niotheros Δημ. June 5, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 που είναι η ρύθμιση να εμφανίζονται ολες οι εικονες με το άνοιγμα του email?στα 8 την ειχα βρει στα 10 δεν. Άνοιξε τα εισερχόμενα emails σου, πάτησε τις τρεις τελείες κάτω δεξιά, ρυθμίσεις, μετά Ανάγνωση και ενεργοποίησε την επιλογή "Αυτόματη λήψη εξωτερικών εικόνων και στυλ μορφοποίησης". Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavag Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Άνοιξε τα εισερχόμενα emails σου, πάτησε τις τρεις τελείες κάτω δεξιά, ρυθμίσεις, μετά Ανάγνωση και ενεργοποίησε την επιλογή "Αυτόματη λήψη εξωτερικών εικόνων και στυλ μορφοποίησης". Παρόλο πού είναι ενεργοποιημένη ,συνεχίζει σε πολλά email να μην ανοίγει άμεσα τις εικόνες, αλλά να πρέπει να πατήσω να της κατεβάσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 (edited) Κολλάει μερικές φορές το sensor core. Με soft reset έρχεται. Το θέμα τι το προκαλεί;; Είμαι σε 14361 Καμία ιδέα; Edited June 13, 2016 by nikosxeng3 Παράθεση Creek A50i R | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Κολλάει μερικές φορές το sensor core. Με soft reset έρχεται. Το θέμα τι το προκαλεί;; Είμαι σε 14361 Καμία ιδέα; Εισαι σε δοκιμαστικη εκδοση. Ειναι φυσικο να υπαρχουν προβληματα γιατι δοκιμαζονται νεα πραγματα. Αμα δεν θες προβληματα γυρνα στην 338. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Επιλέγω από το φίλτρο ΚΛΗΣΕΩΝ και SMS το Αποκλεισμός απόρρητων αριθμών. Ταυτόχρονα 'όμως αποκλείονται και τα μηνύματα που με ενημερώνουν για το υπόλοιπο του χρόνου . Το βλέπει σαν απόρρητο αριθμό και τον κόβει ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabel Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 (edited) Έχει κανείς άλλος πρόβλημα με το store??? Από χθες μου ανοίγει 1 στις 10 φορές που προσπαθώ.... Είμαι με την έκδοση .318... Edited June 14, 2016 by kabel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Επιλέγω από το φίλτρο ΚΛΗΣΕΩΝ και SMS το Αποκλεισμός απόρρητων αριθμών. Ταυτόχρονα 'όμως αποκλείονται και τα μηνύματα που με ενημερώνουν για το υπόλοιπο του χρόνου . Το βλέπει σαν απόρρητο αριθμό και τον κόβει ;; Δε καταργηθηκε αυτο? Ακομα στα 8.1 εισαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 8.1 ναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 8.1 ναι... Γιατι δεν κανεις αναβαθμιση? Τι συσκευη εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 640. Δηλαδή να κάνω αναβάθμιση μόνο και μόνο για να επιλυθεί το ζήτημα αυτό;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 640. Δηλαδή να κάνω αναβάθμιση μόνο και μόνο για να επιλυθεί το ζήτημα αυτό;; οκ μεινε στα 8.1. οτι αρεσει στον καθενα. Να μην εχεις και απαιτησεις ομως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 640. Δηλαδή να κάνω αναβάθμιση μόνο και μόνο για να επιλυθεί το ζήτημα αυτό;; Δεν χρειάζεται να κάνεις καμία αναβάθμιση. Αντί να βάλεις φίλτρο από την συσκευή σου δώσε την εντολή από τον πάροχο σου να απορρίπτει τις κλήσεις με απόκρυψη. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Επιλέγω από το φίλτρο ΚΛΗΣΕΩΝ και SMS το Αποκλεισμός απόρρητων αριθμών. Ταυτόχρονα 'όμως αποκλείονται και τα μηνύματα που με ενημερώνουν για το υπόλοιπο του χρόνου . Το βλέπει σαν απόρρητο αριθμό και τον κόβει ;; δεν βαζεισ τον αριθμο παροχου απο οπου σου στελνουν υπολοιπα στις επαφες σου?...ωστε να μην φαινεται σαν αγνωστη πλεον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 οκ μεινε στα 8.1. οτι αρεσει στον καθενα. Να μην εχεις και απαιτησεις ομως. δεν είναι απάντηση αυτή αδερφέ,συγνώμη. Λύσεις υπάρχουν και δόθηκαν απο τα παιδιά από πάνω. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 δεν βαζεισ τον αριθμο παροχου απο οπου σου στελνουν υπολοιπα στις επαφες σου?...ωστε να μην φαινεται σαν αγνωστη πλεον. Πως μπορώ να δω τον αριθμό αυτό; Όταν έρχεται μήνυμα απλά γράφει FROG Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 δεν είναι απάντηση αυτή αδερφέ,συγνώμη. Λύσεις υπάρχουν και δόθηκαν απο τα παιδιά από πάνω. Αυτο που ζηταει ο φιλος στα 10 γινεται. Ο κοσμος παει μπροστα το λειτουργικο που υποστηριζεται ειναι τα 10. Αν θελει να μεινει στα 8.1 και λυσει και το προβλημα που εχει ολα καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Πως μπορώ να δω τον αριθμό αυτό; Όταν έρχεται μήνυμα απλά γράφει FROG Κάνε αυτό για να πετύχεις αυτό που θες και να μην λαμβάνεις κλήσεις με απόκρυψη: Μέσω κλήσης στην Υπηρεσία Εξυπηρέτησης Πελατών COSMOTE ή επίσκεψης σε ένα κατάστημα του Δικτύου COSMOTE Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 (edited) Όταν ανοίγω την κάμερα έχω ένα μαύρο στίγμα δύο δάχτυλα κάτω από την κορυφή του κινητού περίπου. Από πίσω η κάμερα δεν φαίνεται να έχει κάποιο σημάδι στο τζαμακι. Γνώμες; Edited June 15, 2016 by ampalos95 Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 (edited) Πως μπορώ να δω τον αριθμό αυτό; Όταν έρχεται μήνυμα απλά γράφει FROG σωσε το οπως ερχεται, στις επαφες σου σαν φρογκ. αν δεν δουλεψει μιλα με φρογκ-παροχο να σου δωσουν το νουμερο η να μην στο στελνουν κρυφο πλεον. μαλλον ειναι το νουμερο που esy καλεις η sms οταν θες να μαθεισ το υπολοιπο... Edited June 15, 2016 by ELTASSOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Όταν ανοίγω την κάμερα έχω ένα μαύρο στίγμα δύο δάχτυλα κάτω από την κορυφή του κινητού περίπου. Από πίσω η κάμερα δεν φαίνεται να έχει κάποιο σημάδι στο τζαμακι. Γνώμες; Στίγμα όταν λες; Κάποια μαυρίλα σε στυλ "στάμπας" ή παίζει να μιλάμε για καμμενο πιξελ, που είναι στο μέγεθος κεφαλής καρφίτσας; σου έπεσε; Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Στίγμα όταν λες; Κάποια μαυρίλα σε στυλ "στάμπας" ή παίζει να μιλάμε για καμμενο πιξελ, που είναι στο μέγεθος κεφαλής καρφίτσας; σου έπεσε; Σαν μεγάλη καρφίτσα. Γενικά εχει τυχει να μου πέσει αλλά το είχα παντα σε θηκη και οχι απο μεγαλη αποσταση(απο το υψος τσεπης στο πάτωμα φαντασου). Παραθέτω και εικόνα https://1drv.ms/i/s!AgThuxJ8SclenQcA0OF-Nz5eqTpw Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Σαν μεγάλη καρφίτσα. Γενικά εχει τυχει να μου πέσει αλλά το είχα παντα σε θηκη και οχι απο μεγαλη αποσταση(απο το υψος τσεπης στο πάτωμα φαντασου). Παραθέτω και εικόνα https://1drv.ms/i/s!AgThuxJ8SclenQcA0OF-Nz5eqTpw Τη στιγμή που φαίνεται σε φωτογραφία που τραβάς από το ίδιο το κινητό, τότε δεν είναι θέμα της οθόνης, αλλά της κάμερας. Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Τη στιγμή που φαίνεται σε φωτογραφία που τραβάς από το ίδιο το κινητό, τότε δεν είναι θέμα της οθόνης, αλλά της κάμερας. Sent from mTalk Άρα φεύγω για service λογικά; Το έχω πάρει από κοτσωβολο(150 μετρα δίπλα σπίτι μου) και μένω σαλονικη επομένως για σέρβις που θα απευθυνθώ; Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Άρα φεύγω για service λογικά; Το έχω πάρει από κοτσωβολο(150 μετρα δίπλα σπίτι μου) και μένω σαλονικη επομένως για σέρβις που θα απευθυνθώ; σε ένα nokia care/store όπως λέγονται τέλος πάντων. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 σε ένα nokia care/store όπως λέγονται τέλος πάντων. Τα διορθώνουν εδώ ή θα περιμένω κάνα δεκαπενθήμερο γιατί φεύγουν έξω; Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts