athl1 Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Ευχαριστώ παιδιά, μια ερώτηση, πως περνάω τις επαφές μου που έχω σε κάρτα microsdστο παλιό μου τηλ.; επειδή από ότι διάβασα αυτό δεν παίρνει τέτοια κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Ευχαριστώ παιδιά, μια ερώτηση, πως περνάω τις επαφές μου που έχω σε κάρτα microsdστο παλιό μου τηλ.; επειδή από ότι διάβασα αυτό δεν παίρνει τέτοια κάρτα. Αν έχεις Android τηλέφωνο, πήγαινε στις ρυθμίσεις των επαφών και κάνε "εξαγωγή" των επαφών σου. Όταν κάνει την εξαγωγή, θα σου φτιάξει ενα αρχείο με επέκταμα .vcf, αυτό το αρχείο θα το στείλεις με bluetooth στο νέο τηλέφωνο, θα το τρέξεις και σε λίγα δευτερόλεπτα θα έχεις ολες σου τις επαφές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Γεια σας... Μετά από σχεδόν 5 χρόνια με κινέζικα κινητά, χθες το βράδυ κι έπειτα από πολλές σκέψεις παρήγγειλα το S6. Το νήμα του myphone για το Coolpad F1 που χρησιμοποιώ έχει κοντά στις 1200 σελίδες κι επειδή συμμετέχω από την αρχή τις έχω διαβάσει όλες εδώ και 15 μήνες. Τώρα δεν έχω το ίδιο κουράγιο οπότε θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις! 1) Αξίζει να το ρουτάρω; Υπάρχουν αξιόλογες και φυσικά πλήρως λειτουργικές ROM που υποστηρίζονται απο το xda ή θα μείνω stock?? 2) Το τηλ έρχεται με την 5.0.1 και παίρνει ΟΤΑ 5.1.1?? 3) Οτιδήποτε άλλο πιστεύετε ότι βοηθάει θα χαρώ πολύ να το διαβάσω! Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athl1 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Αν έχεις Android τηλέφωνο, πήγαινε στις ρυθμίσεις των επαφών και κάνε "εξαγωγή" των επαφών σου. Όταν κάνει την εξαγωγή, θα σου φτιάξει ενα αρχείο με επέκταμα .vcf, αυτό το αρχείο θα το στείλεις με bluetooth στο νέο τηλέφωνο, θα το τρέξεις και σε λίγα δευτερόλεπτα θα έχεις ολες σου τις επαφές. Τι τηλέφωνο που έχω όταν πάω να κάνω εξαγωγή μου βγάζει τις επιλογες: εξαγωγή από sim, εξαγωγή από sd, εξαγωγή σε sd. Ποια επιλέγω; Το αρχείο που λήγει σε vs που αποθηκεύεται; σημειώνω ότι είμαι ψάρι με την τεχνολογία. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Γεια σας... Μετά από σχεδόν 5 χρόνια με κινέζικα κινητά, χθες το βράδυ κι έπειτα από πολλές σκέψεις παρήγγειλα το S6. Το νήμα του myphone για το Coolpad F1 που χρησιμοποιώ έχει κοντά στις 1200 σελίδες κι επειδή συμμετέχω από την αρχή τις έχω διαβάσει όλες εδώ και 15 μήνες. Τώρα δεν έχω το ίδιο κουράγιο οπότε θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις! 1) Αξίζει να το ρουτάρω; Υπάρχουν αξιόλογες και φυσικά πλήρως λειτουργικές ROM που υποστηρίζονται απο το xda ή θα μείνω stock?? 2) Το τηλ έρχεται με την 5.0.1 και παίρνει ΟΤΑ 5.1.1?? 3) Οτιδήποτε άλλο πιστεύετε ότι βοηθάει θα χαρώ πολύ να το διαβάσω! 1)Χανεις εγγυηση οποτε δεν ξερω μετα απο αυτο αν θες να το ρουταρεις...Out of the box με εξαιρεση το multitasking δουλευει αψογα. 2)Λογικα οι καινουριες παρτιδες θα ερχονται με την 5.1.1 3)Βοηθα να καταλαβουμε τι εννοεις βοηθεια.Για μενα ειναι καταπληκτικο τηλεφωνο και με την τελευταια ανβαθμιση εχει μια χαρα μπαταρια παντα για αυτο που ειναι. Τι τηλέφωνο που έχω όταν πάω να κάνω εξαγωγή μου βγάζει τις επιλογες: εξαγωγή από sim, εξαγωγή από sd, εξαγωγή σε sd. Ποια επιλέγω; Το αρχείο που λήγει σε vs που αποθηκεύεται; σημειώνω ότι είμαι ψάρι με την τεχνολογία. Ευχαριστώ. Που τις εχεις αποθηκευμενες τις επαφες σου;Αν τις εχεις στην σιμ απο εκει θα κανεις εξαγωγη.Αν τις εχεις στο τηλεφωνο τοτε απο την sd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Τι τηλέφωνο που έχω όταν πάω να κάνω εξαγωγή μου βγάζει τις επιλογες: εξαγωγή από sim, εξαγωγή από sd, εξαγωγή σε sd. Ποια επιλέγω; Το αρχείο που λήγει σε vs που αποθηκεύεται; σημειώνω ότι είμαι ψάρι με την τεχνολογία. Ευχαριστώ. Μπορεί σε κάθε τηλέφωνο να τα γράφει λίγο διαφορετικά...... μη σε μπερδέψω περισσότερο! Θα το βρεις λογικά σαν "Εξαγωγή στην εσωτερική μνήμη" ή "Εξαγωγή στην sd". Επιλέγεις οποίο θέλεις. Δεν παθαίνουν κάτι οι επαφές σου, μη φοβάσαι! Εν συνεχεία θα κάνεις επιλογή όλων των επαφών σου. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα θα σου φτιάξει ένα αρχειακι με επέκταμα .vcf και θα το βάλει όπου επέλεξες εσύ (ή στην εσωτερική ή στην sd). Αυτό το αρχείο ειναι όλες σου οι επαφές, το κρατάς και στην υπολογιστή αν θέλεις. Το περνάς μετά (ή απ' το pc ή με Bluetooth) στη νέα συσκευή, το τρέχεις και σου εγκαθιστά πολύ γρήγορα όλες σου τις επαφές, όπως τις είχες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 1)Χανεις εγγυηση οποτε δεν ξερω μετα απο αυτο αν θες να το ρουταρεις...Out of the box με εξαιρεση το multitasking δουλευει αψογα. 2)Λογικα οι καινουριες παρτιδες θα ερχονται με την 5.1.1 3)Βοηθα να καταλαβουμε τι εννοεις βοηθεια.Για μενα ειναι καταπληκτικο τηλεφωνο και με την τελευταια ανβαθμιση εχει μια χαρα μπαταρια παντα για αυτο που ειναι. Το ξέρω ότι χάνεις εγγύηση. Γι αυτό μάλλον θα το δουλέψω στοκ αρχικά και ίσως μετά τις γιορτές να το ρουτάρω. Ο KNOX δεν ξεγελιέται έμαθα. Βλέπω βιντεάκια στο Youtube για διάφορα tricks που έχει το touchwiz. Αυτό εννοώ κολπάκια. Και γενικά διάφορα gadgets κλπ αν έχει κανείς να προτείνει. Σόρι παιδιά είμαι μαθαιμένος σε κινέζικα τηλέφωνα χρόνια τώρα, οπότε τα λύνω και τα δένω όπως θέλω. Αυτό είναι λίγο επίφοβο και πρώτη φορά παίρνω ναυαρχίδα. Δε θα το γλυτώσει το ρουτ πάντως αργά ή γρήγορα εκτός αν αποφασίσω να το δώσω ;)! Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Το ξέρω ότι χάνεις εγγύηση. Γι αυτό μάλλον θα το δουλέψω στοκ αρχικά και ίσως μετά τις γιορτές να το ρουτάρω. Ο KNOX δεν ξεγελιέται έμαθα. Βλέπω βιντεάκια στο Youtube για διάφορα tricks που έχει το touchwiz. Αυτό εννοώ κολπάκια. Και γενικά διάφορα gadgets κλπ αν έχει κανείς να προτείνει. Σόρι παιδιά είμαι μαθαιμένος σε κινέζικα τηλέφωνα χρόνια τώρα, οπότε τα λύνω και τα δένω όπως θέλω. Αυτό είναι λίγο επίφοβο και πρώτη φορά παίρνω ναυαρχίδα. Δε θα το γλυτώσει το ρουτ πάντως αργά ή γρήγορα εκτός αν αποφασίσω να το δώσω ;)! Ε ρε αδερφε παρτο πρωτα στα χερια σου κι αν χρειαστεις βοηθεια εδω ειμαστε.Θα το ψαχουλεψεις και θα τα βρεις τα περισσοτερα.Αλλωστε αντροιντ ξαναειχες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Didimos Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Εσείς που έχετε το 32άρι όταν το ανοίξατε την πρώτη φορά , πόσα GB ελεύθερο χώρο είχε το κινητό ; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthegreek777 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Παιδιά καλησπέρα ερώτηση: ένας φίλος αγόρασε το s6 το απλό και το συγκριναμε με ένα s6 edge σε θέματα κάμερας και παρατήρησαν τα εξής: ή κάμερα του απλού δεν έχει τόσο καλή αντίθεση σε λόου λάιτ... Έχει πολύ πιο θερμά χρώματα.. Βέβαια αυτό με iso λύνεται.. Αλλά στο βίντεο δ λύνεται με τπτ και επίσης σε σκοτεινά σημεία οταν εστιάζει ο φακός έχει πολλες μωβιλες κοκκινιλες και γενικά τα καιει πολύ τα σημεία σε τέτοιες συνθήκες.. Κυρίως όταν έχει χαμηλό φωτισμό με λάμπες.. Το πήγαμε στη smartech και μας είπαν ότι είναι κομπλε.. Τι λέτε γι ' αυτό?? Τι μπορούμε να κάνουμε για να διορθωθεί?? Είναι θέμα softare αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Ολα τα s6/s6 edge φορανε 2 διαφορετικους αισθητηρες για την καμερα. Καποια φορανε τον sony και καποια τον samsung.Προφανως ετυχε να εχετε ιαφορετικους και γι'αυτο σας φαινεται η διαφορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
warlock7 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Για να δείτε τι κάμερα έχετε βάζετε το πρόγραμμα AIDA64 απο το play store, το ανοίγετε πατάτε το devices αν στο camera id γράφει sony έχετε Sony αν οχι έχετε Samsung! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 δεν ειναι οι αισθητηρες απλα εχει ποιο πολυ θερμο ασπρο το κινητο του!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athl1 Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 παιδιά μην με παρεξηγέιτε δεν το εχω στα χερια μου ακόμη, θα το έχω την άλλη δευτερα ,αλλά προσπαθω να είμαι προετοιμασμένος στο θέμα της προστασίας. Ρωτώ λοιπόν: 1) το tempered glass είναι καλό για προστασία? υποτίθεται οτι το παιρνεις αντι να πάρεις θήκη? είναι και για τις δυο πλευρές του κινητου? (μπρος και πίσω?) 2) ψωνίζουμε από κάποιο συγκεκριμένο μαγαζί? ή οπου βρισκουμε στο διαδύκτυο? 3) αν πάω για θηκη εχω την εντύπωση οτι βολεύει καλύτερα αυτή που ανοιγει απο πάνω και όχι από πλαγια οπως αυτή εδω: http://www.uniqueshop.gr/thikes-kiniton/thikes-samsung-galaxy/thikes-samsung-galaxy-s6/thiki-samsung-galaxy-s6-4706.html ισχύει ή οχι? αν ναι επειδη το πηρα σε χρυσο δεν βρηκα πουθενά σε μπεζ ή καφέ. (λέω να ξεφυγω από το μαύρο.) ξερει κανεις από που? γενικα πρέπει να προσεξω κάτι ιδιαίτερα πριν καταλήξω? Ευχαριστώ πολύ παιδιά!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthegreek777 Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Καλημερα παιδια τελικα ο αισθητηρας που φοραει ο φιλος μου ειναι ο isocell και οχι ο sony... τελικα τι γινεται ?? Τι διαφορες εχουν? Η μαλλον εχουν τοσο μεγαλη διαφορα σε λοου λαιτ?? Ειναι μακραν καλυτερος ο σονυ τελικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Didimos Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Καλημερα παιδια τελικα ο αισθητηρας που φοραει ο φιλος μου ειναι ο isocell και οχι ο sony... τελικα τι γινεται ?? Τι διαφορες εχουν? Η μαλλον εχουν τοσο μεγαλη διαφορα σε λοου λαιτ?? Ειναι μακραν καλυτερος ο σονυ τελικα? Δες εδώ και αποφάσισε... http://www.sammobile.com/2015/05/05/heres-the-difference-between-samsung-and-sony-camera-sensors-on-the-galaxy-s6-and-s6-edge/ ΥΓ. Γράφεις ιστορία με το... "λοου λαιτ" :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 (edited) παιδιά μην με παρεξηγέιτε δεν το εχω στα χερια μου ακόμη, θα το έχω την άλλη δευτερα ,αλλά προσπαθω να είμαι προετοιμασμένος στο θέμα της προστασίας. Ρωτώ λοιπόν: 1) το tempered glass είναι καλό για προστασία? υποτίθεται οτι το παιρνεις αντι να πάρεις θήκη? είναι και για τις δυο πλευρές του κινητου? (μπρος και πίσω?) 2) ψωνίζουμε από κάποιο συγκεκριμένο μαγαζί? ή οπου βρισκουμε στο διαδύκτυο? 3) αν πάω για θηκη εχω την εντύπωση οτι βολεύει καλύτερα αυτή που ανοιγει απο πάνω και όχι από πλαγια οπως αυτή εδω: http://www.uniqueshop.gr/thikes-kiniton/thikes-samsung-galaxy/thikes-samsung-galaxy-s6/thiki-samsung-galaxy-s6-4706.html ισχύει ή οχι? αν ναι επειδη το πηρα σε χρυσο δεν βρηκα πουθενά σε μπεζ ή καφέ. (λέω να ξεφυγω από το μαύρο.) ξερει κανεις από που? γενικα πρέπει να προσεξω κάτι ιδιαίτερα πριν καταλήξω? Ευχαριστώ πολύ παιδιά!!!!!!!!!!!!!!!!!! Γεια σου φιλε κι εγω σε αναμονη ειμαι. Ελπιζω μεσα στη βδομαδα να μου ερθει. 1) Παρε tempered glass. Παντα στα κινητά μου είχα. Μια φορά δεν είχα κι έγινε κομμάτια η οθόνη μου. 2) Θα πάρεις από μαγαζί που έχει καλές κριτικές (reviews) 3) Η θήκη είναι υποκειμενική υπόθεση. Εγώ πχ δεν μπορώ αυτές τις θήκες, προτιμώ τις σιλικόνης που καλύπτουν μόνο το πίσω μέρος και τα πλαινά. ΥΓ. Προτείνω και matte screen protector (πάνω από το tempered glass ή χωρίς αυτό) καθώς αφήνει μια τέλεια αίσθηση στο χέρι. Δεν αφήνει δαχτυλιές επίσης αλλά αλλοιώνει ελαφρά την φωτεινότητα κάτι που προσωπικά μου αρέσει κιόλας! Edited November 16, 2015 by iPap Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athl1 Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 και που καλή ωρα το βρίσκουμε αυτό το tempered glass; εννοω υπάρχει κανένα καλό μαγαζί ή οτι λάχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 και που καλή ωρα το βρίσκουμε αυτό το tempered glass; εννοω υπάρχει κανένα καλό μαγαζί ή οτι λάχει? Νομίζω καλύτερα να σου πει καποιος αλλος γιατι εγω μενω εξωτερικο και το παρηγγειλα απο το amazon uk (Coolreall Premium Tempered Glass Screen Protector for Samsung Galaxy S6 - Transparent (0.33mm HD Ultra Clear)). Θα φανει ποσο καλο ειναι κι ελπιζω να ταιριάζει σε όλη την μπροστινη όψη κι όχι μερικώς όπως έχω δει σε S6 φίλου. Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Νομίζω καλύτερα να σου πει καποιος αλλος γιατι εγω μενω εξωτερικο και το παρηγγειλα απο το amazon uk (Coolreall Premium Tempered Glass Screen Protector for Samsung Galaxy S6 - Transparent (0.33mm HD Ultra Clear)). Θα φανει ποσο καλο ειναι κι ελπιζω να ταιριάζει σε όλη την μπροστινη όψη κι όχι μερικώς όπως έχω δει σε S6 φίλου. Τα πιο πολλα tempered πιανουν μονο μεχρι το μαύρο πλαισιο της οθονης. Ισως το καλυτερο tempered ειναι το zagg λιγο ακριβο αλλα με εγγύηση για οτι παθει με αντικατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthegreek777 Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Δες εδώ και αποφάσισε... http://www.sammobile.com/2015/05/05/heres-the-difference-between-samsung-and-sony-camera-sensors-on-the-galaxy-s6-and-s6-edge/ ΥΓ. Γράφεις ιστορία με το... "λοου λαιτ" :lol: Χααχχα οκ low light ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Τα πιο πολλα tempered πιανουν μονο μεχρι το μαύρο πλαισιο της οθονης. Ισως το καλυτερο tempered ειναι το zagg λιγο ακριβο αλλα με εγγύηση για οτι παθει με αντικατάσταση. Δλδ να σπάσει; Αυτή είναι η δουλειά του σε μια πτώση προκειμένου να σπάσει η οθόνη :lol: Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHIEF Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Εσείς που έχετε το 32άρι όταν το ανοίξατε την πρώτη φορά , πόσα GB ελεύθερο χώρο είχε το κινητό ; 25 ειχε το δικο μου, πορτογαλικο unbranded :) Παράθεση :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Δλδ να σπάσει; Αυτή είναι η δουλειά του σε μια πτώση προκειμένου να σπάσει η οθόνη :lol: Αν και ειμαστε σε αλλο θεμα, ναι σε ραγισματα κτλπ σε καλυπτει δες και στο site τους ακριβώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_1983 Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Παιδια στο θεμα με με το κεντρικο κουμπι αντιμετωπιζει κανεις το ιδιο με εμενα,οταν περναει το δαχτυλο απο επανω και το κανει δεξια αριστερα χωρις να το παταμε,δηλ,απ την μια ακρη του κουμπιου στην αλλη να νιωθει με τη αφη του δαχτυλου μια ανωμαλια οτι δεν ειναι ισιο?σαν σκαμπανεβασμα κατι?Να παω στο service λετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts