Jump to content

Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα στην παρέα.. προσπάθησα πριν λίγο να ανοιξω το Microsoft Excel και το Microsoft word και με το που το παταω αντι να ανοιγει αυτο κλεινει ακαριαία.. το εχει δει κανεις αυτο? Μπορελιτε να το τσεκαρετε μια να μου πειτε?.

Θα περιμένω μαλλον αναβάθμιση των εφαρμογων γιατι καποιο bug μου μυριζει..

Παίδες καλησπέρα,

Συνεχίζει να με πετάει απο τις παραπάνω εφαρμογές μόλις τις ανοίγω.. Έκανα Clear data όπως μου είπε ενας φίλος, έκανα απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση αλλά τίποτα..

Καμιά ιδέα?

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Προχτές πήρα την ενημέρωση Ιουνίου για Android 7.

Η μπαταρία με το ζόρι μου βγάζει 10 ώρες, πίστευα με την ενημέρωση κάτι θα γίνει.

Η χρήση που του κάνω δεν είναι και πολύ απαιτητική... και εσάς έτσι είναι;

Διάβασα λίγο τα παλιότερα είδα ότι και άλλοι αναφέρουν την μπαταρία... καμιά λύση έχει εμφανιστεί ή τίποτα γιατί δεν βλέπω κάτι.

Προχτές πήρα την ενημέρωση Ιουνίου για Android 7.

Η μπαταρία με το ζόρι μου βγάζει 10 ώρες, πίστευα με την ενημέρωση κάτι θα γίνει.

Η χρήση που του κάνω δεν είναι και πολύ απαιτητική... και εσάς έτσι είναι;

Διάβασα λίγο τα παλιότερα είδα ότι και άλλοι αναφέρουν την μπαταρία... καμιά λύση έχει εμφανιστεί ή τίποτα γιατί δεν βλέπω κάτι.

Στην χειρότερη μου κρατάει μια μέρα, με ήπια χρήση μου κρατάει 2...

Έχει να κάνει με το τι έχει φορτωμένο ο καθένας...

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Στην χειρότερη μου κρατάει μια μέρα, με ήπια χρήση μου κρατάει 2...

Έχει να κάνει με το τι έχει φορτωμένο ο καθένας...

Παιδιά κακά τα ψέμματα πρέπει να είσαι με ένα φορτιστή στο χέρι,δοκίμασα τα πάντα ακόμα και μπαταρία άλλαξα, είναι δυστυχώς το ελάττωμα του τηλεφώνου

Παιδιά κακά τα ψέμματα πρέπει να είσαι με ένα φορτιστή στο χέρι,δοκίμασα τα πάντα ακόμα και μπαταρία άλλαξα, είναι δυστυχώς το ελάττωμα του τηλεφώνου
Καλά μην λέμε και ότι θέλουμε τωρα δεν είναι το ελάττωμα του τηλεφώνου αυτό φίλε μου.... Δεν είναι τυχαίο πριν να είναι κομπλε η μπαταρία να κραταει μια μέρα με αρκετή χρήση και με το που γίνετε η ενημέρωση με ελαφριά χρήση έως και καθόλου να βγάζει 10ωρο!!! Ίσα ίσα όσων αφορά τις απαιτησεις της νέας ενημέρωσης χρειάζεται και λιγότερους πόρους που σημαίνει καλύτερη μπαταρία!! Εγώ πιστεύω η Samsung επίτηδες δεν κάνει optimisation την ενημέρωση στο κινητό ή βάζει μια εφαρμογή που τρέχει στο background (η οποία δεν φαίνεται) και καταναλώνει μπαταρία, επεξεργαστικη ισχύ (πιο αργο) αλλά και μνήμη ram εφόσον τρέχει στο background!! Και αυτό γίνεται σε κάθε κινητό της με το που περάσει τα 2 χρόνια!!!

Αν κάνω λάθος διορθώστε με!!!

Edited by Giannis_95
Sony Ericsson W760i -> Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX 2.3.7 - OC) -> Samsung S3 Mini (R-Mod v2) -> Samsung Galaxy S6 (Stock) -> Samsung Galaxy S20

Καλά μην λέμε και ότι θέλουμε τωρα δεν είναι το ελάττωμα του τηλεφώνου αυτό φίλε μου.... Δεν είναι τυχαίο πριν να είναι κομπλε η μπαταρία να κραταει μια μέρα με αρκετή χρήση και με το που γίνετε η ενημέρωση με ελαφριά χρήση έως και καθόλου να βγάζει 10ωρο!!! Ίσα ίσα όσων αφορά τις απαιτησεις της νέας ενημέρωσης χρειάζεται και λιγότερους πόρους που σημαίνει καλύτερη μπαταρία!! Εγώ πιστεύω η Samsung επίτηδες δεν κάνει optimisation την ενημέρωση στο κινητό ή βάζει μια εφαρμογή που τρέχει στο background (η οποία δεν φαίνεται) και καταναλώνει μπαταρία, επεξεργαστικη ισχύ (πιο αργο) αλλά και μνήμη ram εφόσον τρέχει στο background!! Και αυτό γίνεται σε κάθε κινητό της με το που περάσει τα 2 χρόνια!!!

Αν κάνω λάθος διορθώστε με!!!

Noμίζω ότι κάνεις λάθος είναι και το ήξερα από τότε που το πήρα, το αδύνατο σημείο του η μπαταρία, ότι και να κάνεις χρειάζεσαι 2η φόρτωση για να βγάλεις την ημέρα

Noμίζω ότι κάνεις λάθος είναι και το ήξερα από τότε που το πήρα, το αδύνατο σημείο του η μπαταρία, ότι και να κάνεις χρειάζεσαι 2η φόρτωση για να βγάλεις την ημέρα

Ναι σπανια μοου εβγαλε μια ολοκληρη μερα. Δεν είναι η οθόνη μόνο, είναι και το stand by καθ'εαυτο που καταναλώνει μπαταρία. Συνήθως 1 πλήρης φόρτιση μου βγάζει το 50-75% της μέρας με νορμάλ προς αυξημένη χρήση. Και βέβαια έχει να κάνει με τη χρήση που κάνει ο καθένας αλλά και τις εφαρμογές που φορτώνει αλλά όπως και να'χει η κατανάλωση ήταν πάντα αρκετή. Μάθαμε να ζούμε με αυτό, μέχρι να αλλάξουμε συσκευή...

ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.

Όσοι κάνετε έντονη χρήση με αρκετή ώρα ανοιχτή οθόνη ή με εγκατεστημένες πολλές εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκηνίο ( social media, emails και γενικά εφαρμογές που έχουν τεθεί να ενημερώνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα ) , καλό θα ήταν όταν αγοράζετε συσκευή να συμβουλεύεστε αυτόν τον πίνακα ( μπορείτε να αλλάξετε την ταξινόμηση πχ κατά web browsing ) :

http://www.gsmarena.com/battery-test.php3

Εγώ εδώ και κάποιες μέρες πούλησα το αγαπημένο μου S6 και πήγα στο S8 λόγω ντιζαϊνιάς, οθόνης και κάμερας σε χαμηλό φωτισμό. :)

Πριν την αναβάθμιση μου έβγαζε σίγουρα 15-20 ώρες... την ημέρα δεν χρειαζόταν να το φορτίσω.

Από τότε που έβαλα την 7 που υποτίθεται θα είχε και καλύτερο battery management πάνω από 10 ώρες με τίποτα δεν πάει. Χωρίς να έχω αλλάξει καθόλου την χρήση.

Πήρα και την ενημέρωση του Ιουνίου και τίποτα. Ελπίζω να κάνουν τίποτα στις επόμενες μικρό-ενημερώσεις γιατί δεν γίνεται δουλειά έτσι.

Έχει αρχίσει τελευταία και λαγκάρει αρκετά. Μου θυμίζει κάτι παλιά smartphones που είχα και σέρνονταν. Τράτζικ...
ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.

Γερασε λιγο η συσκευη και ερωτευτηκε την λαγκαρντ...και τωρα σοβαρα, ολα δειχνουν οτι θελει μια επαναφορα με ολα τα recovery.παντως σε καθε περιπτωση ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ.

Καλησπερα σε ολους.Ενα προβλημα εχω που εδω και χρονια δεν τοχω ξανασυναντησει και θαθελα την βοηθεια σας.

Σε κινητο S6 καρτοκινητο Q.Μπορω στελνω SMS κανονικα σε αριθμους κινητων.Το προβλημα ειναι οτι σε πενταψηφια νουμερα της Q οπως 12000 που θελω να παρω τα 15GB δεν το δεχεται και βγαζει το μηνυμα η συσκευη android διακοπηκε.Ομοιως και σε αλλα πενταψηφια της Q για αγορα πακετου.Αλλαξα πληκτρολογιο αντι της Samsung το Swiftkey αλλα τα ιδια.

Αυτο που κανω τελικα ειναι να βγαζω την καρτα sim απο το S6 να την βαλω σε αλλο κινητο και να καταφερω να στειλω και να γινει αποδεκτο το μηνυμα.

Αν καποιος εχει συναντησει το προβλημα αυτο παρακαλω ας πει καποια γνωμη.

Να σημειωσω οτι το κινητο ειναι της Vodafone και νομιζω οτι υπαρχει κλειδωμα απο την Vodafone.

Ευχαριστω.

Edited by athanasiosm

Καλησπερα σε ολους.Ενα προβλημα εχω που εδω και χρονια δεν τοχω ξανασυναντησει και θαθελα την βοηθεια σας.

Σε κινητο S6 καρτοκινητο Q.Μπορω στελνω SMS κανονικα σε αριθμους κινητων.Το προβλημα ειναι οτι σε πενταψηφια νουμερα της Q οπως 12000 που θελω να παρω τα 15GB δεν το δεχεται και βγαζει το μηνυμα η συσκευη android διακοπηκε.Ομοιως και σε αλλα πενταψηφια της Q για αγορα πακετου.Αλλαξα πληκτρολογιο αντι της Samsung το Swiftkey αλλα τα ιδια.

Αυτο που κανω τελικα ειναι να βγαζω την καρτα sim απο το S6 να την βαλω σε αλλο κινητο και να καταφερω να στειλω και να γινει αποδεκτο το μηνυμα.

Να σημειωσω οτι το κινητο ειναι της Vodafone και νομιζω οτι υπαρχει κλειδωμα απο την Vodafone.

Ευχαριστω.

Θα ακουστει βλακεια μια και εχεις δοκιμασει ηδη αλλο keyboard δοκίμασες να βάλεις άλλη εφαρμογή για να στείλεις SMS; όπως π.χ. να βάλεις το hangout η γενικά άλλες παρόμοιες εφαρμογές και να μην στείλεις από της Samsung... αν σου κάνει το ίδιο περιεγραψε λίγο παραπάνω τι κανει; Εκεί που το στειλνεις το sms κλείνουν τα πάντα και σου βγάζει το σφάλμα ότι το Android διακόπηκε και κάνει boot πάλι το κινητό (λες και άνοιξε εκείνη την στιγμή) ;; Αν ναι είναι θέμα λειτουργικού πιστεύω η έχει θέμα κάτι στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων και bug-αρει...

Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Sony Ericsson W760i -> Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX 2.3.7 - OC) -> Samsung S3 Mini (R-Mod v2) -> Samsung Galaxy S6 (Stock) -> Samsung Galaxy S20

Ευχαριστω.

Λογικά κάποια στιγμή κατά την αποστολή μηνύματος σε 5ψηφιο σε ρώτησε αν θες να προχωρήσει στην αποστολή καθώς αφορά αριθμό υψηλής χρεωσης και απάντησε όχι, τσεκάροντας την επιλογή να μη σε ρωτήσει ξανά.

Δύο πράγματα μπορείς να κάνεις.

1ο. Μέσα από την εφαρμογή των μηνυμάτων πας πάνω δεξιά σις τρεις τελείες --> Settings --> More settings -->Multimedia settings -->Set restriction και δες αν είναι στο warning.

Το 2ο, μέσα από τις ρυθμίσεις --> Εφαρμογές --> Βρίσκεις την εφαρμογή των sms και κάνεις μία εκκαθάριση. !ΠΡΟΣΟΧΗ! Αυτό θα διαγράψει όλα τα sms σου.

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

Λογικά κάποια στιγμή κατά την αποστολή μηνύματος σε 5ψηφιο σε ρώτησε αν θες να προχωρήσει στην αποστολή καθώς αφορά αριθμό υψηλής χρεωσης και απάντησε όχι, τσεκάροντας την επιλογή να μη σε ρωτήσει ξανά.

Δύο πράγματα μπορείς να κάνεις.

1ο. Μέσα από την εφαρμογή των μηνυμάτων πας πάνω δεξιά σις τρεις τελείες --> Settings --> More settings -->Multimedia settings -->Set restriction και δες αν είναι στο warning.

Το 2ο, μέσα από τις ρυθμίσεις --> Εφαρμογές --> Βρίσκεις την εφαρμογή των sms και κάνεις μία εκκαθάριση. !ΠΡΟΣΟΧΗ! Αυτό θα διαγράψει όλα τα sms σου.

θα το δοκιμασω και βλεπουμε.

Γερασε λιγο η συσκευη και ερωτευτηκε την λαγκαρντ...και τωρα σοβαρα, ολα δειχνουν οτι θελει μια επαναφορα με ολα τα recovery.παντως σε καθε περιπτωση ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ.

Μασάει μια χαρά. Είχα κάνει wipe απο recovery όταν πέρασα την 7αρα. Τώρα πλέον μου κάνει κόλπα ο δείκτης μπαταρίας. Από 8% που μου έδειχνε, όταν το έβαλα στη φόρτιση έδειξε 28!

Καλησπέρα παιδιά! Προχθές ξαφνικά το απόγευμα σταμάτησε να λειτουργεί το μικρόφωνο μ Όταν το έχω στο αυτί. Με ακούνε κανονικά Όταν μιλάω με Hands free και σε ανοιχτή ακρόαση. Το ίδιο πρωί δούλευε μια χαρά χωρίς να γίνει τπτ (πτωση/νερο) Εντωμεταξύ η εγγύηση έληξε πριν μισό μήνα. ΤΙ μ προτείνετε ως καλύτερο service και τι ως φθηνή εναλλακτική Αθήνα?

Καλησπέρα παιδιά! Προχθές ξαφνικά το απόγευμα σταμάτησε να λειτουργεί το μικρόφωνο μ Όταν το έχω στο αυτί. Με ακούνε κανονικά Όταν μιλάω με Hands free και σε ανοιχτή ακρόαση. Το ίδιο πρωί δούλευε μια χαρά χωρίς να γίνει τπτ (πτωση/νερο) Εντωμεταξύ η εγγύηση έληξε πριν μισό μήνα. ΤΙ μ προτείνετε ως καλύτερο service και τι ως φθηνή εναλλακτική Αθήνα?

Προτείνω:

Κατέβασε μια καλή εφαρμογή για recording και δες αν ηχογραφεί απο το το μικρόφωνο σου...

Αν δεν ηχογραφεί, μάλλον είναι θέμα hardware...

Πριν το πάω σε οποιοδήποτε service, θα έκανα μια επαναφορά εργοστασιακών απο recovery και θα καθάριζα και την cache, μήπως μια στο εκατομύριο έστρωνε...

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Μασάει μια χαρά. Είχα κάνει wipe απο recovery όταν πέρασα την 7αρα. Τώρα πλέον μου κάνει κόλπα ο δείκτης μπαταρίας. Από 8% που μου έδειχνε, όταν το έβαλα στη φόρτιση έδειξε 28!

Αμα βλεπεις τετοια συμπτωματα κατα την γνωμη μου παει για αλλαγη μπαταριας.

Αμα βλεπεις τετοια συμπτωματα κατα την γνωμη μου παει για αλλαγη μπαταριας.

Η πλάκα είναι ότι τις τελευταίες μέρες κρατάει καλύτερα. Το φορτίζω ξανά με fast charging και όταν πιάσει 100% το αφήνω 10-15 λεπτά ακόμα. Για αλλαγή ολόκληρο το κινητό θα πάει... Το Νοέμβρη κλείνει 2 χρόνια

Καλησπέρα, είμαι με nougat και η μπαταρία μου βγάζει περίπου 2:30 ώρες SOT..μήπως μια αλλαγή μπαταρίας θα βοηθούσε;

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Καλησπέρα, είμαι με nougat και η μπαταρία μου βγάζει περίπου 2:30 ώρες SOT..μήπως μια αλλαγή μπαταρίας θα βοηθούσε;

Στην Nougat γενικά έχει πέσει η απόδοση... Πιστεύω κατά την γνώμη ότι όχι δεν θα άλλαζε και πολλά, λίγα πράγματα.. Με την Marshmallow πως τα πήγαινε; Αν και εκεί δεν τα πήγαινε καλά τότε ίσως κάτι κάνει η αλλαγή μπαταρίας!!

Στην Nougat γενικά έχει πέσει η απόδοση... Πιστεύω κατά την γνώμη ότι όχι δεν θα άλλαζε και πολλά, λίγα πράγματα.. Με την Marshmallow πως τα πήγαινε; Αν και εκεί δεν τα πήγαινε καλά τότε ίσως κάτι κάνει η αλλαγή μπαταρίας!!

Με marshmallow έβγαζε γύρω στις 3 ώρες..μικρές διαφορές, απλά εχει γίνει κουραστικό το θέμα της μπαταρίας

Με marshmallow έβγαζε γύρω στις 3 ώρες..μικρές διαφορές, απλά εχει γίνει κουραστικό το θέμα της μπαταρίας

Για μενα ηταν ο μονος λογος η μπαταρια που εφυγα απο το S6 και πηγα στο S7 Edge.Δεν αντεχα αλλο την μικρη μπαταρια και την κακη αυτονομια.

Για μενα ηταν ο μονος λογος η μπαταρια που εφυγα απο το S6 και πηγα στο S7 Edge.Δεν αντεχα αλλο την μικρη μπαταρια και την κακη αυτονομια.
Σχεδόν δύο χρόνια το έχω κ δουλευει απροβληματιστα θα έλεγα..κρίμα πράγματικα να αναγκαζεσαι να αλλάξεις συσκευή που δουλεύει τόσο καλα λόγω της κακής αυτονομίας..

• The title was changed to Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)