lazaros107 Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 με την μπαταρια πως τα πατε; εγω πλεον αναγκαζομαι να το φορτιζω καθε μερα απο κει που το φορτιζα μια φορα στις 2 ή 3 μερες...με εχει χαλασει πολυ αυτο ελπιζω να διορθωθει με τον καιρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 με την μπαταρια πως τα πατε; εγω πλεον αναγκαζομαι να το φορτιζω καθε μερα απο κει που το φορτιζα μια φορα στις 2 ή 3 μερες...με εχει χαλασει πολυ αυτο ελπιζω να διορθωθει με τον καιρο. και με τα 8,1 και με τα 10 εγώ μια μέρα βγάζω αν το χρησιμοποιώ. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 με την μπαταρια πως τα πατε; εγω πλεον αναγκαζομαι να το φορτιζω καθε μερα απο κει που το φορτιζα μια φορα στις 2 ή 3 μερες...με εχει χαλασει πολυ αυτο ελπιζω να διορθωθει με τον καιρο. Καμία απολύτως αλλαγή στη συμπεριφορά της μπαταρίας. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaros107 Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 σε μενα εχει τεραστια διαφορα παντως δεν ξερω τι φταιει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 η αλήθεια είναι πως η κατανάλωση στα 10 είναι μεγαλύτερη. Σε εμένα δεν πολυφαίνεται όμως γιατί κάνω και περισσότερη χρήση του κινητού,οπότε και θα ξεφόρτιζε έτσι και αλλιώς πιο γρήγορα.:lol: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 (edited) Το εχω γραψει και θα το ξαναγραψω. Σε αυτη την τιμη πες τε μου ενα καλυτερο τηλεφωνο απο το 640. Με στοιχεια ομως για να συγρινουμε οχι αοριστα. Τρεξτε να το παρετε. 99 ευρω εχει.Απο τριτη του πασχα θα παει 120+ Edited April 29, 2016 by st1313 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Το εχω γραψει και θα το ξαναγραψω. Σε αυτη την τιμη πες τε μου ενα καλυτερο τηλεφωνο απο το 640. Με στοιχεια ομως για να συγρινουμε οχι αοριστα. Κινητάρα είναι τι να λέμε! Πόσο μάλλον και το 640XL αλλά μην ξεχνάμε και τις κινεζιές ε! ;) Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Παίδες το εξαντλήσαμε το θέμα της τιμής και σύγκρισης πιστεύω.. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Φιλε μου πιστευω δεν εξαντλητε το θεμα οσο μερικοι προσπαθουν να κανουν το ασπρο μαυρο. Οσο για τα κινεζικα συμφωνω αλλα με την εγγυηση τι γινεται? Φιλος με το lumia 535 αντιμετωπισε προβλημα με την οθονη. Το προβλημα λυθηκε(αν και με την δευτερη, την πρωτη φορα δεν εκαναν τιποτα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Παρέλαβα σήμερα το Lumia 640 LTE αμέσως έκανα αναβάθμιση για να προετοιμασθεί η συσκευή να πάρει τα windows 10 πηρέ 2 αναβαθμίσεις με την τελευταία την 217.πολυ κάλο τηλέφωνό τα windows 10 πετάνε κανένα πρόβλημα πουθενά ούτε πληκτρολόγιο πρόβλημα ούτε τίποτα.πολύ ποιο παραμετροποίησιμα τα windows 10.γρήγορα χωρίς κόλλημα κανένα.είπα να την έχω δεύτερη συσκευή άλλα μάλλον θα την κάνω κύρια.κάλο είναι να έχουμε universal apps να βάλουμε ότι μας ικανοποιη.τίμιο τηλεφωνο. Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Υπάρχει τρόπος να μεταφερθείς από την ανοικτή κάμερα κατευθείαν στις φωτογραφίες όπως γινόταν σε παλαιότερα Lumia; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Υπάρχει τρόπος να μεταφερθείς από την ανοικτή κάμερα κατευθείαν στις φωτογραφίες όπως γινόταν σε παλαιότερα Lumia; Εγώ στα windows 10 όταν ανοίγω την κάμερα έχει ένα εικονίδιο δεξιά επάνω και μόλις το πατάς σε πάει στις φωτογραφίες που έβγαλες. Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Εγώ στα windows 10 όταν ανοίγω την κάμερα έχει ένα εικονίδιο δεξιά επάνω και μόλις το πατάς σε πάει στις φωτογραφίες που έβγαλες. Εχει και την ζωντανή εικόνα όπως στα 8.1; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Εχει και την ζωντανή εικόνα όπως στα 8.1; Ναι έχει και την λήψη ζωντανών εικόνων Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Τις ίδιες λειτουργίες έχει η windows κάμερα με την Lumia Κάμερα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Χμ... Είμαι με τα επίσημα 10άρια και δεν έχω live images. Πριν λίγο έπεσε η μπαταρία κάτω απ' το 10%, το συνέδεσα στο φορτιστή, αλλά συνέχισα να γράφω στο myphone. Όσο έγραφα, πέρα από τη θερμοκρασία (λογικό), η οθόνη άλλαζε φωτεινότητα, σαν να έπαιζε μεταξύ medium/high. Είμαι για hard reset; Κι επειδή το βλέπω από πολλούς τελευταία.. Γράφτηκε με το hardware keyboard, του Blackberry Q10 μου! :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Χμ... Είμαι με τα επίσημα 10άρια και δεν έχω live images. δεν έχεις πουθενά live tiles? Μεταξύ μας,ξέρεις τι πρέπει να κάνεις.:ninja: :lol: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 δεν έχεις πουθενά live tiles? Μεταξύ μας,ξέρεις τι πρέπει να κάνεις.:ninja: :lol: χαχαχαχαχα :lol: Όχι, η κάμερα δε τραβάει living images. Ωχ, living είναι. :Χ :lol: Πω... Θα "πήξω"... :p Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 χαχαχαχαχα :lol: Όχι, η κάμερα δε τραβάει living images. Ωχ, living είναι. :Χ :lol: Πω... Θα "πήξω"... :p ώπα κάτσε,νυστάζω και δεν είδα καλά.:wacko::lol: για πάμε τώρα :cool: Ούτε σε εμένα τραβάει.Ούτε στο 640απλό ούτε στο XL. Επίσης ούτε το χρονόμετρο δουλεύει πλέον,όλα αυτά μετά την τελευταία ενημέρωση της κάμερας.:mad: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 ώπα κάτσε,νυστάζω και δεν είδα καλά.:wacko::lol: για πάμε τώρα :cool: Ούτε σε εμένα τραβάει.Ούτε στο 640απλό ούτε στο XL. Επίσης ούτε το χρονόμετρο δουλεύει πλέον,όλα αυτά μετά την τελευταία ενημέρωση της κάμερας.:mad: :p Ωραία πράγματα... Το χρονόμετρο, για το delay, μεταξύ διαδοχικών φωτογραφιών; :confused: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 :p Ωραία πράγματα... Το χρονόμετρο, για το delay, μεταξύ διαδοχικών φωτογραφιών; :confused: Αυτό δε το λέω με απόλυτη σιγουριά,αλλά,μάλλον όχι. Και έχω κάνει και στις 2 συσκευές Hard&Soft Reset προχθές. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Αυτό δε το λέω με απόλυτη σιγουριά,αλλά,μάλλον όχι. Και έχω κάνει και στις 2 συσκευές Hard&Soft Reset προχθές. Αυτό που σου περιγράφω είναι, όταν είσαι στο view finder, η 2η επιλογή, όταν επιλέξεις τις 3 τελείες κάτω δεξιά. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Έκανα το hard reset χτες και όλα πήγαν ανέλπιστα καλά! Με στήσιμο σαν καινούρια συσκευή, το λειτουργικό έχει την ταχύτητα των 8.1. Το πληκτρολόγιο δεν καθυστερεί πλέον, τόσο στο swipe, όσο και στην εναλλαγή γλωσσών, αλλά και στο register των λέξεων. Η πρόβλεψη στο swipe στα Ελληνικά είναι λίγο χαζή, αλλά ίσως χρειάζεται περισσότερη χρήση. Τα Here Maps και Drive+ ήταν προεγκατεστημένα. Το συγκεκριμένο μου φαίνεται περίεργο.... Τα live images λειτουργούν πλέον. Η εφαρμογή των φωτογραφιών θέλει στήσιμο από την αρχή..... Με πολλές φωτογραφίες, αργεί πολύυυυυυυ....... :down: Για ό,τι άλλο, ρωτήστε. :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 (edited) Πώς τραβάμε live image; Edited May 3, 2016 by niotheros Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 (edited) Πώς τραβάμε live image στις ρυθμίσεις της κάμερας έχει επιλογή. Μόνο το χρομόμετρο δεν μου λειτουργεί τώρα βασικά. Και σε αυτό και στο XL. Edited May 2, 2016 by Chryssostomos Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts