Jump to content

βοήθεια για αγορά κινητού μέχρι 250-300

Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπέρα κάτοχός ενός s advance το οποίο έχει φάει τα ψωμιά του, θέλω να πάρω πάλι κάτι το οποίο θα με βγάλει 2-3 χρόνια... το budget είναι μέχρι 250 και αν κάτι αξίζει πραγματικά και θα ήταν κρίμα να λυπηθω τα 50 το κάνουμε και 300... η χρήση του θα είναι καθημερινή fb viber YouTube μουσική κανα παιχνιδάκι και πιο σπάνια χάρτες... εχω δει κάποια μοντέλα όπως s3neo σαν πιο φτηνή λύση 156e

grand2 207

galaxy a3 sta 223(ομορφο αλλά δεν είδα πολύ καλές κριτικές)

HTC desire 816 στα 230

LG G2 το 16αρι στα 242 (τα καλύτερα χαρακτηριστικά κόλλας μόνο λίγο στο ότι είναι 2013 μοντέλο και είδα ότι πολλά άτομα το αγαπάτε)

xperia z1 compact 253 αλλά νμζ μικρή οθόνη για τα λεφτά του

s5mini

s4 value edition

δεν εχω ασχοληθεί πολύ με το άθλημα,μπορείτε να βοηθήσετε ; ακούω γνώμες γι'αυτα ή αλλά που δεν εχω δει αν αξίζει κάτι ή όχι σε αυτα τα χρήματα

το honor 6 φιλε εχει πολυ δυνατα χαρακτηριστικα αλλα δεν νομιζω να εχει τοσο καλη καμερα! κ επισης αυτο που με χαλαει ειναι το e motion menu!!

ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά απλά ακόμα κάτι που με χαλάει το είναι μοντέλο 2013 και γω θέλω να το κρατήσω 2-3 χρόνια ακόμα

κάποια άλλη πρόταση; αξίζει αυτα τα λεφτά 2ετιας κινητό;

Αν λες για το g2,μια χαρά αξίζει τα λεφτά του.Επίσης δεν είναι 2ετιας,Σεπτέμβριο του 13 κυκλοφόρησε

g2 και από μένα.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

παιδιά είδα και το oneplus one έκδοση 64 gb στα 300 ευρω... τι γνωρίζεται;

Πολύ καλή επιλογή και μιλάω ως ευχαριστημένος κάτοχος. Ανώτερο του g2.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

παιδιά είδα και το oneplus one έκδοση 64 gb στα 300 ευρω... τι γνωρίζεται;

Φανταζομαι δεν το βρηκες Ελλαδα ε;

[sIGPIC][/sIGPIC]

από το επίσημο site το βρήκα. δεν υπάρχει ελλάδα αλλά φτανει εδώ.. επίσης είδα και το Sony z2.. για πείτε ρε παιδιά γνωμες νμζ είμαι ανάμεσα g2 oneplus one kai z2

είδα ότι αύριο θα ανεβεί η τιμή του 1+1 και δεν ξέρω τι να κάνω.. λίγη βοήθεια οποίος μπορεί g2? g3? z2? oneplus one? τι προβλήματα έχει το καθένα;ποιο αξίζει περισσότερο;

Edited by astreapower

ειμαι στο ιδιο διλλημα με σενα. Ειχα G3 32gb αλλα το εδωσα γιατι δε ξετρελαθηκα αλλα και δε το εκμεταλευομουνα πολυ και ηθελα να παω σε κατι φτηνοτερο...

Εχω καταληξει στο G2. Το επιχειρημα οτι ειναι μοντελο 2013 δε το καταλαβαινω... Απο τη στιγμη που εχει snapdragon 800 ο οποιος εχει ελαχιστες διαφορες με τον 801 που φορανε τα αλλα που κοιτας (ιδια gpu, τωρα για 300-400mhz στο cpu κολλαμε?) δε βλεπω να εχει καποια σημασια το οτι ειναι παλιο μοντελο. ΟΚ καποια εχουν 3gb ram και αυτο εχει 2, αλλα ειδικα για τη χρηση σου ειανι υπερ-αρκετα (και στο G3 το μετανιωσα τρελα που πηγα στο "καλο" με τα 3gb, με χρηση παρομοια με τη δικη σου αχρηστα ηταν).

Απο τα αλλα που λες, και εμενα με εβαλε στο τριπακι η αυξηση τιμης του OpO και η ελευθερη αγορα αυριο μηπως παω σε αυτο... αλλα ευτυχως βγηκα απο το τριπακι. Οχι οτι δεν αξιζει, αν ειναι να μη πας στο G2, θα σου πω παρε το OpO. Απλα δε θελω να δωσω τοσα λεφτα και ειναι και λιγο γομαρακι σε μεγεθος.

Το G2 οσο παλιο και να ειναι, παραμενει το κινητο με την καλυτερη αναλογια οθονης/προσοψης και ειναι πραγματικα μαζεμενο σε διαστασεις για τις 5.2" ενω αυτες κρινονται επαρκεις για τους πιο πολλους πιστευω. Στο Opo για να παρεις 0.3" το μεγεθος γινεται αισθητα μεγαλυτερο.

Επισης εχει κορυφαια μπαταρια , οπως και το OpO οπως και το Z2, αλλα οντας τοσο παλιοτερο πρεπει να το βαλουμε στα ατου του!

Μονο ελατωμα του G2 για μενα ειναι η εμφανιση του που η πλαστικουρα πισω ειναι λιγο κακασχημη. Και για καποιους η απουσια microSD (αν και το 32gb ειναι πλεον προσιτο και καλυπτεται απο την αντιπροσωπια οποτε αυτο λυνεται εν μερει)

σχετικά με το g2 το 32αρι στα 268

το 16αρι στα251 από κάιζερ, λες οκ 17ευρώ για 16 giga ακόμα είναι οκ... αλλά εφόσον εφτασες στα 270 δεν τρωγεσαι μήπως αξίζει δώσεις 53 ακόμα για κάτι αδιάβροχο με επιπλέον 1 giga ram λίγο πιο καινούργιο και βάση λογικής ότι μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο; ( να σημειώσω οτι με ενδιαφέρει μπαταρία και gps επίσης)

κάτι ακόμα, είσαι σίγουρος ότι το 32αρι καλύπτεται πλέον εδώ;; και εμένα με κολησε λίγο το μέγεθος του oneplus μπροστά στο g2... το LG πολύ όμορφο ναι και λογικα η πίσω πλαστικούρα δεν σώζεται με την θηκη ;

Edited by astreapower

σχετικά με το g2 το 32αρι στα 268

το 16αρι στα251 από κάιζερ, λες οκ 17ευρώ για 16 giga ακόμα είναι οκ... αλλά εφόσον εφτασες στα 270 δεν τρωγεσαι μήπως αξίζει δώσεις 53 ακόμα για κάτι αδιάβροχο με επιπλέον 1 giga ram λίγο πιο καινούργιο και βάση λογικής ότι μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο; ( να σημειώσω οτι με ενδιαφέρει μπαταρία και gps επίσης)

κάτι ακόμα, είσαι σίγουρος ότι το 32αρι καλύπτεται πλέον εδώ;; και εμένα με κολησε λίγο το μέγεθος του oneplus μπροστά στο g2... το LG πολύ όμορφο ναι και λογικα η πίσω πλαστικούρα δεν σώζεται με την θηκη ;

Επειδη ο κυριος λογος που εδωσα το G3 32gb ηταν για να βαλω καποια λεφτα στην ακρη μιας και δε το εκμεταλευομουνα ουτε στο 20% ουτως η αλλως (αρα ηταν τσαμπα δεσμευμενα χρηματα) δε ξαναμπαινω στο τριπακι "με +50 παω στο Ζ2" κλπ που αναφερεις.

Συμφωνω ομως οτι ναι μεν το 32αρι εχει καλη τιμη (λενε οτι καλυπτεται κανονικα πλεον....τωρα τι να ζητησουμε συμβολαιο? αφου το λενε θα ισχυει) σε σχεση με το 16, αλλα ανεβαινει πιο κοντα στα αλλα...

Το 16 πριν λιγες μερες ηταν στα 237ε και πιστευω θα ξαναπεσει εκει μη σου πω και πιο κατω. Στα ~230 ειναι μια χαρα αγορα αν μπορεις να καλυψεις το θεμα της μνημης (με usb OTG κλπ. προσωπικα μου φτανουν τα 16 αλλο που θα επαιρνα το 32 αν εχει μικρη διαφορα βεβαια).

Εγω περιμενω να δω το 16αρι εκει στα ~230 μηπως το χτυπησω, και κοιταζω και αγγελιες για κανα σφραγισμενο απο επιδοτιση στα ~200. Πριν μια εβδομαδα ειδα ενα τετοιο και δε το πηρα ο βλακας επειδη ηταν ασπρο....τωρα το μετανιωσα.

το g2 το είχα δει τελευταία φορά στα 240 τώρα η αύξηση στα 250 με προβλημάτισε τι συμβαίνει;

το g2 το είχα δει τελευταία φορά στα 240 τώρα η αύξηση στα 250 με προβλημάτισε τι συμβαίνει;

ειναι κλασσικη τακτικη στο skroutz, επειδη ειναι 30 μαγαζι απου κανουν παραεισαγωγες και καθε μερα καποιος ριχνει μισο ευρω την τιμη για να φαινεται πρωτος στη λιστα, καποια στιγμη φτανει αρκετα χαμηλα, και επειδη εχει πιεστει πολυ το περιθωριο κερδους τους ως δια μαγειας ολοι το τσιμπανε 10% πανω, για να ξαναρχισει αυτη η αργη πτωση... Οποτε ειδικα σε παλιο μοντελο οπως αυτο, θεωρω δεδομενο οτι σε 10 μερες παλι στα 237 θα ειναι... δε ξερω αν θα παει και πιο κατω αυτη τη φορα. Ηδη ειναι στα 249 παντως (οταν το ανεβασαν ολοι το πηγαν 253)

Στο 32αρι δεν εγινε τετοιο ανεβασμα οποτε εκει που ειχε 30ε διαφορα με το 16αρι που κρινοταν "λογικη" , εφτασε να εχει μονο 15... και συνεχιζει να πεφτει και αυτο. Αλλα μπορει οταν παει 265 να γινει και σε αυτο ενα ανεβασμα στα 280 πχ

Και εγώ G2 θα πρότεινα σε αυτά τα λεφτά, αλλά μόνο αν δεν ενδιαφέρουν τα παρακάτω που συνάντησα όταν το πήρα:

• Το GPS είναι αδύναμο σχετικά

• Κάπως πιο αδύναμο από άλλα κινητά σήμα κινητής

• bug στο ξυπνητήρι που αντί να χτυπάει, έκανε snooze αυτόματα μόνο του. Αυτό δε τυχαίνει από τη πρώτη μέρα ούτε σε όλους, εμφανίστηκε σε μένα ξαφνικά.

• Ο ήχος στην ηχογράφηση είτε από βίντεο είτε απο το voice recorder είχε ένα μόνιμο ενοχλητικό hissing ήχο, πράγμα που το είχε αρχικά και το Nexus 5 αλλά η Google το διόρθωσε με update, αλλά όχι η LG στο G2.

Αν σε ενδιαφέρουν τα παραπάνω, τότε θα πρότεινα ή Samsung Galaxy S5 mini, ή HTC desire 816. To τελευταίο βέβαια είναι μεγάλο (5,5 ίντσες), όμως έχει ραδιόφωνο που το S5 mini δεν έχει. Κατα τ' άλλα μοιάζουν πολύ, στη πράξη δε θα δεις ιδιαίτερες διαφορές σε επιδόσεις, ίσως όμως το HTC να είναι λίγο καλύτερο λόγω HTC που έχει ελαφρύ περιβάλλον.

Lollipop update θα πάρουν και τα δύο απ΄οτι λένε οι διάφορες πηγές.

Εάν τώρα δε σε νοιάζει να δώσεις λίγα παραπάνω, αξίζει το Samsung Galaxy A5, που έιναι κάτι ψιλά κάτω από τα 300. Έχει λίγο καλύτερο επεξεργαστή από τα προηγούμενα δύο, 64bit, με 2GB ram, όχι 1,5.

Edited by Nikos751

http://www.insomnia.gr/classifieds/mobile/samsung/427243-samsung-galaxy-s5-%CE%B1%CF%88%CE%BF%CE%B3%CE%BF/ Νομίζω ο,τι καλυτερο σε αυτη τη τιμη που ψαχνεις

το μεταχειρισμένο το φοβάμαι...

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και εγώ G2 θα πρότεινα σε αυτά τα λεφτά, αλλά μόνο αν δεν ενδιαφέρουν τα παρακάτω που συνάντησα όταν το πήρα:

• Το GPS είναι αδύναμο σχετικά

• Κάπως πιο αδύναμο από άλλα κινητά σήμα κινητής

• bug στο ξυπνητήρι που αντί να χτυπάει, έκανε snooze αυτόματα μόνο του. Αυτό δε τυχαίνει από τη πρώτη μέρα ούτε σε όλους, εμφανίστηκε σε μένα ξαφνικά.

• Ο ήχος στην ηχογράφηση είτε από βίντεο είτε απο το voice recorder είχε ένα μόνιμο ενοχλητικό hissing ήχο, πράγμα που το είχε αρχικά και το Nexus 5 αλλά η Google το διόρθωσε με update, αλλά όχι η LG στο G2.

Αν σε ενδιαφέρουν τα παραπάνω, τότε θα πρότεινα ή Samsung Galaxy S5 mini, ή HTC desire 816. To τελευταίο βέβαια είναι μεγάλο (5,5 ίντσες), όμως έχει ραδιόφωνο που το S5 mini δεν έχει. Κατα τ' άλλα μοιάζουν πολύ, στη πράξη δε θα δεις ιδιαίτερες διαφορές σε επιδόσεις, ίσως όμως το HTC να είναι λίγο καλύτερο λόγω HTC που έχει ελαφρύ περιβάλλον.

Lollipop update θα πάρουν και τα δύο απ΄οτι λένε οι διάφορες πηγές.

Εάν τώρα δε σε νοιάζει να δώσεις λίγα παραπάνω, αξίζει το Samsung Galaxy A5, που έιναι κάτι ψιλά κάτω από τα 300. Έχει λίγο καλύτερο επεξεργαστή από τα προηγούμενα δύο, 64bit, με 2GB ram, όχι 1,5.

απ'ότι μου είπες το GPS και το σήμα κινητης χρειάζομαι μπορείς να γινεις πιο συγκεκριμένος;

Ε το G2 δεν αριστευει σε κανεναν απο τους δυο αυτους τομεις, συγκριτικα το βλεπω με κινητα φιλων μου ή random επιβατων στο τρενο και οταν αυτοι στελνουν μηνυματα στο messenger εμενα λεει Emergency Calls only. :lol:

Βεβαια παιζει πολυ μεγαλο ρολο η παρτιδα που θα σου κατσει, η 406 που εχω εγω ειχε θεματα και με το GPS.

Το πηγα στην LG, αλλαξαν πλακετα και τελικα εμεινε ιδιο :cool::cool:

Ε το G2 δεν αριστευει σε κανεναν απο τους δυο αυτους τομεις, συγκριτικα το βλεπω με κινητα φιλων μου ή random επιβατων στο τρενο και οταν αυτοι στελνουν μηνυματα στο messenger εμενα λεει Emergency Calls only. :lol:

Βεβαια παιζει πολυ μεγαλο ρολο η παρτιδα που θα σου κατσει, η 406 που εχω εγω ειχε θεματα και με το GPS.

Την κάρτα SIM σου την έχεις αλλάξει;

Αφού ξαναέχεις προβλήματα πήγαινε το πάλι στο σερβις.Για τις παρτίδες δεν ξέρω,εγώ με 403 δεν έχω κανένα πρόβλημα σε οτιδήποτε.