chros26_ Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Χρειάζομαι τα φώτα σας. Είπα σε φίλο μου και έβαλε τα 10. Έκανε και επαναφορά μετά την εγκατάσταση και μετά restore. Μου κάνει παράπονα ότι δεν έχει καλή απόκριση η οθόνη του. Το έχει αντιμετωπίσει κάποιος με 640xl; το ίδιο ακριβώς μου είπε και άλλος με 640 απλό που έκανε επαναφορά αλλά όχι restore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Χρειάζομαι τα φώτα σας. Είπα σε φίλο μου και έβαλε τα 10. Έκανε και επαναφορά μετά την εγκατάσταση και μετά restore. Μου κάνει παράπονα ότι δεν έχει καλή απόκριση η οθόνη του. Το έχει αντιμετωπίσει κάποιος με 640xl; το ίδιο ακριβώς μου είπε και άλλος με 640 απλό που έκανε επαναφορά αλλά όχι restore Ισχύει και δεν ήταν η ιδέα μου. Νόμιζα ότι εγώ ήμουν υπερβολικός και με την απόκριση της αφής, αλλά το είδαν κι άλλοι. Χαρακτηριστικά, ήμουν στη λίστα εφαρμογών, πατούσα το Start και δεν αποκρινόταν απευθείας. Σε 8.1 δεν έκανε το παραμικρό. Αυτό σε L640/640XL/535. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taratsa Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Ενημέρωση για κάμερα και ταινιες και τηλεοραση πρωι πρωι:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Είπα κι εγώ, μα τόσο εκτός θέματος είμαι; όχι βέβαια... Δεν υπάρχει,γιατί δεν υπάρχει και λόγος βασικά. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jackvlack Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 παιδια μια ερωτηση θελω να κανω γιατι ειμαι ετοιμος για αγορα του κινητου απλα με προβληματιζει ενα θεμα.τα 8gb αποθηκευσης..Με μια sd καρτα λυνεται το προβλημα?Δλδ θα μπορω να μεταφερω εφαρμογες στην sd ή θα τιγκαρει και θα εχω θεμα?Ας πουμε fb, τα maps,candy crash, οι lumia εφαρμογες, γενικα μεταφερονται ή οχι?Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taratsa Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 (edited) παιδια μια ερωτηση θελω να κανω γιατι ειμαι ετοιμος για αγορα του κινητου απλα με προβληματιζει ενα θεμα.τα 8gb αποθηκευσης..Με μια sd καρτα λυνεται το προβλημα?Δλδ θα μπορω να μεταφερω εφαρμογες στην sd ή θα τιγκαρει και θα εχω θεμα?Ας πουμε fb, τα maps,candy crash, οι lumia εφαρμογες, γενικα μεταφερονται ή οχι?Ευχαριστω εκ των προτερων Απο τις ρυθμίσεις μπορείς να ορίσεις που θα αποθηκευεται το καθε τι που κατεβάζεις...είτε στο τηλέφωνο είτε στην κάρτα. Μην ανησυχείς για αυτό το θέμα, παίρνει μέχρι 128G http://s15.postimg.org/v4cqduucr/wp_ss_20160408_0001.png Edited April 8, 2016 by taratsa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jackvlack Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Ευχαριστω πολυ για τη γρηγορη απαντηση...Κατι τελευταιο σε win 10 εχει αναβαθμιστει ή περιμενουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taratsa Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Ευχαριστω πολυ για τη γρηγορη απαντηση...Κατι τελευταιο σε win 10 εχει αναβαθμιστει ή περιμενουμε? Αυτο που είδες στην εικόνα απο 10αρια ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 (edited) εεχθες το βραδυ εβαλα 10ρια στ xl μου. το κλεινω και μετα δεν ανοιγε με τιποτα. μαυρη οθονη. το πηγα στο νοκια μαγαζι κηφησιας το παλεψε ο ευγενέστατος τεχνικοσ και τιποτα. θα το στειλει εξωτερικο για επισκευή αφου με ενημερωσει για κοστος η αν καλύπτεται από εγγυηση. Αν δεν το φταξω, λογω κοστους, θα μου το στειλουν πισω με γνωμοδοτηση τι θεμα εχει, με κοστοσ 12.50 ευρω, τα μεταφορικα υποθετω είναι. https://www.oneclickroot.com/microsoft/windows-phone-internals-software-now-lets-you-root-your-lumia-smartphone/ για ρουταρισμα τηλεφωνων με w. Den το εχω κανει και δεν θα , αν θελετε να το κανετε με δικη σας ευθυνη Edited April 8, 2016 by ELTASSOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Για Νοkia Lumia είναι για αρχή και δεύτερον,δε νομίζω πως πρόκειται για ασφαλή διαδικασία. όχι ότι στο android ήταν,αλλά εκεί είναι ανοιχτός κώδικας και κάνεις ότι θες. Εδώ δεν είναι έτσι τα πράγματα... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 εεχθες το βραδυ εβαλα 10ρια στ xl μου. το κλεινω και μετα δεν ανοιγε με τιποτα. μαυρη οθονη. το πηγα στο νοκια μαγαζι κηφησιας το παλεψε ο ευγενέστατος τεχνικοσ και τιποτα. θα το στειλει εξωτερικο για επισκευή αφου με ενημερωσει για κοστος η αν καλύπτεται από εγγυηση. Αν δεν το φταξω, λογω κοστους, θα μου το στειλουν πισω με γνωμοδοτηση τι θεμα εχει, με κοστοσ 12.50 ευρω, τα μεταφορικα υποθετω είναι. ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ;;;;; :worry: Εάν πάθουν βλάβη δηλαδή τα Lumia...στέλνονται εξωτερικό (!!!!) για επισκευή; Και γιατί να μήν καλύπτεται απο εγγύηση;;;; Είχες απόδειξη αγοράς; Εάν ναι, ούτε τα μεταφορικά πρέπει να χρεωθείς...:!: Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ;;;;; :worry: Εάν πάθουν βλάβη δηλαδή τα Lumia...στέλνονται εξωτερικό (!!!!) για επισκευή; Και γιατί να μήν καλύπτεται απο εγγύηση;;;; Είχες απόδειξη αγοράς; Εάν ναι, ούτε τα μεταφορικά πρέπει να χρεωθείς...:!: Είναι γνωστό ότι όλα τα Microsoft επισκευάζονται εξωτερικό πλέον. (στην Ουγγαρία τα περισσότερα τουλάχιστον) Η εγγύηση σε καλύπτει με την έννοια ότι αναλαμβάνουν να στο στείλουν αυτοί αλλά όπως είναι λογικό παίρνει περισσότερες ημέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 (edited) ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ;;;;; :worry: Εάν πάθουν βλάβη δηλαδή τα Lumia...στέλνονται εξωτερικό (!!!!) για επισκευή; Και γιατί να μήν καλύπτεται απο εγγύηση;;;; Είχες απόδειξη αγοράς; Εάν ναι, ούτε τα μεταφορικά πρέπει να χρεωθείς...:!: Ναι εξωτερικο, πλεον, ΟΛΑ τα MICROSOFT, ετσι μου ειπαν. Εχω αποδειξη αγορας (το πηρα από το φορουμ β χερι, 5 ημερων, και ο πωλητησ μου εδωσε αποδειξη αγορας ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 15 από γαλλικο ΑΜΑΖΟΝ 640 XL DS LTE). Ο serviceman ειπε ότι αν η ζημια προηλθε από νερο η πτωση η υπαιτιοτητα μου, δεν καλύπτεται. Αν είναι κολλημα η σφαλμα/ελάττωμα του κινητου, η επισκευή/αντικατασταση θα γινει χωρις κοστος εργασιας ανταλλακτικών και μεταφορικα. Μεταφορικα 12.5 ευρω θα πληρωσω μονο αν η ζημια είναι υπαιτιοτητα μου και ΔΕΝ αποφασισω να το επισκευασω (αν είναι ακριβο), Είναι θεμα του σερβις πλεον να πει τι φταιει και ελπιζω να είναι έντιμοι. Εκτιμώμενος χρονος πηγαινελα και σερβισ 10 μερες Τι άλλο μπορουσα να κανω? το ιδιο μου ειχε συμβει με SONY VAIO 2 φορες μεσα στην εγγυηση και ηρθε κουριερ στο σπιτι , με ειδικη μεταλλικη κασετινα, το πηρε, το εστειλαν στο βελγιο, το εφτιαξαν και μου το ξαναφεραν στο σπιτ6ιι σε μεταλλικη κασετινα και το ανοιξα εγω παρουσια του κουριερ πριν υπογραψω παραλαβη. !5 μερες πηρε. υγ η αναβαθμιση στα 10αρια εγινε ακολουθώντας την επισημη διαδικασια που δινει η ακατανομαστη στη σελιδα της. Edited April 8, 2016 by ELTASSOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xostel77 Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Εχω θεμα με το HDR. Στις 10 φωτογραφίες που τραβάω στις 7 περίπου δεν λειτουργεί. Εχει κανεις άλλος το ιδιο πρόβλημα;;; Τελικά σε όλους λειτουργεί αψογα;;;:lol: Παράθεση Μανουσάκης Νίκος Xiaomi Mi 9T Pro http://www.monsterfish-greekfans.gr/forum http://www.facebook.com/nikos.manousakismariastavroulaki?ref=tn_tnmn http://www.youtube.com/user/xostel77?feature=mhee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jackvlack Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Ευχαριστω για τη βοηθεια πολυ μολις το αγορασα τελικα...:)θα το τσεκαρω και σε λιγη ωρα.Απλα να αναφερω και για οποιον ενδιαφερεται οτι υπαρχει στο Γερμανο το 640xl LTE.Το αναφερω απλα αν ενδιαφερεται κανενας γιατι δεν βλεπω να παιζει και σε πολλα skroυτζομαγαζα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Τελικά σε όλους λειτουργεί αψογα;;;:lol: Απλά δεν έχουμε ασχοληθεί πολύ με την φωτογραφία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1966 Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Πέμπτη μέρα σήμερα με την αναβάθμιση σε 10 και το κινητό έχει γίνει πολύ καλύτερο από πριν ειδικά σε κάποιες νέες εφαρμογές όπως για παράδειγμα του twitter. Το μόνο που παρατήρησα είναι ότι σε κάποιες εφαρμογές η γραμμή στην κάτω μεριά δεν φεύγει με Swype όπως πριν. Κατά τα άλλα η μπαταρία ακριβώς το ίδιο, ο edge πολύ καλύτερος από τον explorer, και γενικά παρότι φοβόμουν άξιζε τον κόπο. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι και να μην με βρουν τίποτα προβλήματα στο μέλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Ναι εξωτερικο, πλεον, ΟΛΑ τα MICROSOFT, ετσι μου ειπαν. Εχω αποδειξη αγορας (το πηρα από το φορουμ β χερι, 5 ημερων, και ο πωλητησ μου εδωσε αποδειξη αγορας ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 15 από γαλλικο ΑΜΑΖΟΝ 640 XL DS LTE). Ο serviceman ειπε ότι αν η ζημια προηλθε από νερο η πτωση η υπαιτιοτητα μου, δεν καλύπτεται. Αν είναι κολλημα η σφαλμα/ελάττωμα του κινητου, η επισκευή/αντικατασταση θα γινει χωρις κοστος εργασιας ανταλλακτικών και μεταφορικα. Μεταφορικα 12.5 ευρω θα πληρωσω μονο αν η ζημια είναι υπαιτιοτητα μου και ΔΕΝ αποφασισω να το επισκευασω (αν είναι ακριβο), Είναι θεμα του σερβις πλεον να πει τι φταιει και ελπιζω να είναι έντιμοι. Εκτιμώμενος χρονος πηγαινελα και σερβισ 10 μερες Τι άλλο μπορουσα να κανω? το ιδιο μου ειχε συμβει με SONY VAIO 2 φορες μεσα στην εγγυηση και ηρθε κουριερ στο σπιτι , με ειδικη μεταλλικη κασετινα, το πηρε, το εστειλαν στο βελγιο, το εφτιαξαν και μου το ξαναφεραν στο σπιτ6ιι σε μεταλλικη κασετινα και το ανοιξα εγω παρουσια του κουριερ πριν υπογραψω παραλαβη. !5 μερες πηρε. υγ η αναβαθμιση στα 10αρια εγινε ακολουθώντας την επισημη διαδικασια που δινει η ακατανομαστη στη σελιδα της. Μάλιστα...δεν ήξερα ότι πάνε εξωτερικό για επισκευή. Κακό αυτό από άποψη χρόνου. Τα υπόλοιπα που περιέγραψες τα ακούω λογικά. Εάν δεν είναι δική σου υπαιτιότητα, θα σε καλύψουν. Μια αναμονή της τάξεως των 5-7-10 ημερών την βρίσκω φυσιολογική. Και ελπίζω όπως είπες...να είναι τίμιοι... Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jackvlack Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Πρωτη επαφη παρα πολυ ευχαριστημενος και απο τα 10 ολα καλα...Μια ερωτηση μονο??Video μεσω dailymotion π.x δεν μπορω να δω..Ανοιγω ας πουμε το sport24 να δω καποια video και δε γινεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Καλημερα.Πρωινές πρωινές Ενημερώσεις στα 10αρια για "PicsArt"και"OneDrive". Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Πρωτη επαφη παρα πολυ ευχαριστημενος και απο τα 10 ολα καλα...Μια ερωτηση μονο??Video μεσω dailymotion π.x δεν μπορω να δω..Ανοιγω ας πουμε το sport24 να δω καποια video και δε γινεται... Τα 10 τα έχεις αλλά είναι ακόμα χωρίς firmware! Σε άλλους λειτουργούν καλά σε άλλους όχι, ακόμα και με ίδια συσκευή! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsilas Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 (edited) Παιδια στα ξενα sites και forums λενε οτι ειναι καλυτερα να περιμενουμε την official ota update σε 10 γιατι δεν ειναι ακομα πληρως συμβατη με force installation Edited April 9, 2016 by matsilas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Εάν μεταφέρουμε τις εφαρμογές στην SD, και δεν μιλάω για εφαρμογές 2ης γραμμής (παιχνίδια, επεγεργασία φωτό, κειμενογράφους κλπ...) αλλά 1ης γραμμής (viber,messenger,twitter...), υπάρχουν καθηστερίσεις ως προς την εκτέλεση; Η κάρτα μνήμης που έχω είναι class 10 και το κινητό έχει windows 10. Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikomas50 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Τελικά σε όλους λειτουργεί αψογα;;;:lol: Όταν συνδέεις το κινητό στον υπολογιστή, μήπως εμφανίζονται στο φάκελο αποθήκευσης των φωτογραφιών κάποια αρχεία χωρίς επέκταση; Αυτό έχει συμβεί σε μένα όταν προσπάθησα να τραβήξω φωτογραφίες χωρίς μεσολάβηση κάποιου χρόνου, που χρειάζεται για την αποθήκευσή τους στην κάρτα SD. Πιθανολογώ ότι αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο "χάνεις" φωτογραφίες. Παράθεση Nikomas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Εάν μεταφέρουμε τις εφαρμογές στην SD, και δεν μιλάω για εφαρμογές 2ης γραμμής (παιχνίδια, επεγεργασία φωτό, κειμενογράφους κλπ...) αλλά 1ης γραμμής (viber,messenger,twitter...), υπάρχουν καθηστερίσεις ως προς την εκτέλεση; Η κάρτα μνήμης που έχω είναι class 10 και το κινητό έχει windows 10. Όχι δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα, εγώ εκεί τις έχω και δεν χάνω τίποτα. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts