kostas1966 Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Κι εμένα το 640 XL μετά το δεύτερο Hard reset συνεχίζει να υπολειτουργεί..... Το κάνω δυο τουλάχιστον restart την ημέρα για να στρώσει..... 1.Κλείνει την σύνδεση του παρόχου (Vodafone) και δεν έχει σήμα, μόνο με επανεκκίνηση στρώνει. 2.Δεν λειτουργούν Τα πλακάκια του ημερολογίου του καιρού και των ειδήσεων, μόνο με επανεκκίνηση φτιάχνουν. 3.Δεν ανανεώνει το Awesome lock Στο κλείδωμα οθόνης ούτε τις ειδήσεις ούτε τον καιρό ούτε την μπαταρία, μόνο με επανεκκίνηση στρώνει. 4.Δεν μπορώ να αλλάξω το φόντο της οθόνης, δεν με πάει στις φωτογραφίες. Μόνο με επανεκκίνηση δουλεύει μια φορά και μετά κολλάει ξανά, και θέλει εκ νέου επανεκκίνηση για να αλλάξω ξανά την φωτογραφία. 5.Το Fitbit ενώ δούλευε μια χαρά, μετά το Hard reset δεν ανανεώνει το πλακίδιο για Τα βήματα ούτε αυτό. Φίλε duc πρέπει να είσαι πολύ άτυχος. Εγώ έχω το 640XL από πέρυσι τον Ιούνιο. Κάθε μέρα που περνάει το τηλέφωνο γίνεται όλο και καλύτερο. Έχω τρεις λογαριασμούς email, πολύ μεγάλο αριθμό εφαρμογών, μιλάω όλη μέρα λόγω δουλειάς με ασύρματο Bluetooth, και ποτέ δεν μου έχει κολλήσει ούτε είχα τα προβλήματα που ανάφερες. Τα μοναδικά πλέον προβλήματα που έχω είναι η ποιότητα μερικών εφαρμογών όπως του fb την οποία δεν την αντέχει το κινητό λόγω μικρής ram . Τίποτα άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Φίλε duc πρέπει να είσαι πολύ άτυχος. Εγώ έχω το 640XL από πέρυσι τον Ιούνιο. Κάθε μέρα που περνάει το τηλέφωνο γίνεται όλο και καλύτερο. Έχω τρεις λογαριασμούς email, πολύ μεγάλο αριθμό εφαρμογών, μιλάω όλη μέρα λόγω δουλειάς με ασύρματο Bluetooth, και ποτέ δεν μου έχει κολλήσει ούτε είχα τα προβλήματα που ανάφερες. Τα μοναδικά πλέον προβλήματα που έχω είναι η ποιότητα μερικών εφαρμογών όπως του fb την οποία δεν την αντέχει το κινητό λόγω μικρής ram . Τίποτα άλλο. Συν ονόματε, δεν είναι θέμα ατυχίας όπως προείπα. Είναι θέμα πως έκατσε η αναβάθμιση και φυσικά σε εμένα δεν έκατσε. Πριν δεν είχα κανένα πρόβλημα απολύτως όμως. Μετά την επετειακή βγήκαν όλα....... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 (edited) Συν ονόματε, δεν είναι θέμα ατυχίας όπως προείπα. Είναι θέμα πως έκατσε η αναβάθμιση και φυσικά σε εμένα δεν έκατσε. Πριν δεν είχα κανένα πρόβλημα απολύτως όμως. Μετά την επετειακή βγήκαν όλα....... Θα συμφωνήσω και εγώ. Μετά την επετειακή ήρθε και η καταστροφή :lol: Δεν φταίει η συσκευή γιατί με τα 8.1 λειτουργεί υποδειγματικά. Ούτε με απανωτά hard reset και καθαρή εγκατάσταση διορθώθηκαν τα προβλήματα. Edited October 4, 2016 by snapp Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Θα συμφωνήσω και εγώ. Μετά την επετειακή ήρθε και η καταστροφή :lol: Δεν φταίει η συσκευή γιατί με τα 8.1 λειτουργεί υποδειγματικά. Ούτε με απανωτά hard reset και καθαρή εγκατάσταση διορθώθηκαν τα προβλήματα. Αυτό ακριβώς, κι εγώ δεν έγραφα τόσο καιρό γιατί δεν έδινα και πολύ σημασία...... Όμως όσο πάει χειροτερεύει η κατάσταση....... Τέλος πάντων θα το παλέψω για λίγο ακόμη έτσι όπως είναι, θα περιμένω και κανένα update και αν δω ότι συνεχίζει θα περάσω ξανά σε hard reset ελπίζοντας να καθίσει καλά αυτή τη φορά. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 εννοώ πως κρατάτε μόνο τα προβλήματα. εγώ που δεν έχω πρόβλημα,ειδικά μετά την τελευταία ενημέρωση τι θες να σου πω; ότι όχι είναι όλα μαύρα απλά για να σου χαιδέψω τα αυτιά; Πολύ καλύτερα είναι τα 10 σε όλα,και ειδικά στο σερφάρισμα και στο viber που αναφέρθηκε παραπάνω. τέλος πάντων,δεν θέλω να πείσω κανέναν,γιατί όλοι έχουμε δει διαφορετικά πράγματα από τις συσκευές μας. Η Αλλαγή πάντως σε λίγο θα είναι μονόδρομος,είτα μας αρέσει είτε όχι. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Απλά τυχαίνει οι περισσότεροι να έχουν αυτή την συσκευή και να γράφουν. Κι εγώ δεν έχω τέτοια προβλήματα με το 830. Ειδικά ο Edge και το Viber τρέχουν νερακι. Το Facebook μόνο έχει πρόβλημα. Ή θα με πετάει ή δεν θα με πετάει καθόλου όσο είμαι μέσα! Αυτό λέω. Μόνο τα 640 έχουν τόσα προβλήματα. Που υποτίθεται λεγανε τοτε ότι τα 10 θα είναι στρωμενα πάνω στο 640 ή κάτι παρόμοιο... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Εγω με το 640 εχω ένα μονο πρόβλημα όχι και τοσο σημαντικο. Δεν μου ανανεωνει την ημερομηνια στο πλακακι του ημερολογιου. Αυτό γινεται από την επειτειακη αναβαθμιση και μετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sloput Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Τα windows mobile κινητά, είχαν θέμα με τις καρφωτές ip. Το πρόβλημα λυνόταν με την αγορά του προγράμματος static ip. Με την επετειακή έκδοση σταμάτησε κι αυτό να λειτουργεί, οπότε η επιστροφή στα 8αρια είναι μονόδρομος αφού πλέον στα 10αρια έχουμε υποχρεωτικά την επετειακή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moyro Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Τα windows mobile κινητά, είχαν θέμα με τις καρφωτές ip. Το πρόβλημα λυνόταν με την αγορά του προγράμματος static ip. Με την επετειακή έκδοση σταμάτησε κι αυτό να λειτουργεί, οπότε η επιστροφή στα 8αρια είναι μονόδρομος αφού πλέον στα 10αρια έχουμε υποχρεωτικά την επετειακή. εχω ενα προβλημα με την καμερα μετα απο μερικες ληψης μου εμφανιζη αποθηκευση πως λινεται αυτο το προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 εχω ενα προβλημα με την καμερα μετα απο μερικες ληψης μου εμφανιζη αποθηκευση πως λινεται αυτο το προβλημα? Λογικα εχεις βαλει ληψεις με hdr..οπου μετα απο κανα 3 συνεχομενες ληψεις και περα..παραμενει στην αποθηκευση και η καμερα ειναι μη λειτουργικη σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Ε τότε αν μείνεις στα Windows θα είσαι για πάντα στα 8.1! Διότι τα 10 στην αρχή μπαίνουν μόνο με το upgrade advisor! Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ακόμα κι αν τα 10 στρώσουν καλύτερα! ;) Αλλιώς πας αλλού... Νομίζω τον μπέρδεψες τον ανθρωπο. Μα και το upgrade advisor στην ουσία ΟΤΑ είναι! Δεν κάνεις κάτι, πέρα από το να κατεβάσεις μια εφαρμογή και να αναλάβει το πέρασμα των 10 OTA. Όσον αφορά τώρα τα 10αρια, να πούμε πως τα προβλήματα ήταν πολλά στην αρχή. Με τις τελευταίες αναβαθμίσεις έχουν στρώσει σχεδόν τα πάντα. Για μένα δεν υπάρχει λόγος παραμονής στα 8.1, αλλά αυτά είναι περί ορέξεως. Προσωπικά έχω ένα L435 και η γυναίκα μου ένα L532. Στην αρχή (κάπου τον Απρίλη) δεν ήμουν ευχαριστημένος με τα 10αρια και τα έβγαλα από το δικό μου. Βλέποντας την ραγδαία εξέλιξή τους, κατά τον Ιούνιο τα εγκατέστησα πάλι. Έκτοτε οι αναβαθμίσεις είναι αρκετά συχνές και έχουν λυθεί ίσως τα περισσότερα από τα bugs που αναφερθηκαν παραπάνω. Sent from mTalk ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αντιμετωπίζω ένα πολύ περίεργο πρόβλημα και θέλω την γνώμη σας. Αγόρασα το Lumia 640XL και το δούλευα με ένα ζευγάρι handsfree της iLuv. Κάποια στιγμή αγόρασα και τα Nokia WH-510 της Coloud. Δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα μέχρι που μια μέρα το κινητό αποφάσισε να σταματήσει να τα αναγνωρίζει. Δηλαδή, το ραδιόφωνο αναγνώριζε τα handsfree και ξεκίναγε αλλά ο ήχος έβγαινε μόνο από το ηχείο και όχι τα ακουστικά. MP3 έπαιζε μόνο από το ηχείο παρόλο που είχα τα handsfree επάνω. Στις κλήσεις δεν λειτουργούσε τίποτα. Το ΠΕΡΙΕΡΓΟ είναι πως με ΑΠΛΑ ακουστικά το κινητό λειτουργούσε κανονικά, μόλις έβαζα τα handsfree τα έπαιζε. :mad: Το έστειλα για επισκευή και το παρέλαβα σήμερα. Δοκιμάζω με 2 ζευγάρια iLuv και τα CoLoud (έχουν δοκιμαστεί σε άλλο κινητό και λειτουργούν) και ΠΑΛΙ το ίδιο πρόβλημα. :mad: Πάνω που λέω ότι με κορόιδεψαν δοκιμάζω με ένα ξεχασμένο ζευγάρι handsfree από BlackBerry και ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. :blink::blink::blink: Δηλαδή με τα iLuv+coloud που ήταν οκ στην αρχή τώρα τίποτα, με τα blackberry όλα καλά. Τί μπορεί να συμβαίνει ;;;;;:wacko: Ψαξου λίγο με την εφαρμογή "μικροεφαρμογες" γιατί αυτή "βλέπει" τι συνδεεις, είτε με καλώδιο είτε με bt, και ανάλογα "κατευθύνει" τις εφαρμογές για αυτά. Μπορεί από εκεί να είναι το μπέρδεμα. Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Κι εγώ δεν έχω τέτοια προβλήματα με το 830. Ειδικά ο Edge και το Viber τρέχουν νερακι. Το Facebook μόνο έχει πρόβλημα. Ή θα με πετάει ή δεν θα με πετάει καθόλου όσο είμαι μέσα! Αυτό λέω. Μόνο τα 640 έχουν τόσα προβλήματα. Που υποτίθεται λεγανε τοτε ότι τα 10 θα είναι στρωμενα πάνω στο 640 ή κάτι παρόμοιο... φίλτατε,έχω ένα 640xl και έχω δώσει σε 4 συγγενικά μου άτομα άλλα τόσα "απλά" 640.όλα έβγαλαν με μικρές διαφορές τα ίδια προβλήματα. Με ένα hard reset μετά από κάθε αναβάθμιση,λύθηκαν όλα. Ναι μου βγήκε ο πάτος σε μια περίοδο που δεν έχω χρόνο ούτε για έναν καφέ με την κοπελιά/φίλους μου,αλλά το έκανα και όλοι ζούμε ευτυχισμένοι.:lol::lol: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xostel77 Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Δεν εχουν ολοι προβλήματα με τα 10 οπως πολλοί συνηθίζουν να γράφουν εδώ μέσα... Εμείς που δεν έχουμε προβλήματα δεν γράφουμε παρά μόνο για να βοηθήσουμε κάποιον σε καποιο πρόβλημα που εχει και αν το κάνουμε και αυτο.... Είμαι σίγουρος οτι ειναι περισσότεροι αυτοί που δεν εχουν προβληματα. Εγω εχω το 640xl σχεδόν ενα χρόνο και του εχω κανει μόνο δυο hard reset και αυτα σε κάποιες μεγάλες αναβαθμίσεις για να εχω τα 10 οσο το δυνατόν "καθαρότερα" Δεν εχω κολλήματα ουτε ανεξήγητες επανεκκινησεις,ολα ειναι πολυ σταθερά. Μπορεί οι εφαρμογές των 10 να μην ειναι απολύτως εφαμιλλες του android,εχουν όμως και αυτές τα προτερήματα τους οπως και τα 10. Επίσης έχω τρεις φίλους που επεισα να πάρουν το ιδιο τηλ με μένα και εχουν ολοι 10 χωρις προβλήματα. Παράθεση Μανουσάκης Νίκος Xiaomi Mi 9T Pro http://www.monsterfish-greekfans.gr/forum http://www.facebook.com/nikos.manousakismariastavroulaki?ref=tn_tnmn http://www.youtube.com/user/xostel77?feature=mhee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moyro Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Δεν εχουν ολοι προβλήματα με τα 10 οπως πολλοί συνηθίζουν να γράφουν εδώ μέσα... Εμείς που δεν έχουμε προβλήματα δεν γράφουμε παρά μόνο για να βοηθήσουμε κάποιον σε καποιο πρόβλημα που εχει και αν το κάνουμε και αυτο.... Είμαι σίγουρος οτι ειναι περισσότεροι αυτοί που δεν εχουν προβληματα. Εγω εχω το 640xl σχεδόν ενα χρόνο και του εχω κανει μόνο δυο hard reset και αυτα σε κάποιες μεγάλες αναβαθμίσεις για να εχω τα 10 οσο το δυνατόν "καθαρότερα" Δεν εχω κολλήματα ουτε ανεξήγητες επανεκκινησεις,ολα ειναι πολυ σταθερά. Μπορεί οι εφαρμογές των 10 να μην ειναι απολύτως εφαμιλλες του android,εχουν όμως και αυτές τα προτερήματα τους οπως και τα 10. Επίσης έχω τρεις φίλους που επεισα να πάρουν το ιδιο τηλ με μένα και εχουν ολοι 10 χωρις προβλήματα. δεν εχω βαλει την hdr και μου το κανει μετα την δεκατη ληψη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Πάντως μέχρι τον Νοέμβριο βλέπω το κινητο να κατρακυλα και άλλο ακόμα στα 80€ Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 (edited) Δεν εχουν ολοι προβλήματα με τα 10 οπως πολλοί συνηθίζουν να γράφουν εδώ μέσα... Εμείς που δεν έχουμε προβλήματα δεν γράφουμε παρά μόνο για να βοηθήσουμε κάποιον σε καποιο πρόβλημα που εχει και αν το κάνουμε και αυτο.... Είμαι σίγουρος οτι ειναι περισσότεροι αυτοί που δεν εχουν προβληματα. Εγω εχω το 640xl σχεδόν ενα χρόνο και του εχω κανει μόνο δυο hard reset και αυτα σε κάποιες μεγάλες αναβαθμίσεις για να εχω τα 10 οσο το δυνατόν "καθαρότερα" Δεν εχω κολλήματα ουτε ανεξήγητες επανεκκινησεις,ολα ειναι πολυ σταθερά. Μπορεί οι εφαρμογές των 10 να μην ειναι απολύτως εφαμιλλες του android,εχουν όμως και αυτές τα προτερήματα τους οπως και τα 10. Επίσης έχω τρεις φίλους που επεισα να πάρουν το ιδιο τηλ με μένα και εχουν ολοι 10 χωρις προβλήματα. Αρχικα τραβας εξαιρετικες φωτο στο αντιστοιχο θεμα..Μπραβο μαγκα, συνεχως γινεσαι καλυτερος με το 640 xl. Στο 100 ρικο που κανει τωρα η καμερα του ειναι κλεψια. Αλλα αν προσπαθησεις να τραβηξεις 5 συνεχομενες φωτο με hdr και δεν σου κολησει η εφαρμογη θα πεταξω το 640 που εχω στην θαλασσα..θελω να το δοκιμασεις και να μου πεις στα ισα τι πεχτηκε. Ευχαριστω.. Και βαλε να τραβηξεις full hd video/ 30 fps με την ψηφιακη σταθεροποιηση του βιντεο ενεργοποιημενη μεσα απο τις ρυθμισεις και αν δεν κολαει και κανει σπασιματα και παει αλλου η εικονα και αλλου ο ηχος θα το ξαναπεταξω.. Περιμενω να μας πεις... Edited October 5, 2016 by panos9553 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xostel77 Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Αρχικα τραβας εξαιρετικες φωτο στο αντιστοιχο θεμα..Μπραβο μαγκα, συνεχως γινεσαι καλυτερος με το 640 xl. Στο 100 ρικο που κανει τωρα η καμερα του ειναι κλεψια. Αλλα αν προσπαθησεις να τραβηξεις 5 συνεχομενες φωτο με hdr και δεν σου κολησει η εφαρμογη θα πεταξω το 640 που εχω στην θαλασσα..θελω να το δοκιμασεις και να μου πεις στα ισα τι πεχτηκε. Ευχαριστω.. Και βαλε να τραβηξεις full hd video/ 30 fps με την ψηφιακη σταθεροποιηση του βιντεο ενεργοποιημενη μεσα απο τις ρυθμισεις και αν δεν κολαει και κανει σπασιματα και παει αλλου η εικονα και αλλου ο ηχος θα το ξαναπεταξω.. Περιμενω να μας πεις... Με οποιο τηλ και να τραβήξεις 5 συνεχόμενες hdr θα αντιμετωπισεις καποιο πρόβλημα, Αν του δώσεις λιγο χρονο μεταξύ της καθε λήψεις hdr τοτε δεν θα έχεις θεμα και παντα η αποθήκευση των φωτο να γίνετε στην εσωτερική μνήμη του τηλ και οχι στην sd που ειναι ποιο αργή... Στο βιντεο δεν εχω πρόβλημα,καμιά φορά φαίνεται να κανει καποια σπασίματα κατα την εγγραφη αλλά οταν το δεις μετα στο pc ειναι εντάξει. Παράθεση Μανουσάκης Νίκος Xiaomi Mi 9T Pro http://www.monsterfish-greekfans.gr/forum http://www.facebook.com/nikos.manousakismariastavroulaki?ref=tn_tnmn http://www.youtube.com/user/xostel77?feature=mhee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Με οποιο τηλ και να τραβήξεις 5 συνεχόμενες hdr θα αντιμετωπισεις καποιο πρόβλημα, Αν του δώσεις λιγο χρονο μεταξύ της καθε λήψεις hdr τοτε δεν θα έχεις θεμα και παντα η αποθήκευση των φωτο να γίνετε στην εσωτερική μνήμη του τηλ και οχι στην sd που ειναι ποιο αργή... Στο βιντεο δεν εχω πρόβλημα,καμιά φορά φαίνεται να κανει καποια σπασίματα κατα την εγγραφη αλλά οταν το δεις μετα στο pc ειναι εντάξει. Οχι δεν συμβαινει σε ολα τα κινητα αυτο..δεν ειναι φυσιολογικο μετα απο 3 φωτο να λεει αποθηκευση για 30 δευτερα και αν ξεκολησει να κανει αλλα τοσα για την επομενη και τονιζω αν ξεκολησει..μονο στα 640 και xl συμβαινουν αυτα..και ειναι προβλημα απο πριν το καλοκαιρι ετσι?..και οσο για το βιντεο δεν κανει απλα σπασιματα..σκαλωνει και ποτέ ο ηχος δεν ταιριαζει με το βιντεο..τσεκαρετο αυτο και πες μου. Και τι να την κανω την εξωτερικη μνημη(εγω εχω μια ταχυτατη class 10 για την ακριβεια) τοτε αν δεν μπορω να την χρησιμοποιησω? Τι καινουρια μαντατα ειναι αυτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x700 Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Καλησπέρα Πρόσφατα πήρα το εν λόγω κινητό και μπορώ να πω ότι έχω απογοητευτεί λίγο με τα δεκαριά. Αφού λοιπόν έκανα όλες τις ενημερώσεις του κάνω και μια επαναφορά ξεκινάω το σεταρισμα και για αρχή βλέπω ότι δεν έχει συγχρονίσει τα SMS. Οκ δεν πειράζει. Την επόμενη μέρα βλέπω ότι το ημερολόγιο δε δείχνει σωστά την ημερομηνία αλλά δείχνει της προηγούμενης ημέρας. Λέω ας το αφήσω μπάς και στρώσει. Γενικά δεν ήταν και τόσο γρήγορο.και απο μπαταρία έτσι και έτσι. Μετα απο μια βδομάδα συμβίωσης δε διορθώθηκε τίποτα απο μόνο του όποτε χθες του έκανα πάλι επαναφορά και ξανά στήσιμο απο την αρχή. Τα πράγματα δυστυχώς γίνανε χειρότερα. :mad: Έχουμε και λέμε, το ημερολόγιο τα ίδια, 3 Mail που είχα ρυθμίσει δουλεύανε μια χαρά πριν και μετα την επαναφορά το yahoo μπόρεσα και το πρόσθεσα μετα απο πέντε έξι προσπάθειες ενώ το iCloud απλά έχει αποφασίσει να μην το προσθέσει,μου βγάζει error 0x8007...be, και τέλος το πληκτρολόγιο έγινε πιο αργό, δηλαδή είχα ξεκινήσει να γράψω εδώ για τα προβλήματα και μου έσπασε τα νεύρα πατούσα ενα γράμμα και αυτό εμφανιζόταν μετα απο λίγο. Καμία ιδέα να δοκιμάσω κατι άλλο πριν γυρίσω στα 8.1;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Καλησπέρα Πρόσφατα πήρα το εν λόγω κινητό και μπορώ να πω ότι έχω απογοητευτεί λίγο με τα δεκαριά. Αφού λοιπόν έκανα όλες τις ενημερώσεις του κάνω και μια επαναφορά ξεκινάω το σεταρισμα και για αρχή βλέπω ότι δεν έχει συγχρονίσει τα SMS. Οκ δεν πειράζει. Την επόμενη μέρα βλέπω ότι το ημερολόγιο δε δείχνει σωστά την ημερομηνία αλλά δείχνει της προηγούμενης ημέρας. Λέω ας το αφήσω μπάς και στρώσει. Γενικά δεν ήταν και τόσο γρήγορο.και απο μπαταρία έτσι και έτσι. Μετα απο μια βδομάδα συμβίωσης δε διορθώθηκε τίποτα απο μόνο του όποτε χθες του έκανα πάλι επαναφορά και ξανά στήσιμο απο την αρχή. Τα πράγματα δυστυχώς γίνανε χειρότερα. :mad: Έχουμε και λέμε, το ημερολόγιο τα ίδια, 3 Mail που είχα ρυθμίσει δουλεύανε μια χαρά πριν και μετα την επαναφορά το yahoo μπόρεσα και το πρόσθεσα μετα απο πέντε έξι προσπάθειες ενώ το iCloud απλά έχει αποφασίσει να μην το προσθέσει,μου βγάζει error 0x8007...be, και τέλος το πληκτρολόγιο έγινε πιο αργό, δηλαδή είχα ξεκινήσει να γράψω εδώ για τα προβλήματα και μου έσπασε τα νεύρα πατούσα ενα γράμμα και αυτό εμφανιζόταν μετα απο λίγο. Καμία ιδέα να δοκιμάσω κατι άλλο πριν γυρίσω στα 8.1;;; Πριν το στήσεις άφησες να γίνουν όλα τα update σε λειτουργικό και εφαρμογές; Έκανες επαναφορά από back up ή καθαρή εγκατάσταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x700 Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 καλησπέρα Εννοείται πως το άφησα να κάνει όλες τις ενημερώσεις και έγινε καθαρή εγκατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xostel77 Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Οχι δεν συμβαινει σε ολα τα κινητα αυτο..δεν ειναι φυσιολογικο μετα απο 3 φωτο να λεει αποθηκευση για 30 δευτερα και αν ξεκολησει να κανει αλλα τοσα για την επομενη και τονιζω αν ξεκολησει..μονο στα 640 και xl συμβαινουν αυτα..και ειναι προβλημα απο πριν το καλοκαιρι ετσι?..και οσο για το βιντεο δεν κανει απλα σπασιματα..σκαλωνει και ποτέ ο ηχος δεν ταιριαζει με το βιντεο..τσεκαρετο αυτο και πες μου. Και τι να την κανω την εξωτερικη μνημη(εγω εχω μια ταχυτατη class 10 για την ακριβεια) τοτε αν δεν μπορω να την χρησιμοποιησω? Τι καινουρια μαντατα ειναι αυτα? Στην υπογραφεί μου εχω το κανάλι μου στο YouTube.Μπες και δες τα βίντεο που εχω τραβήξει. Δες των τελευταίων 10 μηνών,τα αλλα είναι από διαφορετικά τηλ. Εννοείται ότι τα εχω επεξεργαστεί για να έχουν μικρότερο μέγεθος.Τα συμπεράσματα δικά σου. Παράθεση Μανουσάκης Νίκος Xiaomi Mi 9T Pro http://www.monsterfish-greekfans.gr/forum http://www.facebook.com/nikos.manousakismariastavroulaki?ref=tn_tnmn http://www.youtube.com/user/xostel77?feature=mhee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1966 Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Καλησπέρα Πρόσφατα πήρα το εν λόγω κινητό και μπορώ να πω ότι έχω απογοητευτεί λίγο με τα δεκαριά. Αφού λοιπόν έκανα όλες τις ενημερώσεις του κάνω και μια επαναφορά ξεκινάω το σεταρισμα και για αρχή βλέπω ότι δεν έχει συγχρονίσει τα SMS. Οκ δεν πειράζει. Την επόμενη μέρα βλέπω ότι το ημερολόγιο δε δείχνει σωστά την ημερομηνία αλλά δείχνει της προηγούμενης ημέρας. Λέω ας το αφήσω μπάς και στρώσει. Γενικά δεν ήταν και τόσο γρήγορο.και απο μπαταρία έτσι και έτσι. Μετα απο μια βδομάδα συμβίωσης δε διορθώθηκε τίποτα απο μόνο του όποτε χθες του έκανα πάλι επαναφορά και ξανά στήσιμο απο την αρχή. Τα πράγματα δυστυχώς γίνανε χειρότερα. :mad: Έχουμε και λέμε, το ημερολόγιο τα ίδια, 3 Mail που είχα ρυθμίσει δουλεύανε μια χαρά πριν και μετα την επαναφορά το yahoo μπόρεσα και το πρόσθεσα μετα απο πέντε έξι προσπάθειες ενώ το iCloud απλά έχει αποφασίσει να μην το προσθέσει,μου βγάζει error 0x8007...be, και τέλος το πληκτρολόγιο έγινε πιο αργό, δηλαδή είχα ξεκινήσει να γράψω εδώ για τα προβλήματα και μου έσπασε τα νεύρα πατούσα ενα γράμμα και αυτό εμφανιζόταν μετα απο λίγο. Καμία ιδέα να δοκιμάσω κατι άλλο πριν γυρίσω στα 8.1;;; Εγώ τον Απρίλιο που πήγα σε 10αρια έκανα το εξής: Πρώτα διέγραψα όλες μα όλες τις εφαρμογές εκτός από αυτές που δεν με αφήνει το σύστημα. Ύστερα έκανα logout στις υπόλοιπες και ΜΕΤΑ έκανα hard reset. Στην επαναφορά το εστησα το τηλέφωνο πάλι από την αρχή. Αυτή την στιγμή το τηλέφωνο δουλεύει άψογα. Για κάνε και αυτό και μετά βλέπεις. Κάποια στιγμή είχα πρόβλημα με το άλλο μου κινητό (note 3) συγκεκριμένα με την μπαταρία και με μικρό λαγγαρισματα. Έκανα το ίδιο ακριβώς και όλα λύθηκαν ως δια μαγείας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Στην υπογραφεί μου εχω το κανάλι μου στο YouTube.Μπες και δες τα βίντεο που εχω τραβήξει. Δες των τελευταίων 10 μηνών,τα αλλα είναι από διαφορετικά τηλ. Εννοείται ότι τα εχω επεξεργαστεί για να έχουν μικρότερο μέγεθος.Τα συμπεράσματα δικά σου. Ωπα μισο γιατι αλλο λεμε.. Το προβλημα με τις φωτο και το hdr υπαρχει απο πριν το καλοκαιρι..με το βιντεο υπηρχε καποια στιγμη παλιοτερα το εφτιαξαν ομως και ξαναπαρουσιαστηκε καπου τον Σεπτεβρη νομιζω σε καποιo update. Αρα μιλαω για το παρον και οχι για βιντεο πριν καιρο. Λοιπον, τραβα full hd video/ 30 fps με την ψηφιακη σταθεροποιηση του βιντεο ενεργοποιημενη μεσα απο τις ρυθμισεις και δες το προσεκτικα αν δεν κολαει και παει αλλου ο ηχος και αλλου η εικονα. Ελα εμπειρος εισαι, εδω μιλαμε για εντονα κοληματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xostel77 Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Ωπα μισο γιατι αλλο λεμε.. Το προβλημα με τις φωτο και το hdr υπαρχει απο πριν το καλοκαιρι..με το βιντεο υπηρχε καποια στιγμη παλιοτερα το εφτιαξαν ομως και ξαναπαρουσιαστηκε καπου τον Σεπτεβρη νομιζω σε καποιo update. Αρα μιλαω για το παρον και οχι για βιντεο πριν καιρο. Λοιπον, τραβα full hd video/ 30 fps με την ψηφιακη σταθεροποιηση του βιντεο ενεργοποιημενη μεσα απο τις ρυθμισεις και δες το προσεκτικα αν δεν κολαει και παει αλλου ο ηχος και αλλου η εικονα. Ελα εμπειρος εισαι, εδω μιλαμε για εντονα κοληματα. Για το παρόν μιλαω και εγώ...Σου είπα να δεις από τώρα μεχρι και πριν 10 μήνες. Παράθεση Μανουσάκης Νίκος Xiaomi Mi 9T Pro http://www.monsterfish-greekfans.gr/forum http://www.facebook.com/nikos.manousakismariastavroulaki?ref=tn_tnmn http://www.youtube.com/user/xostel77?feature=mhee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Πάντως, ειδικά η ψηφιακή σταθεροποίηση βίντεο προκαλεί γενικότερα προβλήματα πολλές φορές.. Μου έχει τύχει και σε άλλες συσκευές Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts