georgefocus Δημ. March 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2019 (edited) Υπολογίζει και τα αρχεία των ίδιων των εφαρμογών. λ.χ. το instagram σαν εφαρμογή μπορεί να είναι -ας πούμε- 100mb αλλά τα αρχεία που έχει μπορεί να ξεπερνάνε τα 3Gb. Εκεί χρειάζεται να πας στις εφαρμογές και να κάνεις delete την μνήμη του (όπου και θα δεις το μέγεθος των αρχείων που έχει) και μετά να ξανακάνεις log in ώστε να ξεκινήσεις από το μηδέν (μέχρι να ξαναφτάσει το ίδιο μέγεθος οπότε φτού και από την αρχή) -> παράδειγμα από το δικό μου https://imgur.com/F0I1jZB Η διαδρομή για να κοιτάξεις το μέγεθος των εφαρμογών έιναι: Μενού ρυθμίσεις>Εφαρμογές>Εφαρμογές και δυνατότητες. Εκεί θα σε βολέψει να κάνεις "Ταξινόμιση ανα μέγεθος" και θα δεις το πραγματικό μεγεθος που καταλαμβάνει εκάστη εφαρμογή. Μία ελαφρά υπομονή χρειάζεται γιατί μπορεί να αργήσει λίγο να στις ταξινομίσει. Αν θες να διαγράψεις τα δεδομένα της, κάνεις tap πάνω της, πατάς "Επιλογές για προχωρημένους" και στο νέο παράθυρο πατάς reset. Στις εφαρμογές κοιν. δικτύωσης (fb, messenge, instagram) δεν πιστεύω να έχεις πρόβλημα να διαγράψεις τα δεδομένα. Αρκεί να έχεις τους κωδικούς σου για να κάνεις log-in ξανά. Σε άλλες εφαρμογές δε γνωρίζω πως συμπεριφέρεται. Λογικά το ίδιο αλλά δοκίμασε με προσοχή. Αυτό και πάλι πως το κάνουμε ;;; Σόρυ φίλε μου αν γίνομαι πιεστικός.... ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχουμε και λέμε. Instagram εφαρμογή 111ΜΒ , δεομένα 373ΜΒ σύνολο 485 messenger : εφαρμογή 127ΜΒ δεδομένα 163ΜΒ σύνολο 290ΜΒ VIBER : εφαρμογή: 47ΜΒ δεδομένα 101ΜΒ σύνολο 149ΜΒ. Οπότε αν κάνω αυτό που λες από τα 3 παραπάνω εξοικονομώ 373 + 163 + 101 = 637ΜΒ Τα κάνω απεγκατάσταση και εγκατάσταση ;; Edited March 4, 2019 by georgefocus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MadMaxS Δημ. March 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2019 Αυτό και πάλι πως το κάνουμε ;;; Σόρυ φίλε μου αν γίνομαι πιεστικός.... ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχουμε και λέμε. Instagram εφαρμογή 111ΜΒ , δεομένα 373ΜΒ σύνολο 485 messenger : εφαρμογή 127ΜΒ δεδομένα 163ΜΒ σύνολο 290ΜΒ VIBER : εφαρμογή: 47ΜΒ δεδομένα 101ΜΒ σύνολο 149ΜΒ. Οπότε αν κάνω αυτό που λες από τα 3 παραπάνω εξοικονομώ 373 + 163 + 101 = 637ΜΒ Τα κάνω απεγκατάσταση και εγκατάσταση ;; Απεγκατάσταση όχι! αλλά reset/ επαναφορά της εφαρμογής από εκεί που είδες τα μεγέθη της (μέγεθος εφαρμογής και μέγεθος αρχείων της) ! Για το viber αμα κάνεις κάτι τέτοιο να γνωρίζεις πως θα χάσεις τις συνομιλίες. Τουλάχιστον σε μένα δεν έκανε back up τις συνομιλίες. Τα αρχεία που έχεις λάβει όμως (εικόνα/ video) θα είναι αποθηκευμένες στους ανάλογους φακέλους οπότε no worries. Αυτό που παρατηρώ όμως, είναι πως και πάλι δε θα έχεις "ταβάνι" μνήμης ακόμη και αν προβείς σε εκκαθάριση. Αρα ακόμη και αν καταφέρεις να αυξήσεις το Page file δε θα έχεις αρκετή μνήμη μετά. Πίστευα πως το Insta έχει δημιουργήσει μεγάλο αρχείο και ήλπιζα να γλιτώσεις από εκεί κανα γίγα τουλάχιστον. Παράθεση How Soon™ is now? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris67 Δημ. March 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2019 καλησπερα , ποια εκδοση ειναι το τελευταιο update se win. 10 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoz Δημ. March 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2019 Βρίσκομαι στην έκδοση 10.0.15254.556 (640 LTE) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris67 Δημ. March 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2019 καλησπερα εγω σημερα κατεβασα αναβαθμιση 3 2013 1703και εχω πλεον 10.0.15063.1689 exv to 640 xl το μονο θεμα μου ειναι οταν κλειδωνει η οθονη αν και ειναι σεταρισμενο να παταω διπλο κλικ γιανα ενεροποιηθει παταω το κεντρικο κουμπι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. June 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2019 30 Ιουνίου τελειώνει και η εφαρμογή facebbok... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cameranek Δημ. June 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2019 Βάλε slimsocial for Facebook που δουλεύει μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. June 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2019 Όπως και likegram αντί για instagram Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2019 Όπως και likegram αντί για instagram Το 6tag το παράτησαν κι αυτό;;;; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. July 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2019 Πάει και το messenger.... Καμιά εφαρμογή αντί του messenger ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cameranek Δημ. July 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2019 Βάλε slimsocial for Facebook που δουλεύει μια χαρά και για messenger Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. July 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2019 Το έβαλα....απλά νόμιζα μήπως υπήρχε κάποια εφαρμογή μόνο σαν το messenger Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cameranek Δημ. July 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2019 Δεν έχω βρει κάτι, αν βρεθεί κάτι μόνο για το messenger ελπίζω να το μάθουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 H μπαταρία πρέπει να τα έχει παίξει. Είναι στο 7-8 % το φορτίζω και σε λίγα λεπτά πάει στο 100%. Μετά βέβαια επανέρχεται στο πολύ χαμηλό ποσοστό και είμαι μονίμως με άδεια μπαταρία. Δε φορτίζει ούτε στο αμάξι... Στα 9,47 συν αντικαταβολή και αποστολή η νέα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geok_11 Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 H μπαταρία πρέπει να τα έχει παίξει. Είναι στο 7-8 % το φορτίζω και σε λίγα λεπτά πάει στο 100%. Μετά βέβαια επανέρχεται στο πολύ χαμηλό ποσοστό και είμαι μονίμως με άδεια μπαταρία. Δε φορτίζει ούτε στο αμάξι... Στα 9,47 συν αντικαταβολή και αποστολή η νέα... Αφού αλλάζει εύκολα και είναι φθηνή, δοκίμασέ το. Αν και (κατά τη γνώμη μου) δεν αξίζει πλέον να ασχολείσαι με αυτή τη συσκευή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 Το ξέρω ....στα 13 την αγόρασα και σε αυτό που λες πως δεν αξίζει να ασχοληθώ ναι έχεις 100000% δίκιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pascalwalt Δημ. August 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2020 Εχω ενα nokia lumia 640XL με σπασμενη οθονη. Εχει κανεις καμια ιδεα πως μπορω να το φτιαξω οικονομικα; Εχω βρει και αυτα https://www.aliexpress.com/wholesale?trafficChannel=main&d=y&CatId=0&SearchText=Lumia+640+XL+Display<ype=wholesale&g=y&SortType=price_asc&groupsort=1&page=1 Καποια με frame καποια χωρις frame. Θελει κανεις να με βοηθησει για το τι να παρω; Επισης σε καταστημα στο φτιαχνουν με 25€ αν πας το ανταλακτικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. September 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2020 Εχω ενα nokia lumia 640XL με σπασμενη οθονη. Εχει κανεις καμια ιδεα πως μπορω να το φτιαξω οικονομικα; Εχω βρει και αυτα https://www.aliexpress.com/wholesale?trafficChannel=main&d=y&CatId=0&SearchText=Lumia+640+XL+Display<ype=wholesale&g=y&SortType=price_asc&groupsort=1&page=1 Καποια με frame καποια χωρις frame. Θελει κανεις να με βοηθησει για το τι να παρω; Επισης σε καταστημα στο φτιαχνουν με 25€ αν πας το ανταλακτικο. Αξίζει να ασχοληθείς για αυτό το κινητό; Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts