : http://s7yler.blogspot.gr/2015/04/umi-hammer-4g-lte-5-inch-ogs-hd-2gb-ram.html Edited May 3, 2015 by voliotisgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voliotisgr Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Έχετε παραλάβει οι γενναίοι; Και εγώ το σκέφτομαι γιατί είναι το πιο ωραίο μοντέλο της σειρά 6732. Επίσης μπορεί να επιβεβαιώσει κάποιος το εννιαίο storage; ειναι ενιαίο οπως φαινεται στην εικονα http://i1364.photobucket.com/albums/r725/voliotisgr/Diafora/Kappaalphataualphagammarhoalphaphi_zpsuz21kqul.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voliotisgr Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Μόνο specs διαβάζω γιαυτό το κινητό στα review. Spec, benchmarks κτλ. Δεν διαβάζω πουθενά όμως για το βασικό ερώτημα λόγω της εταιρίας. Έφτιαξε κινητό; Φοβούνται οι αρθρογράφοι μήπως να πάρουν θέση; http://www.gizchina.com/2015/04/22/umi-hammer-review/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Σύμφωνα με ένα γκρουπ στο fb το efox-shop θα έχει to UMI Hammer διαθέσιμο για αγορά από την Ευρωπαική αποθήκη στην τιμή των €140 στις 14/05/2015. Τι λέτε αξίζει σε αυτή την τιμή; Τώρα είναι στα €120 από Κίνα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Σύμφωνα με ένα γκρουπ στο fb το efox-shop θα έχει to UMI Hammer διαθέσιμο για αγορά από την Ευρωπαική αποθήκη στην τιμή των €140 στις 14/05/2015. Τι λέτε αξίζει σε αυτή την τιμή; Τώρα είναι στα €120 από Κίνα Το σίγουρο είναι ότι με αυτά που έχω δει, δεν θα χρειαστείς θήκη και προστασία οθόνης! Α, και είπαμε στην τιμή του efox, +11€ μεταφορικά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Η ευρωπαική αποθήκη κληρονομεί και ευρωπαική εγγύηση; Απίθανο... Αλλά εξασφαλίζει αρκετά γρήγορη παράδοση, και μηδενική πιθανότητα τελωνείου (αν κει είναι μικρή έτσι κ αλλιώς αλλά λέμε τώρα..) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Μόλις σήμερα το παρέλαβα. Αρκετά εντυπωσιακό αλλά μόλις το έκανα restart δεν ξεκινάει και μένει κολλημένο !!! Έχετε καμιά ιδέα πως να το ξεκολλήσω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voliotisgr Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 (edited) Μόλις σήμερα το παρέλαβα. Αρκετά εντυπωσιακό αλλά μόλις το έκανα restart δεν ξεκινάει και μένει κολλημένο !!! Έχετε καμιά ιδέα πως να το ξεκολλήσω ? Γινε λιγο πιο αναλυτικος!!μενει κολλημενο που? Βγαλε για λιγο την μπαταρια και ξαναπροσπαθησε μηπως ειναι εντελως αφορτιστο? βαλτο στο φορτιστη για αρκετα λεπτα και δες αν υπαρχει ενδειξη φορτισης Edited May 8, 2015 by voliotisgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Φορτίστηκε πλήρως και λειτούργησε για πρώτη φορά για κάποιες ώρες. Μετά με την μπαταρία στο περίπου 50 % έκανα ένα restart και η οθόνη παραμένει παγωμένη όπως στη φωτο. [ATTACH]60578[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Φορτίστηκε πλήρως και λειτούργησε για πρώτη φορά για κάποιες ώρες. Μετά με την μπαταρία στο περίπου 50 % έκανα ένα restart και η οθόνη παραμένει παγωμένη όπως στη φωτο. [ATTACH]60578[/ATTACH] rom ειναι, μαλλον corrupted, εαν υπαρχει firmware κανε ενα flash, δοκιμασε και με recovery (erase data κλπ) μπαινει με vol+ και power button αν θυμαμαι σωστα..... αχ ρε φιλε μου με αυτη την umi, εχω το zero και σε καταλαβαινω. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Δοκίμασα vol+ και power και από το recovery το factory reset αλλά και πάλι δεν συνήλθε τα ίδια. Αυτό εννοούσες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts