Lotus_gr Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Παιδιά, εγκατέστησα απο την αρχή firmware μέσω smartswitch και έδωσε λάθος csc ( SIM αντί για OMN). Πως το αλλάζω τώρα? Υποτίθεται οτι το smartswitch το βρίσκει αυτόματα όταν βάζουμε το s/n της συσκευής http://s16.postimg.org/52w28wdmp/Screenshot_2015_08_24_12_27_35.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Παιδιά, εγκατέστησα απο την αρχή firmware μέσω smartswitch και έδωσε λάθος csc ( SIM αντί για OMN). Πως το αλλάζω τώρα? Υποτίθεται οτι το smartswitch το βρίσκει αυτόματα όταν βάζουμε το s/n της συσκευής http://s16.postimg.org/52w28wdmp/Screenshot_2015_08_24_12_27_35.jpg Καλημερα..πως κανεις μεσω smart εγκατασυαση ξανα λογισμικου;?; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lotus_gr Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Καλημερα..πως κανεις μεσω smart εγκατασυαση ξανα λογισμικου;?; Καλημέρα φίλε, Ανοίγεις το smartswitch και πας more-> Emergency software recovery and initialization. Μετά επιλέγεις την καρτέλα device Initialization, βάζεις το Model number και Serial number της συσκευής σου για να ξεκινήσει η διαδικασία εγκατάστασης firmware Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Καλημέρα φίλε, Ανοίγεις το smartswitch και πας more-> Emergency software recovery and initialization. Μετά επιλέγεις την καρτέλα device Initialization, βάζεις το Model number και Serial number της συσκευής σου για να ξεκινήσει η διαδικασία εγκατάστασης firmware Αξίζει φίλε μου μια τέτοια διαδικασία;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lotus_gr Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Αξίζει φίλε μου μια τέτοια διαδικασία;; Και με Odin μπορείς να περάσεις firmware απλά ήθελα να δω αν έτσι βάζει το σωστό csc.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Και με Odin μπορείς να περάσεις firmware απλά ήθελα να δω αν έτσι βάζει το σωστό csc.. Me Odin δεν μπορώ γιατί έχω Mac. Παρόλα αυτά να το στήσω από την αρχή με smartswitch; άξιζει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lotus_gr Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Me Odin δεν μπορώ γιατί έχω Mac. Παρόλα αυτά να το στήσω από την αρχή με smartswitch; άξιζει;; Ναι δουλεύει μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Αξίζει φίλε μου μια τέτοια διαδικασία;; Αξιζει γιατι αλλιως δεν θα παρεις ποτε ενημερωσεις...αν δεν κανω λαθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Αξιζει γιατι αλλιως δεν θα παρεις ποτε ενημερωσεις...αν δεν κανω λαθος. Έχω ιταλικό τηλ και πότε root. Το να στήσω ξανά το τηλ από την αρχή μέσω smartswitch έχει νόημα;; Τις αναβαθμίσεις τις περνώ κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lotus_gr Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Έχω ιταλικό τηλ και πότε root. Το να στήσω ξανά το τηλ από την αρχή μέσω smartswitch έχει νόημα;; Τις αναβαθμίσεις τις περνώ κανονικά Αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα με το τηλέφωνο και θέλεις να το επαναφέρεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Βγήκε στο sammobile το νέο XEF Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 έχω κατεβάσει την παρακάτω firmware και την πέρασα με odin.. το θέμα είναι ότι δεν μου ήρθε η αναβάθμιση τις πιο πρόσφατης 5.1.1 που έχει αλλαγές στο menu και τα σχετικά... :/ http://www.sammobile.com/firmwares/download/51274/G920FXXU2BOG8_G920FOXA2BOG8_XEF/ καμια ιδέα? αυτή είναι η unbranded εκδοση france Για s6 ετσι?κατεβαζω και απλα περναω ετσι?δεν κανω τιποτα άλλο.εμενα είναι tmobile Poland. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 αυτή είναι η unbranded εκδοση france Για s6 ετσι?κατεβαζω και απλα περναω ετσι?δεν κανω τιποτα άλλο.εμενα είναι tmobile Poland. ναι unbranded ειναι..! κανε επισης και wipe data πριν και μετα..! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Ωραίος ευχαριστώ Και μετά πως ξέρω ότι άλλαξε το csc. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 αυτή είναι η unbranded εκδοση france Για s6 ετσι?κατεβαζω και απλα περναω ετσι?δεν κανω τιποτα άλλο.εμενα είναι tmobile Poland. Και γιατί δεν περνάς κατευθείαν την τελευταία που βγήκε σήμερα http://www.sammobile.com/firmwares/download/53854/G920FXXU2COH2_G920FOXA2COH2_XEF/ Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Ωραίος ευχαριστώ Και μετά πως ξέρω ότι άλλαξε το csc. Απο την εφαρμογη phone info. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα με το τηλέφωνο και θέλεις να το επαναφέρεις? Όχι μια χαρά είναι.. Απλά γενικά ρωτάω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Ρε παιδια μια ερωτηση,ισως και ασχετη αλλα πρεπει να ρωτησω,εχω βαλει συγχρονισμο στο hotmail μου να ερχονται τα μηνυματα αυτοματα κατα τη ληψη,αλλα αυτο δε γινεται ποτε , μονο αν μπω μεσα στα email χειροκινητα γινεται, παιζει καποιο ρολο που εχω απο τη μπαρα επανω το συγχρονισμο απενεργοποιημενο η απλα εχει θεμα ο server του email και τα αργει? :ninja: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 παιζει καποιο ρολο που εχω απο τη μπαρα επανω το συγχρονισμο απενεργοποιημενο Εχω την εντυπωση οτι φταιει αυτο γιατι κι εγω οταν το απενεργοποιω δε μου ερχονται τα email στο gmail app. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Εχω την εντυπωση οτι φταιει αυτο γιατι κι εγω οταν το απενεργοποιω δε μου ερχονται τα email στο gmail app. Εγω το εχω απενεργοποιησει για οικονομια μπαταριας,οτι σωσω δηλαδη,βγαζει που βγαζει με το ζορι τη μερα αντε να δουμε με αυτο τωρα αν θελει το συγχρονισμο συνεχεια ανοιχτο.... :shifty: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Mail ru και με κλειστο συγχρονισμό έρχονται ειδοποιήσεις. Τουλάχιστον εγώ αυτό χρησιμοποιώ. Έχω κάνει add το gmail Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Καλησπέρα. Παιδια στα Windows 10 λειτουργεί σωστά το Odin για να περάσω την τελευταία xef? Με το smart switch αν κρατήσω αντίγραφο ασφαλείας, στην επαναφορά μετά την αλλαγή firmware θα μου τα επαναφέρει όλα έτοιμα στημένα όπως τα είχα? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Καλησπέρα. Παιδια στα Windows 10 λειτουργεί σωστά το Odin για να περάσω την τελευταία xef? Με το smart switch αν κρατήσω αντίγραφο ασφαλείας, στην επαναφορά μετά την αλλαγή firmware θα μου τα επαναφέρει όλα έτοιμα στημένα όπως τα είχα? Ναι μόλις την πέρασα και εγώ από λαπτοπ με Windows 10 όλα μια χαρά και η ρομ φαίνεται πιο αερατη.πρωτη φορά βλέπω την ράμ 50% ελεύθερη αντε να δούμε πως θα πάει από μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Αν βρείτε κάνα λινκ από mega ευπρόσδεκτο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lotus_gr Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Αν βρείτε κάνα λινκ από mega ευπρόσδεκτο ;) Mega;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts