Jump to content

Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά καλησπέρα!!Έχω ενα θέμα με το samsung s6 και ευελπιστώ να με βοηθησετε να βγαλω μια άκρη! Αγορασα ενα μεταχειρισμενο και πηγα να βάλω την καρτα !Ενω την αναγνωριζει κανονικα μου λεει μη εγγεγραμενο στο δικτυο.Πηγα στην cosmote δοκιμασαμε την καρτα σε άλλη συσκευη δουλευει κανονικα.Βάλαμε μια αλλη sim Που δουλευεει στο s6 πάλι δεν δουλευε.To imei το googlara και ειναι clear.Ειλικρινα δνε μπορω να καταλαβω τι συμβαινει.Ο προηγουμενος που το ειχε δεν ειχε αντιμετωπισει τετοιο θεμα.Παιζει να ειναι κλειδωμενο απο καποια εταιρεια παροχου;Και αν ναι τι μπορω να κάνω;

Σας ευχαριστω εκ των προτερων..:rolleyes:

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλησπέρα παιδιά .ποια εφαρμογή ίντερνετ ράδιο προτείνετε να κατεβάσω.Υπαρχει καμία που ηχογραφεί και την εκπομπή?

Παιδιά καλησπέρα!!Έχω ενα θέμα με το samsung s6 και ευελπιστώ να με βοηθησετε να βγαλω μια άκρη! Αγορασα ενα μεταχειρισμενο και πηγα να βάλω την καρτα !Ενω την αναγνωριζει κανονικα μου λεει μη εγγεγραμενο στο δικτυο.Πηγα στην cosmote δοκιμασαμε την καρτα σε άλλη συσκευη δουλευει κανονικα.Βάλαμε μια αλλη sim Που δουλευεει στο s6 πάλι δεν δουλευε.To imei το googlara και ειναι clear.Ειλικρινα δνε μπορω να καταλαβω τι συμβαινει.Ο προηγουμενος που το ειχε δεν ειχε αντιμετωπισει τετοιο θεμα.Παιζει να ειναι κλειδωμενο απο καποια εταιρεια παροχου;Και αν ναι τι μπορω να κάνω;

Σας ευχαριστω εκ των προτερων..:rolleyes:

To εχει ρουταρει το κινητο;ο φακελος efs μηπως εχει χαθει?

I Want To Believe

Λάθος topic. Del pls Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Εδω και 20 μερες περιπου εχουν αρχισει να κολλανε τα πληκτρα on-off και volume down και σχεδον απο την αρχη ειχε τζογο το home button.εχει κανεις αλλος αυτα τα προβληματα;αν το παω για service θεσσαλονικη θα το φτιαξουν η θα μου πουν καμια *******;

Εδω και 20 μερες περιπου εχουν αρχισει να κολλανε τα πληκτρα on-off και volume down και σχεδον απο την αρχη ειχε τζογο το home button.εχει κανεις αλλος αυτα τα προβληματα;αν το παω για service θεσσαλονικη θα το φτιαξουν η θα μου πουν καμια *******;

Να το πας φίλε στην Τσιμισκή είναι πολύ καλό το service

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

καλημέρα.Ειμαι διακοπές και η καμερα είναι απλά όνειρο.Ξεμπουχτισα από τις 4/3 φώτο. Στον λαιμό μου κάθονταν :-)

Λοιπόν ο φορτιστής μου τα έχει παίξει για να φορτίσει κάνει 4-5 ώρες είτε είμαι με αργή η γρήγορη φόρτιση. Το κινητό το έχω κάνα εξάμηνο έχει εγγύηση στους φορτιστές ξέρει κανείς? Έχει πάρει κανένας κάνα quick charger από κάπου να μου στείλει κάνα link?
:respect:

Λοιπόν ο φορτιστής μου τα έχει παίξει για να φορτίσει κάνει 4-5 ώρες είτε είμαι με αργή η γρήγορη φόρτιση. Το κινητό το έχω κάνα εξάμηνο έχει εγγύηση στους φορτιστές ξέρει κανείς? Έχει πάρει κανένας κάνα quick charger από κάπου να μου στείλει κάνα link?

Αλλαξε καλωδιο usb. Αυτο ειναι το προβλημα.

Θα ενδιεφερε και μενα καποιος φορτιστης (fast changing) για τον χωρο εργασιας μου, αν εχει καποιος να προτεινει κατι ας μας πει :)

Καλησπέρα στην παρέα, έχω ένα θέμα που δεν μπορώ να το λύσω, έχω το κινητό μέσα σε θήκη, αυτή με το πορτάκι, μόλις με καλεσουν και πάω να το βγάλω από την τσέπη απορρίπτει την κλήση, υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω; έχω σκάσει, δεν βγάζω άκρη

Στάλθηκε από το SM-G920F μου

Καλησπέρα στην παρέα, έχω ένα θέμα που δεν μπορώ να το λύσω, έχω το κινητό μέσα σε θήκη, αυτή με το πορτάκι, μόλις με καλεσουν και πάω να το βγάλω από την τσέπη απορρίπτει την κλήση, υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω; έχω σκάσει, δεν βγάζω άκρη

Πήγαινε ρυθμίσεις / σύνθετες λειτουργίες ίσως κάποια ρύθμιση που έχεις ενεργή στο κάνει.

:respect:

Πήγα φίλε εκεί που λες ,δεν βλέπω όμως κάτι που να επηρεάζει την απόρριψη κλήσης, αυτό το κάνει μόνο όταν έχω το κινητό στην τσέπη και αφού χτυπήσει μια φορά, αν δηλαδή χτυπήσει δύο φορές και μετά το βγάλω δεν υπάρχει θέμα, μπορεί κανείς να το δοκιμάσει έστω και χωρίς την θήκη; μήπως ανακαλύψαμε κάποιο bug στην 6.

Καλημέρα! Μου ήρθε μια ενημέρωση 1300Mb. Γνωρίζει κανείς τι είναι?

Λογικά από android 5.1.1 θα πας σε 6.0.1

----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

[/color]

Καλό είναι αυτό; να την κάνω;;; :)

----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

[/color]

Καλό είναι αυτό; να την κάνω;;; :)

Από ότι θυμάμαι ήταν πιο καλή η 6.0.1 οπότε για μένα να την κάνεις

Ναι κάνε να κάτσει καλά

Και. Μετά επαναφορά από αντίγραφο Ε;

Να ρωτήσω, ενημερωση ασφαλείας Αυγούστου εχει βγει?

Εχω btu, και η γυναίκα μου γερμανικό βονταφον και εχουμε του Ιουλίου

Hyper82!

Ποιο ειναι το τελευταιο firmware για Ελλαδα,

μου το εστειλαν απο Αμερικη (δωρο) αλλα εχει μονο Αγγλικα

Edited by panosb26
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ποιο ειναι το τελευταιο firmware για Ελλαδα,

μου το εστειλαν απο Αμερικη (δωρο) αλλα εχει μονο Αγγλικα

Μπες στο sammobile και επελεξε Ελλάδα και διαλεγεις οποίο θες.

Εχει βιντεακι για το πως θα το κάνεις.

Παντως οι ποιο πολλοι εχουν Αγγλία btu ή xef γαλλιας, γερμανικο δεν θυμαμαι κωδικο!

Αυτα οσον αφορα παιρνουν πρωτα τις αναβαθμίσεις, και εννοείται εχουν ελληνική γλωσσα.

Με την μεθοδο που λεει στο βιντεακι δεν το ρουταρεις, δεν χτυπαει knox οποτε ειναι ολα φυσιολογικά

Hyper82!

• The title was changed to Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)