kostas1966 Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Ενημερώσεις σε τι;; εφαρμογές;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iparout Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Χαίρετε. Υπάρχει άραγε κάποιος τρόπος ώστε όταν πατάει κανείς κάποιο κείμενο στην address bar του internet explorer να ανοίγει η αναζήτηση του google για το κείμενο αυτό και όχι το άθλιο bing ? Έχω 8.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Χαίρετε. Υπάρχει άραγε κάποιος τρόπος ώστε όταν πατάει κανείς κάποιο κείμενο στην address bar του internet explorer να ανοίγει η αναζήτηση του google για το κείμενο αυτό και όχι το άθλιο bing ? Έχω 8.1 Αν και είμαι στα 10άρια πιστεύω είναι η ίδια διαδικασία. Θα ανοίξεις τον explorer θα βάλεις στην γραμμή αναζήτησης http://www.google.com ή gr ότι θες και πας στις ρυθμίσεις. Σύνθετες ρυθμίσεις,αναζήτηση στη γραμμη διευθύνσεων και θα σου έχει εντοπίσει το google κανονικά.το επιλέγεις σαν προεπιλογή και είσαι έτοιμος. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taratsa Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Ενημερώσεις...που; Lumia camera, glance screen κ.α Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Lumia camera, glance screen κ.α μήπως δεν τις είχες κάνει; γιατί είναι της περασμένης εβδομάδας και πίσω αυτές οι ενημερώσεις. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovoul23 Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Μήπως άλλαξε την ανάλυση όπου πάντα κάνει αναβάθμιση στις εφαρμογές? Παράθεση the show must go on... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Στα σταθερά w10 (218) δουλεύει αρκετά καλα εκτός απο το rich που πολλες φορές τραβάς την φωτογραφία αλλά όταν την ανοίγεις σου βγάζει error. Το ιδιο γίνετε με το rich και στα w10 insider που ειμαι εγω αλλά ευτυχώς δεν το χρησιμοποιώ ιδιαίτερα. Στα insider δεν ειμαι σίγουρος αν δουλεύει το ιδιο καλα με τα σταθερά w10.... Το rich capture δουλεύει καλά στα 8.1 θεωρώ. Η φωτο είναι με dynamic rich c. 640xl dynamic rich capture by keras, on Flickr Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iparout Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 (edited) Αν και είμαι στα 10άρια πιστεύω είναι η ίδια διαδικασία. Θα ανοίξεις τον explorer θα βάλεις στην γραμμή αναζήτησης http://www.google.com ή gr ότι θες και πας στις ρυθμίσεις. Σύνθετες ρυθμίσεις,αναζήτηση στη γραμμη διευθύνσεων και θα σου έχει εντοπίσει το google κανονικά.το επιλέγεις σαν προεπιλογή και είσαι έτοιμος. Το δοκίμασα αλλά δεν βρήκα το "ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ" που λες. Ακολούθησα την εξής διαδικασία : 1. Έβαλα http://www.google.com στην address bar και μου άνοιξε τη σελίδα του google ο ΙΕ. 2. Πάτησα τις ρυθμίσεις του ΙΕ (3 τελίτσες δεξιά από την address bar) 3. Πήγα Settings -> Advanced Settings. Στη συγκεκριμένη σελίδα των advanced settings δεν υπάρχει καμία επιλογή "ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ". Παραθέτω screenshot. http://s32.postimg.org/lbum9df69/wp_ss_20160503_0001.jpg http://s32.postimg.org/oycu54avl/wp_ss_20160503_0002.jpg Edited May 3, 2016 by iparout Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Kάπως έτσι πρέπει να γίνεται,ψαχούλεψε το λίγο. Δεν έχω συσκευή με τα 8,1 για να δω. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iparout Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Kάπως έτσι πρέπει να γίνεται,ψαχούλεψε το λίγο. Δεν έχω συσκευή με τα 8,1 για να δω. Τσέκαρα τριγύρω και δυστυχώς υπάρχουν κάποια κινητά Microsoft που έχουν αυτή τη δυνατότητα απενεργοποιημένη προκειμένου οι χρήστες να χρησιμοποιούν μόνο bing. Απαράδεκτο για την Microsoft. http://www.windowscentral.com/microsoft-disabling-google-default-search-engine-new-lumia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 δε νομίζω πως ισχύει 100% αυτό. Το 640 το έχω από τον Aύγουστο και το έχω αλλάξει. Το 640XL το έχω λίγες μέρες και πάλι το έχω αλλάξει... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iparout Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 (edited) δε νομίζω πως ισχύει 100% αυτό. Το 640 το έχω από τον Aύγουστο και το έχω αλλάξει. Το 640XL το έχω λίγες μέρες και πάλι το έχω αλλάξει... Εγώ έχω το 640XL LTE από το Γαλλικό MS Store (δεν κυκλοφορεί στην Ελλάδα). Και όπως φαίνεται και από τα screenshots του κινητού μου, η συγκεκριμένη επιλογή δεν υπάρχει. Μακάρι να υπήρχε τρόπος να το αλλάξω γιατί το bing είναι τελείως χάλια. Edited May 3, 2016 by iparout Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 (edited) Εγώ έχω το 640XL LTE από το Γαλλικό MS Store (δεν κυκλοφορεί στην Ελλάδα). Και όπως φαίνεται και από τα screenshots του κινητού μου, η συγκεκριμένη επιλογή δεν υπάρχει. Μακάρι να υπήρχε τρόπος να το αλλάξω γιατί το bing είναι τελείως . Θα κάνεις πρώτα μια αναζήτηση στον explorer στο google.com και μετά θα ανοίξεις τις ρυθμίσεις του Explorer και εκεί που λέει για την μηχανή αναζήτησης θα επιλέξεις το google.com αντί του bing Edited May 3, 2016 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iparout Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Θα κάνεις πρώτα μια αναζήτηση στον explorer στο google.com και μετά θα ανοίξεις τις ρυθμίσεις του Explorer και εκεί που λέει για την μηχανή αναζήτησης θα επιλέξεις το google.com αντί του bing Το έκανα κι έτσι. Δεν εμφανίζεται η ρύθμιση επιλογής μηχανής αναζήτησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Μπορεί τότε να παίζει αυτό που πόσταρες πριν. Αν και πιστεύω πως με τα 10άρια θα σου βγάλει κι σένα την επιλογή. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iparout Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Μπορεί τότε να παίζει αυτό που πόσταρες πριν. Αν και πιστεύω πως με τα 10άρια θα σου βγάλει κι σένα την επιλογή. Υποστηρίζεται επίσημα η έκδοση 10 των Windows για το κινητό μας ? Αν ναι, υπάρχει κάποιο θρεντ εδώ να συμβουλευτώ σχετικά με την αναάθμιση ? (αν και απ' ότι έχω καταλάβει θα χάσω τα προγράμματα της HERE οπότε θα το σκεφτώ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Υποστηρίζεται επίσημα η έκδοση 10 των Windows για το κινητό μας ? Αν ναι, υπάρχει κάποιο θρεντ εδώ να συμβουλευτώ σχετικά με την αναάθμιση ? (αν και απ' ότι έχω καταλάβει θα χάσω τα προγράμματα της HERE οπότε θα το σκεφτώ) έχουμε πάρει εδώ και πολύ καιρό τα wp10 επίσημα. εδώ είναι το επίσημο θέμα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xostel77 Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Το rich capture δουλεύει καλά στα 8.1 θεωρώ. Η φωτο είναι με dynamic rich c. 640xl dynamic rich capture by keras, on Flickr Δουλεύει καλα αλλά δουλεύει παντα σε κάθε λήψη;; Παράθεση Μανουσάκης Νίκος Xiaomi Mi 9T Pro http://www.monsterfish-greekfans.gr/forum http://www.facebook.com/nikos.manousakismariastavroulaki?ref=tn_tnmn http://www.youtube.com/user/xostel77?feature=mhee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iparout Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 έχουμε πάρει εδώ και πολύ καιρό τα wp10 επίσημα. εδώ είναι το επίσημο θέμα. Ένα feedback (υπερ και κατά) για τα 10 στο 640XL μιας και τα έχεις ? Αξίζει η μετάβαση ? Γιατί διαβάζω για προβλήματα αυτονομίας/μπαταρίας και είμαι επιφυλακτικός. If it ain't broken, don't fix it που έλεγαν και στο χωριό μου. Τα 8.1 δουλεύουν ρολόι σε εμένα και το κινητό είναι το καλύτερο που είχα ever. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1966 Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Το έκανα κι έτσι. Δεν εμφανίζεται η ρύθμιση επιλογής μηχανής αναζήτησης. Μέσα στις ρυθμίσεις έχει την επιλογή "σύνθετες" ρυθμίσεις. Εκεί θα πας. Εγώ μόλις το άλλαξα με 10άρια βέβαια. Θα το δοκιμάσω και στο 925 που έχει τα 8.1 και θα επανέρθω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iparout Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Μέσα στις ρυθμίσεις έχει την επιλογή "σύνθετες" ρυθμίσεις. Εκεί θα πας. Εγώ μόλις το άλλαξα με 10άρια βέβαια. Θα το δοκιμάσω και στο 925 που έχει τα 8.1 και θα επανέρθω. Settings -> Advanced Settings πήγα, όπως φαίνεται και στα screenshots. Δεν υπάρχει τίποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Ένα feedback (υπερ και κατά) για τα 10 στο 640XL μιας και τα έχεις ? Αξίζει η μετάβαση ? Γιατί διαβάζω για προβλήματα αυτονομίας/μπαταρίας και είμαι επιφυλακτικός. If it ain't broken, don't fix it που έλεγαν και στο χωριό μου. Τα 8.1 δουλεύουν ρολόι σε εμένα και το κινητό είναι το καλύτερο που είχα ever. Κοίταξε το xl το έχω λίγες μέρες. Δεν ξέρω πως τα πήγαινε με 8,1 αλλά με τα 10άρια βγάζω μια μέρα με καλή χρήση. Δηλαδή κάθε βράδυ θα μπει στην μπρίζα σχεδόν σίγουρα. Κατά τα άλλα είναι βολίδα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Το rich capture δουλεύει καλά στα 8.1 θεωρώ. Η φωτο είναι με dynamic rich c. 640xl dynamic rich capture by keras, on Flickr ΜΙΑ ΧΑΡΑ το μειζου σου..απίστευτες φωτο για κινεζικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1966 Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Μόλις το έκανα στο 925 με 8.1 denim. Το είχε κανονικά στις σύνθετες ρυθμίσεις. Το κινητό σου ποια έκδοση είναι ακριβώς;; δεν μπορεί στο 925 κινητό τριετίας να το έχει και στο δικό σου να μην το έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iparout Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Κοίταξε το xl το έχω λίγες μέρες. Δεν ξέρω πως τα πήγαινε με 8,1 αλλά με τα 10άρια βγάζω μια μέρα με καλή χρήση. Δηλαδή κάθε βράδυ θα μπει στην μπρίζα σχεδόν σίγουρα. Κατά τα άλλα είναι βολίδα. Απαράδεκτη αυτονομία. Εγώ με το 640XL βγάζω άνετα 2 με 3 μέρες με κανονική χρήση. Η καθημερινή φόρτιση είναι τεράστιος αποτρεπτικός παράγοντας για εμένα και ο βασικότερος λόγος που έφυγα από iPhone. Με βλέπω να μένω στα 8.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts