Angen Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Πολλα μπορεί, στραβο update καμια παραξενη εφαρμογή κτλπ Δες αν το κάνει ξανα. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Ειναι αναβαθμιση του update..μην φοβασαι Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo_Pech Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Το έβαλα και εγω ψες το good lock και είναι πολυ όμορφο. Αξίζει έτσι για αλλαγη σίγουρα. Κατεβασε το apk απο εδω φίλε http://www.androidauthority.com/samsungs-add-even-new-features-advanced-good-lock-ui-691517/ Πως μπορώ να αλλάξω χρώμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Πως μπορώ να αλλάξω χρώμα; Στο good lock εννοείς? Μπες στις ρυθμίσεις του εκει που λεει routine θα το βρείς εύκολο είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Σήμερα στα ξαφνικά δεν μου κατεβάζει καμία εφαρμογή. Ούτε αναβαθμίζει (Play Store). Δεν πειραξα κάτι στο κινητό πάντως. Δοκίμασα καθάρισα cache data τα πάντα από Store Services framework έβγαλα λογαριασμό ξαναεβαλα αλλά τίποτα. Το κουλό είναι ότι με 3g κατεβάζει κανονικά! Δοκίμασα σε άλλο WiFi και πάλι δεν κατεβάζει οπότε δεν είναι θέμα σύνδεσης. Έχει τύχει σε κανέναν σας ; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Άσχετο, αλλά ό,τι κι αν λέμε νομίζω ότι είναι το ομορφότερο κινητό ever. Παίζει σημαντικό ρόλο το design στο να μη βαριέσαι ένα κινητό (που δουλεύει καλά βέβαια!). Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Άσχετο, αλλά ό,τι κι αν λέμε νομίζω ότι είναι το ομορφότερο κινητό ever. Παίζει σημαντικό ρόλο το design στο να μη βαριέσαι ένα κινητό (που δουλεύει καλά βέβαια!). Ίσως είναι η μοναδική περίπτωση που κοντεύω χρόνο και ώρες ώρες το χαζεύω σαν την 1 μερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goniss Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Καλησπέρα και από μένα πηρα το σ6 απο εξω sm-g920p αντι για F τι ειναι αυτο ? μουφα? xas δεν λεει χωρα 5.1 ανδροιτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barchetta Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 εχω ακομα 5.1! ελεος! τι να κανω? ποτε βγαζουν αυτοι οι ελβετοι την 6.0? ξερει κανεις κατι? φιλη μου το πηρε εδω και 1.5 μηνα και ειχε ηδη την 6.0 κι εγω περιμενω και ακομα τπτ... Παράθεση everyone can see things. few can see into things... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgrand Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 εχω ακομα 5.1! ελεος! τι να κανω? ποτε βγαζουν αυτοι οι ελβετοι την 6.0? ξερει κανεις κατι? φιλη μου το πηρε εδω και 1.5 μηνα και ειχε ηδη την 6.0 κι εγω περιμενω και ακομα τπτ... Και εγώ Ελβετική έκδοση είχα, και επειδή βαρέθηκα να περιμένω, κατέβασα από sammobile τη Γαλλική και την εγκατέστησα. Όλα κομπλέ, και χωρίς να γράψει το knox. Όσο για τη μπαταρία, τρίτη μέρα σήμερα με 73% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Και εγώ Ελβετική έκδοση είχα, και επειδή βαρέθηκα να περιμένω, κατέβασα από sammobile τη Γαλλική και την εγκατέστησα. Όλα κομπλέ, και χωρίς να γράψει το knox. Όσο για τη μπαταρία, τρίτη μέρα σήμερα με 73% Φίλε το χρησιμοποιείς το κινητό σου;; Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapap Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Φίλε το χρησιμοποιείς το κινητό σου;; Παίζει με τον πόνο μας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goniss Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Καλησπέρα και από μένα πηρα το σ6 απο εξω sm-g920p αντι για F τι ειναι αυτο ? μουφα? xas δεν λεει χωρα 5.1 ανδροιτ τιποτα κανεισ?? :(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 τιποτα κανεισ?? :(:( http://lmgtfy.com/?q=https%3A%2F%2Fsamsung-firmware.org%2Fmodel%2FSM-G920P%2Fregion%2FXAS%2F Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgrand Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 (edited) Φίλε το χρησιμοποιείς το κινητό σου;; Αρκετά. Δεν καίγομαι βέβαια. Πιο πολύ viber και facebook. Σε πληροφορώ ότι με την ίδια χρήση, πριν την αναβάθμιση δεν μου κρατούσε τόσο μπαταρία. Την τρίτη μέρα ήθελε φόρτισμα. Το έχω ξανά γράψει, πιστεύω ότι το πρόβλημα ήταν στο android webview. Με την πρότευλευταία ενημέρωση του android webview, στη μιάμιση μέρα ήθελε φόρτισμα. Edited May 13, 2016 by sakisgrand Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geogian3 Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Και εγώ Ελβετική έκδοση είχα, και επειδή βαρέθηκα να περιμένω, κατέβασα από sammobile τη Γαλλική και την εγκατέστησα. Όλα κομπλέ, και χωρίς να γράψει το knox. Όσο για τη μπαταρία, τρίτη μέρα σήμερα με 73% γιατι την γαλλικη συγκεκριμενα??? και εγω ελβετικο εχω και βαρεθηκα .. μαλλον θα περασω με odin την ΜΜ αλλα δεν ξερω ποια να περασω,,,, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Γίνεται με κάποιον τρόπο να φαίνεται το όνομα του δικτύου στο status bar? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 καλησπερα, επιστρεφω ξανα με την ιδια ερωτηση μηπως εχει και καποιος αλλος το ιδιο προβλημα με εμας να βοηθησει εχει καποιος θεμα με το αποτυπωμα ? δηλαδη να παει να βαλει αποτυπωμα και να γραφει να καθαρισουμε και να στεγνωσουμε την οθονη ? δεν μας αφηνει καν να κανουμε προσθηκη,βγαζει το παραπανω μηνυμα .:O επαναφορα μου εχουν προτεινει αλλα δεν θελει η φιλη που εχει την συσκευη να κανει.:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgrand Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 γιατι την γαλλικη συγκεκριμενα??? και εγω ελβετικο εχω και βαρεθηκα .. μαλλον θα περασω με odin την ΜΜ αλλα δεν ξερω ποια να περασω,,,, Όποια θες περνάς. Απλά εγώ επέλεξα τη Γαλλική, όχι όμως για κάποιο συγκεκριμένο λόγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayas88 Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 καλησπέρα , δεν ξέρω αν έχει ξαναειπωθεί αλλά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την κάμερα ( και δεν είμαι ο μόνος ) όταν ανοίγω την εφαρμογή το ois τρελαίνεται και δουλεύει ασταμάτητα για 1-2 δεύτερα κάνοντας έναν περίεργο θόρυβο σαν δόνηση... συνήθως το κάνει όταν ανοίγω για πρώτη φορά την εφαρμογή , δηλαδή αν το κάνει την κλείσω και την ξανα ανοίξω όλα οκ , γνωρίζει κανείς τι παίζει ; για Bug λογισμικού μου κάνει το τηλέφωνο δεν έχει πέσει ποτέ και το ίδιο πρόβλημα έχει και ένας φίλος ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 καλησπέρα , δεν ξέρω αν έχει ξαναειπωθεί αλλά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την κάμερα ( και δεν είμαι ο μόνος ) όταν ανοίγω την εφαρμογή το ois τρελαίνεται και δουλεύει ασταμάτητα για 1-2 δεύτερα κάνοντας έναν περίεργο θόρυβο σαν δόνηση... συνήθως το κάνει όταν ανοίγω για πρώτη φορά την εφαρμογή , δηλαδή αν το κάνει την κλείσω και την ξανα ανοίξω όλα οκ , γνωρίζει κανείς τι παίζει ; για Bug λογισμικού μου κάνει το τηλέφωνο δεν έχει πέσει ποτέ και το ίδιο πρόβλημα έχει και ένας φίλος ... Το στέλνεις στην smartec και σου αλλάζουν την κάμερα..Γνωστό πρόβλημα ,το είχα αλλάξει στο προηγούμενο s6.. Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 γιατι την γαλλικη συγκεκριμενα??? και εγω ελβετικο εχω και βαρεθηκα .. μαλλον θα περασω με odin την ΜΜ αλλα δεν ξερω ποια να περασω,,,, Και γω με Ελβετικο. Επικοινώνησα με τη Samsung Switzerland μεσω twitter λενε οτι ειναι ακομα σε testing phaze χωρις να λενε τιποτα σχετικα με το ποτε θα δώσουν την ενημέρωση. Εχω περάσει γαλλική MM καιρό τωρα, γυρισα σε ελβετικη με downgrade για να το παω σερβις για τη καμερα, και ξανα γαλλική. Ουτε knox εγραψε ουτε τίποτα. Απλα στο downgrade στη φάση που έχει φλασαριστει η ελβετικη αμέσως μετα, πρεπει εν μεσω του bootloop που θα συμβεί να πετύχεις το χρόνο να μπεις σε recovery mode για να κάνεις reset και μετα ολα καλα. Αντε γεια aut.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geogian3 Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Και γω με Ελβετικο. Επικοινώνησα με τη Samsung Switzerland μεσω twitter λενε οτι ειναι ακομα σε testing phaze χωρις να λενε τιποτα σχετικα με το ποτε θα δώσουν την ενημέρωση. Εχω περάσει γαλλική MM καιρό τωρα, γυρισα σε ελβετικη με downgrade για να το παω σερβις για τη καμερα, και ξανα γαλλική. Ουτε knox εγραψε ουτε τίποτα. Απλα στο downgrade στη φάση που έχει φλασαριστει η ελβετικη αμέσως μετα, πρεπει εν μεσω του bootloop που θα συμβεί να πετύχεις το χρόνο να μπεις σε recovery mode για να κάνεις reset και μετα ολα καλα. Αντε γεια aut.. μαλλον αυτο θα κανω ... θα περασω την γαλλικη... ! μεσω odin ειναι πιο ευκολο?? η camera τι επαθε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmarine Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 μαλλον αυτο θα κανω ... θα περασω την γαλλικη... ! μεσω odin ειναι πιο ευκολο?? η camera τι επαθε?? Μπορει να μου δειξη κανενας πως γινετε βιντεοκληση με true telephon απο την αναβαθμηση και μετα την εχασα την βιντεοκληση γιαυτο εβαλα το true telephon αλλα δεν θυμαμαι πως γινετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 μαλλον αυτο θα κανω ... θα περασω την γαλλικη... ! μεσω odin ειναι πιο ευκολο?? η camera τι επαθε?? Odin εννοείται. Η καμερα ειχε σκονη στο εξωτερικο γυαλι, απο μεσα, απο το εργοστάσιο, τίποτα σημαντικό αλλα επηρεαζε τις φωτογραφίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts