kostas1966 Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Παίδες,πόση ώρα θέλει περίπου να φορτίσει από 15%;; Περίπου 3 ώρες. Κατέβασε και την εφαρμογή battery που σε προειδοποιεί με ήχο όταν φτάνει το πραγματικό 100%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Περίπου 3 ώρες. Κατέβασε και την εφαρμογή battery που σε προειδοποιεί με ήχο όταν φτάνει το πραγματικό 100%. Ευχαριστώ,δεν ήθελα εφαρμογή,να μάθω αν είναι νορμάλ το 3 ωρο ήθελα. Πάντως μετά από 2,5 μέρες που το έχω,μπορώ να πω πως είναι τέλειο. Αισθητά καλύτερο από το μικρό 640 σε όλα του. Βέβαια η μπαταρία του δεν μοιάζει για τόσο μεγάλη,αλλά τι να περιμένεις από μια οθόνη 5,7 ιντσών,αν ανάβει συνέχεια. Εμπειρία πάντως σε σχέση με τα 8,1 δεν έχω,καθώς πέρασα με την πρώτη τα 10:p Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 μετα από 15 μερες ηρθε από ΜΣ τσεχιας το 640XL LTE. Ειχε παει εκει μεσω ΝΟΚΙΑ στορ Κηφησιας διοτι ειχε μαυρισει και δεν ανοιγε με τιποτα meta που ειχα κανει αναβαθμιση σε 10αρια.. Η διαγνωση ηταν το software ειχε θεμα και μου εκαναν αναβαθμιση. Τσεκαρω να δω τι αναβαθμιση εκαναν και ειχε τα 8.1 2nd update. Συμπεραίνω ότι το σωστο λειτουργικο που εγγυάται η ΜΣ είναι τα 8.1 και όχι τα 10, διαφορετικα θα μου τα εβαζαν. Δεν χρεωσαν τιποτα ουτε μεταφορικα ουτε αναβαθμιση. Τωρα φοβάμαι να ξαναβαλω 10αρια και θα κατσω στα αυγα μου μεχρι να ερθει (αν) επισημη πληρησ αναβαθμιση σε 10αρια με πληρη δυνατοτητα rollback, όχι μεσω προγράμματος στυλ upgrade advisor, αλλα απευθειας. ΥΓ εγαιρετικη εξυπηρετηση και από το μαγαζι και από ΜΣ, που ανα πασα στιγμη ξερανε, μεσω ΠιΣι, σε ποια φαση ηταν η πορεια επισκευης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Θα μπορούσες να το κάνεις και μόνος σου,βέβαια καλά έκανες και το έστειλες στο σέρβις. Για να είσαι και σίγουρος. Σου έβαλαν τα 8,1 γιατί με αυτά έχει αγοραστεί η συσκευή σου(μας). Τα υπόλοιπα είναι απλές υποθέσεις. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Μόλις πήρα δυο, ένα για εμένα και ένα για τον κουμπάρο μου από public και Κωτσόβολο αντίστοιχα στα 150€ έκαστος....... Άντε καλομίλητα και καλοδούλευτα...... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Καλορίζικα και καλοδούλευτα. Εγώ το πήρα από kaizer στα 134.Ετσι και αλλιώς στο ίδιο service πάνε.:p:lol: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Καλορίζικα και καλοδούλευτα. Εγώ το πήρα από kaizer στα 134.Ετσι και αλλιώς στο ίδιο service πάνε.:p:lol: Μια απορία από τα 8GB εσωτερικής μνήμης πόσα σου πιάνει τώρα με τα 10ρια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 3.76 απο 7.28 λεει στο δικο μου. Τα 0.72 που ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Μια απορία από τα 8GB εσωτερικής μνήμης πόσα σου πιάνει τώρα με τα 10ρια; 3,06.Νομίζω είναι περίπου ίδιο με τα 8.1 Η μπαταρία του κλαίει λίγο,αν έχω τα δεδομένα μόνιμα ανοιχτά πάντως. ετσι είναι και εσένα; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Καλορίζικα και καλοδούλευτα. Εγώ το πήρα από kaizer στα 134.Ετσι και αλλιώς στο ίδιο service πάνε.:p:lol: εγω το πήρα απο phonegallery στα 130,95 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 εγω το πήρα απο phonegallery στα 130,95 Καλά δε κάνουμε σύγκριση τιμών.:p Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 3,06.Νομίζω είναι περίπου ίδιο με τα 8.1 Η μπαταρία του κλαίει λίγο,αν έχω τα δεδομένα μόνιμα ανοιχτά πάντως. ετσι είναι και εσένα; 3,06 εννοείς ότι έχει ελεύθερα ή δεσμευμένα; Εμένα πιάνει 4,50 με τρεις εφαρμογές επιπλέον εγκατεστημένες. Και με μένα με τα data ανοιχτά δεν βγάζει μέρα. Με τα 8.1 κράταγε δυο μέρες άνετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 3,06 εννοείς ότι έχει ελεύθερα ή δεσμευμένα; Εμένα πιάνει 4,50 με τρεις εφαρμογές επιπλέον εγκατεστημένες. Και με μένα με τα data ανοιχτά δεν βγάζει μέρα. Με τα 8.1 κράταγε δυο μέρες άνετα. 3,06 είναι τα αρχεία συστήματος.όλα τα άλλα τα έχω στην sd. Ευχαριστώ για την ενημέρωση σχετικά με την μπαταρία. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 (edited) 3,06 είναι τα αρχεία συστήματος.όλα τα άλλα τα έχω στην sd. Ευχαριστώ για την ενημέρωση σχετικά με την μπαταρία. Ναι και σε μένα τα αρχεία συστήματος τόσο είναι, αλλά κάποιες εφαρμογές όπως πχ Viber τραπεζικές κτλ εγκαθίστανται αναγκαστικά στην εσωτερική γι αυτό πιάνει τόσο χώρο. Εσύ δεν έχεις καμία εφαρμογή στην εσωτερική μνήμη; Σε ένα 735 που έχω το ίδιο έχει μειωθεί η μπαταρία στη μία μέρα με data ή WiFi ανοιχτά. Υ.Γ. Είσαι με insider; Edited April 30, 2016 by katsiletra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Ναι και σε μένα τα αρχεία συστήματος τόσο είναι, αλλά κάποιες εφαρμογές όπως πχ Viber τραπεζικές κτλ εγκαθίστανται αναγκαστικά στην εσωτερική γι αυτό πιάνει τόσο χώρο. Εσύ δεν έχεις καμία εφαρμογή στην εσωτερική μνήμη; Σε ένα 735 που έχω το ίδιο έχει μειωθεί η μπαταρία στη μία μέρα με data ή WiFi ανοιχτά. έχω βρε συ,αλλά θεώρησα πως με ρώτησες μόνο για το σύστημα..:D Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 έχω βρε συ,αλλά θεώρησα πως με ρώτησες μόνο για το σύστημα..:D Όχι βρε συνολικά λέω; Γιατί όπως πάει η δουλειά με τα updates θα ξεμείνουμε από μνήμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Όχι βρε συνολικά λέω; Γιατί όπως πάει η δουλειά με τα updates θα ξεμείνουμε από μνήμη. Σώπα ρε συ,με το απλό 640 ποτέ δεν είχα θέμα με την μνήμη. Συνολικά είμαι στα 5 από τα 7,28. Και δεν σκοπεύω να το ανεβάσω το ποσοστό. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Σώπα ρε συ,με το απλό 640 ποτέ δεν είχα θέμα με την μνήμη. Συνολικά είμαι στα 5 από τα 7,28. Και δεν σκοπεύω να το ανεβάσω το ποσοστό. Νομίζω ότι γενικά έχει αυξηθεί η κατανάλωση μνήμης στα 10ρια. Έχεις βάλει και insider; Βασικά για το release preview ρωτάω γιατί για Redstone δεν το συζητώ καν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Νομίζω ότι γενικά έχει αυξηθεί η κατανάλωση μνήμης στα 10ρια. Έχεις βάλει και insider; Βασικά για το release preview ρωτάω γιατί για Redstone δεν το συζητώ καν. τα είχα βάλει από νωρίς στο μικρό 640. Δεν είχα πολλά παράπονα γενικώς. Το xl το πήρα προχθές,οπότε πέρασα τα 10 με την πρώτη ενεργοποίηση.:happy: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Εγώ σκεφτόμουνα να περάσω την .242 άλλα λέω να περιμένω όταν βγει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EmiyaKiritsugu Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Παιδιά προσπαθώ εδώ και καιρό να βρω την Cortana μου λένε κάποια παιδιά να αλλάξω χώρα σε Ηνωμένες πολιτείες το κάνω αλλά και πάλι δεν έρχεται. Καμιά βοήθεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos1977 Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Γλώσσα τηλ. Και χώρα πρέπει να αλλάξεις Δεν είμαι και 100% σίγουρος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taratsa Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Παιδιά προσπαθώ εδώ και καιρό να βρω την Cortana μου λένε κάποια παιδιά να αλλάξω χώρα σε Ηνωμένες πολιτείες το κάνω αλλά και πάλι δεν έρχεται. Καμιά βοήθεια; http://www.ibtimes.co.uk/how-get-cortana-working-windows-10-phones-outside-us-1487959 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polinerios Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Μπορουμε να κανουμε βιντεοκλησεις με βαιμπερ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Μπορουμε να κανουμε βιντεοκλησεις με βαιμπερ; Δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα ακόμα... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts