Invoked Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 1. Για τα δεδομένα ίντερνετ έχω δει πού μπορεί κανείς να τα δει μέσα στις ρυθμίσεις. Για το χρόνο ομιλίας και για τα sms που έχω στείλει πώς μπορώ να δω τι έχω καταναλώσει; Υπάρχει κάποια εφαρμογή στο google play με την οποία μπορώ να τα δω όλα συγκεντρωμένα; 2. Οι πληρωμές NFC δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν στην Ελλάδα; Ευχαριστώ! Το Call Timer μου άρεσε. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gary.NoTePases Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis_xp Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Έβαλα τελικά το τηλέφωνο μέσα στο ρύζι όπως μου είπατε! Το άφησα 1,5 μέρα! Η ελάχιστη υγρασία που υπήρχε στη πίσω κάμερα εξαφανίστηκε!:D Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 εχουμε καλα νεα, ξεκινησε η αναβαθμιση στην Ευρωπη. http://www.sammobile.com/2016/02/09/t-mobile-starts-rolling-out-marshmallow-update-for-the-galaxy-s6-and-galaxy-s6-edge-in-poland/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Ξεκάθαρα πλέον έχω ένα πρόβλημα από τότε που έβαλα την BTU. 1 στις 3 ή 4 φορτίσεις (με το φορτιστή) είναι "ελαττωματική". Κάνει 500 ώρες να φορτίσει και όταν πληκτρολογώ η οθόνη παρουσιάζει υπερβολική ευαισθησία σε σημείο που να μην μπορώ ουσιαστικά να γράψω. Διορθώνεται με 1 ή 2 restart συνήθως. Έχει τύχει να διορθωθεί βγάζοντάς το από την πρίζα και βάζοντάς το να φορτίσει σε ασύρματη φόρτιση. Αλλά είναι εκνευριστικό και με φοβίζει Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Ξεκάθαρα πλέον έχω ένα πρόβλημα από τότε που έβαλα την BTU. 1 στις 3 ή 4 φορτίσεις (με το φορτιστή) είναι "ελαττωματική". Κάνει 500 ώρες να φορτίσει και όταν πληκτρολογώ η οθόνη παρουσιάζει υπερβολική ευαισθησία σε σημείο που να μην μπορώ ουσιαστικά να γράψω. Διορθώνεται με 1 ή 2 restart συνήθως. Έχει τύχει να διορθωθεί βγάζοντάς το από την πρίζα και βάζοντάς το να φορτίσει σε ασύρματη φόρτιση. Αλλά είναι εκνευριστικό και με φοβίζει Τότε επιστρέφεις στην προηγούμενη που ήσουν και περιμένεις την 6άρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Τότε επιστρέφεις στην προηγούμενη που ήσουν και περιμένεις την 6άρα. Το σκεφτομαι αλλά από την άλλη έχω παρατηρήσει καλύτερη διαρκεια μπαταρίας στην BTU. Μου κάνει εντύπωση που δεν έκατσε καλά γιατί έκανα 6 φορές συνολικά wipe και δεν έχει έχει κάνει κανείς άλλος την ίδια παρατήρηση Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Το σκεφτομαι αλλά από την άλλη έχω παρατηρήσει καλύτερη διαρκεια μπαταρίας στην BTU. Μου κάνει εντύπωση που δεν έκατσε καλά γιατί έκανα 6 φορές συνολικά wipe και δεν έχει έχει κάνει κανείς άλλος την ίδια παρατήρηση Πολυ περιεργο αν δεν βαριέσαι δοκιμασε ξανα να την περασεις με odin η οπως σου ειπε ο φιλος επέστρεψε στην δικια του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Το έχεις δοκιμάσει ; Πολύ παλιά το είχα στήσει για να το δω, μια χαρά ήταν... Δεν χάνεις τίποτα να το στήσεις να δεις αν σε καλύπτει έχει 3-4 τέτοιες εφαρμογές το play store... Είμαστε off topic by the way... :rolleyes: Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpoulos Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Πολύ παλιά το είχα στήσει για να το δω, μια χαρά ήταν... Δεν χάνεις τίποτα να το στήσεις να δεις αν σε καλύπτει έχει 3-4 τέτοιες εφαρμογές το play store... Είμαστε off topic by the way... :rolleyes: οκ sorry ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 εχουμε καλα νεα, ξεκινησε η αναβαθμιση στην Ευρωπη. http://www.sammobile.com/2016/02/09/t-mobile-starts-rolling-out-marshmallow-update-for-the-galaxy-s6-and-galaxy-s6-edge-in-poland/ Στο ίδιο έργο θεατές. Νομίζω και πέρσι από Poland ξεκίνησε. Εμείς καλα τέλη Μαρτίου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Στο ίδιο έργο θεατές. Νομίζω και πέρσι από Poland ξεκίνησε. Εμείς καλα τέλη Μαρτίου Τα παμε, μην τα ξαναλέμε! Θα σουβλίζουμε το αρνί όταν έρθει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Τα παμε, μην τα ξαναλέμε! Θα σουβλίζουμε το αρνί όταν έρθει! Πρωτομαγιά λες;; μπα πιο νωρίς.. Πέφτει αργά το Πάσχα φέτος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Πρωτομαγιά λες;; μπα πιο νωρίς.. Πέφτει αργά το Πάσχα φέτος. Ε άντε ντάξει, δε θα σουβλίζουμε αρνί, θα βάφουμε αυγά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Καλησπέρα σας.. Κάτοχος του s6 κι εγω εδω και μια εβδομάδα δηλωνω εντυπωσιασμενος. Παρατηρω ότι χρησιμοποιεί αρκετη ραμ(75-85%). Βασικος λόγος που το αγορασα ειναι η φωτογραφία που ειχα ακούσει τα καλύτερα και το επιβεβαιωνω. Παρατηρω επισης πως σε ληψεις βράδυ με φωτισμό λαμπας-φωτιστικου μεσα σε σπίτι χρησιμοποιεί πολυ λιγες φορές το φλας. Παλιότερα ειχα το s3 και σε συνθηκες χαμηλού φωτισμου χρησιμοποιουσα την εφαρμογη για "χαμηλό φωτισμό" οπως την έλεγε και εβγαιναν οι φωτογραφίες μια χαρά.. Υπαρχει καποια τέτοια εφαρμοφη ή πρεπει να παιξω με το wb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Invoked Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Είχα περάσει την BTU Rom πριν κάποιες μέρες με hard reset πριν και μετά και στο Phone info τα είχει αλλάξει όλα σε BTU. Σήμερα τυχαία είδα ότι άλλαξε το Product Code μόνο του ξανά στο αρχικό DBT. Τι είναι αυτό τωρα, δουλειά δεν είχαμε να παίζουμε με τα στησιματα και τα Hard reset; Το μετάνιωσα που το πείραξα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Invoked Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Εαν δουλεύει το κινητό καλα μην ασχολησε τοσο πολυ . Αν δεν κάνω λάθος δεν παίρνω OTA σε αυτή την κατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Αν δεν κάνω λάθος δεν παίρνω OTA σε αυτή την κατάσταση. Αν π.χ. εχεις Ελληνικης προελευσης S6,και παρεις ΟΤΑ την BTU android 6,τοτε δεν θα μπορεις να επιστρεψεις στην 5.1.1 της χωρας σου (π.χ. την Ελληνικη). Με αποτελεσμα να μην εχεις εγγυηση μεχρι να βγει η android 6 η Ελληνικη. Ακραιο λιγο αυτο αλλα ποτε δεν ξερεις... Ειναι που αργουν να δωσουν σε ολες τις χωρες τις αναβαθμισεις. Οποτε εισαι σιγουρος οτι θες το ΟΤΑ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Invoked Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Αν π.χ. εχεις Ελληνικης προελευσης S6,και παρεις ΟΤΑ την BTU android 6,τοτε δεν θα μπορεις να επιστρεψεις στην 5.1.1 της χωρας σου (π.χ. την Ελληνικη). Με αποτελεσμα να μην εχεις εγγυηση μεχρι να βγει η android 6 η Ελληνικη. Ακραιο λιγο αυτο αλλα ποτε δεν ξερεις... Ειναι που αργουν να δωσουν σε ολες τις χωρες τις αναβαθμισεις. Οποτε εισαι σιγουρος οτι θες το ΟΤΑ; Καταλαβα τι λες αλλά το κινητό είναι 2 μηνων, Γερμανικό (DBT) από σκρουτζομαγαζο με εγγύηση αντιπροσωπείας όπως μου είπαν κανονικά. Υποτίθεται ότι με το flashαρισμα το εκανα Αγγλικό (BTU) official. Εφόσον δεν έγραψε το knox και έχω την απόδειξη δεν ξέρω αν έχουν τρόπο να δουν η τους ενδιαφέρει αν έχω αλλάξει rom σε περίπτωση που πάει service καθότι γνωρίζουν το καθεστώς με τα skroutz και ότι φέρνουν λογής λογής. Τώρα έγινε αυτό το σκαλωμα και άλλαξε μόνο του το Product Code πίσω σε DBT και υπάρχει αναντιστοιχια με τη CSC. Θα το πουλήσω γύρω στον Ιούνιο για το 7 και δεν θέλω να βγω εκτός εγγύησης. Τώρα είμαι μεταξύ ξαναπερασματος BTU (που μου αρεσει) η να βάλω την Γερμανική ελπιζοντας ότι δεν θα φαίνεται τίποτα. Γενικά με κρεμασε η διαδικασία ενώ φαινομενικά όλα πήγαν καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmarine Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Καταλαβα τι λες αλλά το κινητό είναι 2 μηνων, Γερμανικό (DBT) από σκρουτζομαγαζο με εγγύηση αντιπροσωπείας όπως μου είπαν κανονικά. Υποτίθεται ότι με το flashαρισμα το εκανα Αγγλικό (BTU) official. Εφόσον δεν έγραψε το knox και έχω την απόδειξη δεν ξέρω αν έχουν τρόπο να δουν η τους ενδιαφέρει αν έχω αλλάξει rom σε περίπτωση που πάει service καθότι γνωρίζουν το καθεστώς με τα skroutz και ότι φέρνουν λογής λογής. Τώρα έγινε αυτό το σκαλωμα και άλλαξε μόνο του το Product Code πίσω σε DBT και υπάρχει αναντιστοιχια με τη CSC. Θα το πουλήσω γύρω στον Ιούνιο για το 7 και δεν θέλω να βγω εκτός εγγύησης. Τώρα είμαι μεταξύ ξαναπερασματος BTU (που μου αρεσει) η να βάλω την Γερμανική ελπιζοντας ότι δεν θα φαίνεται τίποτα. Γενικά με κρεμασε η διαδικασία ενώ φαινομενικά όλα πήγαν καλά. Καλησπερα χθες το φωρτησα απο το λαπτοπ 6 ωρες με 2 τηλεφ τωρα ειμαι στο 95 η μπαταρια τελεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_rc Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Να κανω μια ερωτηση στους κατοχους S6 γιατι ποτε ως τωρα δεν ειχα συσκευη χωρις αφαιρουμενη μπαταρια και μιας και σκεφτομαι με τον ερχομο του S7 να το πραξω... αν κολλησει η συσκευη (για οποιοδηποτε λογο) και δεν ανταποκρινεται ουτε power button ουτε τιποτα, so far ανοιγα καπακι εβγαζα μπαταρια και ολα κομπλε. Σε αντιστοιχη περιπτωση στο S6 τι παιζει? καποιος συνδιασμος πληκτρων?? Παράθεση Nexus S --> S4 mini --> S4 Black Edition --> Frost white Note 4 --> Black Onyx S7 --> Mate 10 Pro Grey --> Blue Coral S9+ --> S10 Black --> iPhone 11 Space Grey --> S20+ Cosmic Gray --> S20 FE 5G --> iPhone 13 Product Red --> Galaxy S21 Plus --> iPhone 14 Pro Max Silver (απεταξάμην το ios) --> Galaxy A54 Graphite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Invoked Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Να κανω μια ερωτηση στους κατοχους S6 γιατι ποτε ως τωρα δεν ειχα συσκευη χωρις αφαιρουμενη μπαταρια και μιας και σκεφτομαι με τον ερχομο του S7 να το πραξω... αν κολλησει η συσκευη (για οποιοδηποτε λογο) και δεν ανταποκρινεται ουτε power button ουτε τιποτα, so far ανοιγα καπακι εβγαζα μπαταρια και ολα κομπλε. Σε αντιστοιχη περιπτωση στο S6 τι παιζει? καποιος συνδιασμος πληκτρων?? Volume down+Power+Menu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 (edited) Καλημέρα σας. Μια βδομαδα χρησης του κινητού και παρατηρώ μια δυσλειτουργια κατα την τηλεφωνική επικοινωνία με το ακουστικό του τηλεφώνου.Σε κάποιες κλήσεις (οχι πάντα) οταν μιλάω, ακούγεται ένας δυνατος αλλά σύντομοςτος ήχος σαν τον ήχο που κάνει η τηλεόραση οταν εχει "χιονάκια" και αυτο επαναλαμβανεται κατα τη διάρκεια της κλήσηςαρκετες φορέ. Ισως αυτό να γινεται οταν εχω επιλογή 2g-3g και χαμηλο σημα στο χώρο που είμαι αλλα και παλι δεν είμαι σίγουρος. Οταν εχω full σήμα δεν ακούγεται κανένας ήχος παραμορφωσης και παρατηρείται οταν εχω λιγες γραμμές σηματος. Να τονισω πως το σήμα δεν μου δειχνει να έχει πρόβλημα, να χάνεται αποτομα και γενικά να μην πιανει μιας και το εχω ελέγξει με αλλα κινητά. Η παραμόρφωση αυτή δεν γίνεται σε κάθε κλήση και ειναι ακρως ενοχλητική. Και κάτι άλλο που ίσως βοηθήσει.. Εχω βάλει τη θηκη που επισυνάπτω to συνδεσμο αλλα δε νομιζω να κόβει σήμα. http://e-choice.gr/aksesouar-kiniton/thikes-kiniton/Rock-Touch-Book-Case-gia-Samsung-G920F-Galaxy-S6-xryso?mfp=26-symvat-mont-lo%5BGalaxy%20S6%5D Υπάρχει κάποια αποψη για το θεμα που ειχα ρωτησει προ 2 ημερών; (Παρατηρω επισης πως σε ληψεις βράδυ με φωτισμό λαμπας-φωτιστικου μεσα σε σπίτι χρησιμοποιεί πολυ λιγες φορές το φλας. Παλιότερα ειχα το s3 και σε συνθηκες χαμηλού φωτισμου χρησιμοποιουσα την εφαρμογη για "χαμηλό φωτισμό" οπως την έλεγε και εβγαιναν οι φωτογραφίες μια χαρά.. Υπαρχει καποια τέτοια εφαρμοφη ή πρεπει να παιξω με το wb?) Ευχαριστώ πολύ.. Παρακαλώ όποιος μπορεί να βοηθήσει ιδιαίτερα στο πρώτο θέμα.. Edited February 11, 2016 by LELELO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_rc Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Volume down+Power+Menu Ευχαριστω για την αμεση απαντηση :) Παράθεση Nexus S --> S4 mini --> S4 Black Edition --> Frost white Note 4 --> Black Onyx S7 --> Mate 10 Pro Grey --> Blue Coral S9+ --> S10 Black --> iPhone 11 Space Grey --> S20+ Cosmic Gray --> S20 FE 5G --> iPhone 13 Product Red --> Galaxy S21 Plus --> iPhone 14 Pro Max Silver (απεταξάμην το ios) --> Galaxy A54 Graphite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGendGR Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Ευχαριστω για την αμεση απαντηση :) 8 μήνες που το έχω δεν χρειάστηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_FILIPPOY Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Καλημέρα σας. Μια βδομαδα χρησης του κινητού και παρατηρώ μια δυσλειτουργια κατα την τηλεφωνική επικοινωνία με το ακουστικό του τηλεφώνου.Σε κάποιες κλήσεις (οχι πάντα) οταν μιλάω, ακούγεται ένας δυνατος αλλά σύντομοςτος ήχος σαν τον ήχο που κάνει η τηλεόραση οταν εχει "χιονάκια" και αυτο επαναλαμβανεται κατα τη διάρκεια της κλήσηςαρκετες φορέ. Ισως αυτό να γινεται οταν εχω επιλογή 2g-3g και χαμηλο σημα στο χώρο που είμαι αλλα και παλι δεν είμαι σίγουρος. Οταν εχω full σήμα δεν ακούγεται κανένας ήχος παραμορφωσης και παρατηρείται οταν εχω λιγες γραμμές σηματος. Να τονισω πως το σήμα δεν μου δειχνει να έχει πρόβλημα, να χάνεται αποτομα και γενικά να μην πιανει μιας και το εχω ελέγξει με αλλα κινητά. Η παραμόρφωση αυτή δεν γίνεται σε κάθε κλήση και ειναι ακρως ενοχλητική. Και κάτι άλλο που ίσως βοηθήσει.. Εχω βάλει τη θηκη που επισυνάπτω to συνδεσμο αλλα δε νομιζω να κόβει σήμα. http://e-choice.gr/aksesouar-kiniton/thikes-kiniton/Rock-Touch-Book-Case-gia-Samsung-G920F-Galaxy-S6-xryso?mfp=26-symvat-mont-lo%5BGalaxy%20S6%5D Υπάρχει κάποια αποψη για το θεμα που ειχα ρωτησει προ 2 ημερών; (Παρατηρω επισης πως σε ληψεις βράδυ με φωτισμό λαμπας-φωτιστικου μεσα σε σπίτι χρησιμοποιεί πολυ λιγες φορές το φλας. Παλιότερα ειχα το s3 και σε συνθηκες χαμηλού φωτισμου χρησιμοποιουσα την εφαρμογη για "χαμηλό φωτισμό" οπως την έλεγε και εβγαιναν οι φωτογραφίες μια χαρά.. Υπαρχει καποια τέτοια εφαρμοφη ή πρεπει να παιξω με το wb?) Ευχαριστώ πολύ.. Παρακαλώ όποιος μπορεί να βοηθήσει ιδιαίτερα στο πρώτο θέμα.. Φιελ για το πρωτο σου θεμα εχω παρατηρησει και εγω ορισμενες φορες αλλα οχι σε μεγαλο βαθμο να μου κανει ενα σπαστικο ηχο κατα την διαρκεια της κλησης και συγξεκριμενα στο πρωτο χτυπημα,δεν το εδωσα σημασια γτ δεν εχω παντα πολυ καλο σημα και ετσι αδιαφορησα.Δεν με επηρεαζει καθολου κατα τηυν διαρκεια της κλησης και ουτε ξανακουγεται. Οσο για το φλας ετσι δουλευει και να σου ποω την αληθεια το προτιμω γτ ειναι πιο φυσικα τα χρωματα και οταν θελω πιο πολυ φως βαζω χειροκινητα το φλας ενεργο. Παράθεση Just Perfect...NEXUS 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts