stathis1991 Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 Παιδια αμα κάνω root χανω τίποτα απο τις δυνατότητες του κινητου?απλο root οχι costum rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 Παιδια αμα κάνω root χανω τίποτα απο τις δυνατότητες του κινητου?απλο root οχι costum rom Πρώτα την εγγύηση (αν κι όπου υπάρχει) , κάποιες εφαρμογές (τραπεζικές , samsung κάποιες ) δεν επιτρέπουν τη λειτουργία τους σε τροποποιημένη συσκευή, και δεν νομίζω πως πλέον είναι το θέμα νούμερο 1 στις συσκευές τελευταίας τεχνολογίας το root (το να προχωρήσουμε σε κάποια πχ custom rom είναι άλλο πράγμα)..Και το θέμα ασφάλεια βέβαια πάντα υπάρχει Πλέον υπάρχουν & κάποιες λύσεις δίχως root & πρέπει να ζυγίσεις τα υπέρ και τα κατά & κυρίως για ποιόν λόγο χρειάζεσαι το root ... Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHIEF Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Πρώτα την εγγύηση (αν κι όπου υπάρχει) , κάποιες εφαρμογές (τραπεζικές , samsung κάποιες ) δεν επιτρέπουν τη λειτουργία τους σε τροποποιημένη συσκευή, και δεν νομίζω πως πλέον είναι το θέμα νούμερο 1 στις συσκευές τελευταίας τεχνολογίας το root (το να προχωρήσουμε σε κάποια πχ custom rom είναι άλλο πράγμα)..Και το θέμα ασφάλεια βέβαια πάντα υπάρχει Πλέον υπάρχουν & κάποιες λύσεις δίχως root & πρέπει να ζυγίσεις τα υπέρ και τα κατά & κυρίως για ποιόν λόγο χρειάζεσαι το root ... Αξιζει λες να κανω root για να διωξω εφαρμογες που δεν φευγουν ? (Εχω package disabler paid ) Παράθεση :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 (edited) Δεν χρειάζεται root για το disabler (υπάρχει Samsung disabler & άλλα, δεν ξέρω ποιο έχεις,σε κάποια χρειάζεται) .. Μπορείς με διάφορους τρόπους (απενεργοποιώντας, με Samsung disabler ή άλλο disabler ή μέσω adb κλπ) απλά δεν θα κερδίσεις χώρο μόνο.Οι εφαρμογές δεν θα φαίνονται πουθενά δεν θα τρωνε δεδομένα-μπαταρια-ram κλπ , απλά δεν θα κερδίσεις χώρο..Δες κι αυτόν τον τρόπο είναι για μένα ο καλύτερος : https://beebom.com/how-remove-bloatware-android-without-root/ Υπάρχουν λύσεις πέρα από root ... (Το Samsung disabler έφυγε από το playstore , μπορείς μόνο μέσω Internet να βρεις το .apk Χτύπα όμως στο playstore Package Disabler Pro + Samsung υπάρχει αυτό &, δεν χρειάζεται root ) Edited December 16, 2017 by daitalos Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHIEF Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Package Disabler Pro ,αυτο εχω! το ειχα διαβασει στο τοπικ οταν ειχα πρωτοπαρει το κινητο :) Οποτε μενω οπως ειμαι τοτε, ο χωρος δε με νοιαζει γιατι αδειαζω συχνα στο πισι, ομως πιστευα οτι μετο disable απλα απενεργοποιουνται , και οτι τρωνε μπαταρια και ραμ Παράθεση :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Package Disabler Pro ,αυτο εχω! το ειχα διαβασει στο τοπικ οταν ειχα πρωτοπαρει το κινητο :) Οποτε μενω οπως ειμαι τοτε, ο χωρος δε με νοιαζει γιατι αδειαζω συχνα στο πισι, ομως πιστευα οτι μετο disable απλα απενεργοποιουνται , και οτι τρωνε μπαταρια και ραμ Αν τις απενεργοποιησεις φυσικα δεν θα τρωνε δεδομενα ram μπαταρια κλπ (μπορεις με οποιον τροπο θελεις εσυ, προσωπικα προτιμω αυτον στο Link που σου εγραψα) αν ψαξεις στο Internet θα βρεις & το .apk του samsung disabler ....οποτε αν δεν σε ενδιαφερει ο χωρος δεν χρειαζεσαι root μια χαρα θα εισαι ετσι... Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_95 Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 (edited) Παιδιά ξέρει κανένας γιατί όταν πάω ρυθμίσεις->Bluetooth (μόνο στην συγκεκριμένη επιλογη) μου βγάζει οι ρυθμίσεις σταμάτησαν; Έκανα 5 φορες επανεκκίνηση, εκανα εκκαθάριση τα δεδομένα μέσα από την διαχείριση εφαρμογών συστηματος στις ρυθμίσεις και το Bluetooth και τίποτα ακόμα... Αυτό που υποπτεύομαι είναι ότι χτες έβαλα το VR Oculus της Samsung και μου ζήτησε σύνδεση με το χειριστήριο του VR... Αλλά τις έκανα όλες τις εφαρμογές που έβαλε απεγκατασταση και τίποτα ακόμα... Όποιος ξέρει ας βοηθήσει μην κάνω format βαριέμαι το σεταρισμα πάλι! Επίσης συνδέεται κανονικά με συσκευές που έχω κάνει σύνδεση παλιά όπως το Xiaomi Mi Band 2. Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited December 20, 2017 by Giannis_95 Παράθεση Sony Ericsson W760i -> Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX 2.3.7 - OC) -> Samsung S3 Mini (R-Mod v2) -> Samsung Galaxy S6 (Stock) -> Samsung Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Αν χρησιμοποιείς τη συσκευή σε Ελληνική γλώσσα : Μπες κεντρικές ρυθμίσεις & χτύπα πάνω στο ψαχτηρι "Επαναφορά ρυθμίσεων" ..Θα σου ανοίξει 3 επιλογές..Δεν θα πατήσεις φυσικά στην τρίτη που είναι η επαναφορά συσκευής, αλλά στην πρώτη: ( επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου, wifi Bluetooth κλπ στις προεπιλεγμένες τιμές) & δεύτερη: ( Επαναφορά όλων των ρυθμίσεων στις προεπιλογες) ...Reboot , μπες recovery & καθάρισε ΜΟΝΟ την cache ...Reboot & αν έχει στρώσει είσαι τυχερός Αν όχι, βάλε τη συσκευή σε ασφαλή λειτουργία & δούλεψε τη για ένα διάστημα, κάποια εφαρμογή ίσως το προκαλεί αυτό Αν χρησιμοποιείς τη συσκευή σε αγγλική χτυπάς (reset settings).. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmarine Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Αν χρησιμοποιείς τη συσκευή σε Ελληνική γλώσσα : Μπες κεντρικές ρυθμίσεις & χτύπα πάνω στο ψαχτηρι "Επαναφορά ρυθμίσεων" ..Θα σου ανοίξει 3 επιλογές..Δεν θα πατήσεις φυσικά στην τρίτη που είναι η επαναφορά συσκευής, αλλά στην πρώτη: ( επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου, wifi Bluetooth κλπ στις προεπιλεγμένες τιμές) & δεύτερη: ( Επαναφορά όλων των ρυθμίσεων στις προεπιλογες) ...Reboot , μπες recovery & καθάρισε ΜΟΝΟ την cache ...Reboot & αν έχει στρώσει είσαι τυχερός Αν όχι, βάλε τη συσκευή σε ασφαλή λειτουργία & δούλεψε τη για ένα διάστημα, κάποια εφαρμογή ίσως το προκαλεί αυτό Αν χρησιμοποιείς τη συσκευή σε αγγλική χτυπάς (reset settings).. Καλησπερα μπορει να μου πει καποιος αμα σου αλαξουν μπαταρια χανεις εφαρμογες ας μου απαντηση καποιος ευχαρειστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Καλησπερα μπορει να μου πει καποιος αμα σου αλαξουν μπαταρια χανεις εφαρμογες ας μου απαντηση καποιος ευχαρειστω Εννοείται ως όχι, δεν χάνεις τίποτα απολύτως :) Δεν είχες ποτέ άλλο κινητό androind με αποσπώμενη μπαταρία και να χρειάστηκε κάποια στιγμή να την βγάλεις; Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_95 Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Αν χρησιμοποιείς τη συσκευή σε Ελληνική γλώσσα : Μπες κεντρικές ρυθμίσεις & χτύπα πάνω στο ψαχτηρι "Επαναφορά ρυθμίσεων" ..Θα σου ανοίξει 3 επιλογές..Δεν θα πατήσεις φυσικά στην τρίτη που είναι η επαναφορά συσκευής, αλλά στην πρώτη: ( επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου, wifi Bluetooth κλπ στις προεπιλεγμένες τιμές) & δεύτερη: ( Επαναφορά όλων των ρυθμίσεων στις προεπιλογες) ...Reboot , μπες recovery & καθάρισε ΜΟΝΟ την cache ...Reboot & αν έχει στρώσει είσαι τυχερός Αν όχι, βάλε τη συσκευή σε ασφαλή λειτουργία & δούλεψε τη για ένα διάστημα, κάποια εφαρμογή ίσως το προκαλεί αυτό Αν χρησιμοποιείς τη συσκευή σε αγγλική χτυπάς (reset settings).. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου έφτιαξε μόνο με την επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου!!! Δεν χρειάστηκε να κάνω κάτι άλλο!! Να σαι καλά!!! :) :) Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson W760i -> Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX 2.3.7 - OC) -> Samsung S3 Mini (R-Mod v2) -> Samsung Galaxy S6 (Stock) -> Samsung Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmarine Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου έφτιαξε μόνο με την επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου!!! Δεν χρειάστηκε να κάνω κάτι άλλο!! Να σαι καλά!!! :) :) Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε ευχαρειστω για την αμεση απαντηση φιλε νασαι καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Εννοείται ως όχι, δεν χάνεις τίποτα απολύτως :) Δεν είχες ποτέ άλλο κινητό androind με αποσπώμενη μπαταρία και να χρειάστηκε κάποια στιγμή να την βγάλεις; Αν το πάει αντιπροσωπεία ναι τις χάνει Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Παιδια υπαρχει εφαρμογη για να μπορω να περασω παιχνιδια απο την παλια μου συσκευη στο s6? Να τα περασει βεβαια εννοειται στην πιστα που τα ειχα αφησει στην παλια συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_95 Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 Παιδια υπαρχει εφαρμογη για να μπορω να περασω παιχνιδια απο την παλια μου συσκευη στο s6? Να τα περασει βεβαια εννοειται στην πιστα που τα ειχα αφησει στην παλια συσκευη.Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος άκου και κάποιον άλλο εδώ μέσα κάθε παιχνίδι συγχρονίζει με το Google Play (η εφαρμογή παιχνίδια Play) την πρόοδο σου, εκεί που το άφησες τελευταία φορά αρκεί ομως να έχεις δώσει έγκριση στην αρχή που άνοιξες για πρώτη φορά την εφαρμογη όταν σου ζήτησε σύνδεση με κάποιο λογαριασμό Gmail να την εκανες!! Για να το δεις αυτό θα χρειαστεί να βάλεις το Gmail σου σε μια άλλη συσκευή να κατεβάσεις την εφαρμογή και μετά να κάνεις από εκεί σύνδεση με το email σου!! Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson W760i -> Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX 2.3.7 - OC) -> Samsung S3 Mini (R-Mod v2) -> Samsung Galaxy S6 (Stock) -> Samsung Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmarine Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος άκου και κάποιον άλλο εδώ μέσα κάθε παιχνίδι συγχρονίζει με το Google Play (η εφαρμογή παιχνίδια Play) την πρόοδο σου, εκεί που το άφησες τελευταία φορά αρκεί ομως να έχεις δώσει έγκριση στην αρχή που άνοιξες για πρώτη φορά την εφαρμογη όταν σου ζήτησε σύνδεση με κάποιο λογαριασμό Gmail να την εκανες!! Για να το δεις αυτό θα χρειαστεί να βάλεις το Gmail σου σε μια άλλη συσκευή να κατεβάσεις την εφαρμογή και μετά να κάνεις από εκεί σύνδεση με το email σου!! Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλησπερα που να το παω εκτος εταιρειας για αλαγη μπαταριας για να μην χασω τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Χρόνια πολλά σορρυ αν είμαι off topic... Πόσο λέτε να πιάνει το κινητό μου με υπόλοιπο 4 μήνες εγγύηση σε Άριστη κατάσταση συν 3 θήκες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Χρόνια πολλά σορρυ αν είμαι off topic... Πόσο λέτε να πιάνει το κινητό μου με υπόλοιπο 4 μήνες εγγύηση σε Άριστη κατάσταση συν 3 θήκες; Κανα 200αρι υπολογισε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makmolf Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Παιδιά έκανα hard reset στο S6 μου για να καθαρίσει και ενώ επανήλθε κανονικά και το android 7 είναι στα Ελληνικά, δεν έχει καθόλου το Ελληνικό πληκτρολόγιο της Samsung, τι να κάνω να το επαναφέρω; Στη διαχείριση γλωσσών εισαγωγής δεν έχει Ελληνικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Χτες ξαφνικά σταμάτησαν να ανταποκρίνονται τα κάτω δύο πλήκτρα. Αυτό που πάει πίσω και αυτό που δείχνει τις ανοιχτές εφαρμογές. Το μεσαίο δουλεύει κανονικά. Του έκανα και επαναφορά εργοστασιακών αλλά τίποτα. Για αλλαγή πάει σετ με όλη την οθόνη λογικά. Οπότε η μόνη λύση είναι να του περάσω μια ρομ από xda να το κάνω σαν s8 με πλήκτρα πάνω στην οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_95 Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Χτες ξαφνικά σταμάτησαν να ανταποκρίνονται τα κάτω δύο πλήκτρα. Αυτό που πάει πίσω και αυτό που δείχνει τις ανοιχτές εφαρμογές. Το μεσαίο δουλεύει κανονικά. Του έκανα και επαναφορά εργοστασιακών αλλά τίποτα. Για αλλαγή πάει σετ με όλη την οθόνη λογικά. Οπότε η μόνη λύση είναι να του περάσω μια ρομ από xda να το κάνω σαν s8 με πλήκτρα πάνω στην οθόνη.Αν έχεις εγγύηση προφανώς και θα το πας για αλλαγή σετ οθόνη μαζί που είναι μην το αφήνεις... αν δεν έχεις εγγύηση το καλύτερο είναι αυτο που είπες... Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά έκανα hard reset στο S6 μου για να καθαρίσει και ενώ επανήλθε κανονικά και το android 7 είναι στα Ελληνικά, δεν έχει καθόλου το Ελληνικό πληκτρολόγιο της Samsung, τι να κάνω να το επαναφέρω; Στη διαχείριση γλωσσών εισαγωγής δεν έχει Ελληνικά! Δεν σου έχει ούτε να κατεβάσεις τα Ελληνικά; Σε όλες τις ευρωπαϊκές συσκευές έχει ελληνικά...περίεργο :/ Προσπάθησε είτε να ξαναπερασεις την ROM μέσω odin αν θες μόνο της Samsung το πληκτρολόγιο αλλιώς βάλε ένα keyboard από Play store, το καλύτερο είναι το Swiftkey αν θες!! ;) Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson W760i -> Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX 2.3.7 - OC) -> Samsung S3 Mini (R-Mod v2) -> Samsung Galaxy S6 (Stock) -> Samsung Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Το έχω 2,5 χρόνια οπότε πάω για άλλη ρομ. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Ερώτηση κρίσεως :αν φευγατε από το S6 ποιο θα ήταν το επόμενο κινητό σας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anegefalos Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Εγω πηγα σε sony xz1. Πολυ καλη συσκευη αλλα στην καμερα το s6 υπερεχει. Τουλαχιστον στις βραδινες ληψεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 XΖ1 δαγκωτό... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts