Jump to content

Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σάμσουνγκ Γκάλαξυ S6 λοιπόν και τα προβλήματα ξεκινάνε.

Έχει κανείς πρόβλημα με την ανοιχτή ακρόαση;

Όταν βάζω ανοιχτή ακρόαση ο συνομιλητής με ακούει με συνεχείς διακοπές και βαθιά.

Μετά από πολλές δοκιμές τα συμπεράσματα βγήκαν.

Δεν έχει να κάνει με το σήμα, δεν έχει να κάνει με καμιά περίεργη θήκη.

Έχει να κάνει καθαρά με το όταν επιλέγω ανοιχτή ακρόαση, όταν ξαναεπιλέγω ακουστικό όλα καλά.

Έχει παρατηρηθεί και σε άλλους αδέρφια; Eίμαι βουρ για Χαϊδάρι και σέρβις; :(

Δεν ξερω για τις διακοπες αλλα και εμενα οταν τους βαζω σε ανοιχτη μου λενε οτι ακουγομαι απο πολυ μακρια... Και σκεψου οτι απεχω απ το τηλ περιπου 60 εκατοστα...

Το ιδιο συμβαινει κ με τον ξαδερφο μου (αυτος εχει το edge) κ οποτε με βαζει σε ανοιχτη τον ακουω επισης σαν να βρισκεται πολυ μακρια απ το τηλεφωνο ενω ειναι διπλα κ αυτος..

Edited by Leon_G

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν ξερω για τις διακοπες αλλα και εμενα οταν τους βαζω σε ανοιχτη μου λενε οτι ακουγομαι απο πολυ μακρια... Και σκεψου οτι απεχω απ το τηλ περιπου 60 εκατοστα...

Το ιδιο συμβαινει κ με τον ξαδερφο μου (αυτος εχει το edge) κ οποτε με βαζει σε ανοιχτη τον ακουω επισης σαν να βρισκεται πολυ μακρια απ το τηλεφωνο ενω ειναι διπλα κ αυτος..

Δεν καταλαβαίνω γιατί σας φαίνεται παράξενο. Σε όλες τις συσκευές συμβαίνει όταν έχεις ανοιχτή ακρόαση και δεν είσαι κοντά στο μικρόφωνο, να ακούγεσαι απο μακριά. Λογικό!

Συμβουλή: Πάρ'τε bluetooth. Δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο.

ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.

το μακρία οκ δεκτό, οι συνεχείς διακοπές είναι μη αποδεκτό.

μάλλον για σέρβις είμαι απλά ήθελα να δω αν και άλλοι έχουν το ίδιο πρόβλημα.

Δεν καταλαβαίνω γιατί σας φαίνεται παράξενο. Σε όλες τις συσκευές συμβαίνει όταν έχεις ανοιχτή ακρόαση και δεν είσαι κοντά στο μικρόφωνο, να ακούγεσαι απο μακριά. Λογικό!

Συμβουλή: Πάρ'τε bluetooth. Δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο.

Oχι αδερφε... Στο nexus 6p με ανοιχτη ακροαση και στο Μ8 κανενας ποτε δεν μου ειπε τιποτα. Με το s6 συχνα πυκνα μου κανουν παραπονα...

Εχω bt αλλα οταν ειμαι σπιτι συνηθως το βαζω για φορτιση οποτε...

Προφανως κ με ανοιχτη θα ακουγεσαι μακρια απλα στο s6 απ οτι καταλαβαινω ειναι πολυ πιο εντονο το φαινομενο..

Παίδες παρακαλώ μια βοήθεια.. Είχα το κινητο stand by με κλείδωμα αποτυπώματος και παω μετα απο μια ώρα να δω αν εχω καμια κλήση και το κινητο δεν ανοιγει..δοκιμασα συνδιασμό πληκτρων και τιποτα.. το τρελο ειναι πως οταν καλω το νουμερο μου αυτο δειχνει να χτυπαει κανονικά αλλα το κινητο νεκρο..

καμια ιδεα κανεις;?

παιδια ακυρο.. μετα απο πολλες προσπαθειες με συνδυασμους πληκτρων το κινητο αναστήθηκε.. απλα εκει που ειχε μπαταρια 65% οταν ανοιξε ειχε πεσει στο 22% σε διαρκεια 2 ωρων,,καποια εφαρμογη θα το κολλησε..

Edited by LELELO

Μια ηλίθια παρατήρηση ρε παιδιά. Μετά από 5 μήνες που έχω το κινητό δηλώνω ακόμη ερωτευμένος μαζί του. Τελικά το design, η εμφάνιση κι η ποιότητα της εξωτερικής κατασκευής παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο, συνδιαζόμενα φυσικά με τα πολύ καλά spects του κινητού. Ακόμα και τώρα μου αρέσει να το κρατάω και ειδικά χωρίς θήκη, αφήνει μια τρομερή αίσθηση στο χέρι. Χαίρομαι ακόμα για την αγορά μου, εύγε :P
ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.

Μια ηλίθια παρατήρηση ρε παιδιά. Μετά από 5 μήνες που έχω το κινητό δηλώνω ακόμη ερωτευμένος μαζί του. Τελικά το design, η εμφάνιση κι η ποιότητα της εξωτερικής κατασκευής παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο, συνδιαζόμενα φυσικά με τα πολύ καλά spects του κινητού. Ακόμα και τώρα μου αρέσει να το κρατάω και ειδικά χωρίς θήκη, αφήνει μια τρομερή αίσθηση στο χέρι. Χαίρομαι ακόμα για την αγορά μου, εύγε :P

Οντως ειναι ερωτευσιμο το ατιμο..

Επειδή κι εγώ έχω ελβετικό και είμαι λίγο παρανοικος με τα security updates λέω να περάσω btu. Δεν βρίσκω εύκολα οδηγό με Mac όμως. Καμία βοήθεια?

Μου ήρθε και μένα ένα update (XEF) 18.26mb

Τι pda και baseband εχεις; αν μπορείς τσέκαρε και πες μου.. Ευχαριστώ

Sent from my C6833 using Tapatalk

παιδια θέλω φορτιστή αυτοκινήτου για το galaxy S6

εχετε να μου προτείνετε κάποιον.

επίσης αν γνωρίζετε....μπορει η φορτιση στο αυτοκίμητο να γίνει τοσο συντομα όσο και με το ρευμα.

επειδη μεσω pc αργει πολύ.

Ευχαριστώ.

Οντως ειναι ερωτευσιμο το ατιμο..

Κι εγώ έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος και με την εξωτερική του εμφάνιση αλλά και με το εσωτερικό του. Αθήκωτο το έχω επίσης και η αίσθηση του γυαλιού είναι τρομερή. Όσο για το εσωτερικό του, δεν λαγκάρει , έχει απίστευτη οθόνη και συνεχίζει να έχει την καλύτερη κάμερα στην αγορά στις λήψεις φωτό ( 88 σκορ στο DxOmark στον τομέα "φωτογραφία" ) μαζί με τα S7 και HTC 10. Ο μόνος λόγος για να το αφήσει κάποιος και να πάει σε ναυαρχίδα του 2016 είναι μόνο αν θέλει βελτιωμένη μπαταρία ( αν είναι heavy user) αλλά και σε αυτόν τον τομέα δεν έγινε καμιά φοβερή βελτίωση φέτος . Μιλώ για ναυαρχίδες έως 5.2 ίντσες.

επίσης αν γνωρίζετε....μπορει η φορτιση στο αυτοκίμητο να γίνει τοσο συντομα όσο και με το ρευμα.

Ευχαριστώ.

http://www.amazon.com/Dual-Port-Charger-Micro-USB-Qualcomm-Certified/dp/B00LJT2EPK/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1461427673&sr=8-1&keywords=cct1+aukey

fast charging στη μία θύρα και έχεις και μία ακόμη για οτιδήποτε άλλο

Edited by garet
Εάν οι άνθρωποι πάντα ακολουθούσαν τον κοινό νου, εμείς μέχρι σήμερα θα σερνόμασταν στα τέσσερα

Ευχαριστώ.

http://www.amazon.com/gp/aw/d/B01B2BMIMS/ref=mp_s_a_1_11?qid=1461442823&sr=8-11&pi=AC_SX236_SY340_FMwebp_QL65&keywords=aukey+car+charger

Εγώ έχω αγοράσει τον παραπάνω φορτιστή. Υποστηρίζει Quick charge 3.0 που μπορεί να σου χρειαστεί σε κάποιο άλλο τηλέφωνο μελλοντικά. Την αγορά την είχα κάνει από το ισπανικό Amazon γιατί ήταν πιο φτηνό από εκεί όταν το έψαχνα.

Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

σα καινουργιος κατοχος του s6 εχω μερικες χαζες αποριες.1 μετα την τελευταια αναβαθμιση οταν ανοιγεις το κινητο και εμφανιζεται το λογοτυπο της samsung δεν ακουγεται πλεον η μουσικη που ακουγοταν πριν την αναβαθμηση το κανει και σε εσας? 2 στις ρυθμησεις πριν ειχε την διμιουργια μοτιβου δονησης τωρα ουτε και αυτη υπαρχει συμβαινει καισε εσας καθε βοηθεια δεκτη

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Εδω και λιγο καιρο μου βγαζει στο ασχετο αυτη τη γκρι κουκιδα ξερει κανεις τι ειναι;

Πως μπορω να ανεβασω φωτογραφια; επιλεγω το αρχειο παταω upload αλλα μου λεει `This JPEG image has the incorrect file extension.

Πως μπορω να ανεβασω φωτογραφια; επιλεγω το αρχειο παταω upload αλλα μου λεει `This JPEG image has the incorrect file extension.

Επειδή η φωτογραφία που πόσταρες παραμένει μικρή ακόμα και στο πάτημα, πάρε ένα screen shot της οθόνης σου και ανέβασέ το πχ στο postimage. Στη συνέχεια κάνε copy τον κώδικα του thumbnail και paste εδώ στο post σου.

Επειδή η φωτογραφία που πόσταρες παραμένει μικρή ακόμα και στο πάτημα, πάρε ένα screen shot της οθόνης σου και ανέβασέ το πχ στο postimage. Στη συνέχεια κάνε copy τον κώδικα του thumbnail και paste εδώ στο post σου.

Δεν υπαρχει πιο απλος τροπος να την ανεβαζω κατευθειαν πρεπει να κανω αυτη την διαδικασια καθε φορα;

Έκανα και γω προχτες το τελευταίο update 18mb. Πόσο χειρότερα να τα κάνουν πια; Από εκείνη τη στιγμή, η μπαταρία είναι ΑΙΣΧΡΗ. ΠΡΏΤΟ στην κατανάλωση με πάνω από 50% είναι το σύστημα Android με stay awake χρόνους της τάξης των 12+ωρών! Το κινητό με άλλα λόγια δε κοιμάται ποτέ. Σε λειτουργία πτήσης όταν είμαι στη δουλειά και από κει που όταν σχολουσα ήμουν στο 80% τώρα το βρίσκω στο 40%. 1μιση ώρα οθόνη με το ζόρι.

Αυτή την ώρα είμαι στη 1ωρα και 20 λεπτά οθόνη, με 8 ώρες σε λειτουργία πτήσης και είμαι στο 35%. Δεν έχω αλλάξει το παραμικρό στο κινητο πριν και μετά για να πεις ότι φταίει κάποια νέα εφαρμογή.

Αναπολω τις μέρες που το wakelock detector δούλευε σε non rooted κινητά και ήξερες αμέσως τι ακριβώς σου ρουφάει τη μπαταρία. Τώρα αντε να μαντεψεις τι απολα είναι. Ημαρτον

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

Ένας φίλος του έσβησε το κινητό από μπαταρία και του ζητάει κωδικό τηλεφώνου (όχι sim) για να το ανοίξει.

Eλα που τον ξέχασε και δε ξέρει τι να κάνει.

Yπάρχει καμια λύση εκτος από hard reset ?

Ευχαριστώ.

Edited by Imperia

σα καινουργιος κατοχος του s6 εχω μερικες χαζες αποριες.1 μετα την τελευταια αναβαθμιση οταν ανοιγεις το κινητο και εμφανιζεται το λογοτυπο της samsung δεν ακουγεται πλεον η μουσικη που ακουγοταν πριν την αναβαθμηση το κανει και σε εσας? 2 στις ρυθμησεις πριν ειχε την διμιουργια μοτιβου δονησης τωρα ουτε και αυτη υπαρχει συμβαινει καισε εσας καθε βοηθεια δεκτη

έχει κανείς παρόμοιο θέμα

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

• The title was changed to Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)