Jump to content

Microsoft Lumia 640 XL

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στην αρχή θα βρει το φως του. Μετά τα απανωτά soft και hard reset που θα αναγκαστεί να κάνει μηπως και δουλέψει σωστά η συσκευή του θα ψάχνει για φακό. Δυστυχώς όσο καλύτερα και όμορφα είναι τα 10 είναι γεμάτο bugs. Οι περισσότεροι έχουμε προβλήματα και ορισμένοι γυρίσαμε πίσω στα 8.1. Και με όλη αυτή την κατάσταση πολλοί από μας δυστυχώς δεν βλέπω η επόμενη συσκευή μας να είναι με windows. Εγώ θα πρότεινα στο φίλο να καθυστερήσει ακόμα κανα 6μηνο να βάλει τα 10 ώστε να είναι πιο σταθερά(θα είναι; ) όπως τα 8.1.Ας διαβάσει επίσης την εμπειρία μας από τα 10 και ας κρίνει εκείνος. Επίσης να τον ενημερώσουμε πως αν τα βάλει μπορεί ανά πάσα στιγμή να γυρίσει στα 8.1 με το recovery tools.

Μα επειδη εχω διαβασει και χωρια που ενας φιλος τραβιεται με σκληρους μηδενισμους οπως ειπες θα κατσω στα αυγα μου μια χαρα τα παω με τα 8.1

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

όταν διαβάζεις επιλεκτικά,έτσι είναι.

Μην μας γράφεις σε λίγο καιρό όμως ότι με τα 8,1 δεν λειτουργεί καλά καμία από τις εφαρμογές σου.

Xiaomi 12 Pro

Μην μας γράφεις σε λίγο καιρό όμως ότι με τα 8,1 δεν λειτουργεί καλά καμία από τις εφαρμογές σου.

Δεν εχω εφαρμογες μονο βαιμπερ και φακο δε χρησιμοποιω τιποτα αλλο ουτε παιχνιδια ουτε τιποτα 99% το εχω για σερφαρισμα καμμια φωτο και κανα βιντεο αυτα.

Δεν εχω εφαρμογες μονο βαιμπερ και φακο δε χρησιμοποιω τιποτα αλλο ουτε παιχνιδια ουτε τιποτα 99% το εχω για σερφαρισμα καμμια φωτο και κανα βιντεο αυτα.

Για αυτά τα δυο Viber και σερφάρισμα προτιμώ τα 10.

Δεν θέλω να πείσω κάποιον ότι τα 10 είναι καλύτερα αλλά με το 640 δεν έχω κανένα πρόβλημα από την αρχή και ένα hard reset που έκανα δεν χρειαζόταν,το έκανα προληπτικά.

Για αυτά τα δυο Viber και σερφάρισμα προτιμώ τα 10.

Δεν θέλω να πείσω κάποιον ότι τα 10 είναι καλύτερα αλλά με το 640 δεν έχω κανένα πρόβλημα από την αρχή και ένα hard reset που έκανα δεν χρειαζόταν,το έκανα προληπτικά.

Ναι χανεις ομως το ραδιο και οχι δε θελω εξτρα εφαρμογη εχω κολλημα με τις οριτζιναλ :)

Ναι χανεις ομως το ραδιο και οχι δε θελω εξτρα εφαρμογη εχω κολλημα με τις οριτζιναλ :)

Μια χαρά ράδιο έχω,γιατί όλα τα άλλα εφαρμογές δεν είναι;και τo ορίτζιναλ εφαρμογή δεν ήταν;Δεν έχω χάσει τίποτα, η Ελληνική εφαρμογή που έχει κατεβάσει ένα παλικάρι είναι πολύ καλή και την αναβαθμίζει συνέχεια.

Στα 10 δεν το χάνεις το ράδιο! Στην Anniversary το χάνεις μόνο! ;)

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Στα 10 δεν το χάνεις το ράδιο! Στην Anniversary το χάνεις μόνο! ;)

Εντάξει ρε παιδιά μην τρελαθούμε κιόλας. Τι εννοείς όταν διαβάζεις επιλεκτικά; Εδώ τόσος κόσμος έχει γράψει ότι έχει τόσα προβλήματα με την υπερθέρμανση, με τις εφαρμογές που δεν λειτουργούν σωστά, με τα πλακίδια που δεν ανανεώνονται, με το GPS, με τα mail, με την μπαταρία, την κάρτα μνήμης κτλ και εσείς εκεί το βιολί σας. Σίγουρα κάποιοι δεν έχουν πρόβλημα αλλά άλλοι τόσοι έχουν με τα 10. Και δεν μιλάω μέσα στο my phone. Φίλοι μου με τα 10 με κινητά 640 και 640xl όλο προβλήματα είναι όπως το δικό μου και μερικοί γύρισαν στα 8.1. Δεν ξέρω κανέναν που να έχει τα 10 και να λειτουργούν όλα όπως πρέπει. Εντάξει να υποστηρίζουμε το λειτουργικό αλλά να μην παραπληροφορούμε τον κόσμο που θέλει να μάθει. Τα 10 είναι ανώτερα από τα 8.1 αλλά ακόμα έχουν πολλά προβλήματα. Όποιος τα βάλει να ετοιμαστεί να αφιερώσει χρόνο στην συσκευή του με τα πιθανά προβλήματα που θα αντιμετωπίσει κάνοντας soft και hard reset. Αν έχει αυτόν τον χρόνο τότε ας τα βάλει.

Η επετειακή στα 10 δεν είναι; Αν κάνει τις αναβαθμίσεις στην επετειακή θα τον πάει.

Τέλος το off topic.

Edited by snapp

TCL 40 NXTPAPER

@snapp τα 640/640XL βλεπω να εχουν τα περισσοτερα προβληματα. Για τις αλλες συσκευές δεν έχω ακούσει τόσα πολλά! Εγώ πέρα απ' το Facebook δεν έχω κανένα άλλο πρόβλημα προς το παρόν! Αυτό δεν πάει να πει ότι οι περισσότεροι εχουν προβλήματα!

@snapp τα 640/640XL βλεπω να εχουν τα περισσοτερα προβληματα. Για τις αλλες συσκευές δεν έχω ακούσει τόσα πολλά! Εγώ πέρα απ' το Facebook δεν έχω κανένα άλλο πρόβλημα προς το παρόν! Αυτό δεν πάει να πει ότι οι περισσότεροι εχουν προβλήματα!

Μα ο φίλος που ρώτησε το 640xl έχει. Δεν είπα ότι όλοι έχουν προβλήματα. Κάποιοι έχουν και κάποιοι άλλοι όχι. Άλλοι έχουν περισσότερα προβλήματα και άλλοι λιγότερα. Αλλά όχι να στρουθοκαμηλίζουμε και να λέμε ότι δεν υπάρχουν προβλήματα. Τόσοι έχουμε γράψει για αυτά. Ο καθένας διαβάζει και κρίνει αλλά το να βγάζει ένα συμπέρασμα από αυτά που διάβασε και να του λέμε ότι διαβάζεις επιλεκτικά νομίζω ότι είναι υπερβολικό.

TCL 40 NXTPAPER

Μα ο φίλος που ρώτησε το 640xl έχει. Δεν είπα ότι όλοι έχουν προβλήματα. Κάποιοι έχουν και κάποιοι άλλοι όχι. Άλλοι έχουν περισσότερα προβλήματα και άλλοι λιγότερα. Αλλά όχι να στρουθοκαμηλίζουμε και να λέμε ότι δεν υπάρχουν προβλήματα. Τόσοι έχουμε γράψει για αυτά. Ο καθένας διαβάζει και κρίνει αλλά το να βγάζει ένα συμπέρασμα από αυτά που διάβασε και να του λέμε ότι διαβάζεις επιλεκτικά νομίζω ότι είναι υπερβολικό.

Μα ειπα οτι διαβαζω τα παντα και εχω φιλο που τα περασε και φυσικα την επετειακη εκ των πραγματων αλλα εννοειται γιαυτο δεν το ανεφερα τα ευκολως εννουμενα παραλειπονται.Οσο για μενα οτι μα οτι συσκευη και λειτουργικο παρω την δουλευω ως εχει χωρις καμμια επεμβαση και πουθενα αναβαθμισεις δεχομαι μονο μεσω ΟΤΑ και με κανεναν αλλο τροπο χωρις ποτέ χαρντ ριζετ κλπ κλπ και δεν εχω αντιμετωπισει το παραμικρο εκτος του s3 samsung που κατι χαζο κουβαλαγε.

Αυτα δεν μου αρεσει να μπλεκω μου λειπη χρονος για τον εαυτο μου στη καθημερινοτητα μου δε θα ασχολουμαι με μπαγκ των κινητων .:lol:

Μα ειπα οτι διαβαζω τα παντα και εχω φιλο που τα περασε και φυσικα την επετειακη εκ των πραγματων αλλα εννοειται γιαυτο δεν το ανεφερα τα ευκολως εννουμενα παραλειπονται.Οσο για μενα οτι μα οτι συσκευη και λειτουργικο παρω την δουλευω ως εχει χωρις καμμια επεμβαση και πουθενα αναβαθμισεις δεχομαι μονο μεσω ΟΤΑ και με κανεναν αλλο τροπο χωρις ποτέ χαρντ ριζετ κλπ κλπ και δεν εχω αντιμετωπισει το παραμικρο εκτος του s3 samsung που κατι χαζο κουβαλαγε.

Αυτα δεν μου αρεσει να μπλεκω μου λειπη χρονος για τον εαυτο μου στη καθημερινοτητα μου δε θα ασχολουμαι με μπαγκ των κινητων .:lol:

Ε τότε αν μείνεις στα Windows θα είσαι για πάντα στα 8.1! Διότι τα 10 στην αρχή μπαίνουν μόνο με το upgrade advisor! Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ακόμα κι αν τα 10 στρώσουν καλύτερα! ;) Αλλιώς πας αλλού...

Κι εμένα το 640 XL μετά το δεύτερο Hard reset συνεχίζει να υπολειτουργεί..... Το κάνω δυο τουλάχιστον restart την ημέρα για να στρώσει.....

1.Κλείνει την σύνδεση του παρόχου (Vodafone) και δεν έχει σήμα, μόνο με επανεκκίνηση στρώνει.

2.Δεν λειτουργούν Τα πλακάκια του ημερολογίου του καιρού και των ειδήσεων, μόνο με επανεκκίνηση φτιάχνουν.

3.Δεν ανανεώνει το Awesome lock Στο κλείδωμα οθόνης ούτε τις ειδήσεις ούτε τον καιρό ούτε την μπαταρία, μόνο με επανεκκίνηση στρώνει.

4.Δεν μπορώ να αλλάξω το φόντο της οθόνης, δεν με πάει στις φωτογραφίες. Μόνο με επανεκκίνηση δουλεύει μια φορά και μετά κολλάει ξανά, και θέλει εκ νέου επανεκκίνηση για να αλλάξω ξανά την φωτογραφία.

5.Το Fitbit ενώ δούλευε μια χαρά, μετά το Hard reset δεν ανανεώνει το πλακίδιο για Τα βήματα ούτε αυτό.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Προφανώς κάτι συμβαίνει με τη συσκευή σου, δεν είναι φυσιολογικά αυτά

Τώρα τι να πω, να πω κι εγώ πως όσο είχα Τα 8.1 δεν είχα τέτοια προβλήματα αλλά ούτε και με Τα 10. Μετά την επετειακή το τηλέφωνο Τα έπαιξε. Τρίτο hard reset δεν κάνω γιατί βαρέθηκα το στήσιμο, άμα στρώσει μόνο του μετά κανένα update έχει καλώς. Πάντως υπάρχει θέμα με το λειτουργικό, αυτή είναι η δική μου άποψη. Σε ένα 550 που έχω δεν υπάρχει τίποτα από αυτά που έχω αναφέρει πιο πάνω, όλα λειτουργούν τέλεια. Προφανώς σε εμένα κάτι δεν κάθεται καλά από την αρχή.

Edited by duc

Εντάξει ρε παιδιά μην τρελαθούμε κιόλας. Τι εννοείς όταν διαβάζεις επιλεκτικά;

Τέλος το off topic.

εννοώ πως κρατάτε μόνο τα προβλήματα.

εγώ που δεν έχω πρόβλημα,ειδικά μετά την τελευταία ενημέρωση τι θες να σου πω;

ότι όχι είναι όλα μαύρα απλά για να σου χαιδέψω τα αυτιά;

Πολύ καλύτερα είναι τα 10 σε όλα,και ειδικά στο σερφάρισμα και στο viber που αναφέρθηκε παραπάνω.

τέλος πάντων,δεν θέλω να πείσω κανέναν,γιατί όλοι έχουμε δει διαφορετικά πράγματα από τις συσκευές μας.

Η Αλλαγή πάντως σε λίγο θα είναι μονόδρομος,είτα μας αρέσει είτε όχι.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

@snapp τα 640/640XL βλεπω να εχουν τα περισσοτερα προβληματα.

Απλά τυχαίνει οι περισσότεροι να έχουν αυτή την συσκευή και να γράφουν.

Edited by Chryssostomos

Xiaomi 12 Pro

ρε παιδιά τη πάθατε ;;;;

σε άλλους κάθισε το 10άρι και σε άλλους όχι

άλλοι γουστάρουν τα 10άρια και σε άλλους τα 8.1

τα προβλήματα αναφέρουμε που συναντάμε και προσπαθούμε να βρούμε λύσεις

το ότι μπορεί να είχα και εγώ κάποιο πρόβλημα και δεν το ανέφερα σημαίνει ότι βρήκα λύση γιατί απλά και κάποιος πριν από μένα είχε το ίδιο θέμα το ανέφερε και βρέθηκε λύση και έτσι και εγώ την βρήκα χωρίς να το αναφέρω

την καλημέρα μου

το ότι μπορεί να είχα και εγώ κάποιο πρόβλημα και δεν το ανέφερα σημαίνει ότι βρήκα λύση γιατί απλά και κάποιος πριν από μένα είχε το ίδιο θέμα το ανέφερε και βρέθηκε λύση και έτσι και εγώ την βρήκα χωρίς να το αναφέρω

την καλημέρα μου

Ακριβώς αυτό.

όλοι έχουμε γκρινιάξει κατά καιρούς,αλλά την έχουμε βρει την άκρη.

Τώρα αν χάνετε το σήμα και κάτι τέτοια χοντρά,ή λύση είναι το σέρβις προφανώς.

Xiaomi 12 Pro

Επίσης όποιος μπορεί ας δει σε κάποιου φίλου του πως λειτουργεί η εφαρμογή τηλέφωνο στα 10ρια, δηλαδή πως παίρνεις, πως φαίνονται οι αναπάντητες, πως αναζητείς κάποιον από την λίστα κτλ. Μετά αν του αρέσει ας περάσει στα 10ρια. Το λέω αυτό γιατί εμένα όταν πρωτοπήρα το 640 μου, αυτό που με κέρδισε ήταν το πόσο άμεσα και εύκολα γινόντουσαν τα βασικά, και στα 10ρια έχω απογοητευτεί κάπως. Βέβαια περί ορέξεως…

Ακριβώς αυτό.

όλοι έχουμε γκρινιάξει κατά καιρούς,αλλά την έχουμε βρει την άκρη.

Τώρα αν χάνετε το σήμα και κάτι τέτοια χοντρά,ή λύση είναι το σέρβις προφανώς.

Και τι θα τους πω ρε Χρυσόστομε, μετά το τελευταίο update μου έχασε δυο φορές το σήμα και χρειάστηκε να το κάνω επανεκκίνηση και μετά όλα καλά; θα το πάρουν θα το περάσουν τη τελευταία αναβάθμιση και θα μου το δώσουν πίσω, γιατί δεν είναι πρόβλημα του τηλεφώνου αυτό αλλά του πως έχει μπει το λειτουργικό. Και θα πω ΞΑΝΆ γιατί δεν ακούτε μάλλον, μέχρι πριν το ΤΕΛΕΥΤΑΊΟ update και πριν την επετειακή ΔΕΝ ΕΊΧΑ ΚΑΝΈΝΑ ΠΡΌΒΛΗΜΑ.

Τώρα τι να πω, να πω κι εγώ πως όσο είχα Τα 8.1 δεν είχα τέτοια προβλήματα αλλά ούτε και με Τα 10. Μετά την επετειακή το τηλέφωνο Τα έπαιξε. Τρίτο hard reset δεν κάνω γιατί βαρέθηκα το στήσιμο, άμα στρώσει μόνο του μετά κανένα update έχει καλώς. Πάντως υπάρχει θέμα με το λειτουργικό, αυτή είναι η δική μου άποψη. Σε ένα 550 που έχω δεν υπάρχει τίποτα από αυτά που έχω αναφέρει πιο πάνω, όλα λειτουργούν τέλεια. Προφανώς σε εμένα κάτι δεν κάθεται καλά από την αρχή.

Έπρεπε αντί για hard reset να γύρναγες στα 8ρια, να παιρναγες τα 10ρια και μετά hard reset. Δε λέω επίπονη διαδικασία αλλά σε πολλούς λύθηκαν με αυτόν τον τρόπο τα όποια προβλήματα.

Έπρεπε αντί για hard reset να γύρναγες στα 8ρια, να παιρναγες τα 10ρια και μετά hard reset. Δε λέω επίπονη διαδικασία αλλά σε πολλούς λύθηκαν με αυτόν τον τρόπο τα όποια προβλήματα.

Ναι είναι όντως επίπονη διαδικασία και δεν μπαίνω σε αυτή, Αν στρώσει σε ενδεχόμενο update μόνο του έχει καλώς, αλλιώς θα πορευτώ ως έχει.

Και τι θα τους πω ρε Χρυσόστομε, μετά το τελευταίο update μου έχασε δυο φορές το σήμα και χρειάστηκε να το κάνω επανεκκίνηση και μετά όλα καλά; θα το πάρουν θα το περάσουν τη τελευταία αναβάθμιση και θα μου το δώσουν πίσω, γιατί δεν είναι πρόβλημα του τηλεφώνου αυτό αλλά του πως έχει μπει το λειτουργικό. Και θα πω ΞΑΝΆ γιατί δεν ακούτε μάλλον, μέχρι πριν το ΤΕΛΕΥΤΑΊΟ update και πριν την επετειακή ΔΕΝ ΕΊΧΑ ΚΑΝΈΝΑ ΠΡΌΒΛΗΜΑ.

αυτό με το σήμα μου το έκανε την Κυριακή

απλά έκανα το εξής κόλπο , ας είναι καλά που είναι 2κάρτο.

έβγαλα από την θέση 1 την κάρτα sim και την πέρασα στην θέση 2

μετά από 2~3 κλήσεις που έκανα την επανέφερα στην θέση 1 και λύθηκε το θέμα

παρεμπιπτόντως η κάρτα sim είναι καινούργια

και αυτό με την κάρτα sim αν θυμάστε καλά γινόταν και στα παλαιά χρόνια εποχής 3210

Δεν χρειάζονται κεφαλαία,δεν έχω προβλήματα όρασης,μιας και το γραπτό,δεν ακούγεται.

Eίσαι αν όχι ο πρώτος,από τους πρώτους που διαβάζω,με αυτό το πρόβλημα.

Σοβαρό;δεν χωράει αμφιβολία εννοείται.Γενικό πρόβλημα;Με την καμία.

Σε εμένα στο xl,αλλά και στα 640 που έχω δώσει στην οικογένεια,όλα πιάνουν το ίδιο σήμα με πριν.

Και κάτι τελευταίο,για να μην λέμε και λόγια του αέρα.

Πριν από λίγο καιρό μου την πέσατε(όχι εσύ,γενικώς) γιατί έγραφα συνέχεια για τα αρνητικά.

Ε αφού τα έλυσα,δεν μπήκα στον κόπο να το γράψω,γιατί είναι σα να χρυσώνω το χάπι σε κάποιους που το παίζουν δήθεν,πλέον,ενώ ρωτούσαν οι ίδιοι για λύσεις.

Τέλος πάντων,αυτά από εμένα.Εύχομαι να βρεις την λύση σου και να μην ταλαιπωρηθείς άλλο αν και όποτε περάσεις τα 10 ξανά.

Edited by Chryssostomos

Xiaomi 12 Pro

Δεν χρειάζονται κεφαλαία,δεν έχω προβλήματα όρασης,μιας και το γραπτό,δεν ακούγεται.

Eίσαι αν όχι ο πρώτος,από τους πρώτους που διαβάζω,με αυτό το πρόβλημα.

Σοβαρό;δεν χωράει αμφιβολία εννοείται.Γενικό πρόβλημα;Με την καμία.

Σε εμένα στο xl,αλλά και στα 640 που έχω δώσει στην οικογένεια,όλα πιάνουν το ίδιο σήμα με πριν.

Και κάτι τελευταίο,για να μην λέμε και λόγια του αέρα.

Πριν από λίγο καιρό μου την πέσατε(όχι εσύ,γενικώς) γιατί έγραφα συνέχεια για τα αρνητικά.

Ε αφού τα έλυσα,δεν μπήκα στον κόπο να το γράψω,γιατί είναι σα να χρυσώνω το χάπι σε κάποιους που το παίζουν δήθεν,πλέον,ενώ ρωτούσαν οι ίδιοι για λύσεις.

Τέλος πάντων,αυτά από εμένα.Εύχομαι να βρεις την λύση σου και να μην ταλαιπωρηθείς άλλο αν και όποτε περάσεις τα 10 ξανά.

Όπως βλέπεις ούτε εγώ γράφω για τα αρνητικά μιας και δεν είχα, τώρα όμως που έχω Φυσικά και θα γράψω. Και φυσικά δεν ψάχνω λύσεις εδώ μέσα από Τα παιδιά, απλά λέω την εμπειρία μου και μόνο, ότι είναι θα το βρω μόνος μου. Ούτε θάβω ούτε θα σταματήσω να έχω WP γιατί απλά Τα γουστάρω. Εγώ θέλω να καταλήξω, μη φτάνουμε Στο σημείο να λέμε πως φταίει πάντα η συσκευή για κάθε πρόβλημα που βγάζει, εγώ δεν έγραψα ότι φταίει το GPS ή ότι δεν έχει φωνητική πλοήγηση. Μια χαρά Τα κάνει αυτά. Αυτό που περιγράφω εγώ είναι προβλήματα επειδή "σκάει" μια αναβάθμιση και τίποτα άλλο. Αυτά Τα ολίγα.......

• The title was changed to Microsoft Lumia 640 XL