Giwrgos_Gk Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Μην το σκέφτεσαι καθόλου βρεθεί δεν βρεθεί hard reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
max12 Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Είναι ήδη σε εξέλιξη ... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Εμένα είχε τρέλα προβλήματα πριν την επαναφορά,δεν λειτουργούσε το WiFi,το mail μου δεν συγχρόνιζε τις επαφές,βασικά πράγματα δηλαδή, λέω πάει καταστράφηκε το κινητό.Με το hard reset λύθηκαν όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 χε χε Windows ... ;) Καμία σχέση δεν έχει η κάρτα Αν είναι μέσα ή όχι.... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
max12 Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Τελικά το hard reset μάλλον είναι απαραίτητο μετά την αναβάθμιση. Άλλο τηλέφωνο είδα μετά την επαναφορά. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Καλημέρα! Σε 8.1 υπάρχει περίπτωση "κλειδώματος" των δεδομένων μόνο με 3G (όπως σε ds android); Δεν έχω βρει κάτι. Το ρωτάω γιατί όταν το σήμα 3G είναι ασθενές, πλην όμως υπαρκτό, κάνει αλλαγή σε edge ή gprs και η κατάσταση γίνεται χειρότερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Καλημέρα! Σε 8.1 υπάρχει περίπτωση "κλειδώματος" των δεδομένων μόνο με 3G (όπως σε ds android); Δεν έχω βρει κάτι. Το ρωτάω γιατί όταν το σήμα 3G είναι ασθενές, πλην όμως υπαρκτό, κάνει αλλαγή σε edge ή gprs και η κατάσταση γίνεται χειρότερη. Η επιλογη "Μονο 3G" υπηρχε σαν επιλογη πριν απο μερικους μηνες σε insider preview των 10. Μετα εξαφανηστικε. Στο Windows 10 mobile RS1 θα το ξανα βαλουν. Αλλα το οτι παει το gprs ή edge μου ερχεται να το σπασω.... (Η συσκευη μια χαρα ειναι και πεταει) ... Στα 8.1 την επιλογη αυτη ουτε εγω την βρηκα. Sent from mTalk Lumia 640 XL DS 3G Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
max12 Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Με Win10 υπάρχει δυνατότητα να απενεργοποιηθεί η SIM ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Με Win10 υπάρχει δυνατότητα να απενεργοποιηθεί η SIM ? Δηλαδή; Sent from mTalk Lumia 640 XL DS 3G Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
max12 Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Εχω TWIN SIM και θέλω να το έχω ανοικτό χωρίς να συνδέεται στο δίκτυο κινητής διότι θα διακοπεί η σύνδεση και στο άλλο τηλέφωνο. Το fly mode κόβει το wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Γίνεται από τις ρυθμίσεις. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Κανένα ξυπνητήρι που η ένταση του να μην εξαρτάται από την ένταση των ρυθμισεων του τηλεφωνου υπάρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Than13 Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Μια ερώτηση για τους γνώστες εδώ, που απ' ότι βλέπω είναι πολλοί. Εχω τα wp 8.1 πως μπορώ να μπω σε developer mode για να κάνω αλλαγές στη φωτογραφική μηχανή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mayro3650 Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Η επιλογη "Μονο 3G" υπηρχε σαν επιλογη πριν απο μερικους μηνες σε insider preview των 10. Μετα εξαφανηστικε. Στο Windows 10 mobile RS1 θα το ξανα βαλουν. Αλλα το οτι παει το gprs ή edge μου ερχεται να το σπασω.... (Η συσκευη μια χαρα ειναι και πεταει) ... Στα 8.1 την επιλογη αυτη ουτε εγω την βρηκα. Sent from mTalk Lumia 640 XL DS 3G ρυθμισεις... δικτυο και sim....ρυθμισεις sim...δικτυο κινητης τηλεφωνιας μεγιστη ταχυτητα συνδεσης και επιλεγεις μονο 3g Παράθεση skorpio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 ρυθμισεις... δικτυο και sim....ρυθμισεις sim...δικτυο κινητης τηλεφωνιας μεγιστη ταχυτητα συνδεσης και επιλεγεις μονο 3g Δεν την έχει ως επιλογή το να λειτουργεί μόνο με 3G. Sent from mTalk Lumia 640 XL DS 3G Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 (edited) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=435543 Τι να πει κανείς; Δεν μας το έλεγαν λίγες ημέρες νωρίτερα να μην το έπαιρνα. Edited May 10, 2016 by np60s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas333 Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=435543 Τι να πει κανείς; Δεν μας το έλεγαν λίγες ημέρες νωρίτερα να μην το έπαιρνα. https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/fm-radio/9wzdncrfhv8z Απλά χρησιμοποιείς αυτή. Παράθεση Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/fm-radio/9wzdncrfhv8z Απλά χρησιμοποιείς αυτή. Δεν έχει ελληνικό ραδιόφωνο γράφουν στα σχόλια! Ισχύει; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Μου ήρθε η αναβαθμιση 318. Έχει αλλαγές ξέρετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Μου ήρθε η αναβαθμιση 318. Έχει αλλαγές ξέρετε? Καλημέρα... Όντως και σε μένα..318... Μήπως την έκανε κανείς να μας πει για αλλαγές; Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikomas50 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Καλημέρα... Όντως και σε μένα..318... Μήπως την έκανε κανείς να μας πει για αλλαγές; Αλλαγές εδώ. Παράθεση Nikomas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Αλλαγές εδώ. Οκ...Ευχαριστω. Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 (edited) Διορθώσεις έχει βασικά.στο λινκ από πάνω θα τις δείτε. Πάντως στην μπαταρία βελτίωση δεν βλέπω.ειδικά το 3g την ρουφάει ακόμα ανελέητα. Edited May 11, 2016 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Πάντως στην μπαταρία βελτίωση δεν βλέπω.ειδικά το 3g την ρουφάει ακόμα ανελέητα. Κάτσε βρε ακόμα δεν πρόλαβε να ερθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Από εχθές έχει έρθει. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts