Jump to content

Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θεωρείς ότι με την αργή φόρτιση είναι καλύτερο για το κινητό απ ότι με την γρήγορη?

Εγώ είμαι με γρήγορη φόρτιση εδώ και 7 μήνες. Το ίδιο και σε note 4 εδώ και 1,5 χρόνο. Δεν παθαίνει τίποτα απολύτως. Φορτίζει και γρήγορα χωρίς να ανγχώνομαι για το χρόνο και με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο πολλές φορές. Το ότι κάποιοι προτείνουν αργή φόρτιση εδώ μέσα θεωρώ ότι είναι καθαρά θέμα ψυχολογικό. Χαρείτε τις συσκευές σας και εκμεταλευτείτε τις νέες τεχνολογίες στο έπακρο. ;)

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ήρθε στου πατέρα μου γερμανικό Vodafone αλλά από κάτω γράφει στα ρώσικα ένα κατεβατο. Αυτά τι κόλπα είναι πάλι?

Ήρθε στου πατέρα μου γερμανικό Vodafone αλλά από κάτω γράφει στα ρώσικα ένα κατεβατο. Αυτά τι κόλπα είναι πάλι?

Και σε μένα έτσι ήρθε. Κατέβασέ την άφοβα.

Ηρθε σε ολες τις vodafone roms της Ευρωπης εκτος της ελληνικης. Τι συμπτωση :-P . Λετε να ερθει ΟΤΑ του αγιου τετοιου ανημερα και να βαλω μια ευρωπαϊκή μεσω οντιν; Αργουν οι αναβαθμισεις των ελληνικων ρομ συνηθως;

Μια χαρά και με Marshmallow το S6 , και πριν ξέσκιζε και τώρα συνεχίζει και πετάει ! :happy:

Ίσως είναι ιδέα μου αλλά νομίζω πως είναι μια ιδέα ποιο γρήγορο και πιο smooth !

Επιτέλους καλύτερη διαχείριση της RAM και ποιο γρήγορο ξεκλείδωμα με το δαχτυλικό αποτύπωμα !

Όλα πολύ καλά ...μέχρι στιγμής ! :rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν...

Και σε μένα έτσι ήρθε. Κατέβασέ την άφοβα.

Αύριο θα του την περάσω γιατί σήμερα δεν έχω όρεξη το στήσιμο μετά. Πάντως βλέπω όσοι την έβαλαν λένε πολύ καλά λόγια

Μια χαρά και με Marshmallow το S6 , και πριν ξέσκιζε και τώρα συνεχίζει και πετάει ! :happy:

Ίσως είναι ιδέα μου αλλά νομίζω πως είναι μια ιδέα ποιο γρήγορο και πιο smooth !

Επιτέλους καλύτερη διαχείριση της RAM και ποιο γρήγορο ξεκλείδωμα με το δαχτυλικό αποτύπωμα !

Όλα πολύ καλά ...μέχρι στιγμής ! :rolleyes:

με την 5.1.1 ήτανε χαλια... τώρα η κατάσταση είναι κάπως καλύτερη... κάτι που παρατήρησα από την στιγμή που πέρασα 6.0.1 είναι ότι τα χρώματα είναι κάπως πιο φωτεινά στο λευκό κάπως φέρνει... είναι αρκετά ενοχλητικό...

Καλησπέρα σε όλους. Μόλις πέρασα και γω την αναβάθμιση ιταλικό Vodafone. Πολυ θετικές εντυπώσεις. Επίσης να συμπληρώσω ότι πλέον υπάρχει η επιλογή capture more κάνοντας screenshot σε ιστοσελίδα. Εξαιρετικό. :D

Εντάξει δεν υπάρχει αυτό, ρε παιδιά βοηθήστε κάποιος.

Προσπαθούσα να περάσω το πρώι την Ιταλική ρομ OMN 5.1.1 και ενώ ήταν Ιταλική στο phone info μου το εμφανίζει SIM δλδ Σλοβενιά, βλέπω λοιπόν ότι βγήκε η 6.0.1 Ιταλική vodafone την περνάω απο Odin ανοίγει όλα κομπλέ πάω στο phone info πάλι τα ίδια. Κάνω την διαδικασία κανονικά restore πριν και μετά αλλά τίποτα.

Εντάξει δεν υπάρχει αυτό, ρε παιδιά βοηθήστε κάποιος.

Προσπαθούσα να περάσω το πρώι την Ιταλική ρομ OMN 5.1.1 και ενώ ήταν Ιταλική στο phone info μου το εμφανίζει SIM δλδ Σλοβενιά, βλέπω λοιπόν ότι βγήκε η 6.0.1 Ιταλική vodafone την περνάω απο Odin ανοίγει όλα κομπλέ πάω στο phone info πάλι τα ίδια. Κάνω την διαδικασία κανονικά restore πριν και μετά αλλά τίποτα.

Κανε ενα restart το κιν.σου!εγω οταν ειχα περασει την btu που εχω τωρα ειχα το ιδιο θεμα!

Την επιλογή Raw στη κάμερα την έβαλε;

Ναι κανονικα!Και ταχυτητα κλειστρου.

με την 5.1.1 ήτανε χαλια... τώρα η κατάσταση είναι κάπως καλύτερη... κάτι που παρατήρησα από την στιγμή που πέρασα 6.0.1 είναι ότι τα χρώματα είναι κάπως πιο φωτεινά στο λευκό κάπως φέρνει... είναι αρκετά ενοχλητικό...

Τι κανει δηλαδει ροζιζει στο κατω μερος; αυτο λεγεται pink tint.στα μαγαζια τα πουλανε ολα ροζ και λενε μπουρδες οτι ειναι δηθεν εκθεσιακα και δεν ειναι αυτα που πουλανε και διαφορα αλλα τρελλα, αλλα εγω γυρισα επι τουτου και πλαισιο και μιντια μαρκτ και τα ειδα σ'ολους το ροζιασμα αυτην την ελαφρια ερυθροτητα.αν κα με τν ΜΜ δεν διορθωθηκε κλαφτα αι μπαμπη που λενε.

Τι κανει δηλαδει ροζιζει στο κατω μερος; αυτο λεγεται pink tint.στα μαγαζια τα πουλανε ολα ροζ και λενε μπουρδες οτι ειναι δηθεν εκθεσιακα και δεν ειναι αυτα που πουλανε και διαφορα αλλα τρελλα, αλλα εγω γυρισα επι τουτου και πλαισιο και μιντια μαρκτ και τα ειδα σ'ολους το ροζιασμα αυτην την ελαφρια ερυθροτητα.αν κα με τν ΜΜ δεν διορθωθηκε κλαφτα αι μπαμπη που λενε.

Χάλια το ροζάκι, μην το πάρεις!... :p ;)

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Παιδες 2 πραγματάκια. .Φόρτισα με το φορτιστή του s3 για πρωτη φρα και σήμερα απο το πρωι μεχρι τωρα μου εχει 36% με την ιδια χρηση με τις πεοηγουμενες ημερες που ειχα το πολύ 10-20%. Μου φαίνεται τρελο αλλα μαλλον τυχαιο θα ειναι..

Ερωτησεις για οσους εβαλαν 6,01.

Κάμερα εντυπωσεις.. καλυτερη ή χειροτερη? Εχω ξαναρωτησει..

Μπαταρια? Καλύτερη διαχείριση? Κρατάει περισσότερο?

Ραμ απαντηθηκε - καλύτερη διαχειρηση, θετικο

Ταχυτητα - smooth - απαντηθηκε, καλυτερο και πιο γρήγορο.

Χρωματα ενας φιλος δεν ειπε και τα καλυτερα..

Οποιος εχει εικονα για τα 2 πρωτα θα με βοηθούσε. .

Κανε ενα restart το κιν.σου!εγω οταν ειχα περασει την btu που εχω τωρα ειχα το ιδιο θεμα!

εχω δοκιμάσει και restart, ενω η ρομ ειναι ιταλικη μου το εμφανίζει οτι ειναι απο Σλοβενία.

Παιδες 2 πραγματάκια. .Φόρτισα με το φορτιστή του s3 για πρωτη φρα και σήμερα απο το πρωι μεχρι τωρα μου εχει 36% με την ιδια χρηση με τις πεοηγουμενες ημερες που ειχα το πολύ 10-20%. Μου φαίνεται τρελο αλλα μαλλον τυχαιο θα ειναι..

Ερωτησεις για οσους εβαλαν 6,01.

Κάμερα εντυπωσεις.. καλυτερη ή χειροτερη? Εχω ξαναρωτησει..

Μπαταρια? Καλύτερη διαχείριση? Κρατάει περισσότερο?

Ραμ απαντηθηκε - καλύτερη διαχειρηση, θετικο

Ταχυτητα - smooth - απαντηθηκε, καλυτερο και πιο γρήγορο.

Χρωματα ενας φιλος δεν ειπε και τα καλυτερα..

Οποιος εχει εικονα για τα 2 πρωτα θα με βοηθούσε. .

Φίλε μου καλησπέρα και καλησπέρα σε όλη την παρέα

Έβαλα χτες την 6,0,1 και αφού έκανα φορματ κανονικα βλέπω μεγαλη βελτιωση στην διαχειρηση της ραμ και όντως για μενα εγινε πιο smooth!

Νομίζω πως η καμερα εμεινε η ιδια! Δεν ειδα καποια βασικη αλλαγη αλλα δεν την χρησιμοποιησα για περισσοτερο απο 5 λεπτά!

Βλεπω μονο δυο αρνητικα

1) Η συσκευη ζεστενεται πολυ ακομα και σε πολυ ελαφρια χρηση

2) Νομιζω οτι η μπαταρια δεν κραταει τοσο οσο πριν

Αυτα απο μενα! Πιστευω οτι ακομα ενα update αργοτερα θα τελοιποιηση την συσκευη

Σε Samsung συσκευή θέλω να τα μεταφέρω ..

Μπορώ να μεταφέρω ότι έχω στην συσκευη?

Είναι εύκολο με την συγκεκριμένη εφαρμογή?

Μεταφέρονται και εφαρμογές με το smart switch ?

Πχ εγώ δεν θέλω να χάσω θα μηνύματα που έχω στο viber γίνονται μεταφορά με αυτή την εφαρμογή?

Και αν όχι υπάρχει κάποια που να το κάνει ?

Καμία βοήθεια ???

Την περασα και γω. Καλες εντυπωσεις μεχρι στιγμης.

Ενα ομως ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ που μου διαφευγει. Περιμενα πως και πως το feature του Marshmallow που εχει να κανει με τις αδειες των εφαρμογων. Δεν το βρισκω πουθενα. Παλι μας την εφερε η Samsung? Eλεος... Αν το εχει αφαιρεσει , μεγαλη ξενερα. :down::down::down:

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

Την περασα και γω. Καλες εντυπωσεις μεχρι στιγμης.

Ενα ομως ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ που μου διαφευγει. Περιμενα πως και πως το feature του Marshmallow που εχει να κανει με τις αδειες των εφαρμογων. Δεν το βρισκω πουθενα. Παλι μας την εφερε η Samsung? Eλεος... Αν το εχει αφαιρεσει , μεγαλη ξενερα. :down::down::down:

οχι απλα δενν το εχει αφαιρεσει αλλα γινεται με 2 τροπους.πρωτον στη διαχειριση εφαρμογων ξεχωριστα σε καθε εφαρμογη και δευτερον ρυθμισεις-απορρητο και ασφαλεια - δικαιωματα εφαρμογης, για συνολικα

----- προσθήκη μηνύματος 70 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καμία βοήθεια ???

για viber δοκιμασε αυτο : http://www.backuptrans.com/tutorial/transfer-viber-message-history-between-android-phones.html

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

οχι απλα δενν το εχει αφαιρεσει αλλα γινεται με 2 τροπους.πρωτον στη διαχειριση εφαρμογων ξεχωριστα σε καθε εφαρμογη και δευτερον ρυθμισεις-απορρητο και ασφαλεια - δικαιωματα εφαρμογης, για συνολικα

για viber δοκιμασε αυτο : http://www.backuptrans.com/tutorial/transfer-viber-message-history-between-android-phones.html

Θα το δοκιμάσω !!!

Ευχαριστώ! !!

Κάτι όχι τόσο πολύπλοκο δεν παίζει ε ?

Καλησπέρα και από μένα πριν από λίγες ώρες πέρασα κι εγώ την γαλικη unbranded έκδοση mm 6.0.1 μέσω odin.... Αφού τελειώσαμε το σετάρισμα και επανέφερα ότι χρειαζόμουν μέσω smart switch μπορώ να πω τις πρώτες εντυπώσεις. μέχρι στιγμής μόνο θετικά έχω δει ας ελπίσουμε ότι θα παραμείνουν έτσι η συσκευή φαίνεται λίγο πιο smooth τα γραφικά στοιχεία έχουν βελτιωθεί αρκετά η κάμερα πλέον με την προ λειτουργία σου επιτρέπει να ρυθμίσεις την κάμερα όπως θες το δοκίμασα και μπορώ να πω πως ενθουσιάστηκα. επίσης πολύ θετικό είναι ότι πλέον ρυθμίζεις την γρήγορη φόρτιση σε κανονική τα δεδομένα κλείνουν χωρίς να σου βγάζει την σπαστική ειδοποίηση το δαχτυλικό αποτύπωμα είναι υπερβολικά καλύτερο πριν και το αναγνωρίζει πιο εύκολα και πιο γρήγορα . Το multitasking μέχρι στιγμής το βρίσκω πολύ καλύτερο αν και δεν είχα το χρόνο το δοκιμάσω όσο πρέπει. Και η ραμ επίσης έχει βελτιωθεί. πλέον κυμαίνεται από 55% έως 75% . Τα 85% και 90% που έβλεπα παλιά μέχρι στιγμής δεν τα έχω δει....Επίσης έχουν αλλάξει οι Επιλογές στο photo editor που έδινε η Samsung για την επεξεργασία στις φωτογραφίες όπως και το printscreen σαφώς με περισσότερες επιλογές. Τώρα κατέβασα το Samsung info να δω τι παίζει και στο original csc είναι κενό παρακάτω βάζω και φωτογραφία.

http://imageshack.com/a/img922/3620/oWOHAs.png

Edited by GDoakos
Συσκεύες: lg optimus l7, sony xperia z2, lenovo a806, samsung galaxy s3, samsung galaxy s4 black edition, samsung galaxy s6 Gold Platinum 64g,

Χάλια το ροζάκι, μην το πάρεις!... :p ;)

Σου εστειλα πμ και μου ηλθε απαντηση απο σενα οτι δεν πηρες πμ εκανα κατι λαθος η υπαρχει προβλημα στο λογαριασμο;.

με την 5.1.1 ήτανε χαλια... τώρα η κατάσταση είναι κάπως καλύτερη...

Αυτο ακριβως!

Προηγουμενως το κινητο ηταν απογοητευτικα αργο για ναυαρχιδα του 2015. Σε καθημερινη χρηση ηταν πιο αργο , σκαλωνε συχνοτερα κ ειχε χειροτερο multitasking απο nexus 5(2013) και nexus 4(2012!!!).

Τωρα το κινητο εγινε αυτο που επρεπε να ηταν εξαρχης.

Thanks man!

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

• The title was changed to Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)