Jump to content

Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά τα φώτα σας!!!

Ετοιμάζομαι να χτυπήσω ένα S6 G920F από skroutzομάγαζο. Δεν έχω καταλήξει ακόμα σε ποιο αλλά το θέμα μου είναι το εξής. Επειδή έχω ακούσει για διαφορετικές παρτίδες με άλλους αισθητήρες κάμερας ήθελα να ρωτήσω. Υπάρχει τρόπος να αναγνωρίσουμε ποιον έχει χωρίς να ανοιχτεί η συσκευασία??? πχ με έλεγχο ΙΜΕΙ από κάπου ή με τηλέφωνο στη SAMSUNG? Ώστε να κάνω τον έλεγχο στο μαγαζί επιτόπου χωρίς να ανοίξω τη συσκευασία.

Ή αν υπάρχει κανένας μπούσουλας ανά χώρα, πχ τα Γερμανικά συνήθως έχουν τον SONY και τα Ιταλικά ISOCELL οπότε να παίξω με τις πιθανότητες!

Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά!

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν μπορείς να το ξέρεις αυτό αν δεν ανοιχθεί η συσκευή.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Για οσους τους λειπει το "quick glance" οπου με κλειστη οθονη περνας απο επανω το χερι σου και σου δειχνει τα notifications χωρις να ακουμπας το κινητο δειτε εδω :

https://community.sprint.com/baw/community/buzzaboutwireless/phones-and-devices/samsung/samsung-galaxy-s6/blog/2015/05/02/samsung-galaxy-s6--its-hidden-but-i-found-it--sprint-product-ambassador Για εμενα παντως ειναι must!!!! βεβαια δεν ξερω ποση μπαταρια καταλανωνει αλλα ειναι πολυ βολικο

Έχω ενεργοποιημένο τον διακόπτη όταν γυρίζω ανάποδα το τηλ να μην καλεί αλλά δεν λειτουργεί γνωρίζεις μήπως πως θα γίνει αυτό;

Καλησπερα σε ολους,Ρε παιδια οσοι εχετε το S6 εχετε θεμα υπερθερμανσης ; Εχω ενα S6 edge και με λιγο FB ή αν ασχοληθω με την συσκευη αρχιζει και ζεσταινεται.Αυτο ισχυει ;
Unbox Your Phone

Καλησπερα σε ολους,Ρε παιδια οσοι εχετε το S6 εχετε θεμα υπερθερμανσης ; Εχω ενα S6 edge και με λιγο FB ή αν ασχοληθω με την συσκευη αρχιζει και ζεσταινεται.Αυτο ισχυει ;

Είχα το s6 κατακαλοκαιρο και τώρα το edge και δεν είχα θέμα με υπερθέρμανση.

Από σήμερα έχω και s6 (κάνει σαν 2η συσκευή παρέα στο s6 edge plus ) και δεν είδα να έχει θέμα υπερθέρμανσης.Το έστησα με εφαρμογές και τα σχετικά, δεν το άφησα να ηρεμήσει και όλα μια χαρά (και το edge plus όταν το πήρα δεν είχε θεμα)

Πάντως οφείλω να παραδεχτώ πως έχει φοβερό κράτημα στο χέρι.Ισως επειδή αυτό είναι μικρότερο από το plus

Smart swich εφαρμογή είναι.Την έχει μέσα το κινητό και επιλέγεις το τι θες να μεταφέρεις από το ένα στο άλλο

Ευχαριατω φιλε,πως γινεται,οταν το αλλο ειναι καινουριο,θα εχω βαλει ειδη την καρτα μου στο καινουριο?

Αν μπορεις δωσε μου λιγες λεπτομερειες!

Σε ευχαριστω!!

Κατεβασε το Samsung Smart swich στο S4 και άνοιξε το πρόγραμμα. Επέλεξε το τι θέλεις να μεταφέρεις στο s6 (ανοιχτό wifi και στα 2) και μετά θα γίνει η μεταφορά. Γίνεται πολύ γρήγορα η μεταφορά.

Δεν έχει σημασία ότι έβαλες την κάρτα στο s6.

Αν δεν βγάλεις άκρη εδώ είμαστε να βοηθήσουμε

Κατεβασε το Samsung Smart swich στο S4 και άνοιξε το πρόγραμμα. Επέλεξε το τι θέλεις να μεταφέρεις στο s6 (ανοιχτό wifi και στα 2) και μετά θα γίνει η μεταφορά. Γίνεται πολύ γρήγορα η μεταφορά.

Δεν έχει σημασία ότι έβαλες την κάρτα στο s6.

Αν δεν βγάλεις άκρη εδώ είμαστε να βοηθήσουμε

Oκ,ευχαριστω!Οτι χρειαστω θα ενημερωσω!

Παιδια, μια ερωτηση. Βρηκα το S6 σε καλη τιμή αλλα με Tim logo, δλδ branded αν καταλαβα καλα. Αυτο τι σημαινει πρακτικά ? Μπορω να απαλλαχτω απο τα logo χωρίς να κανω root ?

Eυχαριστω προκαταβολικά

Αν θελετε πειτε μου με pm ποια μαγαζια πουλάνε σιγουρα unbranded S6.

χτες το βραδυ εντελως ξαφνικα σταματησε να λειτουργει το ηχειο. το τηλεφωνο λειτιυργουσε κανονικα απλα δεν ειχε ηχο. το εκανα reboot και παλι δεν ειχε ηχο. ανοιξα το youtube και εβαλα ενα βιντεο και ενω αρχισε να παιζει χωρις ηχο μετα απο λιγο ο ηχος επανηλθε. wtf?

Σημερα στα μηνύματα εντελώς ξαφνικά σταμάτησε να προβλέπει/διορθώνει την λέξη που γράφω, όπως επίσης δεν λειτουργεί το swipe. Είμαι με την stock εφαρμογή για μηνύματα. Μήπως ξέρετε που μπορώ να τα βρω αυτά στις ρυθμίσεις για να τα τικάρω?:)

Edit: οκ, το βρήκα!

Edited by xetasa

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra

τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128

Να ρωτήσω

Σε σχέση με το s5 όσοι το είχαν ή ξέρουν,η μπαταρία του πως τα πάει?Τώρα που πέφτει η τιμή λέω να ξαναπροσπαθήσω με την sammy μια φορά ακόμα.

Να ρωτήσω

Σε σχέση με το s5 όσοι το είχαν ή ξέρουν,η μπαταρία του πως τα πάει?Τώρα που πέφτει η τιμή λέω να ξαναπροσπαθήσω με την sammy μια φορά ακόμα.

Παρότι δεν ειχα ποτέ το S5, απο φιλους και διάφορα reviews ακουσα οτι το s6 εχει χειροτερη αυτονομια.

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

καλησπερα στην παρεα

εχει παρει κανεις τον αυθεντικο ασυρματο φορτιστη της samsung? ξερει κανεις αν υποστηριζει την γρηγορη φορτιση?

Παρότι δεν ειχα ποτέ το S5, απο φιλους και διάφορα reviews ακουσα οτι το s6 εχει χειροτερη αυτονομια.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση,τελευταία φορά απο samsung αυτό είχα οπότε ελπίζω μην με απογοητεύσει το 6άρι

Επειδή είδα τώρα ότι υπάρχει και θέμα για την μπαταρία,σορρυ για το off-topic

καλησπερα στην παρεα

εχει παρει κανεις τον αυθεντικο ασυρματο φορτιστη της samsung? ξερει κανεις αν υποστηριζει την γρηγορη φορτιση?

Eγω πηρα στις αρχες τον ασυρματο φορτιστη με την κανονικη φορτιση.

Τωρα εχει βγει ασυρματος με fast charge. Εξωτερικα ειναι ομοιοι αν δεν κανω λαθος.

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Ρε παιδιά είχε ποτέ κανείς πρόβλημα με το ηχείο. Σε εμένα ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί. Το έχω 1 εβδομάδα από cosmote

στο θεμα φορτιστη,καλυτερα ο ασυρματος αργος παρα ο γρηγορος.

το ότι θα μου το φορτισει σε 2-2:30 ωρες δεν με ενοχλεί.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Το πήρα από cosmote και είναι unbranded. Πως γίνεται αυτό;

Θα τους ξέφυγε φαντάζομαι. Το δικό μου είχε κανονικά boot logo cosmote κλπ αλλά αυτό έγινε μόνο στο πρώτο boot μιας και στο καπάκι του πέρασα στην Generic Gr. :)

• The title was changed to Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)