Bayern7 Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 Toυλάχιστον 10 τετράγωνα πιο κέντρο. Τέλος λεωφόρου στρατού με αρχές Δελφών. 15 λεπτά από την έκθεση. :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfer Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (21 Ιούλ. 2004 , 04:05) Toυλάχιστον 10 τετράγωνα πιο κέντρο. Τέλος λεωφόρου στρατού με αρχές Δελφών. 15 λεπτά από την έκθεση. :p Ναι... ΔΕ ρωτάω που βρίσκεσαι εσύ! :wacko: Ρωτάω το ΤΕΚ του ΟΤΕ που βρίσκεται! ΝΟΜΙΖΩ είναι κάπου εκεί... 28ης Οκτωβρίου & Δελφών - στη Eurobank κοντά? Θυμάσαι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SuRfer (21 Ιούλ. 2004 , 13:29) Ναι... ΔΕ ρωτάω που βρίσκεσαι εσύ! :wacko: Ρωτάω το ΤΕΚ του ΟΤΕ που βρίσκεται! ΝΟΜΙΖΩ είναι κάπου εκεί... 28ης Οκτωβρίου & Δελφών - στη Eurobank κοντά? Θυμάσαι? Και εγώ αυτό σου λέω. Στο κατω στενό από το σπίτι μου είναι. ΟΤΕ Φαλήρου... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnies Δημ. July 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2004 mipos kserete tha erthoun portes sthn thraki?? ~ If YoU ArEn'T EuRo YoU ArE ZeRo!! ~ :up: http://img29.imageshack.us/img29/3507/SEbabe.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cockney Δημ. July 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2004 me vivodi dsl re paidia gia 384 syndesh ti taxythtes na perimeno ??? thx Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. July 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2004 maximum 45 kb/sec λογικά γύρω στα 40 να περιμένεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. July 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ariadgr (25 Ιούλ. 2004 , 20:25) maximum 45 kb/sec λογικά γύρω στα 40 να περιμένεις. i theoritiki maximum taxitita einai 48kb/sec Logika i anotati taxitita pou tha deis(ennoeitai sinexomenh) tha einai 39-40kb/second pantos den exw akousei kai toso kala logia gia tn taxitita tis vivodi.. iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. July 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2004 Ti na pw kai egw twra me tis @@ etairies kai ypodomes edw...pou phga extes sto belgio kai katebaza me 200+kb apo to AVAULT ena video se 10mbit lan,molis eida thn taxythta epa8a amok :wacko: kai einai kai fthna!!eblepa sto kazaa na katebazei merikes fores me 80kb kai mou fenotan liga xaxaxa,kala se poses 100ntaeties 8a ftasoume na eimaste se teteia epipeda?Kai pote 8a papsoun na ma gdernoun kiriolektika...Elega na balw adsl alla meta ap auto pou eida den 8a asxolh8w..ektos kai an ginei polu fthno!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cockney Δημ. July 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2004 thx gia tis apanthseis guys. Kata thn gnomh sas pio diktyo dsl (poias etaireias ennnoo) exei tis kalyteres taxythtes ? milame panta gia 384 thx :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. July 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Cockney (26 Ιούλ. 2004 , 20:51) thx gia tis apanthseis guys. Kata thn gnomh sas pio diktyo dsl (poias etaireias ennnoo) exei tis kalyteres taxythtes ? milame panta gia 384 thx :) Egw eimai poli ikanopoiimenos apo ti Forthnet. Pisteuw omws oti kai i Otenet tha prosferei aksiopistes ipiresies,apla i forthnet einai ftinoterh iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2004 H otenet είναι crap. Τellas και ACN κορυφή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. July 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (26 Ιούλ. 2004 , 23:32) H otenet είναι crap. Τellas και ACN κορυφή. Exw akousei kaka logia gia ACN kai kala gia Tellas..alla efoson eimai ikanopoiimenos me forthnet kai apo paroxi ipiresiwn kai apo texniki apostiriksi,oso kai apo timi mias kai einai i deuteri xamiloterh tis agoras (vivodi einai kata 1 euro ftinoterh),de vriskw logo na protinw allh etairia.. Simferousa kai apotodikh.ti allo mporei na zitisei kaneis? Pantos i prosfora tis vivodi me doro to modem nomizw tha me kerdize san pelati an ksekinousa tora mia sindesh adsl kai den eixa modem. iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. July 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Cockney (26 Ιούλ. 2004 , 20:51) thx gia tis apanthseis guys. Kata thn gnomh sas pio diktyo dsl (poias etaireias ennnoo) exei tis kalyteres taxythtes ? milame panta gia 384 thx :) ACN ! Από τις 1/7/2004 που έχω συνδρομή 384/128 από αυτούς, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Από ταχύτητα σκίζει. Και πριν τα κάνει ο ΟΤΕ σαν την μούρη του με τα dslam siemens έπιανα 47,9 Kb/sec ενώ τώρα το πολύ 41,2... Διαβάστε εδώ για το θέμα με τα siemens dslam. Έχω δοκιμάσει και otenet... Ήταν τελείως μάπα. Πήγα στην acn για 3 λόγους: 1) οι τιμές της ( ξέρω ότι είναι φθηνότερη η vivodi και η forthnet ) 2) τα καλά σχόλια από έναν φίλο που μένει 2 δρόμους πάνω από το σπίτι μου ( μέτρησε πολύ η γνώμη του γιατί όπως καταλαβαίνετε είμαστε ακριβώς στην ίδια περιοχή ) 3) τα καλά σχόλια όσων χρησιμοποιούν την ACN στο http://www.adslgr.com Ειδικά η προσφορά που δίνει στους 6 μήνες άλλους 2 δωρεάν είναι πολύ καλή ( σύνολο 8 μήνες ). Μου κόστισε 182 ευρώ για 384/128 και αν υπολογίσουμε ότι με αυτά τα χρήματα έχω 8 μήνες, μου βγαίνει 22,75 ευρώ τον μήνα!! Τέλεια :D Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. July 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimangelid (27 Ιούλ. 2004 , 02:52) ACN ! Από τις 1/7/2004 που έχω συνδρομή 384/128 από αυτούς, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Από ταχύτητα σκίζει. Και πριν τα κάνει ο ΟΤΕ σαν την μούρη του με τα dslam siemens έπιανα 47,9 Kb/sec ενώ τώρα το πολύ 41,2... Διαβάστε εδώ για το θέμα με τα siemens dslam. Έχω δοκιμάσει και otenet... Ήταν τελείως μάπα. Πήγα στην acn για 3 λόγους: 1) οι τιμές της ( ξέρω ότι είναι φθηνότερη η vivodi και η forthnet ) 2) τα καλά σχόλια από έναν φίλο που μένει 2 δρόμους πάνω από το σπίτι μου ( μέτρησε πολύ η γνώμη του γιατί όπως καταλαβαίνετε είμαστε ακριβώς στην ίδια περιοχή ) 3) τα καλά σχόλια όσων χρησιμοποιούν την ACN στο http://www.adslgr.com Ειδικά η προσφορά που δίνει στους 6 μήνες άλλους 2 δωρεάν είναι πολύ καλή ( σύνολο 8 μήνες ). Μου κόστισε 182 ευρώ για 384/128 και αν υπολογίσουμε ότι με αυτά τα χρήματα έχω 8 μήνες, μου βγαίνει 22,75 ευρώ τον μήνα!! Τέλεια :D kalh kai auth h prosfora tis acn alla se desmeuei.kai an tora tous epomenous mines pou telionei kai i olympiada bgoun kaliteres prosfores apo alles eteries esu eisai ipoxreomenos na katseis 8 mines me tin acn. iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2004 Όσοι δεν έχουν πιστωτική κάνουμε τρίμηνη. Τι 3 μήνες τι 6? Άλλωστε οσο και να πέσουν οι τιμές, δεν πρόκειται να πέσει αρκετά πιο κάτω απο αυτή τη προσφορά της ACN. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. July 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (28 Ιούλ. 2004 , 18:46) Όσοι δεν έχουν πιστωτική κάνουμε τρίμηνη. Τι 3 μήνες τι 6? Άλλωστε οσο και να πέσουν οι τιμές, δεν πρόκειται να πέσει αρκετά πιο κάτω απο αυτή τη προσφορά της ACN. never say never :p :) iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. July 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ALR (25 Ιούλ. 2004 , 20:37) pantos den exw akousei kai toso kala logia gia tn taxitita tis vivodi.. Eγώ με shared LLU στα 256 κατεβάζω με 42-45. Καλά δεν είναι; Γενικά η Vivodi είναι ταχύτατη και σταθερότατη (εκεί υστερούν πολλές άλλες) στο σερφάρισμα και στο downloading. Μόνο στα pings υστερεί. Το ίδιο λέει και η συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών της στο http://www.adslgr.com. Η πηγή σου έχει vivodi ή πρόκειται για προσωπική εκτίμηση; Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. July 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (31 Ιούλ. 2004 , 13:04) Eγώ με shared LLU στα 256 κατεβάζω με 42-45. Καλά δεν είναι; Γενικά η Vivodi είναι ταχύτατη και σταθερότατη (εκεί υστερούν πολλές άλλες) στο σερφάρισμα και στο downloading. Μόνο στα pings υστερεί. Το ίδιο λέει και η συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών της στο http://www.adslgr.com. Η πηγή σου έχει vivodi ή πρόκειται για προσωπική εκτίμηση; exei vivodi...kai an exeis sindesh 256/128 apoklietai na katevazeis me 40kb/second iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. July 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2004 Κατεβάζω! Μάλλον έχουν μπερδευτεί και με έχουν καταχωρήσει για 384 γραμμή! 42-45 δεν κορυφαίο για 384; Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. July 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (31 Ιούλ. 2004 , 16:02) Κατεβάζω! Μάλλον έχουν μπερδευτεί και με έχουν καταχωρήσει για 384 γραμμή! 42-45 δεν κορυφαίο για 384; ti na sou pw.eisai eidikh periptosh.den mporoun omws oloi oi ypopsifioi xristes vivodi na paroun esena os paradigma.elpizw na to katalavaineis auto.. iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. August 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ALR (31 Ιούλ. 2004 , 17:32) 1. ti na sou pw. 2.eisai eidikh periptosh. 3.den mporoun omws oloi oi ypopsifioi xristes vivodi na paroun esena os paradigma. 4.elpizw na to katalavaineis auto.. 1. Μπορείς να μην πεις και τίποτα. 2. Το ξέρω και για αυτό δεν το ανέφερα παρά αφού ρωτήθηκα. 3. Δεν είπα κάτι τέτοιο, περιττό το σχόλιό σου. 4. Το καταλαβαίνω. Κι εσύ ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι ούτε εγώ (που προφανώς έχουν κάνει λάθος με τη σύνδεσή μου) ούτε και η πηγή σου αποτελούμε τυπικό παράδειγμα χρήστη Vivodi. Ο τυπικός χρήστης Vivodi κατεβάζει και σερφάρει με 30-32 όταν έχει σύνδεση στα 256 και με 42-45 όταν έχει σύνδεση στα 384. Θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ καλά. Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. August 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton ( 1 Αύγ. 2004 , 09:51) 1. Μπορείς να μην πεις και τίποτα. 2. Το ξέρω και για αυτό δεν το ανέφερα παρά αφού ρωτήθηκα. 3. Δεν είπα κάτι τέτοιο, περιττό το σχόλιό σου. 4. Το καταλαβαίνω. Κι εσύ ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι ούτε εγώ (που προφανώς έχουν κάνει λάθος με τη σύνδεσή μου) ούτε και η πηγή σου αποτελούμε τυπικό παράδειγμα χρήστη Vivodi. Ο τυπικός χρήστης Vivodi κατεβάζει και σερφάρει με 30-32 όταν έχει σύνδεση στα 256 και με 42-45 όταν έχει σύνδεση στα 384. Θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ καλά. Antithetws i pigi mou einai enas klassikos xristis vivodi me adsl 384 kai mou anefere xaraktiristika oti katevazei me 38-39 maximum speed. Esy pou akouses oti enas xristis vivodi 384 katevazei me 42 ews 45?Kalo einai na min bgazoume tixaia noumera apo to mualo mas mono epeidi auta mas akougontai logika kai omorfa.egw sou lew ti mou eipe xristis vivodi.o opoios xristis vivodi exei milisei kai me allous xristes vivodi gia na dei an mono autos eixe auti tin taxitita..h pliopsifia tou elege oti exei problima sto ping enw i maximum taxitita pou pianan se diafora peer to peer programmata i se explorer itan apo 38 mexri 39.spaniws 40. iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. August 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2004 Εγώ με όσα παιδιά έχω ανταλλάξει εμπειρίες στο http://www.adslgr.com πιάνουν 42-45. Επίσης όλοι λένε ότι εκτός από ταχύτατη είναι και σταθερότατη αλλά και πολύ αξιόπιστη, και τέλος όλοι συμφωνούν ότι έχει πολύ άσχημα pings. Α και μόλις διαπίστωσα ότι πλέον κατεβάζω το πολύ με 31. Μάλλον με πήραν χαμπάρι... :cry: Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. August 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton ( 1 Αύγ. 2004 , 15:36) Εγώ με όσα παιδιά έχω ανταλλάξει εμπειρίες στο http://www.adslgr.com πιάνουν 42-45. Επίσης όλοι λένε ότι εκτός από ταχύτατη είναι και σταθερότατη αλλά και πολύ αξιόπιστη, και τέλος όλοι συμφωνούν ότι έχει πολύ άσχημα pings. Α και μόλις διαπίστωσα ότι πλέον κατεβάζω το πολύ με 31. Μάλλον με πήραν χαμπάρι... :cry: egw pantos ofeilw na pw oti den exw akousei apo kanenan xristi 384 opoiasdipote eterias na leei oti maximum taxitita exei 42-45.An i vivodi prosferei tetoia speed tote oloi vivodi! iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. August 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2004 Όλοι Vivodi λοιπόν! Το μυστικό βρίσκεται στην μεγάλη αναλογία bandwitch/πελάτες και στο απιτάριστο DSLAM. edit: έτσι νομίζω τουλάχιστον :) Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts