Jump to content

myphone POLL: Αγορά smartphone από Κίνα. Θα το τολμούσατε;

alkis_7
 Κοινοποίηση

Αγοράζετε κινητά/tablet/αξεσουάρ από Κίνα; Τα προτιμάτε;  

1.142 members have voted

1. 1. Αγοράζετε κινητά/tablet/αξεσουάρ από Κίνα; Τα προτιμάτε;

• Ναι, φυσικά και αγοράζω!
      627
    • Έχω αγοράσει, αλλά είμαι διστακτικός να το ξανακάνω
      61
    • Έχω αγοράσει και δεν θα αγοράσω ξανά
      37
    • Δεν έχω αγοράσει αλλά το σκέφτομαι
      234
    • Δεν έχω αγοράσει και δεν σκοπεύω να το κάνω
      173
    • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
      10

Recommended Posts

• Απαντήσεις 265
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν λέω η εμπειρία που είχα από το hongmi 1s ηταν πολύ θετική όσον αφορά τα specs και τη χρήση. Ήμουν πολύ ενθουσιασμένος για την αγορά μου η οποία παρεμπιπτόντως ήταν πολύ συμφέρουσα και εύκολη (vickmall). Ωστόσο ένιωσα ότι το τηλέφωνο μου προκαλούσε προβλήματα που έχουν να κάνουν με την θερμότητα που εξέπεμπε το τηλέφωνο και έχω την εντύπωση με την ακτινοβολία. Γιατί δεν παραθέτουν επισήμως SAR values; Για αυτό το λόγο έπαψα να το χρησιμοποιώ και αυτήν τη στιγμή έχω ένα lg g2 που θεωρώ ότι είναι πολύ πιο ολοκληρωμένο και ασφαλές.

Τα SAR values προφανώς θέλουν πιστοποίηση και οι κινέζοι δεν πληρώνουν για κάτι τέτοιο. Πάντως οι όποιοι πομποδέκτες υπάρχουν μέσα στο SoC. Οπότε είτε επώνυμο είτε κινέζικο έχεις, με ίδιο SoC θεωρητικά έχει το ίδιο SAR. π.χ. εγώ έχω tablet με mediatek 8392. Οποιαδήποτε συσκευή με αυτό το SoC έχει πάνω κάτω τις ίδιες τιμές SAR. Το ίδιο ισχύει και για τα κινητά.

Θεωρώ πώς όποιον πομποδέκτη και να βάλεις στο κεφάλι σου, θα τρως ακτινοβολία, που δεν έχει αποδεχτεί ότι είναι ή δεν είναι βλαπτική μακροπρόθεσμα. Μην έχεις την ψευδαίσθηση ότι με το LG σου είσαι αποδεδειγμένα ασφαλής. Γι' αυτό η καλύτερη λύση είναι να μιλάμε πάντα με wired hands free και όποτε δεν χρησιμοποιούμε τη συσκευή να την έχουμε μακριά μας (π.χ. μην κοιμόμαστε με τη συσκευή δίπλα στο κεφάλι μας) + να χρησιμοποιούμε όσο πιο πολύ μπορούμε το flight mode. π.χ. στο μετρό που ούτως ή άλλως δεν έχεις σήμα για να μιλήσεις αξιοπρεπώς, η συσκευή εκπέμπει max ακτινοβολία προσπαθώντας να βρει σήμα. Κακώς την έχουμε ανοικτή εκείνη την ώρα. Αυτά.

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=5479&dateline=1263640289

get a life...

Και βέβαια θα αγόραζα αν σύνφερε. Όμως θέλει γνώσεις διότι δεν παίρνουν αναβαθμίσεις τα περισσότερα δεν έχουν εγγύηση και δεν έχουν μεταπωλητική αξία ώστε να πας σε επόμενη καινούργια συσκευή. Τέλος ακούγεται ότι χρησιμοποιούν παιδική εργασία για να έχουν φθηνές τιμές και προκαλούν ζημιά λόγο των χαμηλών τιμών στην Ευρώπη και στις Ηπα. Όμως παρόλο αυτά υπάρχουν (λίγες συσκευές) που είναι αυτό που λέμε ευκαιρία.

Ναι θα αγόραζα

Πάντα επιλέγουν άλλοι για μενα!εγώ απλά λεω τι χσρακτηριστικά κινητου επιθυμώ!!

Αν ειναι κινεζικο,μου το αγοράζουν απο το ebay που δέχεται επιστροφές εύκολα!!

Όταν το παίρνω απο το ταχυδρομείο,το πάω σε αυτόν που μου το παρήγειλε,το ανοίγει και βλέπει αν εχει όντως 8 πυρηνες ή την τάδε οθόνη ,την ταδε μνήμη!

Αν δεν τα έχει ,επιστροφή !!!!ούτε γατα ουτε ζημιά

καλημερα! εγω μια φορα εχω παρει το zopo 980 1/16 το 1ο δλδ 980 Μαιο 2013 και ειμαι 100% ευχαριστημενος, απο το geekbuying.com. ΦΥΣΙΚΑ και θα αγοραζα ξανα! παιρνουμε μονο γνωστες μαρκες απο καλα καταστηματα και ειμαστε και με εγγυηση και τα παντα καλυμενοι, απλα αργει λιγο να ερθει και αν γινει κατι το πηγαινελα και μεταφορικα, αλλα απο τιμες σκιζουν και φυσικα εχει πολυ καλα κινητα για να επιλεξεις. Συνιστω ανεπυφιλακτα....:);)

Και βέβαια θα αγόραζα αν σύνφερε. Όμως θέλει γνώσεις διότι δεν παίρνουν αναβαθμίσεις τα περισσότερα δεν έχουν εγγύηση και δεν έχουν μεταπωλητική αξία ώστε να πας σε επόμενη καινούργια συσκευή. Τέλος ακούγεται ότι χρησιμοποιούν παιδική εργασία για να έχουν φθηνές τιμές και προκαλούν ζημιά λόγο των χαμηλών τιμών στην Ευρώπη και στις Ηπα. Όμως παρόλο αυτά υπάρχουν (λίγες συσκευές) που είναι αυτό που λέμε ευκαιρία.

Ναι θα αγόραζα

Στα εργοστάσια της Foxconn και της pegatron, υπάρχουν προστατευτικα δίχτυα κάτω από τις κατοικίες των εργαζομένων λόγω των αυτοκτονιών.

Μάντεψε ποια μεγάλη εταιρία χρησιμοποιεί τις εν λόγω εταιρίες. Hint : είναι φαγωσιμο.

Εννοείται ότι δεν είναι η Apple η μόνη που χρησιμοποιεί αυτές τις εταιρίες.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Φίλε teotsi διάβασα κάπου ότι δήλωσε η samsung ότι θα πάψει να συνεργάζεται με Κινέζους προμηθευτές που στη προσπάθεια τους να πουλήσουν φθηνά τεχνολογικά προϊόντα χρησιμοποιούν στα εργοστάσια τους παιδική εργασία. Η αλήθεια πρέπει να λέγεται. Φυσικά η Apple έχει χρόνια τώρα τέτοιου ίδους δοσοληψίες

δεν θα έπαιρνα κινητό από κίνα με πολλά λεφτά .τα περισσότερα δεν είναι αυτά που λένε η κινεζι πληρώνεις octacore ενώ δεν είναι .η πχ κάμερα 16 mp αλλά είναι τουλάχιστον 8 ..

δεν θα έπαιρνα κινητό από κίνα με πολλά λεφτά .τα περισσότερα δεν είναι αυτά που λένε η κινεζι πληρώνεις octacore ενώ δεν είναι .η πχ κάμερα 16 mp αλλά είναι τουλάχιστον 8 ..

αν δεν ξερεις να αγορασεις ειναι λογικο να την πατας,

αλλα φιλε λογο κρισης δεν βλεπω το λογο να παρω απο ελλαδα ενα κινητο που μου σερβιρουν με ενα gb ram αλλα

στην τελικη εχει 512 γιατι χρησημοποιουν την ραμ εφαρμογες προεγκατεστημενες απο την εκαστοτε εταιρια και δεν μπορεις να της διαγραψεις,

κλασικο παραδειγμα:

πηγα ειδα στο πλαισιο προχθες το καινουργιο σαμσουνγκ s5 s6 δεν με ενδιαφερει πως το λενε,

λοιπον ειχε το 32αρι, το 32αρι θα βγαινει γυρο στα 900!!!!

ξερετε ποσο ελευθερο ειχε για τον κατοχο του?

11 και κατι

ναι

11 και κατι

τι λες ρε σαμσουνγκ σε πληρωνο τα« ωραια μου τα λευτακια για να περνω ενα τηλεφωνο που εχει χασει την μιση του χωριτηκοτιτα απο της εφαρμογες που θελεις να μου πασαρεις?

γιαυτο κινεζικο (για μενα) χωρις εξτρα εφαρμογες και να μπορω να βαλω ΜΟΝΟ της εφαρμογες που θελω εγω!!!

συγνωμη αν σας κουρασα

:happy::happy::happy::happy:

kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou

αν δεν ξερεις να αγορασεις ειναι λογικο να την πατας,

αλλα φιλε λογο κρισης δεν βλεπω το λογο να παρω απο ελλαδα ενα κινητο που μου σερβιρουν με ενα gb ram αλλα

στην τελικη εχει 512 γιατι χρησημοποιουν την ραμ εφαρμογες προεγκατεστημενες απο την εκαστοτε εταιρια και δεν μπορεις να της διαγραψεις,

κλασικο παραδειγμα:

πηγα ειδα στο πλαισιο προχθες το καινουργιο σαμσουνγκ s5 s6 δεν με ενδιαφερει πως το λενε,

λοιπον ειχε το 32αρι, το 32αρι θα βγαινει γυρο στα 900!!!!

ξερετε ποσο ελευθερο ειχε για τον κατοχο του?

11 και κατι

ναι

11 και κατι

τι λες ρε σαμσουνγκ σε πληρωνο τα« ωραια μου τα λευτακια για να περνω ενα τηλεφωνο που εχει χασει την μιση του χωριτηκοτιτα απο της εφαρμογες που θελεις να μου πασαρεις?

γιαυτο κινεζικο (για μενα) χωρις εξτρα εφαρμογες και να μπορω να βαλω ΜΟΝΟ της εφαρμογες που θελω εγω!!!

συγνωμη αν σας κουρασα

:happy::happy::happy::happy:

Εχεις κάποιο λινκ που να λέει ότι μένει μόνο τόση μνήμη;Αν φυσικά θυμάσαι ποιο κινητό ήταν.

Εχεις κάποιο λινκ που να λέει ότι μένει μόνο τόση μνήμη;Αν φυσικά θυμάσαι ποιο κινητό ήταν.

φιλε μου ηταν το καινουργιο το σαμσουνγκ με την οθονη την καμπυλωτή, και δεν το ειδα σε σαιτ το ειδα με τα ματια μου οταν το φερανε,

πηγα να παρω εναν σκληρο δισκο και ηταν μωλης το αναψαν, και το τοποθετουσαν πανω στο ραφι,

ειμουν απο τους πρωτους που το επιασαν μεσα στο πλαισιο ευκαρπιας με το που το φερανε,

δηλαδη χωρις εξτρα εφαρμογες και χωρις φωτο μεσα απο τους πελατες που το πιανουν στα χερια τους,

επαθα πλακα!!!!!!

ακου 11 και κατι για κινητο 900 ευρο!!!!

και πειτε μου, δεν ειναι λ@λ@κια αυτο?

οχι απαντηστε μου ρε παιδια!!!!!

φιλε μου ηταν το καινουργιο το σαμσουνγκ με την οθονη την καμπυλωτή, και δεν το ειδα σε σαιτ το ειδα με τα ματια μου οταν το φερανε,

πηγα να παρω εναν σκληρο δισκο και ηταν μωλης το αναψαν, και το τοποθετουσαν πανω στο ραφι,

ειμουν απο τους πρωτους που το επιασαν μεσα στο πλαισιο ευκαρπιας με το που το φερανε,

δηλαδη χωρις εξτρα εφαρμογες και χωρις φωτο μεσα απο τους πελατες που το πιανουν στα χερια τους,

επαθα πλακα!!!!!!

ακου 11 και κατι για κινητο 900 ευρο!!!!

και πειτε μου, δεν ειναι λ@λ@κια αυτο?

οχι απαντηστε μου ρε παιδια!!!!!

S6 EDGE .Πολύ αμφιβάλω οτι το είδες καλά στο πόσο μνημη μένει ελευθερη.

ΠΧ http://www.androidcentral.com/32gb-galaxy-s6-and-s6-edge-have-just-over-23gb-storage-free

Μήπως ότι αυτό που είδες δεν ήταν συσκευη για πώληση αλλά για demo ?

γιατι φιλος εγω δηλαδη που πειρα το xiaomi redmi note 3G Πως γινετες να εχω 8 πυρινες 13,1 καμερα πισω και 5 μπροστινη για σελφι που τις λενε 2g ram και σημερα του περασα και την κιτκατ 4,4,2 το εχω και 13 μηνες και δεν μου εβγαλε το παραμικρο και θα περιμενω χρονια στο samsung s3 mini kai to s3 να παρουν την κιτκατ τηλεφωνα τον 500 euro

S6 EDGE .Πολύ αμφιβάλω οτι το είδες καλά στο πόσο μνημη μένει ελευθερη.

ΠΧ http://www.androidcentral.com/32gb-galaxy-s6-and-s6-edge-have-just-over-23gb-storage-free

Μήπως ότι αυτό που είδες δεν ήταν συσκευη για πώληση αλλά για demo ?

Και τι σχέση έχει πού ήταν ντεμο;

Αύριο που θα ξανά πάω θα σου πω!!!!

Και τι σχέση έχει πού ήταν ντεμο;

Αύριο που θα ξανά πάω θα σου πω!!!!

Tα demo εχουν βίντεο κλπ μέσα για την προώθηση της συσκευής.Αλλωστε σου έβαλα και link που λέει πόσος χώρος μένει.

Δεν έχω αγοράσει και δεν σκοπεύω να το κάνω για τον λογο οτι θελω να βλεπω live τι αγοραζω.

Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue