Jump to content

Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ok ευχαριστω, το μενου του ειναι ευχαριστο; εχει λαγκς ; σκεφτομαι για την αγορα του

αν το παρω μεταχειρισμενο ποιος ειναι ο γρηγοροτερος τροπος για να δω αν εχει γινει root;

Edited by dimtz

ok ευχαριστω, το μενου του ειναι ευχαριστο; εχει λαγκς ; σκεφτομαι για την αγορα του

αν το παρω μεταχειρισμενο ποιος ειναι ο γρηγοροτερος τροπος για να δω αν εχει γινει root;

Με τις τελευταίες αναβαθμίσεις είναι αρκετά γρήγορο. Δεν φτάνει το επίπεδο του note 5 αλλά είναι lag free αν δεν το φορτώσεις. Επίσης το lag είναι θέμα κακογραμμένων εφαρμογών. Πχ play store.

Με την εφαρμογή Samsung info βλέπεις άμεσα αν έχει root η όχι. Αν έχει πειραγμένο Knox η όχι.

Παίρνεις το κινητό του άλλου ρου βάζεις το samsung info που είναι και μικρό σε μέγεθος και βλέπεις.

Και 7........

λες; μακαρι

Με τις τελευταίες αναβαθμίσεις είναι αρκετά γρήγορο. Δεν φτάνει το επίπεδο του note 5 αλλά είναι lag free αν δεν το φορτώσεις. Επίσης το lag είναι θέμα κακογραμμένων εφαρμογών. Πχ play store.

Με την εφαρμογή Samsung info βλέπεις άμεσα αν έχει root η όχι. Αν έχει πειραγμένο Knox η όχι.

Παίρνεις το κινητό του άλλου ρου βάζεις το samsung info που είναι και μικρό σε μέγεθος και βλέπεις.

ωραια ,κατι τελευταιο για να μη σας κουραζω , η μπαταρια του αντεχει; με απλη χρηση , ιντερνετ με 4G , λιγο ζαπινγκ ,email-forums κλπ κλπ το βγαζει το 24ωρο; η θα ξεκιναω το πρωι και το απογευμα θα ψαχνω φορτιστη;

Σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας.

Αυτο το καινουριο με τη βελτιστοποιηση εφαρμογων στη μπαταρια τι ακριβως κανει; Κλεινει τα services των εφαρμογων αν δεν τις χρησιμοποιεις για να εξοικονομησει μπαταρια;

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

λες; μακαρι

ωραια ,κατι τελευταιο για να μη σας κουραζω , η μπαταρια του αντεχει; με απλη χρηση , ιντερνετ με 4G , λιγο ζαπινγκ ,email-forums κλπ κλπ το βγαζει το 24ωρο; η θα ξεκιναω το πρωι και το απογευμα θα ψαχνω φορτιστη;

Σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας.

προσωπικα με αρκετή χρήση και περίπου 4 ώρες ανοικτή οθόνη με συγχρονισμούς, 3g, 4 mails, wifi όλη μέρα ανοικτά μου κρατάει από το πρωί και το βάζω για φόρτιση όταν πέσω για ύπνο

Αυτο το καινουριο με τη βελτιστοποιηση εφαρμογων στη μπαταρια τι ακριβως κανει; Κλεινει τα services των εφαρμογων αν δεν τις χρησιμοποιεις για να εξοικονομησει μπαταρια;

ναι κάτι τέτοιο από ότι κατάλαβα

τα services των εφαρμογών που δε χρησιμοποιούνται τόσο συχνά

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Καλημερα,μολις πηρα την συσκευη η οποια ειναι πανεμορφη.Θελω να μου θυμισει καποιος,πως μπορω να αφαιρεσω το flipboard απο τις αρχικες σελιδες

Καλημερα,μολις πηρα την συσκευη η οποια ειναι πανεμορφη.Θελω να μου θυμισει καποιος,πως μπορω να αφαιρεσω το flipboard απο τις αρχικες σελιδες

Αν το κρατήσεις πατημένο δεν βγάζει κανένα "κάδο" για να το σουτάρεις;

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Κράτα πατημένη την home screen για να σε βγάλει στο μενού, και μετά κάνε δεξιά να βρεις το flipboard και στο πάνω μέρος κάνε untick την επιλογή.

Παρέλαβα το καινούριο S6 αλλά δυστυχώς βλέπω ότι εχει προεγκατεστημένες εφαρμογές της Vodafone.

Είναι γερμανικό αν κρίνω από τη γλώσσα που έχει στις εφαρμογές της η Vodafone.

Το θέμα είναι αν γίνεται να περάσω επίσημη έκδοση unbranded χωρίς να γραφεί ο Knox.

Κάπου διάβασα ότι η UK (BTU) είναι μια καλή περίπτωση διότι παίρνει πρώτη τις αναβαθμίσεις που βγαίνουν για τη συσκευή.

Παρακαλώ πολύ για τα φώτα σας διότι είμαι νέος στο Android (πρώην iPhone-άκιας :p)

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Παρέλαβα το καινούριο S6 αλλά δυστυχώς βλέπω ότι εχει προεγκατεστημένες εφαρμογές της Vodafone.

Το θέμα είναι αν γίνεται να περάσω επίσημη έκδοση unbranded χωρίς να γραφεί ο Knox.

Κάπου διάβασα ότι η UK (BTU) είναι μια καλή περίπτωση διότι παίρνει πρώτη τις αναβαθμίσεις που βγαίνουν για τη συσκευή.

Παρακαλώ πολύ για τα φώτα σας διότι είμαι νέος στο Android (πρώην iPhone-άκιας :p)

Πατά στο λινκ της υπογραφής μου να ενημερωθείς για το θέμα του knox σχετικά με αυτό που ρωτάς.

Κι εγω το ιδιο εχω με εσενα και τις εσβησα τις εφαρμογες,για πιο λογο να περασεις αλλη εκδοση?

3 φώτο από τη διάρκεια της μπαταρίας στο s6 που διαβάζω δεξιά αριστερά ότι είναι κακή

http://postimg.org/image/6ot1kz65z/

http://postimg.org/image/l6q8syxh3/

http://postimg.org/image/6xqmawiyf/

με τη χρήση αυτή η αυτονομία κάθε άλλο παρά κακή είναι

και να σημειώσω όπως έχω πει ότι έχω όλη μέρα ανοικτό wifi, 3g (με κακό σήμα τη περισσότερη ώρα), ανοικτά δεδομένα, φωτεινότητα auto στη μέση και 4 λογ/μους email

γενικά το κινητό είναι εξαιρετικό, ταχύτατο, δεν μου έχει κολήσει δευτερόλεπτο λέμε, κάμερα κορυφαία, οθόνη δεν το συζητώ, πολύ καλή αισθητική κατασκευής

το μόνο που με χαλάει είναι η επαναφόρτωση των εφαρμογών που γίνεται συνήθως άμα ανοίξεις πολλές εφαρμογές κάτι που παρατηρώ συνήθως στον chrome

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Κι εγω το ιδιο εχω με εσενα και τις εσβησα τις εφαρμογες,για πιο λογο να περασεις αλλη εκδοση?

Το updates δε βγαινει, μονο για απενεργοποιηση λεει. Κι επισης, θελω οταν το κανω φορματ να μην μου προεγκαθιστα ξανα τις εφαρμογες της. Θελω να ειναι καθαρο απο Samsung.

Και μιας και ρωτησα, ποια ειναι καλυτερη εκδοση unbranded firmware? UK (BTU) ισως?

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

3 φώτο από τη διάρκεια της μπαταρίας στο s6 που διαβάζω δεξιά αριστερά ότι είναι κακή

http://postimg.org/image/6ot1kz65z/

http://postimg.org/image/l6q8syxh3/

http://postimg.org/image/6xqmawiyf/

με τη χρήση αυτή η αυτονομία κάθε άλλο παρά κακή είναι

και να σημειώσω όπως έχω πει ότι έχω όλη μέρα ανοικτό wifi, 3g (με κακό σήμα τη περισσότερη ώρα), ανοικτά δεδομένα, φωτεινότητα auto στη μέση και 4 λογ/μους email

γενικά το κινητό είναι εξαιρετικό, ταχύτατο, δεν μου έχει κολήσει δευτερόλεπτο λέμε, κάμερα κορυφαία, οθόνη δεν το συζητώ, πολύ καλή αισθητική κατασκευής

το μόνο που με χαλάει είναι η επαναφόρτωση των εφαρμογών που γίνεται συνήθως άμα ανοίξεις πολλές εφαρμογές κάτι που παρατηρώ συνήθως στον chrome

Μετά τη νέα αναβάθμιση ναι έχει γίνει πολύ καλό σε όλα ακόμα και η μπαταρία του κρατά πολύ, εγώ είμαι αυτός που το έβριζε όσο κανείς άλλος.. τώρα μπορώ να πω οτι πραγματικά είναι άριστο!!

Γεια σας κατοχος ενος μηνα του s6 blue ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το κινητο ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις ενω στον ηχο κλησης μπορουμε να βαλουμε αλλους ηχους στα μηνυματα δεν το εχει μονο τα δικα του εχει επιλογη

Σε εμάς που δεν εχουμε αποσπώμενη μπαταρία, αν μετά το flashing κολλήσει στο λογότυπο της Samsung πώς θα το δουλέψουμε για να κάνουμε factory reset ??

Μετά από τόσους μήνες αναμονής το πήρα και ΄γω χθες (σφραγισμένο από Wind 32άρι μαύρο σε πολύ καλή τιμή-ευτυχώς από Wind γιατί είναι EUR unbranded εννοείται).

Βάσει phone info είναι κατασκευής 15/10,φρέσκο σχετικά....διάβαζα το τελευταίο διάστημα εδώ και στο topic της διαθεσιμότητας για τα διάφορά από skroutzoμάγαζα και δεν ήθελα να το ρισκάρω πάλι,έτσι χθες βρήκα σε γειτονικό φόρουμ την ευκαιρία να το πάρω(ευχαριστώ Νίκο:))...

Βασικά το είχα πάρει όταν πρωτοβγήκε αλλά επεστράφη γιατί ήταν branded...λοιπόν πιστεύω πως πλέον με τις αναβαθμίσεις που δέχτηκε είναι σαφώς πιο βελτιωμένο(βέβαια θέλει ακόμα λίγη βελτίωση με τις αναβαθμίσεις που θα έρθουν),πιο σβέλτο και απλώς όμορφο και η αίσθηση να το κρατάς επίσης.

Για μένα το κλου της αγοράς του ήταν ξεκάθαρα η τιμή κοντά στα 400 και ελληνικό και να μην μπλέκω με skroutζάδες κλπ.;)

Μετά από τόσους μήνες αναμονής το πήρα και ΄γω χθες (σφραγισμένο από Wind 32άρι μαύρο σε πολύ καλή τιμή-ευτυχώς από Wind γιατί είναι EUR unbranded εννοείται).

Βάσει phone info είναι κατασκευής 15/10,φρέσκο σχετικά....διάβαζα το τελευταίο διάστημα εδώ και στο topic της διαθεσιμότητας για τα διάφορά από skroutzoμάγαζα και δεν ήθελα να το ρισκάρω πάλι,έτσι χθες βρήκα σε γειτονικό φόρουμ την ευκαιρία να το πάρω(ευχαριστώ Νίκο:))...

Βασικά το είχα πάρει όταν πρωτοβγήκε αλλά επεστράφη γιατί ήταν branded...λοιπόν πιστεύω πως πλέον με τις αναβαθμίσεις που δέχτηκε είναι σαφώς πιο βελτιωμένο(βέβαια θέλει ακόμα λίγη βελτίωση με τις αναβαθμίσεις που θα έρθουν),πιο σβέλτο και απλώς όμορφο και η αίσθηση να το κρατάς επίσης.

Για μένα το κλου της αγοράς του ήταν ξεκάθαρα η τιμή κοντά στα 400 και ελληνικό και να μην μπλέκω με skroutζάδες κλπ.;)

αλλο εχει με 400 να παρω και εγω ενα; αυτα απο το skroutz τι εχουν;

Σε εμάς που δεν εχουμε αποσπώμενη μπαταρία, αν μετά το flashing κολλήσει στο λογότυπο της Samsung πώς θα το δουλέψουμε για να κάνουμε factory reset ??

Πατας παρατεταμενα το power button.Αν δεν πιασει πατησε παρατεταμενα το Volume + , το home button και το Power button να σε βγαλει σε download mode.

Τιποτα δεν εχουν.Ειναι ακριβως οπως τα υπολοιπα.

Ρε σεις σκεφτειτε και λογικα...Ειναι ποτε δυνατον η Samsung να προσεξε περισσοτερο την Samsung Hellas και να της εδωσε τις "καλες συσκευες" και στην Γαλλια,στην Αγγλια και στην Ιταλια π.χ. να εδωσε τις σκαρτες;Διαβαζει και κοσμος...

Δεν έχουν κάτι αυτά του skroutz αλλά υπάρχει πιθανότητα να πέσεις σε branded και μετά να ασχολείσαι με odin φλασαρίσματα κλπ.,μόνο αυτό και επειδή έχω ασχοληθεί δεν θα έμπαινα στη διαδικασία αυτή συν τα 450 που έχει τώρα η τρέχουσα τιμή να κάνω κάτι τέοιο.

υπήρχε στα 400 επίσης ένα σφραγισμένο από Cosmote(καραbranded δηλαδή) αλλά χωρίς απόδειξη,δεν.....;);)

• The title was changed to Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)