Jump to content

Microsoft Lumia 640

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

SOS εβαλα σε lumia 640 κ εγω τα 10αρια ,ολα καλα , εκτος απο τα μηνυματα sms που δεν με αφηνει να τα δω .Λεει στα προσωπικα δεδομ>επαφες να ενεργοποιησω τα μηνυματα ,αλλα δεν με αφηνει ο κερσορας να ενεργοποιησω τα μηνυμ . Εχετε αλλοι το ιδιο προβλημα ???

Παιδιά σχετικά με την οθόνη γρήγορης ματιάς όπως και την αφή και κάποιες άλλες από τις ρυθμίσεις που βρίσκονται στα πρόσθετα.

Εάν μετά το update στα 10 κάνω hard reset χάνονται. Το έχω δοκιμάσει 2 φορές.

Τώρα χωρίς hard reset εμφανίζονται όλες οι επιλογές.

Τόοοσο καλά.....

Huawei Nova 5T

Τόοοσο καλά.....

πάψε γκρινιάρη,με ένα λίνκ που παίζει στις σελίδες εδώ,μπαίνει πάλι.

Εγώ πχ τα έχω αυτά.:lol::p:ninja:

Xiaomi 12 Pro

πάψε γκρινιάρη,με ένα λίνκ που παίζει στις σελίδες εδώ,μπαίνει πάλι.

Εγώ πχ τα έχω αυτά.:lol::p:ninja:

Είμαι γκρινιάρης τεντιμπόης και δεν παύω! :lol: :lol:

Όπως έγραψα και αλλού, "κόβω" αντιδράσεις και βγάζω τα συμπεράσματά μου... :shifty:

Huawei Nova 5T

Είμαι γκρινιάρης τεντιμπόης και δεν παύω! :lol: :lol:

Όπως έγραψα και αλλού, "κόβω" αντιδράσεις και βγάζω τα συμπεράσματά μου... :shifty:

Μια χαρά είναι αυτή η έκδοση,στα λέω μέρες δε με ακούς.:lol:

εντάξει λίγα κλικ εδώκαι και εκεί τα θέλουν,μη λέμε και υπερβολές μεταξύ μας.

Xiaomi 12 Pro

παιδια δεν βρισκω πως μπορω να βαλω κωδικο οταν ξεκλειδωνω την συσκευη...(οχι το πιν στην εκκινηση)!!ξερει κανεις γιατι στα 8,1 το ειχα βρει αλλα τωρα στα 10......

παιδια δεν βρισκω πως μπορω να βαλω κωδικο οταν ξεκλειδωνω την συσκευη...(οχι το πιν στην εκκινηση)!!ξερει κανεις γιατι στα 8,1 το ειχα βρει αλλα τωρα στα 10......

Ρυθμίσεις,εξατομίκευση,Οθόνη κλειδώματος,επιλογές εισόδου.

Xiaomi 12 Pro

Ρυθμίσεις>Εξατομίκευση>Οθόνη κλειδώματος>Επιλογές εισόδου.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

SOS εβαλα σε lumia 640 κ εγω τα 10αρια ,ολα καλα , εκτος απο τα μηνυματα sms που δεν με αφηνει να τα δω .Λεει στα προσωπικα δεδομ>επαφες να ενεργοποιησω τα μηνυματα ,αλλα δεν με αφηνει ο κερσορας να ενεργοποιησω τα μηνυμ . Εχετε αλλοι το ιδιο προβλημα ???

κανενας???

κανενας???

Αρχικά,θα περιμένεις να σου απαντήσει αν κάποιος ξέρει.

Έχεις ρωτήσει το ίδιο και σε άλλο θέμα,οπότε έχεις σίγουρα 640;

Soft/Hard reset έχεις κάνει;Έχεις τα 10 επίσημα ή από το insider?

Xiaomi 12 Pro

http://www.windowsphonearea.com/how-to-access-glance-screen-settings-windows-10-mobile-preview-builds/

Θελεις να προσπαθησεις να δοκιμασεις αυτο?δεν εχω ιδεα αν λειτουργει καθως εχω ακομα τα 8.1,αλλα και εγω δεν τη θελω ενεργοποιημενη!

Ούτε αυτή η μέθοδος δουλεύει...

Ούτε αυτή η μέθοδος δουλεύει...

δοκίμασες το λινκ που σου έδωσα αρχικά;

δεν έιχα δει αν υπάρχει πριν το κάνω εγκατάσταση βασικά,αλλά μπας και.

Xiaomi 12 Pro

δοκίμασες το λινκ που σου έδωσα αρχικά;

δεν έιχα δει αν υπάρχει πριν το κάνω εγκατάσταση βασικά,αλλά μπας και.

Ούτε εκείνο. Δείχνει ότι δεν είναι συμβατό με Windows 10.

Έβαλα τα 10..μολις τελειωσαν τα γρανάζια και έβγαλε την οθόνη που σου λέει να περιμένεις λίγο γιατί αξίζει και μπήκε έπειτα στην αρχική οθόνη το κινητό δεν έδινε καλή αίσθηση,καθόλου smooth..πηγα στο phone update και μου είπε ότι υπάρχει νέα έκδοση διαθέσιμη και μου έκανε ξανά τη διαδικασία αναβάθμισης..τωρα το κινητό πετάει.υπαρχει και η ρύθμιση glance screen στα προσθετα.και σε σας έτσι ολοκληρώθηκε η διαδικασία αναβάθμισης;τώρα λέει πως το τηλεφωνο είναι ενημερωμενο

Τελικά οκ το κατέβασα το upgrade advisor από το http://aka.ms/W10MUpgradeAdvisor

Δε χρειάστηκε να γυρίσω σε usa

- There is no place like 127.0.0.1 -

Έτοιμος! Πλέον τρέχω win 10 χωρίς κανένα πρόβλημα. Για να βοηθήσω κάποιους που πιθανόν να έχουν πρόβλημα να πω πως εγώ κατέβασα την εφαρμογή για την αναβάθμιση μπαίνοντας στον explorer και πληκτρολογότας αυτό: http://aka.ms/W10MUpgradeAdvisor

Μου έβγαλε κατευθείαν την εφαρμογή, την έκανα εγκατάσταση και έκανα τη διαδικασία. Κατόπιν έκανα δύο ενημερώσεις όπως αναφέρει και ο φίλος giannisg23 και όλα πλέον τρέχουν τέλεια και απροβλημάτιστα...

Έβαλα τα 10..μολις τελειωσαν τα γρανάζια και έβγαλε την οθόνη που σου λέει να περιμένεις λίγο γιατί αξίζει και μπήκε έπειτα στην αρχική οθόνη το κινητό δεν έδινε καλή αίσθηση,καθόλου smooth..πηγα στο phone update και μου είπε ότι υπάρχει νέα έκδοση διαθέσιμη και μου έκανε ξανά τη διαδικασία αναβάθμισης..τωρα το κινητό πετάει.υπαρχει και η ρύθμιση glance screen στα προσθετα.και σε σας έτσι ολοκληρώθηκε η διαδικασία αναβάθμισης;τώρα λέει πως το τηλεφωνο είναι ενημερωμενο

Μέσω του Windows central βρήκα το παρακάτω link, στο οποίο βρίσκεται μεταξύ άλλων και το appx για την Οθόνη γρήγορης ματιάς. Το κατεβάζετε στο κινητό σας, το κάνετε εγκατάσταση και εμφανίζεται το μενού των ρυθμίσεων της Οθόνης Γρήγορης Ματιάς στα Πρόσθετα.

https://onedrive.live.com/?authkey=%21ABRihRRvkwDlNKc&id=82E12CC32F8AF242%2186580&cid=82E12CC32F8AF242

Νομίζω ότι και κάποιος άλλος το ανέφερε,σε 640 από σκρουτζ με γερμανικό κωδικό 000-de δεν είναι εφικτή η αναβάθμιση. Το upgrade advisor βγαζει το μηνυμα ότι συνεργάζονται με τον παροχο κινητής για να γίνει διαθέσιμη η αναβάθμιση....

Οσοι περασατε τα 10αρια κανατε επαναφορα τηλεφωνου νωριτερα η διατηρησατε τα αρχεια σας?υπαρχει κανεις που εχει εμπειρια και απο τους δυο τροπους για να αναφερει αν κολλαει καθολου επειτα απο διατηρηση των αρχειων?γιατι σ εμενα ετσι φαινεται,τι να κανω,να κανω hard reset κατοπιν εορτης,τωρα που τα περασα?

να αναφερω και το πρωτο bug,glitch οπως θελετε πειτε το,κατα τη προσπαθεια πρωτης κλησης και οντας απενεργοποιημενος ο καλουμενος,απομακρυνοντας απο το αυτι τη συσκευη δεν αναβε η οθονη για να τερματισω την κληση με αποτελεσμα να μπαινω στον τηλεφωνητη..μετα απο δευτερη και τριτη προσπαθεια εκανα επανεκκινηση και εστρωσε.για αυτο ρωταω και για το hard reset,ισως χρειαζοταν πριν την αναβαθμιση

Edited by giannisg23

Οσοι περασατε τα 10αρια κανατε επαναφορα τηλεφωνου νωριτερα η διατηρησατε τα αρχεια σας?υπαρχει κανεις που εχει εμπειρια και απο τους δυο τροπους για να αναφερει αν κολλαει καθολου επειτα απο διατηρηση των αρχειων?γιατι σ εμενα ετσι φαινεται,τι να κανω,να κανω hard reset κατοπιν εορτης,τωρα που τα περασα?

να αναφερω και το πρωτο bug,glitch οπως θελετε πειτε το,κατα τη προσπαθεια πρωτης κλησης και οντας απενεργοποιημενος ο καλουμενος,απομακρυνοντας απο το αυτι τη συσκευη δεν αναβε η οθονη για να τερματισω την κληση με αποτελεσμα να μπαινω στον τηλεφωνητη..μετα απο δευτερη και τριτη προσπαθεια εκανα επανεκκινηση και εστρωσε.για αυτο ρωταω και για το hard reset,ισως χρειαζοταν πριν την αναβαθμιση

Εγώ πέρασα τα 10 χωρίς να κάνω επαναφορά ούτε πριν ,ούτε μετά και δεν έχω πρόβλημα κολλημάτων. Παρατηρώ μόνο αύξηση κατανάλωσης μπαταρίας και βλέπω ότι καταναλώνει πολύ ο edge στις ρυθμίσεις που άνοιξα. Θα το παρακολουθήσω μερικές μέρες για να βεβαιωθώ μιας και από προχθές το σκαλίζω συνέχεια. :p

TCL 40 NXTPAPER

Μη προβληματίζεστε για αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας. Εγώ που τρέχω την ίδια έκδοση (10586.164) από Insider κατεβασμένη προ 10 ημερών, με ελαφριά χρήση, έχω καταφέρει διάρκεια > 5 ημέρες. Τι συζητάμε ? Το κινητό και η έκδοση αυτή σκίζει σε μειωμένη κατανάλωση μπαταρίας. Δώστε λίγο χρόνο και θα το δείτε κι' εσείς.

Εγώ πέρασα τα 10 χωρίς να κάνω επαναφορά ούτε πριν ,ούτε μετά και δεν έχω πρόβλημα κολλημάτων. Παρατηρώ μόνο αύξηση κατανάλωσης μπαταρίας και βλέπω ότι καταναλώνει πολύ ο edge στις ρυθμίσεις που άνοιξα. Θα το παρακολουθήσω μερικές μέρες για να βεβαιωθώ μιας και από προχθές το σκαλίζω συνέχεια. :p

ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση snapp γιατι ηδη με ξυνει το χερι μου πολυ για hard reset η επαναφορα στα 8,1(αν ειναι δυνατον) αν ειναι να κολλαει ο proximity..ισως δεν εχω με τι να ασχοληθω..ας το παρακολουθησω και γω λιγο καιρο να δω πως θα παει

Μη προβληματίζεστε για αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας. Εγώ που τρέχω την ίδια έκδοση (10586.164) από Insider κατεβασμένη προ 10 ημερών, με ελαφριά χρήση, έχω καταφέρει διάρκεια > 5 ημέρες. Τι συζητάμε ? Το κινητό και η έκδοση αυτή σκίζει σε μειωμένη κατανάλωση μπαταρίας. Δώστε λίγο χρόνο και θα το δείτε κι' εσείς.

μέρες θα βγάλω και εγώ αν δεν χτυπάει καν.

σε κατανάλωση μπαταρίας είναι πολύ άσχημη και η insider έκδοση,αλλά κυρίως η επίσημη.τι χρόνο να του δώσω,ούτε που θυμάμαι πόσους μηνες είμαι σε insider.

----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν δουλεύουν όλα όπως πρέπει,δεν χρειάζεται να κάνεις Hard reset.

Αν βλέπεις προβληματάκια ξεκίνα με έναν soft reset και βλέπεις.

Xiaomi 12 Pro

• The title was changed to Microsoft Lumia 640