super_f Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Παιδιά τα φώτα σας!!! Ετοιμάζομαι να χτυπήσω ένα S6 G920F από skroutzομάγαζο. Δεν έχω καταλήξει ακόμα σε ποιο αλλά το θέμα μου είναι το εξής. Επειδή έχω ακούσει για διαφορετικές παρτίδες με άλλους αισθητήρες κάμερας ήθελα να ρωτήσω. Υπάρχει τρόπος να αναγνωρίσουμε ποιον έχει χωρίς να ανοιχτεί η συσκευασία??? πχ με έλεγχο ΙΜΕΙ από κάπου ή με τηλέφωνο στη SAMSUNG? Ώστε να κάνω τον έλεγχο στο μαγαζί επιτόπου χωρίς να ανοίξω τη συσκευασία. Ή αν υπάρχει κανένας μπούσουλας ανά χώρα, πχ τα Γερμανικά συνήθως έχουν τον SONY και τα Ιταλικά ISOCELL οπότε να παίξω με τις πιθανότητες! Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Δεν μπορείς να το ξέρεις αυτό αν δεν ανοιχθεί η συσκευή. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SISWHS Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Για οσους τους λειπει το "quick glance" οπου με κλειστη οθονη περνας απο επανω το χερι σου και σου δειχνει τα notifications χωρις να ακουμπας το κινητο δειτε εδω : https://community.sprint.com/baw/community/buzzaboutwireless/phones-and-devices/samsung/samsung-galaxy-s6/blog/2015/05/02/samsung-galaxy-s6--its-hidden-but-i-found-it--sprint-product-ambassador Για εμενα παντως ειναι must!!!! βεβαια δεν ξερω ποση μπαταρια καταλανωνει αλλα ειναι πολυ βολικο Έχω ενεργοποιημένο τον διακόπτη όταν γυρίζω ανάποδα το τηλ να μην καλεί αλλά δεν λειτουργεί γνωρίζεις μήπως πως θα γίνει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Χτυπάει, το γυρίζεις και συνεχίζει να κάνει ήχο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SISWHS Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Έτσι λειτουργεί;νόμιζα ότι γυρίζοντας το τηλ μπαίνει σε σιγαση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phoenixxx_7 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Καλησπερα σε ολους,Ρε παιδια οσοι εχετε το S6 εχετε θεμα υπερθερμανσης ; Εχω ενα S6 edge και με λιγο FB ή αν ασχοληθω με την συσκευη αρχιζει και ζεσταινεται.Αυτο ισχυει ; Παράθεση Unbox Your Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Καλησπερα σε ολους,Ρε παιδια οσοι εχετε το S6 εχετε θεμα υπερθερμανσης ; Εχω ενα S6 edge και με λιγο FB ή αν ασχοληθω με την συσκευη αρχιζει και ζεσταινεται.Αυτο ισχυει ; Είχα το s6 κατακαλοκαιρο και τώρα το edge και δεν είχα θέμα με υπερθέρμανση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Από σήμερα έχω και s6 (κάνει σαν 2η συσκευή παρέα στο s6 edge plus ) και δεν είδα να έχει θέμα υπερθέρμανσης.Το έστησα με εφαρμογές και τα σχετικά, δεν το άφησα να ηρεμήσει και όλα μια χαρά (και το edge plus όταν το πήρα δεν είχε θεμα) Πάντως οφείλω να παραδεχτώ πως έχει φοβερό κράτημα στο χέρι.Ισως επειδή αυτό είναι μικρότερο από το plus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_1983 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Smart swich εφαρμογή είναι.Την έχει μέσα το κινητό και επιλέγεις το τι θες να μεταφέρεις από το ένα στο άλλο Ευχαριατω φιλε,πως γινεται,οταν το αλλο ειναι καινουριο,θα εχω βαλει ειδη την καρτα μου στο καινουριο? Αν μπορεις δωσε μου λιγες λεπτομερειες! Σε ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Κατεβασε το Samsung Smart swich στο S4 και άνοιξε το πρόγραμμα. Επέλεξε το τι θέλεις να μεταφέρεις στο s6 (ανοιχτό wifi και στα 2) και μετά θα γίνει η μεταφορά. Γίνεται πολύ γρήγορα η μεταφορά. Δεν έχει σημασία ότι έβαλες την κάρτα στο s6. Αν δεν βγάλεις άκρη εδώ είμαστε να βοηθήσουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_1983 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Κατεβασε το Samsung Smart swich στο S4 και άνοιξε το πρόγραμμα. Επέλεξε το τι θέλεις να μεταφέρεις στο s6 (ανοιχτό wifi και στα 2) και μετά θα γίνει η μεταφορά. Γίνεται πολύ γρήγορα η μεταφορά. Δεν έχει σημασία ότι έβαλες την κάρτα στο s6. Αν δεν βγάλεις άκρη εδώ είμαστε να βοηθήσουμε Oκ,ευχαριστω!Οτι χρειαστω θα ενημερωσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Dawn Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Παιδια, μια ερωτηση. Βρηκα το S6 σε καλη τιμή αλλα με Tim logo, δλδ branded αν καταλαβα καλα. Αυτο τι σημαινει πρακτικά ? Μπορω να απαλλαχτω απο τα logo χωρίς να κανω root ? Eυχαριστω προκαταβολικά Αν θελετε πειτε μου με pm ποια μαγαζια πουλάνε σιγουρα unbranded S6. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 και βεβαια παιρνοντας μια official unbranded απο sammobile Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 χτες το βραδυ εντελως ξαφνικα σταματησε να λειτουργει το ηχειο. το τηλεφωνο λειτιυργουσε κανονικα απλα δεν ειχε ηχο. το εκανα reboot και παλι δεν ειχε ηχο. ανοιξα το youtube και εβαλα ενα βιντεο και ενω αρχισε να παιζει χωρις ηχο μετα απο λιγο ο ηχος επανηλθε. wtf? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 (edited) Σημερα στα μηνύματα εντελώς ξαφνικά σταμάτησε να προβλέπει/διορθώνει την λέξη που γράφω, όπως επίσης δεν λειτουργεί το swipe. Είμαι με την stock εφαρμογή για μηνύματα. Μήπως ξέρετε που μπορώ να τα βρω αυτά στις ρυθμίσεις για να τα τικάρω?:) Edit: οκ, το βρήκα! Edited September 29, 2015 by xetasa Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Να ρωτήσω Σε σχέση με το s5 όσοι το είχαν ή ξέρουν,η μπαταρία του πως τα πάει?Τώρα που πέφτει η τιμή λέω να ξαναπροσπαθήσω με την sammy μια φορά ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Να ρωτήσω Σε σχέση με το s5 όσοι το είχαν ή ξέρουν,η μπαταρία του πως τα πάει?Τώρα που πέφτει η τιμή λέω να ξαναπροσπαθήσω με την sammy μια φορά ακόμα. Παρότι δεν ειχα ποτέ το S5, απο φιλους και διάφορα reviews ακουσα οτι το s6 εχει χειροτερη αυτονομια. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonios81 Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 καλησπερα στην παρεα εχει παρει κανεις τον αυθεντικο ασυρματο φορτιστη της samsung? ξερει κανεις αν υποστηριζει την γρηγορη φορτιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Παρότι δεν ειχα ποτέ το S5, απο φιλους και διάφορα reviews ακουσα οτι το s6 εχει χειροτερη αυτονομια. Σε ευχαριστώ για την απάντηση,τελευταία φορά απο samsung αυτό είχα οπότε ελπίζω μην με απογοητεύσει το 6άρι Επειδή είδα τώρα ότι υπάρχει και θέμα για την μπαταρία,σορρυ για το off-topic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 καλησπερα στην παρεα εχει παρει κανεις τον αυθεντικο ασυρματο φορτιστη της samsung? ξερει κανεις αν υποστηριζει την γρηγορη φορτιση? Eγω πηρα στις αρχες τον ασυρματο φορτιστη με την κανονικη φορτιση. Τωρα εχει βγει ασυρματος με fast charge. Εξωτερικα ειναι ομοιοι αν δεν κανω λαθος. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Ρε παιδιά είχε ποτέ κανείς πρόβλημα με το ηχείο. Σε εμένα ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί. Το έχω 1 εβδομάδα από cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Dawn Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 και βεβαια παιρνοντας μια official unbranded απο sammobile Σε ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 στο θεμα φορτιστη,καλυτερα ο ασυρματος αργος παρα ο γρηγορος. το ότι θα μου το φορτισει σε 2-2:30 ωρες δεν με ενοχλεί. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Το πήρα από cosmote και είναι unbranded. Πως γίνεται αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unitrax Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Το πήρα από cosmote και είναι unbranded. Πως γίνεται αυτό; Θα τους ξέφυγε φαντάζομαι. Το δικό μου είχε κανονικά boot logo cosmote κλπ αλλά αυτό έγινε μόνο στο πρώτο boot μιας και στο καπάκι του πέρασα στην Generic Gr. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts