snz Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Παιδιά καλησπέρα!!Έχω ενα θέμα με το samsung s6 και ευελπιστώ να με βοηθησετε να βγαλω μια άκρη! Αγορασα ενα μεταχειρισμενο και πηγα να βάλω την καρτα !Ενω την αναγνωριζει κανονικα μου λεει μη εγγεγραμενο στο δικτυο.Πηγα στην cosmote δοκιμασαμε την καρτα σε άλλη συσκευη δουλευει κανονικα.Βάλαμε μια αλλη sim Που δουλευεει στο s6 πάλι δεν δουλευε.To imei το googlara και ειναι clear.Ειλικρινα δνε μπορω να καταλαβω τι συμβαινει.Ο προηγουμενος που το ειχε δεν ειχε αντιμετωπισει τετοιο θεμα.Παιζει να ειναι κλειδωμενο απο καποια εταιρεια παροχου;Και αν ναι τι μπορω να κάνω; Σας ευχαριστω εκ των προτερων..:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 καλησπέρα παιδιά .ποια εφαρμογή ίντερνετ ράδιο προτείνετε να κατεβάσω.Υπαρχει καμία που ηχογραφεί και την εκπομπή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Παιδιά καλησπέρα!!Έχω ενα θέμα με το samsung s6 και ευελπιστώ να με βοηθησετε να βγαλω μια άκρη! Αγορασα ενα μεταχειρισμενο και πηγα να βάλω την καρτα !Ενω την αναγνωριζει κανονικα μου λεει μη εγγεγραμενο στο δικτυο.Πηγα στην cosmote δοκιμασαμε την καρτα σε άλλη συσκευη δουλευει κανονικα.Βάλαμε μια αλλη sim Που δουλευεει στο s6 πάλι δεν δουλευε.To imei το googlara και ειναι clear.Ειλικρινα δνε μπορω να καταλαβω τι συμβαινει.Ο προηγουμενος που το ειχε δεν ειχε αντιμετωπισει τετοιο θεμα.Παιζει να ειναι κλειδωμενο απο καποια εταιρεια παροχου;Και αν ναι τι μπορω να κάνω; Σας ευχαριστω εκ των προτερων..:rolleyes: To εχει ρουταρει το κινητο;ο φακελος efs μηπως εχει χαθει? Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 (edited) Λάθος topic. Del pls Edited August 11, 2016 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anegefalos Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Εδω και 20 μερες περιπου εχουν αρχισει να κολλανε τα πληκτρα on-off και volume down και σχεδον απο την αρχη ειχε τζογο το home button.εχει κανεις αλλος αυτα τα προβληματα;αν το παω για service θεσσαλονικη θα το φτιαξουν η θα μου πουν καμια *******; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Εδω και 20 μερες περιπου εχουν αρχισει να κολλανε τα πληκτρα on-off και volume down και σχεδον απο την αρχη ειχε τζογο το home button.εχει κανεις αλλος αυτα τα προβληματα;αν το παω για service θεσσαλονικη θα το φτιαξουν η θα μου πουν καμια *******; Να το πας φίλε στην Τσιμισκή είναι πολύ καλό το service Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 καλημέρα.Ειμαι διακοπές και η καμερα είναι απλά όνειρο.Ξεμπουχτισα από τις 4/3 φώτο. Στον λαιμό μου κάθονταν :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Λοιπόν ο φορτιστής μου τα έχει παίξει για να φορτίσει κάνει 4-5 ώρες είτε είμαι με αργή η γρήγορη φόρτιση. Το κινητό το έχω κάνα εξάμηνο έχει εγγύηση στους φορτιστές ξέρει κανείς? Έχει πάρει κανένας κάνα quick charger από κάπου να μου στείλει κάνα link? Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Λοιπόν ο φορτιστής μου τα έχει παίξει για να φορτίσει κάνει 4-5 ώρες είτε είμαι με αργή η γρήγορη φόρτιση. Το κινητό το έχω κάνα εξάμηνο έχει εγγύηση στους φορτιστές ξέρει κανείς? Έχει πάρει κανένας κάνα quick charger από κάπου να μου στείλει κάνα link? Αλλαξε καλωδιο usb. Αυτο ειναι το προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Θα ενδιεφερε και μενα καποιος φορτιστης (fast changing) για τον χωρο εργασιας μου, αν εχει καποιος να προτεινει κατι ας μας πει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Καλησπέρα στην παρέα, έχω ένα θέμα που δεν μπορώ να το λύσω, έχω το κινητό μέσα σε θήκη, αυτή με το πορτάκι, μόλις με καλεσουν και πάω να το βγάλω από την τσέπη απορρίπτει την κλήση, υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω; έχω σκάσει, δεν βγάζω άκρη Στάλθηκε από το SM-G920F μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Καλησπέρα στην παρέα, έχω ένα θέμα που δεν μπορώ να το λύσω, έχω το κινητό μέσα σε θήκη, αυτή με το πορτάκι, μόλις με καλεσουν και πάω να το βγάλω από την τσέπη απορρίπτει την κλήση, υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω; έχω σκάσει, δεν βγάζω άκρη Στάλθηκε από το SM-G920F μου Πήγαινε ρυθμίσεις / σύνθετες λειτουργίες ίσως κάποια ρύθμιση που έχεις ενεργή στο κάνει. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Πήγα φίλε εκεί που λες ,δεν βλέπω όμως κάτι που να επηρεάζει την απόρριψη κλήσης, αυτό το κάνει μόνο όταν έχω το κινητό στην τσέπη και αφού χτυπήσει μια φορά, αν δηλαδή χτυπήσει δύο φορές και μετά το βγάλω δεν υπάρχει θέμα, μπορεί κανείς να το δοκιμάσει έστω και χωρίς την θήκη; μήπως ανακαλύψαμε κάποιο bug στην 6. Στάλθηκε από το SM-G920F μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Καλημέρα! Μου ήρθε μια ενημέρωση 1300Mb. Γνωρίζει κανείς τι είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Καλημέρα! Μου ήρθε μια ενημέρωση 1300Mb. Γνωρίζει κανείς τι είναι? Λογικά από android 5.1.1 θα πας σε 6.0.1 Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Λογικά από android 5.1.1 θα πας σε 6.0.1 Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color]Λογικά από android 5.1.1 θα πας σε 6.0.1 Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλό είναι αυτό; να την κάνω;;; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 ----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color] Καλό είναι αυτό; να την κάνω;;; :) Από ότι θυμάμαι ήταν πιο καλή η 6.0.1 οπότε για μένα να την κάνεις Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Μετά να κάνω κ μια επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Ναι κάνε να κάτσει καλά Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Ναι κάνε να κάτσει καλά Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και. Μετά επαναφορά από αντίγραφο Ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Ναι smartswitch Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Ναι smartswitch Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-Devil Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Να ρωτήσω, ενημερωση ασφαλείας Αυγούστου εχει βγει? Εχω btu, και η γυναίκα μου γερμανικό βονταφον και εχουμε του Ιουλίου Παράθεση Hyper82! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosb26 Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 (edited) Ποιο ειναι το τελευταιο firmware για Ελλαδα, μου το εστειλαν απο Αμερικη (δωρο) αλλα εχει μονο Αγγλικα Edited August 18, 2016 by panosb26 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-Devil Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Ποιο ειναι το τελευταιο firmware για Ελλαδα, μου το εστειλαν απο Αμερικη (δωρο) αλλα εχει μονο Αγγλικα Μπες στο sammobile και επελεξε Ελλάδα και διαλεγεις οποίο θες. Εχει βιντεακι για το πως θα το κάνεις. Παντως οι ποιο πολλοι εχουν Αγγλία btu ή xef γαλλιας, γερμανικο δεν θυμαμαι κωδικο! Αυτα οσον αφορα παιρνουν πρωτα τις αναβαθμίσεις, και εννοείται εχουν ελληνική γλωσσα. Με την μεθοδο που λεει στο βιντεακι δεν το ρουταρεις, δεν χτυπαει knox οποτε ειναι ολα φυσιολογικά Παράθεση Hyper82! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts