Jump to content

Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

και εγω στην παρέα του S6 απο σημερα, η μεταβαση εγινε απο S5 και ναι παιδια η διαφορα ειναι αισθητη σε ολα.

ανοιγμα εφαρμογων, multitasking, camera σε ολα το κινητο πραγματικα παει αστραπιαια.

για μπαταρια ακομα ειναι νωρις να πω.

εμενα εχει τον sony αισθητηρα και απο οτι ειδα ειναι απο τα πρωτα 2/3/15.

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

και εγω στην παρέα του S6 απο σημερα, η μεταβαση εγινε απο S5 και ναι παιδια η διαφορα ειναι αισθητη σε ολα.

ανοιγμα εφαρμογων, multitasking, camera σε ολα το κινητο πραγματικα παει αστραπιαια.

για μπαταρια ακομα ειναι νωρις να πω.

εμενα εχει τον sony αισθητηρα και απο οτι ειδα ειναι απο τα πρωτα 2/3/15.

φιλε μου απο που ειδες ποιον αισθητηρα εχεις??

Παιδιά κάποιος στα γρήγορα γιατί είμαι έτοιμος έξω από τα seven για να το πάρω.

OTG υποστηρίζει;

Νικήτας

OTG υποστηρίζει;

Φίλε μου φυσικά και υποστηρίζει παρτο με κλειστά ματιά! !!!αν είναι μόνο αυτή η ανησυχία σου!!!

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πάτησε *#34971539# και μετα isp ver

Φίλε σε ευχάριστω !!!τέλικα της σονυ έχω και εγώ! !!άλλα όταν το πάτησα μου έκανε ένα θόρυβο η κάμερα όταν το πάτησα και μετά άλλη μια φορά όταν άνοιξα την κάμερα είναι λογικό αυτό ρε παιδιά? ??

Φίλε μου φυσικά και υποστηρίζει παρτο με κλειστά ματιά! !!!αν είναι μόνο αυτή η ανησυχία σου!!!

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Φίλε σε ευχάριστω !!!τέλικα της σονυ έχω και εγώ! !!άλλα όταν το πάτησα μου έκανε ένα θόρυβο η κάμερα όταν το πάτησα και μετά άλλη μια φορά όταν άνοιξα την κάμερα είναι λογικό αυτό ρε παιδιά? ??

Φιλε δεν πιστευω να εγινε κατι!

Γραψε μας και ημερομηνια παραγωγης αν θες εχει ενδιαφερον.

Με την εφαρμογη phoneinfo θα το βρεις.

OTG υποστηρίζει;

Κανονικά υποστηρίζει!

Παιδιά τελικά το shot and more mode της κάμερας που του S5 που περιλαμβάνει μεταξύ και άλλων το drama shot δεν υπάρχει τελικά στην κάμερα του S6 ε;

Δημήτρης

...THE BRINGER OF RAIN...

Μια πληροφορια περι service ...μετα απο επικοινωνία με Smartec....για το κόστος αλλαγης του cover της καμερας ...μου εστειλαν απαντηση και μου ειπαν οτι παει μαζι με το αλουμινιο πλαισιο...και δεν διατιθεται σαν μεμονωμενο ανταλλακτικο ...κοστος Αλλαγης...91euro...

Βεβαια αν δειτε videos και ριξετε μια ματια ebay...το cover ειναι αυτοκολλητο πανω στο πλαισιο...

Επισης η αλλαγη του home button εκτος εγγυησης 42€......

Αυτα τα Ολιγα...

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

με τα wakelocks τι κανουμε? η μπαταρια σε αναμονη εινια χαλια !! ειμαι ροοτ τι κανω για τα wakelocks και πως μπορω να σβησω την σαβουρα της σαμσουνγκ?

καλημέρα παιδια! μολις μου ήρθε ενα galaxy s6 και το ρυθμιζω (πρακτικα το εχω μιση ωρα) ωστοσο μου φαινεται ζεστο στο χερι (ειδικα πανω απ την sim) μήπως να το ξαναγυρισω?

update: εκανα την αναβαθμιση σε 5,02 και επεσε αισθητα. βεβαια δεν ξαναειχα μεταλλινο κινητο. τι λετε να συμβαινει?

Edited by sof502

παιδια αν φορτιζω με τον φορτιστη του ipad θα εχω προβλημα?

θενκς

δεν νομιζω να εχεις προβλημα αλλα για πιο λογο να το κανεις ???χρησιμοποιεισε τον γνήσιο φορτιστή!!!;)

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

με τα wakelocks τι κανουμε? η μπαταρια σε αναμονη εινια χαλια !! ειμαι ροοτ τι κανω για τα wakelocks και πως μπορω να σβησω την σαβουρα της σαμσουνγκ?

αφου εισαι ροοτ βαλε titanium manager και πεταξε οτι σαβουρα θελεις εσυ!!!και τωρα πες μου και εσυ το εκανες ροοτ με pingpong apk??και δεν εγραψε ο knox ετσι??και αν ειναι πες ακριβως πως το εκανες!!

δεν νομιζω να εχεις προβλημα αλλα για πιο λογο να το κανεις ???χρησιμοποιεισε τον γνήσιο φορτιστή!!!;)

αφου εισαι ροοτ βαλε titanium manager και πεταξε οτι σαβουρα θελεις εσυ!!!και τωρα πες μου και εσυ το εκανες ροοτ με pingpong apk??και δεν εγραψε ο knox ετσι??και αν ειναι πες ακριβως πως το εκανες!!

Λεω αν φορτιζει πιο αργα ετσι!!

Εγω παντως παιδια ετρεξα antutu 2 φορες συνεχομενες και δεν παρατηρησα καθολου ζεσταμα.

καλημέρα παιδια! μολις μου ήρθε ενα galaxy s6 και το ρυθμιζω (πρακτικα το εχω μιση ωρα) ωστοσο μου φαινεται ζεστο στο χερι (ειδικα πανω απ την sim) μήπως να το ξαναγυρισω?

φιλε μου εγω λεω οτι δεν εχεις θεμα επειδη απο πισω ειναι τζαμι καταλαβενεις την ζεστη πιο πολυ στο χερι σου!!βαλε την εφαρμογη cpu temp απο το play store και δες τι θερμοκρασια εχει πιάσει ο cpu !!!και αν θελεις πες μας ποσο ειναι εγω γενικα το βλεπω σαν το πιο δροσερο τηλεφωνο που εχω πιασει στα χερια μου!!!!μετα απο 30 ωρα στο internet με 3g κιολας η θερμοκρασια ηταν στο 36 βαθμους!!:X που αν ημουν τωρα με το g2 θα ειχα πιασει ανετα 47-50 βαθμους εχει κανει πολυ καλη δουλεια εδω η samsung!!

απο που το κατεβαχω το titanium manager? και πως ακριβως πεταω οτι σαβουρα θελω? πως κοιταω αν εχει γραψει ο knox για να σου πω? το wakelocks εχει να κανει με το bloatware δλδ?

μετα την αναβαθμιση μ βγαζει 33 βαθμους. αρα νομιζω δεν θα υπαρξει προβλημα. σε ευχαριστω πολυ!

τι να πει και το m9 με 47-49 και το g4 με 44

απο που το κατεβαχω το titanium manager? και πως ακριβως πεταω οτι σαβουρα θελω? πως κοιταω αν εχει γραψει ο knox για να σου πω? το wakelocks εχει να κανει με το bloatware δλδ?

titanium manager το κατεβαζεις απο το play store το ανοίγεις το δινεις δικαιώματα ροοτ και πας εκει που λεει αντιγραφα ασφαλειας/επαναφορακαι εκει βλεπεις ολες της εφαρμογες σου πατας σε οποιαδηποτε εφαμογη π.χ της samsung την κανεις η διακοπη η απεγκατασταση(προσοχη μονο καποιες εφαρμογες δεν κανει να τα κανεις απεγκατασταση που ειναι τα βασικα του συστήματος γιατη μετα απλα δεν θα δουλευει σωστα και θα εχετε force close!!!)

οσο για το knox κατεβασε το phone info και στα general θα δεις αν το εχεις 0*0 τοτε εισαι οκ αν το εχεις 0*1 παει η εγγυηση σου!!!!

την θερμοκρασια την βλεπουμε με cpu temp απο play store!!

τα wakelocks γενικα εχουν να κανουν με εφαρμογες που ξυπνανε την συσκευη απο deep sleep για να δειτε ποιες ειναι η εφαρμογες που σας ξυπνανε την συσκευη σας κατεβαστε την εφαρμογη wakelock detector θελει ροοτ και θα δειτε ποιες ειναι η εφαρμογες που κανουν την ζημια!!

μπορειτε επίσης να της κανετε αδραναποιησετε με την εφαρμογη greenify δουλευει και χωρις ροοτ (απλα με ροοτ κανει πιο καλα την δουλεια του!!)

το wakelock dedector δεν λειτουργει!!! επισης αν κανω διακοπη μεσω titanium θα ξανα ανοιξει η εφαρμογη οπως ανοιγει αν την κανεις διακοπη μεσω απο τις ρυθμισεις του κινητου? εσβησα το samsung apps kai μου πεταχτηκε ξαφνικα μηνυμα οτι διακοπηκε το samsung apps meta apo poly wra... τι παιζει?

com.sec.widgetapp.samsung.apps διακοπηκε αυτο μου βγαζει...

τι μπορω να κανω?

εμενα λεει 0χ1 αλλα εχω κανει ροοτ μεσω του ping pong που λεει οτι δεν γραφει ο knox... απο εδω!

Edited by m4rvel

titanium manager το κατεβαζεις απο το play store το ανοίγεις το δινεις δικαιώματα ροοτ και πας εκει που λεει αντιγραφα ασφαλειας/επαναφορακαι εκει βλεπεις ολες της εφαρμογες σου πατας σε οποιαδηποτε εφαμογη π.χ της samsung την κανεις η διακοπη η απεγκατασταση(προσοχη μονο καποιες εφαρμογες δεν κανει να τα κανεις απεγκατασταση που ειναι τα βασικα του συστήματος γιατη μετα απλα δεν θα δουλευει σωστα και θα εχετε force close!!!)

οσο για το knox κατεβασε το phone info και στα general θα δεις αν το εχεις 0*0 τοτε εισαι οκ αν το εχεις 0*1 παει η εγγυηση σου!!!!

την θερμοκρασια την βλεπουμε με cpu temp απο play store!!

τα wakelocks γενικα εχουν να κανουν με εφαρμογες που ξυπνανε την συσκευη απο deep sleep για να δειτε ποιες ειναι η εφαρμογες που σας ξυπνανε την συσκευη σας κατεβαστε την εφαρμογη wakelock detector θελει ροοτ και θα δειτε ποιες ειναι η εφαρμογες που κανουν την ζημια!!

μπορειτε επίσης να της κανετε αδραναποιησετε με την εφαρμογη greenify δουλευει και χωρις ροοτ (απλα με ροοτ κανει πιο καλα την δουλεια του!!)

Μανθο το greenify πλέον για μένα είναι ψιλοαχρηστο όπως και το xposed ποιό πολύ μπαταρία καταναλώνουν από τις εφαρμογές που ελέγχουν πλέον νομίζω ότι έχει αναβαθμιστεί πολύ το android που πλέον δεν τα χρειάζεται αυτά,τώρα για Samsung συσκευή όπως και διποτε titanium και adaway αν έχουμε root:rolleyes:

Καλησπέρα ξέρει κανείς πως μπορώ να κάνω backup σε εφαρμογές αλλά να κρατηθούν και οι ρυθμίσεις από τις εφαρμογές?

• The title was changed to Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)