Jump to content

FORTHnet Fast Internet ADSL

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Αρχιμήδης ( 4 Φεβ. 2004 , 19:40)

Ω, ναι. Όποιος έχει δουλέψει με το δορυφορικό Internet είναι αναγκασμένος να χρησιμοποιεί proxy servers, διότι εξ αιτίας της μεγάλης ασυμετρίας, το uplink μπορεί να γεμίσει με τα ACK/NACK πριν προλάβει να εξαντληθεί το downlink! :!:

Proxy servers aparaithta oxi. Yphrxan kai prwtokolla enallaktika tou TCP poy antimetwpizan ayth thn adynamia akrivws: to oti to TCP einai ena poly "omilhtiko" prwtokollo. Px. to boosted session transport.

muhaha

Εν οίδα ότι εν οίδα.

• Απαντήσεις 62
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trivil (24 Οκτ. 2003 , 14:41)

δεν θελω να γινω ενοχλητικος αλλα θα μπορουσατε να μου πειτε ποσα πληρωσατε ΣΥΝΟΛΙΚΑ μεχρι την στιγμη που μπικατε για πρωτη φορα internet με adsl;;; και ποσα θα πληρωνετε ΚΑΘΕ μηνα για να συνεχισετε να εχετε adsl;;; (για forthnet)

ευχαριστω και sorry αν σας ειναι κουραστικο, απλα θελω να βαλω και γω αλλα δεν ξερω ουτε στο περιπου ποσα θα τους 'σκασω' τελικα για να εχω adsl.

το μηνα εγω υπολογιζω κοντα στην 70αρα με φορθνετ,δεν μου εχει ερθει ακομα ο πρωτος λογαριασμος οποτε δεν μπορω να απαντησω στο πρωτο σου ερωτημα.αναλυτικοτερα:ο καθε μηνας συμπεριλαμβανει τα εξης:παγιο pstn+παγιο adsl οτε +παγιο adsl forthnet=10+24.90+24.90=59.8euro τον μηνα(περιπου δεν θυμαμαι ποσο ειναι ακριβως το παγιο της πστν).στις παραπανω τιμες προσθεσε και την φαπα(κοινως φπα)και θα παρεις μια εικονα του τι θα πληρωνεις μηνιαια!α!και επειδη ο λογαριασμος ερχεται αν διμηνο πολ/σε χ2.Ελπιζω να βοηθησα!

edit:με την 4νετ ομως νομιζω πως μπορεις να κανεις 3μηνη συνδεση που σου ερχεται πιο φθηνα νομιζω απο το να πληρωνεις 3 μηνιαιες!

ALWAYS FEAR OF A GOOD SNIPER, UNLESS YOU ENCOUNTER HIM FROM BEHIND

(CS RULES)

• 2 weeks later...
ρε παιδια ξερει κανεις αν υπαρχει καποιο προγραμμα με το οποιο να μπορω να περιορισω το upload σε συγκεκριμενα kbps γιατι κατι τρεχει με το upload μου και μειωνεται δραματικα το download(απο microsoft με 25kb/s)ευχαριστω!

(CS RULES)

σε αναβαθμιση του δικτυου προεβει η forthnet εξαιτιας της αυξημενης ζητησης υηρεσιων adsl!η ανβαθμιση θα ολοκληρωθει μεσα σε αυτον τον μηνα....αντε να δουμε γιατι εχουν πεσει οι ταχυτητες.

(CS RULES)

Θα κανει αναβαθμιση?? Αντε ωραιοι :D

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 ( 9 Μάρ. 2004 , 20:06)

Mporei kapoios na mou dwseis tis rithmiseis gia jetspeed 500? Kai pws setarw thn syndesh?

Dystyxws den exw thlefwnikh syskeyh kai den mporw na parw sto help desk tous :(

No prob man! ;)

ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΩΣ

Αριστερά στο μενού > ADSL > Intracom Jetspeed 500 και θα δεις τις ρυθμίσεις ;)

Don't criticize... what you can't understand...!

Ρε φιλαράκο! Που το ξετρύπωσες αυτό;! Πολύ χρήσιμο!! Καιρός ήταν! Τον Ιανουάριο που έκανα σύνδεση ADSL και μου είχανε πει ότι ΠΟΥΘΕΝΑ δεν έχει online ρυθμίσεις, τους είχα θεωρήσει απαράδεκτους!

Έχουνε βάλει link στο κεντρικό site ή το έχουνε κρυφό; :-)

:tease: ..oh dear!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Oracle ( 9 Μάρ. 2004 , 22:14)

Ρε φιλαράκο! Που το ξετρύπωσες αυτό;! Πολύ χρήσιμο!! Καιρός ήταν! Τον Ιανουάριο που έκανα σύνδεση ADSL και μου είχανε πει ότι ΠΟΥΘΕΝΑ δεν έχει online ρυθμίσεις, τους είχα θεωρήσει απαράδεκτους!

Έχουνε βάλει link στο κεντρικό site ή το έχουνε κρυφό; :-)

@supernet!

Eyxaristw poly mate! Me swses :D

@Oracle

Den exei link sto kentriko! Enas filos mou pou epikoinwnhse me to helpdesk ths forthnet tou eipan oti den yparxoun online oi rithmiseis!

Oti na nai ta atoma :p

DSL :rolleyes:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (10 Μάρ. 2004 , 00:57)

Den exei link sto kentriko! Enas filos mou pou epikoinwnhse me to helpdesk ths forthnet tou eipan oti den yparxoun online oi rithmiseis!

Oti na nai ta atoma :p

Εμένα από το helpdesk μου το σφυρίξανε! Το πιστεύω και γω, ότι ο καθένας τους λέει ότι θέλει. :rolleyes:

Έχει καταγραφεί μια άλλη φάση με το Helpdesk της 4NET, τις ημέρες που απέκτησα dsl πρόσβαση σ'αυτούς. Kυριολεκτικά γίνανε ρόμπα. :whistle:

Να συνεχίσω ή θα βγούμε off topic? :p

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (10 Μάρ. 2004 , 10:46)

@supernet

Αφού για FORTHnet (dsl :p) Μιλάμε εδώ, δεν νομίζω να μαστε off topic! Μοιράσου την εμπειρία σου :p

Φεύγω από Τελλάς και ανοίγω account στην 4ΝΕΤ. Κατόπιν θυμήθηκα, ότι ξέχασα να ρωτήσω αν διαθέτουν web mail υπηρεσία . Κι αυτό διότι, μια τέτοια υπηρεσία (για μένα) είναι απαραίτητη και την χρησιμοποιώ κατα κόρον.

Καλώ το CC της 4ΝΕΤ για να μου πουν ότι "ΔΕΝ" :( Με στεναχώρησε αυτό, και δεν κρύβω ότι μετάνοιωσα την ίδια στιγμή για την επιλογή μου. Και μάλιστα έφταιγα εγώ και κανείς άλλος.

ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΖΟΥΜΙ ΤΩΡΑ:

Αφού κλείνω το τηλέφωνο, είπα να δοκιμάσω κανά 2-3 κλασικά urls για τέτοιες υπηρεσίες. Δοκίμασα τα: forthnet.gr/webmail & webmail.forthnet.gr AN ΗΤΑΝ ΛΟΤΤΟ, ΘΑ ΕΙΧΑ ΠΕΤΥΧΕΙ 6ΑΡΙ. :up:

Πέτυχα ΑΥΤΟ ΕΔΩ

Ξανακαλώ το CC και τους λέω με υφάκι (ομολογώ):

Έχω μια πληροφορία για σας. Προηγουμένως μίλησα με κάποιον από σας και μου είπε ότι δεν έχετε webmail. Και θεώρησα σωστό να σας ενημερώσω ότι το URL σας είναι αυτό (μπλα μπλα μπλα). :D

Η κοπελιά κατάπιε την γλώσσα της. :stupid: Τι μου είπε "ότι είναι δοκιμαστικό" , τι με ρώτησε ποιος μου το ξεφούρνησε. Χαρακτηριστικά είπε "ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ URL" . Tι μου είπε ότι "θα αναλάβω προσωπικά την ευθύνη για απώλεια μηνυμάτων λόγω των tests" κλπ κλπ μπούρδες.

2 μήνες τώρα.......... και δουλεύει μια χαρά η συγκεκριμένη υπηρεσία. Απορώ, ακόμη, γι αυτή την μυστικοπάθεια τους. :rolleyes:

Kai an sou katsei ayrio na mhn paizei, ti? Xaneis ta mail sou mexri na eidopoihseis ton kosmo pws allakses diey0ynsh.

Gia na mhn exei koinopoih0ei sto cc kapoios logos yparxei, akoma kai meta apo 2,3,..N mhnes.

Εν οίδα ότι εν οίδα.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος muhaha (10 Μάρ. 2004 , 11:32)

Kai an sou katsei ayrio na mhn paizei, ti? Xaneis ta mail sou mexri na eidopoihseis ton kosmo pws allakses diey0ynsh.

Με το να σταματήσει το webmail, ΔΕΝ χάνεις το email σου και δεν αλλάζεις διεύθυνση.

Gia na mhn exei koinopoih0ei sto cc kapoios logos yparxei, akoma kai meta apo 2,3,..N mhnes.

Εδώ δεν παραδέχονται την ύπαρξη του. Να το ανακοινώσουν θέλεις?

Anyway, δεν τα γραψα τα παραπάνω για να ανοίξουμε θέμα συζήτησης για το Webmail, αλλά να τονίσω... ότι μερικές φορές δεν ξέρουν που τους πάνε τα 4. Και δεν αναφέρομαι μόνο στην 4ΝΕΤ.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος supernet (10 Μάρ. 2004 , 12:03)

1.Με το να σταματήσει το webmail, ΔΕΝ χάνεις το email σου και δεν αλλάζεις διεύθυνση.

2.Εδώ δεν παραδέχονται την ύπαρξη του. Να το ανακοινώσουν θέλεις?

1.Αν λοιπόν καταλαβαίνω καλά, δεν είναι intergrated το πράγμα, μα υπάρχει ένα frontend σε μία μηχανή που πέφτει σε κάποιον mailserver σε άλλη μηχανή. Αλλά τότε, το ερώτημα είναι αφού υπάρχει mailserver ξέχωρα, γιατί να περιμένεις το δικό τους frontend και δεν τον διαχειρίζεσαι από κάποιου αλλουνού (π.χ. mycosmos). Δεν είναι λίγο άτοπο; Εκεί με παραπλάνησες ώστε να υποθέσω single λύση.

2. Αυτό λέγεται policy. Μη βγάλεις κάτι πριν να είναι εγκεκριμένο, testαρισμένο κλπ. Ακόμα και να το γνώριζαν στο cc, θα το λέγανε πέρα δώθε στους πελάτες, λες; Θα τους κόβανε τον .... :p

Τσπα, "ρόμπα" γίνεται π.χ. κάποιος όταν τον πληρώνεις για κάτι και δε σου το δίνει. Στην περίπτωσή σου, πήρες ακριβώς αυτά που ζήτησες και τπτ παραπάνω. Το αν ανακάλυψες εσύ ή εγώ πέντε-δέκα "features" είναι το δικό μας "bonus", αλλά όχι ότι ο άλλος γίνεται και καλά ρόμπα που δε στα λέει.. δεν οφείλει (ξέρει-δε ξέρει).

Εν οίδα ότι εν οίδα.

Αυτό που ανησυχεί είναι ότι είδα μέσα το ανώτατο όριο του MailBox να είναι 3000KB... Από ότι ξέρω πάντα τα mailboxes της FORTHnet ήταν 50ΜΒ... τουλάχιστον παλια που είχα 56Κ σύνδεση τόσο ήταν...

Λέτε ν' άλλαξε; Ξέρει κανείς;

:tease: ..oh dear!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Oracle (10 Μάρ. 2004 , 21:28)

Αυτό που ανησυχεί είναι ότι είδα μέσα το ανώτατο όριο του MailBox να είναι 3000KB... Από ότι ξέρω πάντα τα mailboxes της FORTHnet ήταν 50ΜΒ... τουλάχιστον παλια που είχα 56Κ σύνδεση τόσο ήταν...

Λέτε ν' άλλαξε; Ξέρει κανείς;

Δεν το ξέρω αλλά και βασικά, δεν μ'ενδιαφέρει. Χρησιμοποιώ αυτή τους την υπηρεσία μόνο στη δουλειά. Διαφορετικά, μόνο μέσο Outlook και ποτέ δεν αφήνω mails στους servers.

to atopima einai oti to balan se selida pou mporei na tin brei opoiosdipote. an thelan na to testaroun as tin eihan sto sdoadoiadsfl;kre.4thnet.gr kai as dinan ti dieythinsi stous eklektous.

Dulce et decorum est pro sciencia mori.

----------------------------------------------

milan - kountera : 1 - 0

Αν βάλω το πακέτο Forthnet με μηνιαίο πάγιο πώς πληρώνω; Μόνο μέσω πιστωτικής; Μπορώ να το συνδιάσω με λογαριαμό Forthnet Telephony;

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (14 Μάρ. 2004 , 20:30)

Αν βάλω το πακέτο Forthnet με μηνιαίο πάγιο πώς πληρώνω; Μόνο μέσω πιστωτικής;

Ναι. Μόνο μέσω πιστωτικής. Και είναι αορίστου χρόνου η σύνδεση. Την διακόπτεις όποτε θέλεις.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...