Jump to content

Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Του εχεις βάλει τίποτα ζελατινα οικονομική?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όχι τπτ ακόμα. Είναι θέμα των amoled αυτό; Γιατί τώρα έκανα ένα τεστακι σύγκρισης με το Νεξους 5 μου και η διαφορά είναι τεράστια. Το Νεξους δεν αλλάζει ακόμα και από 90 μοίρες να το βλέπω ενώ αυτό στην μικρή κίνηση ήδη αλλάζει χρώμα και όσο περισσότερη κλίση τόσο περισσότερο ουράνιο τόξο βλέπω

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

Όχι τπτ ακόμα. Είναι θέμα των amoled αυτό; Γιατί τώρα έκανα ένα τεστακι σύγκρισης με το Νεξους 5 μου και η διαφορά είναι τεράστια. Το Νεξους δεν αλλάζει ακόμα και από 90 μοίρες να το βλέπω ενώ αυτό στην μικρή κίνηση ήδη αλλάζει χρώμα και όσο περισσότερη κλίση τόσο περισσότερο ουράνιο τόξο βλέπω

Ένα από τα θετικά των OLED ( για τη Samsung AMOLED ) οθονών είναι πως ΔΕΝ συμβαίνει αυτό που λες. Η γωνία θέασης είναι σχεδόν άριστη για να μη πω σκέτα άριστη και το αυτό ισχύει και σε κινητά και σε τηλεοράσεις. Όλα αυτά όταν όλα βαίνουν καλώς, αλλιώς μάλλον υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή μεμονωμένο σε συσκευή, ή γενικώς στο μοντέλο. Αν ισχύει το πρώτο το επιβεβαιώνεις και πας για αλλαγή, αν το δεύτερο ( γενικώς στο μοντέλο ) τότε κρίμα για όλους μας μιας και σκέφτομαι και γω να το << χτυπήσω >> λίγο αργότερα.

Για να μη δωθουν λάθος εντυπώσεις αυτό που περιγράφω ισχύει σε εντελώς λευκό φόντο. Εκεί οι γωνίες θέασης ναι είναι τραγικές με την έννοια ότι αλλάζει χρώμα, μπλεδιζει ολοφανερα. Σε άλλη περίπτωση δεν παρατηρώ κάτι τοσο περίεργο που να ενοχλεί τοσο πολυ οπως σε λευκα φοντα. Ίσως είναι θέμα των amoled στο λευκό χρώμα. Edited by Sheik

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

Για να μη δωθουν λάθος εντυπώσεις αυτό που περιγράφω ισχύει σε εντελώς λευκό φόντο. Εκεί οι γωνίες θέασης ναι είναι τραγικές με την έννοια ότι αλλάζει χρώμα, μπλεδιζει ολοφανερα. Σε άλλη περίπτωση δεν παρατηρώ κάτι τοσο περίεργο που να ενοχλεί τοσο πολυ οπως σε λευκα φοντα. Ίσως είναι θέμα των amoled στο λευκό χρώμα.

Το ίδιο συμβαίνει και στο δικό μου. Μου έκανε εντύπωση γιατί και εγώ είχα την εντύπωση ότι οι AMOLED έχουν καλές γωνίες θέασης. Τέλος βδομάδας πάω για αλλαγή κουμπιού (και οθόνης επειδή οπως μου είπαν πάει σύνολο) οπότε θα φανεί αν είναι πρόβλημα.

Edited by kax

Το ίδιο συμβαίνει και στο δικό μου. Μου έκανε εντύπωση γιατί και εγώ είχα την εντύπωση ότι οι AMOLED έχουν καλές γωνίες θέασης. Τέλος βδομάδας πάω για αλλαγή κουμπιού (και οθόνης επειδή οπως μου είπαν πάει σύνολο) οπότε θα φανεί αν είναι πρόβλημα.

Τι εχει το κουμπι σου; Τζογο;

Και μενα εχει ενα παιξιμο πανω κατω οταν το ακουμπας απαλα αλλα δεν το θεωρω αξιο αναφορας. Εσενα παιζει πολυ δηλαδη;

--Alvar Hanso--

Τι εχει το κουμπι σου; Τζογο;

Και μενα εχει ενα παιξιμο πανω κατω οταν το ακουμπας απαλα αλλα δεν το θεωρω αξιο αναφορας. Εσενα παιζει πολυ δηλαδη;

Ναι, είναι χαλαρό το κεντρικό κουπί. Βασικά το καταλαβαίνεις κυρίως όταν βάλεις 2 δάχτυλα ταυτόχρονα, το ένα στο αριστερό άκρο και το άλλο στο δεξί του κουμπιού, οπότε νιώθεις ότι κάνει σαν βάρκα:lol:. Το πήγα στο service και μου είπαν ότι θα μου το αλλάξουν αν θέλω.

Α έτσι πως το λες το κάνει και το δικό μου αλλά δε το βρίσκω ενοχλητικό πολύ. Άσε που οκ αν μιλούσαμε για αλλαγή συσκευής οκ αλλά τους εμπιστεύεσαι να σ αλλάξουν αυτοί ολόκληρη οθόνη κλπ; Μπορεί να το πάρεις χειρότερο από ότι πριν

--Alvar Hanso--

Α έτσι πως το λες το κάνει και το δικό μου αλλά δε το βρίσκω ενοχλητικό πολύ. Άσε που οκ αν μιλούσαμε για αλλαγή συσκευής οκ αλλά τους εμπιστεύεσαι να σ αλλάξουν αυτοί ολόκληρη οθόνη κλπ; Μπορεί να το πάρεις χειρότερο από ότι πριν

Φαντάσου να γίνει τίποτα τέτοιο...:lol:

Καλά όχι χτυπα ξύλο. Πάντως για να στο αλλάζουν σημαίνει πως όντως θεωρείται πρόβλημα σε ένα βαθμό. Τώρα εξαρτάται από τον καθένα μας αν μπορεί να "ζήσει με αυτο". Οκ το κανει και μένα και όσο το σκέφτομαι λέω τι διαολο τόσα λεφτά σκας το θες όσο πιο άρτιο γίνεται αλλά από την άλλη βαριέμαι την διαδικασία, το χρόνο αναμονής κλπ. Αν δημιουργήσει στο μέλλον πρόβλημα μεγαλύτερο τότε θα το κοιτάξω προς το παρόν άστο να κάνει πέρα δώθε

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κάτι άσχετο στη μπαταρία πατώντας πάνω στο διάγραμμα γιατί δεν ανοίγει το άλλο μενού που βλέπεις κάποια έξτρα στατιστικά wifi χρόνο κανονικής λειτουργίας σήμα κλπ;

--Alvar Hanso--

αν βαλεις καποια επισιμη απο το σαιτ της σαμσουνγκ δεν θα εχεις κανενα θεμα.

βεβαια καποιοι λενε οτι εχουν ακουσει καποιους να λενε οτι ο κνοξ εγραψε και διαφορα τετοια.

δεν υπαρχει σαιτ της samsung.το sam.firmware δεν ειναι τις samsung.και ναι παιζει σε απειροελαχιστες περιπτωσεις να γραψει ο knox

απλα δεν εχω πετυχει ουτε ενα παλιο μελος που να ξερει απο φλασαρισματα ουτε εδω ουτε και στο xda που να εχει γραψει ο knox.

οσα περιστατικα εχω διαβασει ειναι απο ατομα που φλασαραν πρωτη φορα.οποτε πιστευω οτι κατι καναν λαθος.

Τι εννοείς?

Οτι δεν χρησιμοποιώ το button καθόλου λόγω του ότι εχω περάσει την εφαρμογή πού προανέφερα.

Σορρυ για το πρηξιμο αλλά ξαναρωτω:

Στη μπαταρία πατώντας πάνω στο διάγραμμα γιατί δεν ανοίγει το άλλο μενού που βλέπεις κάποια έξτρα στατιστικά wifi χρόνο κανονικής λειτουργίας σήμα κλπ;

--Alvar Hanso--

Καλησπερα παιδια.

Γιατι οταν με καλουν δεν εμφανιζεται το παραθυρο κλησης σε ολη την οθονη

παρα μονο σαν notification ψηλα?

Μπορω να το αλλαξω? Στο note ειχα θυμαμαι επιλογη απ το μενου αλλα εδω δεν το βρισκω...

@ Sheik

Και εμενα ετσι ειναι φιλε. Το αφαιρεσαν. Κακως.....

δλδ πρεπει να παιξεις τζοκερ για να σου κατσει συσκευη χωρις τζογο στο κουμπι???κριμα..

Εμενα παντως που το εκανε αυτο το πηγα για doa και μου το αλλαξαν μπαμ μπαμ. (Βεβαια παλι σε isocell αισθητηρα επεσα!!!!!!)

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ρε παιδια πανω να προσθεσω το mail μου στην εφαρμογη mail και μου βγαζει αποτυχια ελεγχου ταυτοτητας. Γιατι????

Καλησπερα παιδια.

Μπορω να το αλλαξω? Στο note ειχα θυμαμαι επιλογη απ το μενου αλλα εδω δεν το βρισκω...

αν εισαι σε καποια εφαρμογη στο βγαζει ετσι.αλλιως πρεπει να ειναι κανονικο.τσεκαρε το και αν στο βγαζει μονο σαν notification ενω ας πουμε δεν χρησιμοποιεις εκεινη την ωρα το κινητο ψαξου λιγο στις ρυθμισεις

@ Sheik

Και εμενα ετσι ειναι φιλε. Το αφαιρεσαν. Κακως.....

Εμενα παντως που το εκανε αυτο το πηγα για doa και μου το αλλαξαν μπαμ μπαμ. (Βεβαια παλι σε isocell αισθητηρα επεσα!!!!!!)

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ρε παιδια πανω να προσθεσω το mail μου στην εφαρμογη mail και μου βγαζει αποτυχια ελεγχου ταυτοτητας. Γιατι????

το κανει καμια φορα δοκιμασε να το συνδεσεις χειροκινητα και οχι στο αυτοματο.και διπλοτσεκαρε τους κωδικους σου και τις ρυθμησεις του mail

Οτι δεν χρησιμοποιώ το button καθόλου λόγω του ότι εχω περάσει την εφαρμογή πού προανέφερα.

Σε αυτό αναφέρεσαι? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.matthewma.swipehomebuttonfree

Google Pixel 5

Καλησπερα παιδια.

Lollipop..;)

Google Pixel 5

Καλημερα, που ειναι αυτο το update βρε αγοοοριαα!!! :( ξερει κανεις η εχει διαβασει κατι για το αν οντως υπαρχει βελτιωση στο κινητο μετα το νεο Update που πηραν καποιοι χρηστες της T-mobile? Σε εμας ποτε με το καλο θα ερθει...

Καλημερα, που ειναι αυτο το update βρε αγοοοριαα!!! :( ξερει κανεις η εχει διαβασει κατι για το αν οντως υπαρχει βελτιωση στο κινητο μετα το νεο Update που πηραν καποιοι χρηστες της T-mobile? Σε εμας ποτε με το καλο θα ερθει...

Σε Voda UK έχει βγει, οπότε κάποια στιγμή θα έρθει και σε λοιπές χώρες.

Google Pixel 5

Ναι σε αυτό.

Την ενεργή προστασία knox την έχει ενεργοποιησει κανείς; Έχει αρνητική επιπτωση στην απόδοση; Googlαρω και δε βρίσκω και πολλά για το θέμα και μου φαίνεται περίεργο

--Alvar Hanso--

• The title was changed to Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)