Jump to content

Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

κάποιος καλός σαμαρείτης να μου πει;

Ολα ειναι σχετικα

Αν θες να τρεχεις 5-6 παιχνιδια στο παρασκινιο ναι κανει επαναφορτωσεις

Αν θες να τρεχεις με 4-5 μετριες εφαρμογες στο παρασκηνιο εισαι κομπλε

Προσωπικα οπως εχω ξανα πει, χωρις να ειναι τελειο στο κομμάτι αυτο, με καλυπτει

Και ξανα λεω οτι λαγκ δεν εχω παρατηρησει ουδεποτε στη συσκευη, ολα ειναι ομαλοτατα

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδες καλησπερα...γνωριζει καποιος λεπτομερειες για irepair??

το εχει παει καποιος??ειναι εξουσιοδοτημενο??

ευχαριστω

Μήπως ξέρει κάποιος φίλος, αν το κινητό είναι από VODAFONE Ιταλίας, είναι οκ ? - από θέμα ενημερώσεων και τα σχετικά

Παιδια πριν λιγο εκανα αγορα κι εγω την κινηταρα απ το καιζερ ολα καλα!πριν παω στο καταστημα πηρα τηλ την samsung για δευτερη φορα για να μαθω αν ειναι branded η οχι,εδωσα ιμει μου απαντησαν οτι ειναι γερμανικο,αλλα δεν γνωριζουν αν ειναι ι οχι branded,στο καταστημα μου ειπαν οτι δεν πρεπει να ειναι!! Στο κουτι παντος με ενα αυτοκολητο μικρο γραφει:Το ιμει κανονικα,απο κατω MADE IN VIETNAM BY SAMSUNG

COROR:Gold platium

Aυτα απο μενα!

και branded να ειναι του βαζεται ενα αλλο filmware και το κανετε unbranded..και απο την χωρα προελευσης που σας ειπαν απο το sammobile κοιταζετε τι ειναι..

http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-G920F/

I Want To Believe

Εγώ μετά το καινούργιο update παρατηρώ ότι η συσκευή ζεσταίνεται λίγο χωρίς να κάνω κάτι απαιτητικό. Πριν δεν είχα δει ποτέ να ανεβαίνει η θερμοκρασία έστω και λίγο. Το έχει παρατήσει κανείς άλλος?

Ναι όπως και δίπλα στο φλας

Ναι φιλε μου στο φλας την εβγαλα μια μικρη,θα βγαλω και απο την καμερα..νομιζε εχει και στην οθονη ζελατινα,επιρεαζει τις καμερες ι να μην την βγαλω?

Εγώ δεν εχω βγάλει καμία ζελατίνα γιατί πολύ απλά δεν ενοχλεί πουθενά.

Ειδικά στην κάμερα,μόνο το περίγραμμά της είναι καλυμμένο.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Εγώ δεν εχω βγάλει καμία ζελατίνα γιατί πολύ απλά δεν ενοχλεί πουθενά.

Ειδικά στην κάμερα,μόνο το περίγραμμά της είναι καλυμμένο.

Ισχύει. Απλώς στον αισθητήρα δίπλα στη κάμερα πολλές φορές δυσκολεύει την μέτρηση καρδιακών παλμών.

Ισχύει. Απλώς στον αισθητήρα δίπλα στη κάμερα πολλές φορές δυσκολεύει την μέτρηση καρδιακών παλμών.

Κι εγω παιδια μονο αυτην την μικρη εβγαλα στον αισθητηρα!!

Επιβεβαιώνω και εγώ, σε Vodafone branded GR συσκευή, έφτασε το νέο update. Και τελικά ναι, το νέο feature που φέρνει στο battery opt., θυμίζει επικίνδυνα το doze της 6.0..
Google Pixel 5

Καλησπέρα, μόλις ήρθα και εγώ στην παρέα σας...

Βασικά μόλις το πήρα στα χέρια μου... Δεν έχω καν nano sim! :lol:

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Καλοριζικο φιλε!!

Ρε παιδια γνωριζει κανεις που ενεργοποιω να φαινονται τα led αναμενα δυπλα απ το home button που ειναι??

Καλοριζικο φιλε!!

Ρε παιδια γνωριζει κανεις που ενεργοποιω να φαινονται τα led αναμενα δυπλα απ το home button που ειναι??

Καλησπέρα. Σε όλα τα νέα μοντέλα κινητών (Galaxy S6, S6 Edge, S6 Edge plus , NOTE 5) , καθώς και στα νέα Tablet (ΤΑΒ S2 8.0" και S2 9.7"), η Samsung έχει αφαιρέσει την δυνατότητα ρύθμισης της διάρκειας φωτισμούς των πλήκτρων της.

Για να το κάνεις αυτό, κατεβάζεις από το Play Store την δωρεάν εφαρμογή "Galaxy Button Lights", και μέσα από την εφαρμογή έχεις διάφορες επιλογές όσον αφορά τον φωτισμό των πλήκτρων.

Δεν υπογράφω ρε!!! ;)

Καλησπέρα. Σε όλα τα νέα μοντέλα κινητών (Galaxy S6, S6 Edge, S6 Edge plus , NOTE 5) , καθώς και στα νέα Tablet (ΤΑΒ S2 8.0" και S2 9.7"), η Samsung έχει αφαιρέσει την δυνατότητα ρύθμισης της διάρκειας φωτισμούς των πλήκτρων της.

Για να το κάνεις αυτό, κατεβάζεις από το Play Store την δωρεάν εφαρμογή "Galaxy Button Lights", και μέσα από την εφαρμογή έχεις διάφορες επιλογές όσον αφορά τον φωτισμό των πλήκτρων.[/QUOT

Ευχαριστω φιλε μου ωστε το αφαιρεσε κι εγω το εψαχνα μια ωρα,αχαχ,να σαι καλα!

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Για να το κάνεις αυτό, κατεβάζεις από το Play Store την δωρεάν εφαρμογή "Galaxy Button Lights", και μέσα από την εφαρμογή έχεις διάφορες επιλογές όσον αφορά τον φωτισμό των πλήκτρων.[/QUOT

Ευχαριστω φιλε μου ωστε το αφερεσαι κι εγω το εψαχνα μια ωρα,αχαχ,να σαι καλα!

Καλημέρα παίδες!

Μετά απο μερικές ώρες μαζί με το S6, παρατηρώ ότι το hardware button, εαν πατηθεί απο την δεξιά μεριά, συχνά κολλάει, δηλαδή μένει πατημένο (κάνοντας ένα κούφιο ήχο)... Αμ πάλι πατηθεί απο την αριστερή μεριά, είναι τελείως smooth...

Να υποθέσω ότι αυτό δεν είναι κάτι συνηθισμένο ε; Είναι λόγος για να το πάω πίσω στο κατάστημα ή παίζει να στρώσει με τον καιρό;

Λέω, υπάρχει πιθανότητα να υπάρχει εκεί καμμιά ζελατίνα που να κάνει την όλη ζημιά και δεν την έχω προσέξει; (είμαι και κάποιας ηλικίας :) )

καλημέρα !!!! έχω τρομερό πρόβλημα με την μπαταρία ... στα μέσα της ημέρας θέλει φόρτιση .. έχω ναι μεν ανοιχτά τα δεδομένα όλη μέρα αλλά δεν το χρησιμοποιώ !!

Καλημέρα παίδες!

Μετά απο μερικές ώρες μαζί με το S6, παρατηρώ ότι το hardware button, εαν πατηθεί απο την δεξιά μεριά, συχνά κολλάει, δηλαδή μένει πατημένο (κάνοντας ένα κούφιο ήχο)... Αμ πάλι πατηθεί απο την αριστερή μεριά, είναι τελείως smooth...

Να υποθέσω ότι αυτό δεν είναι κάτι συνηθισμένο ε; Είναι λόγος για να το πάω πίσω στο κατάστημα ή παίζει να στρώσει με τον καιρό;

Λέω, υπάρχει πιθανότητα να υπάρχει εκεί καμμιά ζελατίνα που να κάνει την όλη ζημιά και δεν την έχω προσέξει; (είμαι και κάποιας ηλικίας :) )

Καλημέρα. .Δεν είναι φυσιολογικό. Αλλαγή.

----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

καλημέρα !!!! έχω τρομερό πρόβλημα με την μπαταρία ... στα μέσα της ημέρας θέλει φόρτιση .. έχω ναι μεν ανοιχτά τα δεδομένα όλη μέρα αλλά δεν το χρησιμοποιώ !!

Κλειστά όλα δεδομένα και τοποθεσία και ξανά δες πόσο κρατάει η μπαταρία

τοποθεσία έχω πάντα κλειστά ... δεδομένα δεν μπορώ γιατί θέλω να βλέπω τα email μου ... άλλη λύση ??

Mηπως εχεις ανοιχτο το app της Alpha bank;

Αν τα εχεις ολα κλειστα και σου τελειωνει τοσο γρηγορα, πηγαινε το στο σερβις asap για αλλαγη ελαττωματικης μπαταριας!

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Καλημέρα. .Δεν είναι φυσιολογικό. Αλλαγή.

Το πήγα πίσω στο μαγαζί και ευτυχώς μου το αντικατέστησαν αμέσως! Όλα καλά πλέον (ελπίζω, γιατί δεν πρόλαβα να πολυψάξω την νέα συσκευή)

Και τα μυαλά στα κάγκελα

AnTuTu

70029

68741 :)

Το πήγα πίσω στο μαγαζί και ευτυχώς μου το αντικατέστησαν αμέσως! Όλα καλά πλέον (ελπίζω, γιατί δεν πρόλαβα να πολυψάξω την νέα συσκευή)

68741 :)

Σωστός καλά έκανες.

• The title was changed to Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)