vag74 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Επιτελους σημερα το πρωι μου ηρθε κι εμενα η αναβαθμιση!Με το που την εγκατεστησα πατησα και μια επαναφορα για να κατσει καθαρη και μολις την τεσταρω λιγο θα πω εντυπωσεις. Αυτο το Galaxy Beta program καταφερε κανεις να το ξηλωσει απο την notification bar;Πολυ σπαστικο που μπαστακωθηκε εκει... EDIT:Ακυρο.Το ξηλωσα με το package disabler pro. Θα δοκιμάσω και εγώ το βράδυ,γράψε εντυπώσεις όταν την δουλέψεις λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Επιτελους σημερα το πρωι μου ηρθε κι εμενα η αναβαθμιση!Με το που την εγκατεστησα πατησα και μια επαναφορα για να κατσει καθαρη και μολις την τεσταρω λιγο θα πω εντυπωσεις. Αυτο το Galaxy Beta program καταφερε κανεις να το ξηλωσει απο την notification bar;Πολυ σπαστικο που μπαστακωθηκε εκει... EDIT:Ακυρο.Το ξηλωσα με το package disabler pro. Ήρθε και σε μένα πρωί πρωί, τώρα κατεβαίνει.. Σε καμία ώρα θα την έχω περάσει κιόλας.. Αντε να δούμε.. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Μου φαίνεται καλή η Marshmallow για την πρώτη ώρα.. Έχει σταματήσει να βγάζει και το ενοχλητικό μήνυμα κάθε φορά που πας να απενεργοποιησεις τα δεδομένα.. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους!! Πήρα τον παρακάτω ασύρματο φορτιστή για το s6 λέτε να έχω πρόβλημα με το καιρό καθώς θα το φορτίζω με αυτό και όχι με τον γνήσιο της samsung? https://www.ebnb.gr/%CE%B1%CE%BE%CE%B5%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%AC%CF%81/el-%CE%91%CF%83%CF%8D%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B7-%CE%A6%CF%8C%CF%81%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%B7/22434-%CE%B1%CF%83%CF%8D%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-%CF%86%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%82-qi-5900217155645-5v.html Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Μου φαίνεται καλή η Marshmallow για την πρώτη ώρα.. Έχει σταματήσει να βγάζει και το ενοχλητικό μήνυμα κάθε φορά που πας να απενεργοποιησεις τα δεδομένα.. Καιρός ήταν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Το γράφω και εδώ Λοιπόν όποιος θέλει την beta μην την κατεβάσει και την φλασαρει μέσω odin γτ γράφει ο knox. Μόνο μέσω οτα. Έγινε σε γνωστό μου Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Διαβάζω διφορουμενες απόψεις για την 6. Ας περάσει η Πρωτοχρονιά και μετά βλέπουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 (edited) Οποιος θελει την εφαρμογη Galaxy Care για να γίνει Beta Tester (Αφου φυσικά εχει περάσει την τελειυταια STOCK BTU ρομ) ας μπυ στειλει ενα ΠΜ για να στειλω λινκ με την εφαρμογη... Η εκδοση ΜΜ 6 ΒΕΤΑ για το Samsung ειναι σε πολύ καλό επιπεδο, ασυγκριτα καλύτερη απο την 5.1.1, και σε θεματα μνήμης ραμ, και σε μπαταρια, και σε φωτογραφιση και σε κλείδωμα με δαχτ. αποτύπωμα (ισως έχει να κάνει με το οτι το android 6 υποστιρηζει απο μονο του αισθητηρες αναγνωσης δαχτ. αποτυπομάτων) εχει γινει πολύ καλή δουλεια σε όλους τους τομείς. Ανεπιφύλαχτα κάντε το update (δεν χανετε εγγυση ) Edited December 28, 2015 by tron13 Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 (edited) Αν μπορείς δώσε ένα mega ή άλλο γρήγορο λινκ για την BTU Άκυρο, βρήκα https://drive.google.com/folderview?id=0B40ItdHKfkyQTWtPY0hCLUpER1E&usp=sharing&tid=0B40ItdHKfkyQd1hJQXVDU3dDU2c#list Edited December 28, 2015 by rebel1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Ρε παιδιά με την Marshmallow και θέμα Android 6. Δεν μας δίνει δυνατότητα να ανοίξουμε επαφές από τον dialer? Μόνο το αρχείο κλήσεων έχει δηλαδή? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Κανονικά όπως πριν. Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Κανονικά όπως πριν. Κοιτάξτε λίγο, είναι με Marshmallow αλλά με αλλαγμενο θέμα (το Android 6). https://drive.google.com/file/d/0B1GDthgFMkqYYUViWHhIcU4xMm8/view?usp=docslist_api Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garet Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Από όσο έχω καταλάβει, για να μπορέαουμε να περάσουμε τη beta πρέπει, μετά το πέρασμα της αγγλικής ρομ, να κάνουμε και μία επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ώστε να αλλάξει το csc. Δηλαδή "πρέπει" να χάσουμε όλες τις ρυθμίσεις και να εγκαταστήσουμε όλες τις εφαρμογές μας από την αρχή. Σωστά? Παράθεση Εάν οι άνθρωποι πάντα ακολουθούσαν τον κοινό νου, εμείς μέχρι σήμερα θα σερνόμασταν στα τέσσερα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Κοιτάξτε λίγο, είναι με Marshmallow αλλά με αλλαγμενο θέμα (το Android 6). https://drive.google.com/file/d/0B1GDthgFMkqYYUViWHhIcU4xMm8/view?usp=docslist_api Το θέμα φταίει φίλε. Το έχω και γω αλλά το πήρα είδηση αργά. Οπότε βγαλτο Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Από όσο έχω καταλάβει, για να μπορέαουμε να περάσουμε τη beta πρέπει, μετά το πέρασμα της αγγλικής ρομ, να κάνουμε και μία επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ώστε να αλλάξει το csc. Δηλαδή "πρέπει" να χάσουμε όλες τις ρυθμίσεις και να εγκαταστήσουμε όλες τις εφαρμογές μας από την αρχή. Σωστά? Ακολουθα αυτο τον οδηγο http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=64461228&postcount=2 Και ναι αναγκαστικα πρεπει να κανεις επαναφορα και να χασεις τα παντα.Κανε backup φωτογραφιες,μουσικη και βιντεο κι οποιο αλλο αρχειο θες να σωσεις. Ή μπορεις να περιμενεις να βγει η επισημη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garet Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Ακολουθα αυτο τον οδηγο ...Ή μπορεις να περιμενεις να βγει η επισημη... ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Εάν οι άνθρωποι πάντα ακολουθούσαν τον κοινό νου, εμείς μέχρι σήμερα θα σερνόμασταν στα τέσσερα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 ποτε με το καλο η επισημη?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Ακολουθα αυτο τον οδηγο http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=64461228&postcount=2 Και ναι αναγκαστικα πρεπει να κανεις επαναφορα και να χασεις τα παντα.Κανε backup φωτογραφιες,μουσικη και βιντεο κι οποιο αλλο αρχειο θες να σωσεις. Ή μπορεις να περιμενεις να βγει η επισημη... απο εδω κατεβασα την ρομ btu και οταν την εκανα exract γιατι ηταν zip μου εβγαλε 4 αρχεια,φλασαρα στο ap το tar και δεν εχω καθολου csc,επρεπε να φλασαρω και τα αλλα 3 αρχεια μηπως,το ενα ειναι csc,το αλλο cp και το αλλο bl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Ναι και τα 4 φλασαρεις Βαγγελη.Ξανακαντο. Το καθε ενα απο τα 4 πρεπει να μπει και μετα φλασαρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 (edited) Ναι και τα 4 φλασαρεις Βαγγελη.Ξανακαντο Ευχαριστω ρε Πανο λεω και γω 4 factory reset εχω κανει Πανο πρέπει να ενεργοποιήσω τον εντοπισμό σφαλμάτων USB από το developer options για να πάρω το update; Edited December 28, 2015 by vag74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Που ρώτησες για σερβις φίλε μου? Στη smartec παντως στο Χαϊδάρι με το ιδιο προβλημα μου το εδωσαν αυθημερον.Και όντως αλλαζει η οθόνη γιατί το μπροστινό panel είναι μονοκόμματο. Εχω μια απορια. Όντας και γω κάτοχος της συσκευης, δεν έχω καταλαβει σε ποιο βαθμο ο τζογος αυτος θεωρειται ελάττωμα και διορθωνεται στο service. Εγώ παρατηρώ απλα το κουμπί αν το παίζω με το δαχτυλο, να κανει σαν "τραμπαλα" πανω κατω αλλα οχι σε ενοχλητικό απο χρηστικης αποψης βαθμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Πήρα και εγώ το update σε m beta σήμερα το πρωί,ευχαριστώ τον Πάνο για την βοήθεια,από αύριο εντυπώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Πατα της και μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων να κατσει καθαρη κι εισαι κομπλε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Πατα της και μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων να κατσει καθαρη κι εισαι κομπλε! Έκανα επαναφορά Πάνο ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angen Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Citisshop για αγορα τηλεφωνου s6 ειναι καλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts