Jump to content

Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Άρχισαν και τα random reboots. Λαμπρα!

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι Ελληνικο ειναι και εχει κατασκευαστει απο το εργοστασιο του βιετναμ για την samsung Hellas... παρολα αυτα εμενα αλλο ειναι το ερωτημα μου. αν εγινε σε καποιον αλλο αυτη η ενημερωση και τι "βελτιωσε στο λογισμικο"

Δεν προηγούμενες αναφορές.. Έχουν πει ήδη εντυπώσεις συνφορμιτες που την έχουν περασει..

Με την τελευταια Γερμανικη το τηλεφωνο πεταει. Η ram εκτιναχτηκε στο 1gb free

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

Έχω κάνει παραγγελία το χρυσό από Cosmote και σε 2-3 ημέρες θα το έχω. Ποια είναι αυτά τα 1-2 πράγματα όπως π.χ. οθόνη με καμένα πίξελς που θα πρέπει να τσεκάρω για τυχόν DOA;
Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Άρχισαν και τα random reboots. Λαμπρα!

Μεσα στο βραδυ καποια στιγμη εκανε κ το δικο μου γιατι το πρωι μου ζητουσε pin... πρωτη φορα το εκανε αυτο κ δεν εβαλα τιποτα καινουργιο μεσα...

Έχω κάνει παραγγελία το χρυσό από Cosmote και σε 2-3 ημέρες θα το έχω. Ποια είναι αυτά τα 1-2 πράγματα όπως π.χ. οθόνη με καμένα πίξελς που θα πρέπει να τσεκάρω για τυχόν DOA;

δεν εχει ακουστεί τιποτα τετοιο(αλλα φυσικα το ελεγχεις για οτιδήποτε εσυ!!) το τηλεφωνο ειναι σουπερ!!(μελανο του σημείο το multitasking )

Παιδια και εγω εχω κανει το update της 5.1.1 αλλα και παλι συνεχιζει να χρησιμοποιει το 90% της ram και συνεχιζει να εχει lag καποιες φορες.

Παιδια και εγω εχω κανει το update της 5.1.1 αλλα και παλι συνεχιζει να χρησιμοποιει το 90% της ram και συνεχιζει να εχει lag καποιες φορες.

Βγάλε facebook και messenger, βάλε greenify και θα είσαι άρχοντας!

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

Καλημερα, τωρα το ενεργοποιησα. Ειναι με την 5.0.2 και μου εμφανιζει την αναβαθμιση σε 5.1.1 θελω ομως να του περασω με odin το τελευταιο κομπλε firmware. Εξακολουθει να ισχυει οτι η καλυτερη ειναι η γαλλικη? Διαβασα λιγο πισω και για την γερμανικη. Τι λετε?

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus

τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe

Καλημερα, τωρα το ενεργοποιησα. Ειναι με την 5.0.2 και μου εμφανιζει την αναβαθμιση σε 5.1.1 θελω ομως να του περασω με odin το τελευταιο κομπλε firmware. Εξακολουθει να ισχυει οτι η καλυτερη ειναι η γαλλικη? Διαβασα λιγο πισω και για την γερμανικη. Τι λετε?

εγω περασα χθες την γερμανικη stock me 0din γιατι κολλαγε το smartswitch. Μεχρι τωρα καλα ειναι. αν δεν θες να περιμενεις απο sammobile να την κατεβασεις μπας και σερνεται υπαρχει προγραμμα που κατεβαζει απο σερβερς της σαμσουνγκ οτι χωρα του βαλεις

εγω περασα χθες την γερμανικη stock me 0din γιατι κολλαγε το smartswitch. Μεχρι τωρα καλα ειναι. αν δεν θες να περιμενεις απο sammobile να την κατεβασεις μπας και σερνεται υπαρχει προγραμμα που κατεβαζει απο σερβερς της σαμσουνγκ οτι χωρα του βαλεις

Που βρίσκω αυτο το προγραμματακι;

Google Pixel 8 pro

Που βρίσκω αυτο το προγραμματακι;

XDA

http://forum.xda-developers.com/galaxy-tab-s/general/tool-samfirm-samsung-firmware-t2988647

Νικήτας

Ρε παίδες γιατί τόση καθυστέρηση στο update..??

Καλημερα.. Έχω Mac pc και θέλω να ρωτήσω..μπορώ μέσω odin να περνάω επίσημα firm?

Edited by Tyxerakias
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων

Καλησπερα στη παρεα..εχω το απλο s6,ειναι ιταλικο της TIM αγορασμενο απο καιζερ..το κινητο τον πρωτο μηνα ηταν οκ,,, μετα απο λιγο καιρο μολις εκανα καποια αναβάθμιση εφαρμογης απο το playstore αρχιζε τις επανεκιννησεις και μετα παγωνε....δεν μπορουσα να το κλεισω αλλα ουτε να το ανοιξω.το στελνω στο σερβις μου λενε οτι δεν εχει τπτ και οτι εκαναν απλα αναβαθμιση λογισμικου και μου το στελνουν παλι πισω..μολις το πηρα στα χερια μου το ανοιγω και του βαζω τις δικες μου ρυθμισεις λεω ολα καλα μεχρι εδω..μολις του βαζω το google account και ξεκιναω να περναω εφαρμογες και να τις αναβαθμιζω παλι τα ιδια.., ξαναπαγωσε..τουβλο η συσκευη., αντε παλι στο σερβις...το περιμενω τις επομενες μερες.εχει κανεις καμια συμβουλη για το τι τρεχει? Εχω το ιδιο gmail και σενα ταμπλετ χωρις κανενα προβλημα με παγωμα, επισης στο κινητο εχω κανει απειρες φορες επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων..., συγνωμη για το μεγαλο ποστ...

Δοκιμασε να περασεις ενα αλλο filmwares απο sammobile..ισως να μην ειναι καλο το filmware...κατεβασε ενα αλλο και κανε και ενα hard rest πριν και μετα να δουμε..δεν χρειαζεται να το στειλεις servise !!το filmware ειναι
I Want To Believe

Δοκιμασε να περασεις ενα αλλο filmwares απο sammobile..ισως να μην ειναι καλο το filmware...κατεβασε ενα αλλο και κανε και ενα hard rest πριν και μετα να δουμε..δεν χρειαζεται να το στειλεις servise !!το filmware ειναι

Μαλλον αυριο θα το εχω στα χερια μου...αν κανει παλι τα ιδια τοτε μαλλον προς τα εκει με κοβω, σε ευχαριστω για την απαντηση.:p

Μαλλον αυριο θα το εχω στα χερια μου...αν κανει παλι τα ιδια τοτε μαλλον προς τα εκει με κοβω, σε ευχαριστω για την απαντηση.:p

Στο service πάλι το μαμίσιο firmware σου περάσανε? Δηλαδή το ιταλικό? Αν είναι έτσι ίσως να τους έλεγες (από πριν όμως) να σου περάσουνε απευθείας κάποιο άλλο (το ελληνικό π.χ.)

Επίσης θα μπορούσες να μπεις σε safe mode και να δεις και τότε αν πάγωνε το τηλέφωνο (εάν όχι τότε θα έφταιγε κάποια εφαρμογή που έβαλες).

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus

Στο service πάλι το μαμίσιο firmware σου περάσανε? Δηλαδή το ιταλικό? Αν είναι έτσι ίσως να τους έλεγες (από πριν όμως) να σου περάσουνε απευθείας κάποιο άλλο (το ελληνικό π.χ.)

Επίσης θα μπορούσες να μπεις σε safe mode και να δεις και τότε αν πάγωνε το τηλέφωνο (εάν όχι τότε θα έφταιγε κάποια εφαρμογή που έβαλες).

Νομιζω πως ναι..το ιδιο...για το αλλο δεν το σκεφτηκα μες στα νευρα μου,safe mode εννοεις?φαντασου ουτε recovery δεν εμπαινε...

Νομιζω πως ναι..το ιδιο...για το αλλο δεν το σκεφτηκα μες στα νευρα μου,safe mode εννοεις?φαντασου ουτε recovery δεν εμπαινε...

http://www.technipages.com/samsung-galaxy-s6-safe-mode

Οταν είσαι σε safe mode μπορείς να δεις αν μια τρίτη εφαρμογή σου δημιουργεί πρόβλημα ή αν φταίει κάτι άλλο

http://www.technipages.com/samsung-galaxy-s6-safe-mode

Οταν είσαι σε safe mode μπορείς να δεις αν μια τρίτη εφαρμογή σου δημιουργεί πρόβλημα ή αν φταίει κάτι άλλο

Μπορεί κάποιος να δώσει λεπτομέρειες στα ελληνικά πως μπαίνει το κινητό σε safe Mode . και για πιο λόγο; .. Πότε κάνεις και πως clear cache και αν χρειάζεται;;;

Παιδιά καλησπέρα.. Ηρθα και εγώ στην παρέα σας απο χθες... Πολύ δυνατό κινητό σε ολα του... Μου έβγαλε αμέσως αναβάθμιση σε 5.1.1, το μόνο παράπονο ότι μπορεί να είμαι στο Chrome και να έρθει ενα μήνυμα στο Facebook και να χρειαστεί να ξανα φορτώσει απο την αρχή το messenger!! Κατά τ αλλα τέλειο!
:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Διαβαζα στο review απο gsmarena και εβλεπα την αντοχη της μπαταριας. Ειναι σχεδον διπλασια απο αυτη του oppo find 7 και δε καταλαβαινω πως γινεται αυτο, απο τη στιγμη που ειναι 450 Mah μικροτερη.. Ειναι λογο επεξεργαστη και μικροτερης καταναλωσης;

Ποια ειναι τα μεγαλυτερα μειονεκτηματα του συγκεκριμενου κινητου; Θα ρωτουσα εαν υπαρχει κατι καλυτερο, αλλα μαλλον η samsung επιασε κορυφη με αυτο το κινητο.

Τελος, δε καταλαβαινω πως γινεται τα active, edge να εχουν λιγο καλυτερες μετρησεις σε benchmarks, απο τη στιγμη που εχουν τα ιδια χαρακτηριστικα.

καλησπερα,πηρα για δευτερη φορα s6 και στο χρωμα blue topaz ειναι απιστευτο.Εχω ομως 2 ερωτησεις,αξιζει να εχω την αυτοματη φωτεινοτητα η τρωει παραπανω μπαταρια?επισης υπαρχει καποιο powerbank που να φορτιζει το κινητο μας σε 1-2 ωρες και οχι 4-5?
Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα

καλησπερα,πηρα για δευτερη φορα s6 και στο χρωμα blue topaz ειναι απιστευτο.Εχω ομως 2 ερωτησεις,αξιζει να εχω την αυτοματη φωτεινοτητα η τρωει παραπανω μπαταρια?επισης υπαρχει καποιο powerbank που να φορτιζει το κινητο μας σε 1-2 ωρες και οχι 4-5?

Πλεον υπάρχουν powerbanks που είναι συμβατά με quick charge και βγάζουν 2.1A. Σε λίγο κυκλοφορεί και ασύρματη βάση απο τη Samsung που θα είναι και αυτή συμβατή με quick charge (και μόλις αγόρασα την κλασική... :mad: ).

• The title was changed to Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)