georgekap1 Δημοσιεύτηκε November 15, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 15, 2004 καλησπερα! θα ηθελα να μου προτεινετε ενα προγραμμα για επεξεργασια video και αν ειναι δυνατον ειδικο (δεν γνωριζω αν υπαρχει γιαυτο και σας ρωταω) καλυτερευση του βιντεο που τραβαει το νοκια 6600. υπαρχει μηπως κατι που να ανεβαζει και να φτιαχνει την αναλυση? Παράθεση ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. November 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2004 Το βίντεο δεν μπορεί να βελτιωθεί (ή τουλάχιστον δε μπορεί ουσιαστικά - ίσως μπορέσεις να αφαιρέσεις κάποια MPEG artefacts). Την ανάλυση (frame size καλύτερα) μπορείς να την αυξήσεις, χωρίς όμως βελτίωση στην ποιότητα (μάλλον χειρότερο θα το κάνεις). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekap1 Δημ. November 15, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2004 πως μπορει να γινει αυτο? Παράθεση ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. November 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2004 Για τι βίντεο μιλάμε καταρχήν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekap1 Δημ. November 15, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2004 Για αυτο που λαμβανει το 6600 μεσω του προγραμματος video που εχει η για το philips camcoder pro! δεν περιμενω παντως κατι φοβερο!!... Παράθεση ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. November 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2004 Επομένως μιλάμε για h.263 video σε MP4 container... Εγώ χρησιμοποιώ το ffdshow μαζί με έναν freeware parser, τα φορτώνο στο graphedit, τα μετατρέπω σε avi και μετά το επεξεργάζομαι με το VirtualDub. Δύσκολο όπως καταλαβαίνεις. Αν όμως το χρειάζεσαι πραγματικά, να στο εξηγήσω πιο αναλυτικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekap1 Δημ. November 16, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 θα με βοηθουσες παραπολυ αν μου εξηγησεις!...θελω να φτιαξω εστω και λιγο τα video που εχω τραβηξει!......που μπορω ομως να βρω τα προγραματα? Παράθεση ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 ΟΚ, ας το πω λοιπόν αναλυτικότερα. Χρειάζεσαι: ffdshow MP4Demux (εγκαθίσταται με την εντολή regsvr32 MP4demux.ax) GraphEdit VirtualDub HuffYUV Αφού τα κατεβάσεις και τα εγκαταστήσεις όλα, ανοίγεις το GraphEdit. Επιλέγεις Render Media File και διαλέγεις το 3gp αρχείο. Λογικά θα φτιάξει μόνο του σχηματικά τη διαδικασία ανοίγματος του αρχείου και πατώντας το Play θα παίξει. Εσύ θα κρατήσεις στο γράφημα τα 3 πρώτα κουτάκια. Μετά θα προσθέσεις τα ffdshow video encoder, MPEG Layer 3, AVI-mux και File Writer. Θα τα ενώσεις με γραμμές και θα ρυθμίσεις τον encoder να γράφει σε HuffYUV. Πατώντας το Play θα λάβεις στην έξοδο ένα AVI αρχείο με τον ήχο σε MP3 και την εικόνα σε HuffYUV. Το φορτώνεις στο VirtualDub και από εκεί και πέρα το κάνεις ότι θες, υπάρχουν ένα σωρό οδηγοί στο δίκτυο. Υ.Γ.: Σου προτείνω να κρατήσεις τον ffdshow ως default decoder και να ορίσεις να παίζει αυτός όλους τους τύπους βίντεο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekap1 Δημ. November 16, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 Ευχαριστω για την βοηθεια eLeKtriK EyE! ηδη παιδευομαι γιατι μολις τα κατεβασα.... μολις εχω νεοτερα θα σου πω... :) Παράθεση ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts