rataplan29 Δημοσιεύτηκε March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 6, 2015 Γεια σας. ήθελα να αγοράσω ένα δικαρτο smart και θα ήθελα τη γνώμη σας για Turbo-X Smartphone Ω² ή Samsung Galaxy Grand Neo GT-I9060I. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 αν ξερεις απο κινητα,ποτε δε θα παρεις turbo x,κι οχι μονο σε κινητο,σε οτιδηποτε με αυτο το ονομα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Τι το αποπαίρνεις το σκυλάκι? :lol: :p Αφού το κινητό είναι.....Τurbo....και όχι απλό Τurbo, αλλά Τurbo-X!!!! :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Αν έχεις διάθεση να πηγαίνεις κάθε 2 και λίγο στο πλαίσιο για αλλαγή συσκευής κανε το ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πριν μια εβδομάδα μου πούλησαν συσκευή turbo-x που δεν δούλευε καθόλου. Το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν δούλευε αλλά ότι μου την πούλησαν σαν καινούργια ενώ ήταν όχι απλώς μεταχειρισμένη αλλά της έλειπαν εξαρτήματα κλπ. Είναι δηλαδή η πολιτική της εταιρίας τέτοια στα turbo-x γενικά. Οπότε άκυρο σε ότι έχει αυτό το brand στο πλαίσιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Παρε το samsung και ας κολλαει παρα το turbo-x Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Τι είναι αυτά που γράφετε ?? αν είναι δυνατόν .. η μητέρα μου έχει το g310s το οποίο δουλεύει τέλεια χωρίς κανένα πρόβλημαεδω και 9-10 μήνες που το έχει .. αν σας βγήκε εσάς ελλατωματικό δεν θα κατηγορείτε ολόκληρη εταιρεία.. (όχι δεν με πληρώνει το πλαίσιο.. εγώ samsung έχω :p) Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Τι είναι αυτά που γράφετε ?? αν είναι δυνατόν .. η μητέρα μου έχει το g310s το οποίο δουλεύει τέλεια χωρίς κανένα πρόβλημαεδω και 9-10 μήνες που το έχει .. αν σας βγήκε εσάς ελλατωματικό δεν θα κατηγορείτε ολόκληρη εταιρεία.. (όχι δεν με πληρώνει το πλαίσιο.. εγώ samsung έχω :p) Διάβασε τις κριτικές στο fb του πλαισίου, όπου όλες οι αρνητικές έχουν να κάνουν με τα κινητά και τα ταμπλετ τους.... Και μετά θα καταλάβεις. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 τι να πω .. όλα ελλατωματικά τους βγαίνουν ;; μάλλον είμαι η φωτεινή εξαίρεση :p Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Πρωτον παιδια τα turbo-x δεν εχουν playstore.Μια φιλη μ που εχει ενα smartphone turbo-x δεν της δουλευουν τα κουμπια του ηχου. Γενικα πιστευω οτι ειναι χειροτερα και απο τα κινεζικα.Χιλιες φορες xiaomi,oppo,meizu,elephone,thl παρα τα turbo-x. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaliakman Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Και το θέμα είναι οτί δεν δίνουν καν την επιλογή σε κάποιον να κατεβάσεις gapps όπως κάνουν όλοι όσοι σέβονται έστω και λίγο τους αγοραστές.. Το αποτέλεσμα είναι όσοι ξέρουν με τα χίλια ζόρια να τις περνάνε αλλά αυτοί που θα ασχοληθούν είναι ένα 5-10% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian2004 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Aν είναι δυνατόν να συζητάμε για το πόσο καλές είναι συσκευές χωρίς Play που έχουν το θράσος να τις πουλάνε σε ανυποψίαστα θύματα που όταν διαπιστώνουν ότι αγόρασαν ένα dumbphone είναι πλέον πολύ αργά. Και ΔΕΝ σου λένε οι πωλητές για την απουσία Play Store, αν δεν τους ρωτήσεις! Να τα αναφέρουμε αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 αφήστε τα σάπια, τα turbo_x είναι από τα καλύτερα κινητά που έχω δοκιμάσει, άψογα λειτουργικά και ποιοτικαθ, και το playstrore δεν το χρειάζεται έχει δικό του το οποίο είναι πολύ ανώτερο... Και υποστιριξτε ποια Ελλάδα και ελληνικές εταιρίες προφανώς τρολλαρα λίγο δεν άντεξα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zerga08 Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 (edited) Eγώ δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο το κάνουν αυτό εκεί στο πλαίσιο. Μιλάμε για την Ελλαδίτσα! Πολύ μικρή αγορά! Δεν ξέρουν ότι αν πουλάς σαβούρα, ο κόσμος θα σου γυρίσει την πλάτη? Eκτός κι αν τα golden boys τους νομίζουν ότι ο μέσος καταναλωτής είναι ο Forest Gump και ο Κάτμαν! Πάρε το Samsung...χθες! Y.Γ Σε αυτά τα λεφτά δες και το sony xperia e4. Πιο φρέσκια πρόταση. Edited March 11, 2015 by Zerga08 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Eγώ δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο το κάνουν αυτό εκεί στο πλαίσιο. Μιλάμε για την Ελλαδίτσα! Πολύ μικρή αγορά! Δεν ξέρουν ότι αν πουλάς σαβούρα, ο κόσμος θα σου γυρίσει την πλάτη? Eκτός κι αν τα golden boys τους νομίζουν ότι ο μέσος καταναλωτής είναι ο Forest Gump και ο Κάτμαν! Πάρε το Samsung...χθες! Y.Γ Σε αυτά τα λεφτά δες και το sony xperia e4. Πιο φρέσκια πρόταση. τι γιατί.. γιατί μπορούν και γιατί υπάρχουν πολλά άσχετα άτομα... καλά όχι και Samsung σε αυτά τα λεφτά, μπορεί να μην χαλάει σαν turbo_x αλλά από το lag θα πάει τοίχο :p με αυτά τα χρήματα καλύτερα να πάει Κίνα μεριά η κάποιο wp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zerga08 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Μπα, δεν θα το έλεγα. Ευτυχώς, παρατηρώ ότι ο κόσμος έχει αρχίσει να ξυπνάει και να έχει απαιτήσεις ως πελάτης σε τέτοια προϊόντα. Μεγάλη υπόθεση το internet τελικά. ;) Λίγα πλέον τα κορόιδα φίλε μου! Ενας από τους λόγους άλλωστε που το πλαίσιο έχει φάει μαύρο στις ηλεκτρικές συσκευές τους. Απ' ό,τι ακούω δεν πάνε και πολύ καλά. Για wp που λες θα συμφωνήσω. Πολύ καλή σχέση τιμής- απόδοσης. Για κινέζικα εγώ προσωπικά διατηρώ τις επιφυλάξεις μου. Το έχω εκφράσει άλλωστε και εδώ μέσα πολλάκις. Πιστεύω ότι ενέχει κάποιο ρίσκο μια αγορά από εκεί . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Μπα, δεν θα το έλεγα. Ευτυχώς, παρατηρώ ότι ο κόσμος έχει αρχίσει να ξυπνάει και να έχει απαιτήσεις ως πελάτης σε τέτοια προϊόντα. Μεγάλη υπόθεση το internet τελικά. ;) Λίγα πλέον τα κορόιδα φίλε μου! Ενας από τους λόγους άλλωστε που το πλαίσιο έχει φάει μαύρο στις ηλεκτρικές συσκευές τους. Απ' ό,τι ακούω δεν πάνε και πολύ καλά. Για wp που λες θα συμφωνήσω. Πολύ καλή σχέση τιμής- απόδοσης. Για κινέζικα εγώ προσωπικά διατηρώ τις επιφυλάξεις μου. Το έχω εκφράσει άλλωστε και εδώ μέσα πολλάκις. Πιστεύω ότι ενέχει κάποιο ρίσκο μια αγορά από εκεί . ίσως μερικοι... αλλά μέχρι εκεί (σε μια εταιρεία δουλεύω κάθε μέρα το βλέπω), και το χειρότερο δεν είναι ότι δεν ξυπνάει ο κόσμος κλπ, τους περισσότερους δεν τους νοιάζει (ειδικά αν είναι 40+ εκεί να δεις) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malmsteen Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 εγώ δεν κατάλαβα το άλλο. off topic αλλά θα ρωτήσω. τον ταξιδιώτη για ποιο λόγο τον μπάναραν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 εγώ δεν κατάλαβα το άλλο. off topic αλλά θα ρωτήσω. τον ταξιδιώτη για ποιο λόγο τον μπάναραν? δεν ξέρω αλλα υποθέτω επειδή είναι θερμόαιμος και ισχυρογνώμων κάπου είπε κάτι παραπάνω....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malmsteen Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Ε και τι μονο αυτος το ειπε; 9 στους 10 το ιδιο λενε. Τεσπα αν εφαγε ban γι'αυτο απαράδεκτο... Αν ειναι για αλλο λογο τοτε οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 θα βρέθηκε καμία evelina-zouzouna πάλι και θα του κανε καμιά αναφορά και την πάτησε ο κακομοίρης....:X Απ' ότι θυμάμαι πάντως μια χαρά μηνύματα δημοσίευε το παλικάρι. Αυτοί που έχουν και το μαχαίρι και έχουν και το καρπούζι, μπορούν να μας ενημερώσουν....αν θέλουν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts