dimitrissa Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Παραλία βολεύει?Κατά της 12?Για μαγαζί επιλέξτε όποιο θέλετε,δεν έχω πρόβλημα. Ναι και εγω παραλία θα έλεγα. Μεσα για την ώρα. Παραλία κέντρο ετσι;; Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efrai Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Ναι,αν δεν υπάρχει πρόβλημα ή κάποια άλλη πρόταση,παραλία κέντρο βολεύει. Παράθεση Sharing is caring/Spread the knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 (edited) Ναι,αν δεν υπάρχει πρόβλημα ή κάποια άλλη πρόταση,παραλία κέντρο βολεύει. Και γω για κέντρο έλεγα που λογικά μας βολεύει όλους όπου και αν μένουμε ;) Edited October 2, 2013 by dimitrissa Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 @efrai , τι λες δίνουμε ραντεβού στις 12 καμάρα ή λευκό πύργο για να αποφασίσουμε που να πάμε εκείνη την ώρα; :) Μέχρι τώρα θα είμαστε εγω ,εσυ και ο Basilisraf. Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efrai Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Δημήτρη,με βολεύει Λευκό Πύργο.Εσάς? Παράθεση Sharing is caring/Spread the knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Δημήτρη,με βολεύει Λευκό Πύργο.Εσάς? Κανένα πρόβλημα. Λευκό πύργο, αύριο στις 12 λοιπόν!! Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efrai Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Πολύ ωραία.Θα τα τα πούμε αύριο... Παράθεση Sharing is caring/Spread the knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY5 Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 μεσα και εγω παιδια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosZac Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Για Σεπτέμβριο λέει Μπίλη. Πέρασε. Παράθεση ________ :) ________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prog Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 (edited) Step by Step Guide: 1) Download the files given above in requirements. 2) Use ‘7 zip’ software to extract ‘FlashTool_0.9.13.0.exe’ file to a folder. 3) Few files and folders will be extracted — the one which we’ll be using for flashing “ST26i_relock_bootloader.ftf” files is the “firmwares” folder. 4) So copy the “ST26i_relock_bootloader.ftf” file that you downloaded above, and paste it inside the “firmwares” folder. 5) Now double click on the “X10FlashTool.exe” file to run the program. 6) Once the program opens — click on the “Flash” button. 7) You’ll see a screen like the image given below — click “Ok”! Relock-Xperia-Bootloader_thumb.png 8) Now it should ask you to connect your phone to the PC. So first plug the USB cable to PC, then pick up your phone and hold the “+” key (key at the right on your J), and then connect the USB cable to your phone. Remember you’ve to hold the “+” key while connecting the USB cable to phone. 9) Once the phone gets connected — Flashtool will automatically start the flashing process. 10) Keep an eye on the Flashtool’s screen. 11) And once the process gets finished, disconnect your phone from PC and switch it ON. Και μετά απο αυτή τη διαδικασία τρέχεις το Pc companion και κάνεις update το Android σου. παιδια μετα απο αυτο θα εχω την επισημη εκδοση android? γιατι εχω τροποιημενο λογισμικο. Αν ξερει καποιος ας μου πει θελω να περασω την επισημη εκδοση παλι στο smartphone μου Edited January 16, 2014 by Prog Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikemilos Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 παιδια εβαλα το update service σε εναν υπολογιστη με windows 8 και στην λιστα με τα τηλεφωνα δεν μου βγαζει πολλα απο τα παλαιοτερα xperia πχ οπως to u to e. μου εμφανιζει κατι aino κατι walkman αρχαια και τα πολυ καινουρια ξερει κανεις γιατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giagkos Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Συνηθησμένο πρόβλημα στα "οχτάρια", πρέπει να βρεις υπολογιστή με άλλο λειτουργικό απ'όσο ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaul Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Δοκίμασε να τρέξεις το Update Service με συμβατότητα για Windows 7 (ρύθμιση από τις "Ιδιότητες"). Κάποιοι λένε ότι δουλεύει. Δεν το έχω δοκιμάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikemilos Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Δοκίμασε να τρέξεις το Update Service με συμβατότητα για Windows 7 (ρύθμιση από τις "Ιδιότητες"). Κάποιοι λένε ότι δουλεύει. Δεν το έχω δοκιμάσει. ναι οντως δουλευει ετσι thanks!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danzaf Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Δοκίμασε να τρέξεις το Update Service με συμβατότητα για Windows 7 (ρύθμιση από τις "Ιδιότητες"). Κάποιοι λένε ότι δουλεύει. Δεν το έχω δοκιμάσει. Ακριβώς το ίδιο είχα με το δικό μου ρε συ, ευχαριστώ! :rolleyes: Παράθεση Αξέχαστη, στην καρδιά μας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY5 Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 δεν οργανονουμε καμια συνατιση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Προσωπικά δεν θα διαφωνήσω. Ας δούμε αν υπάρχει ενδιαφέρον και το οργανώνουμε. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androidgeek Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να μπει στο pc μου με remote και να μου κάνει root το play?κάποιος που να γνωρίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexkokkibp Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Απλα τα πραγματα...αντεχουν οι συσκευες και κατω απτη θαλασσα η μονο σε πισινα;το νεο z3 μηπως;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Απλα τα πραγματα...αντεχουν οι συσκευες και κατω απτη θαλασσα η μονο σε πισινα;το νεο z3 μηπως;; η σειρά Z αν δεν κάνω λάθος έχει IP57 το οποίο σημαίνει IP57 = Limited dust ingress protection = temporary immersion to at least 1m from bottom and 15cm from top of object Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 κανένα από τα δύο κανονικά ούτε θάλασσα ούτε πισίνα απλός αντέχουν να βρεχοναι να του πλαινεις να πέσει για μερικά δευτερόλεπτα στο νερό κλπ με τπτ δεν είναι σχεδιασμένα να δουλεύουν κάτι από το νερό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexkokkibp Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Αφου εδω εκαναν unboxing στον πατο της πισινας οποτε δεν ειναι απλα να βρεχονται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Αφου εδω εκαναν unboxing στον πατο της πισινας οποτε δεν ειναι απλα να βρεχονται Κι εσύ πως ξέρεις ότι δεν τα έπαιξε η συσκευή μετά από δύο ημέρες ? Προσωπικά δεν το ρισκάρω έτσι για την πλάκα μου να δοκιμάσω τέτοια διάφορα κόλπα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 κανένα από τα δύο κανονικά ούτε θάλασσα ούτε πισίνα απλός αντέχουν να βρεχοναι να του πλαινεις να πέσει για μερικά δευτερόλεπτα στο νερό κλπ με τπτ δεν είναι σχεδιασμένα να δουλεύουν κάτι από το νερό Και βέβαια είναι αδιάβροχα και δοκιμασμένα για μισή ώρα στο 1.5 μέτρο, δεν είναι απλά για να πιτσιλιούνται. Το θέμα της θάλασσας είναι άλλο ζήτημα, οι δοκιμές και οι πιστοποιήσεις αφορούν γλυκό νερό, στο αλμυρό ο,τι κάνει κανείς το κάνει χωρίς να του εξασφαλίζει κανείς τίποτα. Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 άμα το βυθίσεις σε θάλασσα μετά θα θέλει πλύσιμο με κανονικό νερό για να φύγουν τα άλατα και αντίστοιχα πλύσιμό για να φύγει το χλώριο από πισίνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts